Pride–gallup sai saatanalliset 666 ääntä

 

Viikkogallup kuului, että Aiotko ottaa osaa kaupunkisi Pride–juhliin? Vastauksia tuli pahanenteisesti 666 kappaletta (mitä tämä tarkoittaa?). Enemmistö ei aio ottaa osaa Pride-juhlintaan.

92 % vastaajista kertoi, että ei aio osallistua juhlintaan, 4 % totta kai aikoo osallistua ja samat 4 % ei osannut sanoa osallistuuko vaiko ei osallistu. Kiitos vastaajille, kohta taas uusi viikkogallup.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Itse asiassa 666 ei ole Saatanan vaan “pedon” luku.
Pedo on lyhennys pedofiilistä, joten äänestäjien määrällä Suuri Sallimus kertoi meille mysteerin kautta pridestelyissä harjoitettavan homosteluseksualismin ja lesbaatikkoilun lisäksi myös pedofiilistelyä!

Kierosilmä

Aukoton ja fakta tarkistettu päättelyketju. Mikäli joku epäilee sen todenperäisyyttä on puolivillainen trolli jota ei missään tapauksessa saa hyväksyä turvalliseen tilaan.

Ilmari

Ei se noin mene. Peto on perusmuoto ja siitä tulee genetiivi pedon luku.

Bling Bling

Nyt on kyllä niin usvainen väite, että taidat keksiä omiasi.

Mongobroidi

Pedon mikään muoto ei kyllä ole pedo, keksitpäs sitten ihan omiasi taas. Kas kun et vääntänyt että torpedo on sukellusveneistä laukaistava vedenalainen lastennussimis-ase. Vittu mitä spedejä täällä saatana smurffailee päivät pitkät vuodesta toiseen. Mitä jos menisit töihin, tai hankkisit itsellesi naisen?

HenkkaR

Ehkä sinun kannattaisi itse perehtyä etymologiaan paremmin. Pedo on kyllä pedon harvinaisen suora muoto, toisin kuin “peto” jota on pitänyt jo vääntää enemmän ja keksiä vielä propagandistiset selitykset asialle miten muka “t” on muuttunut “d”:ksi.

Mitä taas tulee yhdyssanaan torpedo, niin siihenkään ei edelläselvitettyjen lisäksi tarvitse kuin ottaa selvää mitä tarkoittaa Tor ja sen yleisesti käytetty vaihtoehtoinen kirjoitusasu Thor. Kyseiseen samaiseen etymologiaan pohjautuvat mm. samaan aihepiiriin tiiviisti kuuluva miinalaiva Thor, samoinkuin tor-verkot sekä taannoinen maahanmuuttoministeri Thors.

Qroquius Kad

Kylläpä joku on ollut pahalla päällä klo 14.55.
Tuolla menolla hän on ollut tähän mennessä jo 52 minuuttia putkassa.

Sherlokki suvakko

Mongoloidi se ny muutenvaan surfailee täällä nääs. On kuulema tulossa uus mielensäpahoittaja elokuva, ihan vaan tiedoksi.

vanha lämmittäjä

Meitä ihmisiä on aina ollut moneen junaan tuossa suhteessa,

Kuitenkin vain yksi juna puksuttaa (sukupolvesta toiseen) suoraan eteenpäin pitkin pääraidetta muiden junien yksi toisensa jälkeen pysähtyessä sivuraiteiden päähän.

Huru-ukko

Jokainen tehköön vällyjen välissä tai vieressä ihan minkä parhaaksi kokee. Vaan siihen ei passaa kyllä ketään pakottaa eikä varsinak huimata ettei sitä vapaata tahtoaa ole saatavilla. Jos seppo tykkää panna aslakkia perseeseen niin pankoon, vaan asallkkia ei pidä pakottaa. Sen ei pidä/pitäisi kuulua kenellekkän, ei lepakoille se paremmin kuin aadameille tai yön timoille. Ja niille kaikkein vähiten. Heitä varten on kaaba musta kivi tai jotain.

Waltsu

Olipa hyvä,etten “äänestänyt” gallupissa. Sitten olisi ollut 667…

pöh

Edelleen voin sanoa ettei ole mitäään seksuaalivähemmistöjä vastaan
Sen sijaan tätä tuputtamista vastaan on.
Päästänsä sekasin olevat vanhemmat saa sekoittaa lastensa päät, monet ennen mielisairaalassa olevat on tänään täysin “normaaleja”

KYRVÄLLÄRAISKAAJA666

BIG COCK 6666

Last edited 1 vuosi sitten by KYRVÄLLÄRAISKAAJA666
basso balalaikka

mistä pirusta sen tietää?

Moonman

priDEMONth -nimi ei varmaan ole sattumaa

Namussa karvoja

Sukupuolikäytös yksityisasia toki niin, mutta jos sukupuolikäytös on poliittisen ohjauksen alaista seon sairasta, sukupuolettomuus kasvatus on kipeää, eheytyshoidon esto julmaakin, tv.ssä esiintyy “normipari” jossa entiselle urokselle laitetaan vtu.7 yhteisen vuoden jälkeen, munaansa kaipaava rouwa saa kumisen dildon joka on tehty miehen entisestä kullista, täh 😉 Olen konsertiivi , minusta sukupuolivähenmistöjen ammattien suhteen tulisi olla tarkkana. Voi johtua siitäkin, olen joutunut nuoruudessa niin seurakunta kuin poliisihomon ahdistelemaksi, tuolloin seurakunnassa olijo homokiintiöt 😉 nyt vasta poliisissa 😉 tämä on silti totta jos en olisi ollut ns.kovis teini peräpää olisi korkattu varmuudella. Pedarien rajat häilyy, pidetään “turrismia” normaalina, apua nalle panikin lasta.

Dan Wesson

Kuinka kamalaa. Siis kun ottaa huomioon, kuinka suvaitseva ja hieno uskonto islam on. Eikös Jutta Urpilainen juuri hehkuttanut islamin hienoutta. Homojen ja lespojen pitäisi ottaa vähän tiukempi asenne. Sehän olisi hieno nähdä kun joku lespo tai homo nöryyttäisi ja laittaisi musulmaania pataan kunnolla.

Särmääjä

Missäs on kerrottu Nato-gallupin tulokset?

Qroquius Kad

Arkistoistahan ne varmaan löytyvät.

Bling Bling

Äänestyksestä puuttui viime päivinä valtamediassakin palstatilaa sanut negatiivisen osanoton vaihtoehto: totta kai osallistun ja poltan niin monta sateenkaarilippua kulkuuesta kuin vain pystyn.