Youtube sulki legendaarisen Hannu karpon virallisen Youtube-kanavan

Hannu Karpo voitti 1970-1990-luvuilla huikentelevia viranomaisia, mutta ei 2020-luvun mielensäpahoittajia. Niin vain kävi, että Youtube sulki Karpon kanavan, josta pystyi katsomaan vanhoja Karpon jaksoja.

Youtube sulki Hannu Karpon virallisen Youtube-kanavan ja kertoo, että ”tili on suljettu useiden tai vakavien roskasisältöä, vilpillistä toimintaa ja harhaanjohtavaa sisältöä koskevien rikkomusten tai muiden YouTube-käytäntöjen rikkomusten takia”.

 

Voi vain ihmetellä, että mihin perustuvat tällaiset väitteet. Karpo ei ohjelmissaan luultavasti ikinä syyllistynyt mihinkään harhaanjohtavaan tai vilpilliseen kerrontaan vaan päinvastoin toi esille asioita, joissa yleensä pienet ja heikompiosaiset ihmiset olivat joutuneet mm. viranomaisten pyöritykseen tai suuryrityksen terrorin kohteeksi.

Vaikea arvioida, että mihin Youtube perustaa tällaiset väitteet. Lisäksi kun ottaa huomioon, että Karpo on lopettanut uransa jo aikoja sitten ja kanavalla olleet filmit olivat lähinnä yli 20 vuotta vanhoja filmejä takavuosien elämänmenosta. Youtuben näkökulmasta voisi ehkä miten kuten ymmärtää, että jos Karpon vanhoissa ohjelmissa olisi ”neekerittelyä”, mutta kun ei ole. Eihän Suomessa edes asunut ulkomaalaisia 1970-1990-luvuilla. Enkä edes muista olisiko Karpon ohjelmissa ylipäätään käsitelty mitään maahanmuuttoon liittyviä asioita koskaan.

Karpo kertoi usein, että häneen yritettiin vaikuttaa takavuosina, eli yritettiin kieltää ohjelmien esittäminen. Mutta koska Karpon kulta-ajoista on aikaa jo 20-30 vuotta, niin tuskinpa sen aikaiset henkilöt ovat enää kiinnostuneista ikivanhoista filmeistä jossain Youtubessa, eikä Youtuben sulkupäätös luultavasti tule näiden tahojen toimesta.

Oli miten oli, tämä kuuluu taas vain yhtenä nykyajan hysteeriseen mielensäpahoittamisen kulttuuriin, eikä kyse ole mistään muusta kuin siitä.

LISÄYS 11.6.2022: Yotube on nyt palauttanut Karpon kanavan takaisin toimintaan.

Subscribe
Notify of
guest
52 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Oprak

Karpo vois ruveta kirjoittamaan Pt-mediaan!

DeeQ

Riittää kun tynnyrillinen härskiintynyttä silakkaa masinoi ilmoituksia niin kanava suljetaan nykyään. Kolme varoitusta riittää ja nehän täyttyvät jo muutamasta mustalaisten sikailua käsittelevästä jaksosta.

Karpon aikoihin oli vielä moniäänistä mediaa neuvosto-ylen ulkopuolella mutta nykyään hyväksytään vain samanmielisyys ja sen kritisoimisesta on tulossa rikos.

Hyvinvointi tuottaa näemmä lopulta pahoinvointia, se on ihmisluontoon koodattu ominaisuus.

Harri Holkeri

Paistakaa ne roskakalat molemminpuolin. Varsinkin se pääsilakka pitää ennen paistamista perata päästä varpaisiin.

Moktar

Nuasjärvestä saa hyvää kuhaa.
Menkää pojat kalaan, on kaunis päivä.

Valtsu

Oiskohan tuossa sellainen vaihtoehto, että poistoa on pyytänyt ohjelmien oikeudet omistava taho, kenties Karpo itse?

Byn veljekset (Produced,

Eihän tuossa viitata mitenkään tekijänoikeuksiin tms, joten tuskinpa ovat oikeuksien omistajat asialla.

HenkkaR

Miksi Karpo moista haluaisi?

Myname

Karpokin joutuu harkitsemaan Tokentubea. Karpolla oli paljon juttuja kaltoinkohdelluista ihmisistä ja tarkkoja dokumentteja yhteiskunnan älyttömistä asioista. Kunnioitan hänen pitkää työtänsä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Karpo oli nykyajan Paavo. Hattu pois päästä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ja onhan niissä samaa näköäkin. Harmahtava leukaparta , silmälasit ja tukkaa päässä. Mulla ei oo kuin yksi noista.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Väärin. Ei tyhjä lato kattoa kaipaa ja jos lato on tyhjä, ei ole mitään nähtävää. Mulla on harmaa leukaparta. Pitkä tosin.

MattiS

Kun ottaa huomioon että Tokentubea pyörittää Janus Putkosen kaverit, niin kannattaa Karpon pysyä kaukana siitä viritelmästä. Menisi maine ja kunnia.

GLGL

”Menisi maine ja kunnia.”

Vain koska silakat määrittelevät tänä päivänä maineen ja kunnian.
Miksi tuet heidän agendaa?

VMP

Tota teidän paskaa koska silakat, niin teidän täytyy nuolla ryssiä muuten silakat.. Ootteko te tyhmiä vai?

Kukavaan

”Karpokin joutuu harkitsemaan Tokentubea.”

TokenTube.net on lopettanut. Rahapula.
https://mvlehti.net/2022/04/25/tokentube-kaatui-rahapulaan-videoalustan-johtaja-juha-korhonen-syyttaa-valtamediaa-valeuutisoinnista-video/

Aikoja sitten karkotettiin YouTubesta Amren. Sen videoita on nyt alustoilla Rumble, BitChute, Brighteon, Gab TV, 3Speak, UGETube, and Odysee.

Asylin videoita on dlive.tv:ssä. Löytyvät hakusanalla vpfm

alikirjastosihteeri

Vihapuhe|Kivapuhe|Monokultuuri FM livet:
https://dlive.tv/vpfm
https://odysee.com/@jlokka:c

Dlivessä Replays:n alta voi katsoa tuoreimpia vajaan kuukauden, Odyseesta löytyy ilmeisesti pidemmältä ajaltakin.

Vanhoja tallenteita paljon myös
https://bitchute.com hakusanoilla:
”vihapuhe fm”
”monokulttuuri fm”
”kivapuhe fm”
”vaimomatskuu”

Englanninkieliset löytyvät dlive|odysee|bitchute:sta haulla:
”out of line”
ja haastattelut muiden ohjelmissa yleensä haulla:
”vpfm”
(toki myös suoraan nimillä kannattaa kokeilla)

Huru-ukko

WokeWokeWoke. Siinä se syy miksi nämä on estetty.

Qroquius Kad

Vauvat jokeltelevat ja vauvan asteelle tunne-elämän kehityksessä jääneet naiset ja naisaivoiset miesoletetut wokeltelevat.

Valtsu

Woke on yläkäsite erilaisille hataralla faktapohjalla keikkuville loukkaantumiskulttuureille, kuten BLM.

Daavidin poika

Kyllä Hannu Karpoon otti yhteyttä ne henkilöt jotka olivat tulleet kaltoin kohdelluksi Suomalaisessa silloisessa yhteiskunnassa. Ja tähänhän Karpon ohjelmat pääasiassa perustui. En nyt ihan tarkasti muista, mutta viranomaistaholta myös yritettiin aikoinaan hillitä Karpoa, jos muistan oikein niin presidentti Kekkonen puuttui asiaan tuolloin puollustaen Hannu Karpoa. Voi olla mahdollista, että oli joku muu korkean arvoinen viranomainen Karpon puolesta. Näin haluaisin muistaa asian.? Kyllä näitä mielensäpahoittajia löytyy pilvin pimein tänään.

Olihan Tapani Kansa myös viranomaisten silmätikkuna 1970-1980-luvulla. Keikkaa pukkas, ja kansantaitelijalla oli kiire keikalle BMW:llä. Suomalaiset feministi, ja viranomaiset ovat valmiita tuhoamaan sen henkilön elämän ken on heille sopiva uhri.

Timo

Laita firefoxiin ”youtube” kirjoita ”Hannu Karpo” kilikkaa Karpo Official” ; tulee tili suljettu… liibalaaba.Ota kuvakaappaus näytöstä ”Print Screen” napilla. Nyt tee työpöydälle uusi bittikarttakuva… Okei valitse muokkaa (hiiren oikealla napilla), ”liitä”. Ja katso ihmettä leikepöydällä ei ole kuvankaappausta.

Timo

No joo nyt alkoi toimimaan. Eikä mennyt kuin pari metriä aluminifoliota. Mutta olipa ihme ilmiö?

Waltsu

No onhan se nyt niinväärin, että joku voi juutuupista nähdä ennen olleen (kuten nykyisinkin on) viranomaisten epäoikeudenmukaisuuksia, ihmisten väärinkohteluja ja vilunkia. Sehän panisi kerta kaikkiaan huonoon valoon sen narratiivin, että ”Me olemme aina oikeassa ja kansa on vain niin tyhmää, ettei ymmärrä”

Emme elä demokratiassa, emme elä vapaassa maassa ja orwellilainen historian muokkaus on tosiasia.

puolueeton

Kerroit todellisen syyn. 👍Hiukan virheellistä väittää piilottelun syyksi loukkaantumista.

Moktar

Täällä pojat öyhöttävät pää punaisen taas. Asiat pitää tietää ja osata. Minä tiedän ja osaa, te ette vaan ole asioista framilla. Ajatteleva ihminen ymmärtää senkin, ettei julkisuuteen mahdu kahta karvahattua. Omani on sentään perintönä saatu ja maahanmuuttovastaiset ovat saaneet nieleksiä karvojani tämän tästä. Ottakaapa pojat jo oppia minusta. 😉
Turhaan siellä puskassanne öyhötätte, minä sentään olen arvostettu ja tunnettu kirjoittaja.
Pohdin asioita kiihkottomasti ja asiantuntevasti. Huutonaurua pari varttia. 😉

Jopu

Asiantuntija? Ilman hakukonetta esim. Tämän jutun aiheesta et tiedä mitään.

Hulluja näemmä riittää

Oot sä totaalisen typerä. Jos ei jutut miellytä niin painu varisverkostoon. Mua ei niiden mielisairaat pörinät kiinnosta niin en siellä ole ja kommentoi, mutta sinä täällä. Oikea tyhmän hulluuden ilmentymä.

trollille

”arvostettu ja tunnettu kirjoittaja.”
Ja kenenkähän mielestä?

Alpertti

Eli sulkusyy voi olla mitä hyvänsä mitä YouTuben käytännöt sitten ovatkaan, vain YouTube tietää, mitä ne ovat. Yleinen syy on että videoissa on musiikkia ja Karpollahan oli. Tosin hän rajasi musiikin niin lyhyeksi, luultavasti siten ettei sen ajan käytäntöjen mukaan tarvinnut maksaa korvauksia. YouTubella on armottomat algoritmit tutkimassa ääniraitoja ja jos musiikkia löytyy pienikin pätkä, niin häkki heilahtaa. Esim. Porin Matti -ohjelmassa soi ”Amado mio, nuo sanat vieraat”.

HenkkaR

Mutta eikö silloin YouTube nimenomaisesti heitä herjan että ”tekijänoikeussyistä”? Ja siitä myös tiedotetaan kanavan ylläpitäjälle.

Toki siinä on aina tuo ”tai muiden käytäntöjen rikkomuksen” -lauseke ehkäisemässä porsaanreiät ja niihin liittyvät pahimmassa tapauksessa oikeuskanteet, mutta kyllä tietääkseni errorissa aina on tuo alkuosa sen kategorian mukaan millaisesta rikkomuksesta on (tai väitetään olevan) kyse.

VMP

Mistä saa karpon videot

seant

Ylen areenassa on ainakin osa, siihen asti kun Karpo jätti sen kun ei kestänyt Ylen juopottelevia toimittajia.

kirsi valkonen

Täh, ei totta? Mitäs pahaa Karpo on puhunut, pelkkiä totuuksia, joo mutta kun niit ei saa lausu ääneen. Huonosi mene.

rocky

Ei nyt totuuksia ainakaan jokaisessa jutussa.Tiedän yhden jutun henkilöt ja siinä Karpon tarina oli kyllä oli kaukana totuudesta.Oli tehty täysin toisen osapuolen näkökulmasta.

VMP

Niin sitä voi miettiä, että miksi esim. lainvalvojat vainosi sitä, vaikka oli rehellinen suomalainen eikä mikään lakejarikkova viranhaltija. Niiden olisi pitänyt nostaa hattua sille.

pöh

Ai että mihin perustuu?
Perustuu siihen että totuus on kielletty tässä sosialistisessa maailmassa.
Esimerkiksi Paavon luulisi sen tietävän, vaikka venäjä hyökkäsi Ukrainaan,niin ei se tee mediasta yhtään sen parempaa mitä se oli ennen venäjän hyökkäystä.
Ei se myöskään tee Ukrainasta yhtään parempaa.
””””’ennen sotaa myivät siellä tyttäriänsä prostutioiduiksi, ja nyt väitetään että se on joku demokratian viimeinen linnake.
Herätkää!

Kim Laitinen

F them commies.

Kauko Pussinen

Karpo on tehnyt hyvän uran ja astunut monen ”varpaille” ja samalla oman terveyden kustannuksella. Nykyään harvinaista työelämässä. Melko tuore YouTube video – 80 luvulta kertoo metsän tilasta ja siinä särähti korvaan neulasten kunnon perusteella tehty arvio että puusto kuolee Suomessa 20v. aikana että metsän käyttö talousmetsänä on mahdotonta. Aina joku väittää että puuta menetetään/kaadetaan enemmän kuin sitä kasvaa/ vuosi. En väitä että tämä video olisi kanavan sulkemiseen. Katsotaan meneekö kommentti tunteisiin ja hernepussin avautumiseen…

HenkkaR

No tuonhan luulisi vihervassujen silmissä olevan vain totuutta, joten tämä jos joku ei ainakaan ole syy sulkemiselle.

Kartsa

No nyt on Karpon kanava jälleen youtubessa. Olisiko ollut jotain kiusantekoa, kun on kanavaa ilmiannettu?

Särmääjä

Ei ole ainakaan enää suljettuna

Kartsa

Oisko mannet tehneet nuo ilmiannot, joilla kanava saatiin hetkeksi alas? Siellähän on se juttu niistä Pohjois-Ruotsin riehuvista manneista. Samoin invapaikka-jutussa mannet parkkeravat invapaikoille ja valehtelevat.

tappernoje

Kyselin Karpolle kuvaajaksi aikoinaan, esitin hänen sihteerilleen liika tietävää ja homma loppui siihen. Jotain opun kantapään kautta, mutta kyllä se harmitti.

Poro2

Suvakkipellet ja idioottipäättäjien kaverit laittaneet ilmiantoja niin ei ole edes tarkistaneet väitteiden paikkansapitävyyttä.
Näin meillä Suomessa.

Bling Bling

Toimii taas.

E.H

Nuo Karpon aikaiset jutut ,jotka silloin ymmärrettiin aivan oikein yleisesti sellaisiksu kuin ne Karpo paljastuksissaan ne toi esille, eikä ollut kahta sanaa yleisessä mielipiteessä sitä vastaan , kuin tosiaan niissä piireissä joihin kalikka kalahti.
Nythän kaikki on kääntynyt päälaelleen .
Mitä järjettömämpiä asioita ja esityksiä , jotka ei olisi menneinä aikoina tullut kuuloonkaan , että niitä edes esitettäisiin saatikka toteutettaisiin , nyt pakotetaan kaikki ihmiset pitämään normaaleina ja hyväksyttävinä ja jopa kannatettavina ja kaikinpuolin edistettävänä oli ne miten normaalijärjen ja moraalin vastaisia hyvänsä.
Tätä hulluutta kestää ja kestää, miten kauan, kuka tietää ja mikä mahtaa ollakaan kaikkein syvin pohjanoteeraus , sitä pelkään, ettei ole vielä nähtykään?

E.H
Juho Mäkeläinen

Onneksi Karpon youtube toimii taas.

Jailhouserock

Onneksi ehdin katsoa lähes kaikki Karpot.
Joku ei ole jaksanut kuula totuutta taas. Ehkä tangeeraa nykyaikaan jollakin tavalla.