Tietoisku: Lapsiavioliitot eivät ole Ruotsissa sallittuja

Tuli vastaan ongelmalähiö Flemingsbergissä kansalaisille suunnattu tietoisku lapsiavioliitoista. Ihan kuin jossain Turistaniassa.

Taulussa lukee:

”Haluaako suku naittaa lapsesi. Etkö uskalla sanoa vastaan”.

”Ruotsissa lapsia ei saa naittaa. Se on rikos”.

Tällaisia tekstejä, joissa opastetaan ihmisiä lapsiavioliitoista,  ja joita tulee vastaan normaalilla pyörälenkillä, niin mielessä käy, että millaistahan porukkaa keskuudessamme oikein elää. Ymmärtäisi tietoiskun pyöräilykypärästä tai kortsun käytöstä, mutta että 10-vuotiaan tytön naittaminen on kiellettyä.

Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lurssi

No tällä kuningas kunta pesee kätensä asian suhteen.. kaikki tehtävä on tätä asiaa silmällä pitäen tehty. Nyt vastuu siirtyy kehareille

alistusaate on keskiaikaa

Mahtaako pujopartaisille naittaja-ukkeleille seurata edes välitöntä tutkintavankeutta ?

https://www.expressen.se/

Jahka kuluu muutama vuosikymmen ja JOS punavihreät saavat jatkaa hallituksessa ja Nyans pääsee pinnalle niin kyltit otetaan pois ja pikkutyttöjen naittaminen on aivan normaalia.

Valtsu

Eiköhän se ole Turistania-lähiössä jo ihan normaalia. Eihän tällaisille kylteille olisi muuten mitään tarvetta.

Nih

Tuskin ne Ruotsin laista piittaavat tässäkään asiassa, kun muutakaan lait eivät heitä sido yhtään mihinkään ja suorastaan halveksivat Ruotsin oikeus käytäntöä ja heillä on JO omat lait. Tämä on hymistylyä ja yritys pelastaa Ruotsin sosiaalidemokraatit.

Minä

Eiväthän lait ole mitään, vain islamin ohjeistukset ovat jotain.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
Qroquius Kad

”Vill släkten att ditt barn ska gifta sig?
Vågar di inte säga stopp?”

”Jag faktiskt vågar inte!
Om jag gjorde så, vill släkten slakta mig!”

Allah Akbar

Myöskin se että tuo kyltti on tuossa ilman töherryksiä tarkoittaa että A. Muslimeita ei kiinnosta muitten kyltit B. Suurin osa muslimeista ei osaa lukea

Suvisuvack

Siksi rasmuslaiset ovatkin keränneet kolehdin ja perustaneet kielitieteen professorin viran keskustelupalstoille.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15468908/maahanmuuttosanasto—nakokohtia-kielen-muuntumiseen

Islam on syöpä

Ei helvetti. Ei näille voi kuin nauraa. Tulee mieleen kun Trump aikanaan sanoi etteikö kloriittia (eng. bleach, valkaisuaine) voi suihkuttaa suoraan keuhkoihin koronan takia. Ja terveysviranomaisten oli pakko julkaista somessa varoitus, että kloriitti keuhkoissa tai ylipäätään kehon sisällä tappaa. Tässäkin vale(valta)media teki Trumpista solvaavan jutun, vaikka vika on USAn yhteiskunnassa ja kansassa.

Last edited 1 vuosi sitten by Islam on syöpä
Jotain kritiikkiä

Tuskinpa Trump tuollaista sanoi, muualla kuin kommunistien palstoilla.

Qroquius Kad

Eipä sanonut ei.

Ongelmaksi ovat muodostuneet putinistit, jotka ovat hokeneet USAn vasemmistomedian valeita Trumpin muka alamaisesta nöyristelystä Putleria kohtaan.

Tämän seurauksena monet sinänsä järkevät poliittiset kirjoittajat ovat alkaneet kirota Trumpia putinistina, vaikka totuus on täysin päinvastainen:

jos Trump olisi valittu kakkoskaudelle, Ukrainassa olisi rauha.
Tosin Suomen NATO-jäsenyys olisi edelleen status quo.
Kuten nykyäänkin.

Islam on syöpä

Eivät ne ole mitään putinisteja, ne ovat marxilaisuuden kannattajia eli marxisteja.

Islam on syöpä

Itse asiassa kirjoitti Twitteriin: ”Eikö kloriittia (bleach) voisi suihkuttaa keuhkoihin, niin se tappaisi korona-viruksen?”. Tämä on lopulta täysin merkityksetöntä ja luultavasti pelkkä CNN:n kuvakaappaus pidemmästä Twitter ketjusta. Millä on oikeasti merkitystä: suurin lääkintäviranomainen joutui oikeasti varoittamaan kansaa, että älkää helvetissä tehkö tai lähtee henki. Kertoo paljon miten viisasta porukkaa USAssa asuu. Ja näillä on vielä ydinaseita…

Qroquius Kad

Samoin Suomessa lälläteltiin Trumpin tyhmyyttä, kun hän kehotti haravoimaan metsiämme.

Menetelmä on yleisesti käytössä metsänhoidossame, mutta mitäpä siitä, kun oli niin kova hinku päästä lällättelemään

Japa

Samaa lällätystä kuultiin Meksikon raja-aidan rakentamisesta. Nyt ollaan itse miettimässä pitäisikö rakentaa raja-aita itärajalle.

Timppis

Kyllä jenkeissäkin ihan järkiporukkaa löytyy idiootit on saaneet vallan vähän joka maimankolkassa jos olette huomanneet.mutta keiden avustuksella.hhmmm.🤔

Timppis

Juurikin näin ja jos on heittänyt läpällä kieli poskessa niin siitähän revitään lööpit viikoiksi erkkomediohin.mutta onhan jenkeissä huoltoasemien nensapunpun pistooleissa varoitus ettei saa tunkea suuhun tahi rektumiin.

Jätteknulla

Tämänkin Al Jazeera varmaan kääntää muotoon: Ruotsissa ilmoitetaan että muslimilapset otetaan pakolla seksiorjiksi valkoisille.

Särmääjä

Suvakit on ensinnäkin luonu ongelman ja sitten jossain aivoriihessä pähkäilly että miten sen sivuvaikutuksia saadaan ehkästyä ja niiden keksimä ratkaisu on ollu katumainoskampanja. Vähän sama kun työryhmä kokoontuu koraanimellakoiden jälkeen miettimään ja päättävät että lisää rahaa kotouttamiseen.
Suvakit on hevonpaskaa suoltava onnenpyörä, jossa ei ole muuta kuin rosvosektoreita.

Valtsu

Ja aivan kuten Turistaniassa, asia ei kiinnosta vittuakaan kohderyhmää. Kertoo kyllä helvetin hyvin, mitä Ruotsissa tapahtuu.

Kaapeli

Muslimilapset saavat lähteä vanhempien valitsemien partasetien luokse omiin kotimaihinsa. Tärkeintä on vain pitää huolta, että menijä ei enää palaa Ruotsiin. Myös tyttärensä kotimaihinsa lähettäneet henkilöt tulee karkottaa

Anonyymi

Tampereella on kadoksissa 16-vuotias muslimityttö. Onko lähetetty entiseen kotimaahan vanhan sukulaismiehen vaimoksi tai opettelemaan pois länsimaisesta, barbaarisesta elämäntavasta?

One Less Mouth

Aivan sama.

Timppis

Juu taitaa olla puolimuslimi.kovaa valuuttaa partasetien keskuudessa.sillä naimakaupalla tienaa monta kamelia ehkäpä vielä hevosen kaupanpäälle.

Daavidin poika

Otsikon kuvaan viitaten: Ruotsin viranomaiset tunnustaa ongelman lapsiavioliitoista olevan. Miksi sitten kukaan ei tartu ongelmaan täydellisesti.?

Outoa tuossa on myös se, että tullaan Ruotsiin pakoon sotaa vainoa, ja kidutusta. Kuitenkin seuraavalla viikolla lähdetään lentokoneen kyydillä naitattamaan alaikäistä lasta serkulleen, maahan josta ovat paenneet sotaa vainoa, ja kidutusta.

Sirpa-Tuula

KYLLÄ RUOTSALAISETKIN LOMAILEE !!!!! RASISTI !!!!!!!

Daavidin poika

Sinäkin ilmeisesti levittelet musilimeille, niitä millä kävelet.?

Moonman

Länsimainen genetiikka on sitäpaitsi rasistista. Kun koko suku tuntee serkun, on helpompi tietää kenen kanssa sitä oikein avioidutaan ja pysyvät tytön kauniit geenit suvun hallussa.

Alpertti

Eikö tämä ole monikulttuurin vastaista ajattelua että kaikki kulttuureja ei saisi Ruotsissa harjoittaa?

Ilmari

Miksi tiedote on ruotsiksi isommalla? Eihän kohderyhmä osaa ruotsia.

Särmääjä

Ja miksei se ole useammalla kielellä? Täällä vaikkapa THL:n koronainfo on saatavilla kaikilla tärkeimmillä kotimaamme kielillä eli arabia, englanti, farsi, inarinsaame, kiina, koltansaame, kurdi, pohjoissaame, ruotsi, selkoruotsi, somali, suomi, selkosuomi, thai, ukraina, venäjä ja viro.

Moonman

Taas äärimmäistä rasismia ja kolonialistista ajattelua ruotsilta. Ruotsi on tietoisesti päättänyt olla monikulttuurinen, eikö se tarkoita että kaikki kulttuurit ovat samanarvoisia, tai ainakin kaikki kulttuurit ovat parempia kuin ruotsalainen (Joku viher-muija silloin taannoin loihe lausumaan että ruotsalaisilla ei ole omaa kulttuuria, on vaan ainoastaan joku juhannus-salko yms.). Eli millä rasistisella oikeudella on päätetty että lapsi-avioliitot ovat muka väärin?? Pitäisikö esimurrosikäisten tyttöjen pilata elämänsä harrastamalla irtosuhteita ja pukeutua kuin h*orat, sen sijaan että olisivat aviomiehensä valvonnassa?

KKi

RaSSimia. Yrittävät kieltää lajityypillisen käyttäytymisen. Sama kuin puututtaisiin vaikkapa lintujen kosiomenoihin.
Antaa kunkin lajin hoitaa asiansa niinkuin tykkäävät. Asia kuuluu siihen kuplivaan kulttuuriin jota Ruotsiinkin on niin kovin kaivattu. Osa sitä haluttua mielenkiintoisuutta.

tasa arvo venyttelyssä

Gymnaestrada Tampere, Unelmia-päätösjuhla

Feministin sielu lepää tyytyväisyyttä maitohapoilla

kerrankin mieluisa ohjelma

ei yhtäkään poikaa tai miestä paikalla häiritsemässä 
 mimmien ja kukkahattu tätien extaasia

tasa arvo voimistelussa on ihana asia

Suomi Finland

Televisiossa esitetty kommentti profeetta Muhammedista on johtanut Intiassa suuriin mielenosoituksiin, kuolemiin ja kansainväliseen poliittiseen kriisiin – Ulkomaat | HS.fi

”Pääministeri Narendra Modin hindunationalistisen kansanpuolueen (BJP) tiedottaja Nupur Sharma antoi tv-haastattelussa ymmärtää, että profeetta Muhammed oli pedofiili, koska hänen yksi vaimoistaan naitettiin hänelle ennen aikuisikää.”

Aina kun johonkin tällaiseen paskaan törmää, alkaa v-käyrä ampaista kattoon. Kuinkas vanha se Aisha olikaan, kun hänet naitettiin pedofeetalle?

”ennen aikuisikää”

Eikös se tyttö ollut alle kymmenvuotias. Ennen aikuisikää my ass.

Suomi Finland

”Kashmirin alueella poliisi on puolestaan pidättänyt henkilön, joka uhkasi Youtubeen lataamallaan videolla mestata Sharman tämän kommenttien vuoksi.”

Kas vain. Pään irrottaminen harteilta tuntuisi uskonnonharjoittajan mielestä olevan sopiva tapa palauttaa profeetan rispekti.

Kyseinen video on varmasti tärkeä suojelukohde Youtubessa ja kaikki vastustajien kommentit poistetaan ja niiden kirjoittajien henkilötiedot luovutetaan syyttäjäviranomaisille.

Suomi Finland

”Islamin hadithien, auktorisoudun kuvauksen Muhammedin elämästä mukaan, Muhamed nai Aishan hänen ollessaan 6 vuotta vanha ja aloitti aviolelämän hänen ollessaan 9 vuotta vanha.
Ja samalla on Muhamed islamin mukaan paras koskaan elänyt ihminen (tietysti).
Tästä voi jokainen vetää omat johtopäätöksensä.”

Kopio kommentista HS:n kommenttiosiossa, joka hämmästyttävää kyllä on auki. Saa havaita, kuinka kauan ko kommentti on nähtävillä ennen kuin vihapuhemode siivoaa sen pois.

Mr X

Tietoiskuja ainoastaan siellä ja ruotsiksi,eihän musulmaanit osaa lukea-kirjoittaa ruotsia,tuskinpa edes omia koukeroitaan. Flemingsberg,jo 80-luvun alkupäivinä alue oli pullollaan sontakuonoja,vrt Alby,Fittja;Tensta,Rinkeby ja pahemmaksi menee – on mennyt.

KLK

Jossakin arabimaassa kuulemma oli aikoinaan jonkin joen varressa kyltti, jossa luki: ”Tyttölasten hukuttaminen tähän jokeen kielletty.”
Ikään kuin kyseessä ei olisikaan itsestään selvästi vakava rikos, murha, vaan lähinnä vain jokin roskaamiseen verrattava järjestysrikkomus.