Turvapaikanhakijat lomailevat kotimaissaan enemmän kuin tiedetään

Turvapaikanhakijoina Ruotsiin tulleet henkilöt lomailevat kotimaissaan luultavasti useammin ja suuremmassa mittakaavassa kuin tähän asti ollaan osattu aavistaa. Tämä tulee ilmi Migrationsverketin tietyistä pienistä uutisista.

Migrationsverket eli maahanmuuttovirasto kertoo Facebook-sivuillaan seuraavaa:

 

“Haluan matkustaa perheeni luokse [kehitysmaahan], saanko tehdä sen jos oleskelulupani voimassaoloaika on päättynyt ja odotan juuri tällä hetkellä uutta oleskelulupaa?

– Jos suunnittelet matkustavasi Ruotsista, niin sinun pitää varmistaa, että sinulla on voimassaoleva passi ja voimassaoleva oleskelulupakortti, koska sinun pitää näyttää nämä asiakirjat saapuessasi takaisin Ruotsiin. Jos matkustat ilman voimassaolevaa oleskelulupakorttia, niin on mahdollista, että joudut odottamaan uutta oleskelulupaa Ruotsin ulkopuolella.

!! Huomaa, että maahantuloa valvoo rajapoliisi eikä maahanmuuttovirasto voi vaikuttaa siihen saatko tulla tai et maahan”.

Migrationsverket siis antaa käytännön vinkkejä sotaa, vainoa ja kidutusta paenneille henkilöille kuinka matkustella lomailemaan Afrikkaan tai Lähi-itään.

Keskusteluketju on mielenkiintoinen. Useat sotapakolaiset valittelevat kuinka vaikeaa ja byrokraattista on matkustaa lomalle kotimaahan, josta siis on paennut Ruotsiin sotaa, vainoa ja hampaiden irtirepimistä. Kun joku yrittää kyseenalaistaa sen, että miten joku voi matkustaa lomalle maahan, josta on paennut, niin vastaukseksi saa esimerkiksi:

“Ruotsi on minun maa yhtä paljon kuin sinunkin”.

Lomailu kotimaissa on luultavasti näin ollen paljon yleisempää kuin tiedetäänkään. Sinänsä mielenkiintoista on se, että Migratiosnverket antaa tällaisia vihjeitä sotapakolaisille, koska ulkomaalaislain 3 kap. 5 § UtlL:

– Henkilön pakolaisstatus lakkaa mm. jos hän vapaaehtoisesti palaa alkuperäiseen maahan tai hakee toisen maan kansalaisuutta.

En kuitenkaan ole kuullut, että tätä lakipykälää olisi ikinä käytetty.

Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

30-vuotta asunnu somaleiden naapurina, ja ne ihan kehuu kun lähtee puoleksivuodeksi, sinne kotimaahansa “mistä ovat kauheessa hädässä paenneet”

Huom.

Sinun rahoillasi.

Koba

Suomi onkin ratkaissut tämän ongelman myöntämällä pysyviä oleskelulupia kehitysmaalaisille jotta voivat vapaasti makustaa tai vaikka muuttaa takaisin kehitysmaahan josta on paennut varmaa kuolemaa.Moni tekeekin bisnestä asumalla kehitysmaassa ja nostamalla KELA tuet Suometa ja vuokraamlla yhteiskunnan antaman asunnon eteenpäin maassa laittomasti oleville kehitysmaalaisille.

Puosuvaari

Useat pääkaupunkiseudun prostituoiduista asuvat juuri somalien KELA:n rahoittamissa vuokra-asunnoissa. On ne saatanan hyviä etuushuijareita: kolme iloista tyttöä maksavat kukin jotensakin käyvän (kalliin) Helsingin vuokra joka jo Kelan maksama – sitten asustellaan ja tehdään bisnestä Somaliassa minun ja sinun verorahoilla. Nyt kun Ericsson on eläköitynyt niin eipä taida kukaan edes katsoa perään..

Alpertti

Onhan se hyvä kun on liiketoimintaa. Se pitää talouden pyörät pyörimässä.

Qroquius Kad

Se on tämä bruttokansantuote:

kun palkataan sata lapiomiestä kaivamaan ympyrän muotoista ojaa ja toiset sata täyttämään tätä kaivantoa sitä mukaa kun sitä syntyy, BKT kasvaa kahdensadan lapiomiehen tekemän työn verran!

Sillähän ei ole mitään väliä, ettei siitä työstä synny yhtään mitään.

Sirpa-Tuula

TEKEE SUOMALAISETKIN BISNESTÄ !!!!!!!! RASISTI !!!!!!!!!!

PaskaPuuro

Taitaa jokaisessa kaupungissa olla sompasseille tulkkipalvelut, kun elättäjävaltioiden kielet ovat niin haasteellisia.

Riku Laine

On ne omituista sakkia loisia osaavat muuhun niistä ei ole.

Petteri Årpå

Ruotsi on paska maa ja Suomistan seuraa perässä herrakansan esimerkkiä siitä kuinka syödään paskaa ja kuollaan pois oikealla ja suvaitsevalla tyylillä.

Suvisuvack

Siitähän vihervassarit tykkäävät, ja huumeiden käyttöä vapaaksi siihen päälle vaativat
http://luolasto.org/m/19814/

Juha Sippilä

Olen sipissä.

jorma

Minä olen ainakin osannut aavistaa tämän hyvin jo kauan sitten.

Muslim Shit

Jos sitä lakipykälää käytettäisiin niin A. 99% pakolaisista ei enää ole pakolaisia B. 99% tulevista “pakolaisista” tästä kuultuaan matkustavat “pakolaisina” maahan jossa pakolaiseksi tekeytymisestä ei rangaista mitenkään.
Koko “turvapaikka” farssi voisi lakata olemasta sillä sekunnilla kun päätetään että ei uskota mitä muslimi kertoo, sillä 100% muslimeista on valehtelijoita. Se ei tämän vaikeampaa ole. Islam ei ole ongelma, muslimit ovat.

Riku Laine

Vaikuttaisi myös siltä että suvakit opettaa husumusuja valehtelemaan järjestävät varmaan koulutusta siihen?

Minä

Onhan tuosta ollut videoita, joissa niitä eurooppalaiset suvakit valmentavat turvapaikanhakuun ennen kuin saapuvat kohdemaahansa.

Belgiassa aikoinaan kiinnittivät huomiota siihen, että oli kovin samanlaisia tarinoita turvapaikanhakijoilla. Alkoivat tutkia asiaa ja huomasivat, että tarinat oli kopsattu belgialaisten viranomaisten omilta sivuilta, jossa oli turvapaikan saaneiden tarinoita esillä.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
Alpertti

Kenen tehtävä tuon lain valvonta on? Suomessa ulkomaalaisasioissa valitetaan hallinto-oikeuteen, mikä tarkoittaa, että valittaa saa toista koskevista päätöksistä vain viranomainen, jonka valvottavana oleva yleinen etu edellyttää valittamista. Mikä tällainen valvontaviranomainen sitten voisi olla?

Esko Kaukonen

Turvapaikkamaahanmuutto Lähi-idästä, Afrikasta ja Keski-Aasiasta on kokonaisuudessaan suuri valhe

Sherlokki suvakko

Kannattaisi rajalla tarkistaa, että onko hampaat tallella vaiko ei. Jos on, niin maahantulokortti roskiin ja loisija sinne missä on lomaillut ja mistä alunperin tullutkin hopi hopi!

Moonman

Milloinkohan, jos ikinä, yksikään tänne lonninut kehitysmaalainen on oikeasti ollut missään hengenvaarassa? Korruptio, aseita heiluttelevat miesjoukkiot ja hökkelikylät ovat länsimaalaisittain käsitettynä “failed state” mutta ei se sitä kehitysmaalaisille ole.
Tottakai hekin pitävät sähköstä ja puhtaasta vedestä joka tulee seinästä, mutta vain jos niiden eteen ei tarvitse itse tehdä töitä, ilmankin pystyy elämään.

Mr X

Somalit,kävelevät PÖKÄLEET .

seant

Sen verran Ruotsi viisastunut, että lopettaa takuueläkkeen maksamisen ulkomaille, sillä se on ollut aikamoinen etu kotimaahansa muuttaneille.

Somput lomalla, kantis ei

Eläkeläiset Trollhättanissa, Kronogårdenissa, eivät uskalla liikkua ulkona pimeän tultua omilla lapsuutensa kaduilla vaikka ovat asuneet alueella siitä asti kun se rakennettiin. Kronogårdenissa ovat asiat huonommin kuin koskaan. Jokaisella maturyhmällä on omat ongelmansa eivätkä he ymmärrä miten ruotsalainen yhteiskunta toimii.

https://www.expressen.se/nyheter/de-kommer-inte-in-i-samhallet-som-vara-barn/

Kronogårdenissa 81% on matuja, lähinnä Somaliasta, Irakista, Syyriasta. Oppilaista 98% on matuja, 70% ei pääse lukioon. Alueen ”kuninkaana” toimii äijä joka tulee Somalilandista ja kulkee ympäriinsä somalilaisessa perinteisessä pyjamassa ja hatussa.

Somput lomalla, kantis ei

Ja sitten sanotaan että somppu on tyhmä kuin saapas ja IQ on kuin kengännumero?

Kumpihan on tyhmempi, somppu vai kantis joka sallii verorahojensa häviämisen Somaliaan, vuodesta toiseen?

Kaapeli

Somalit eivät ole missään tapauksessa tyhmiä vaan ovat todella osaavia ja ovelia. Nämä on näitä kummia heittoja joita silloin tällöin näkee.

Ovelasompero Tyhmäkantis

Somalimannet ovat kuin aitomannetkin: näyttävät tyhmiltä mutta ovat kieroja kuin korkkiruuvit. Kantikset taas on kasvatettu siihen että pitää olla rehellinen ja puhua totta.

Kummat pärjää pitemmän päälle? No kierot ja epärehelliset tietenkin. Rehelliseltä on siihenmennessä kusetettu sekä rahat että vaatteet.

Suomi Finland

Tämä on mielenkiintoinen aihe. Kuitenkin Vanhasen ja Lynnin tutkimuksen mukaan keskimääräinen älykkyysosamäärä on selvästi alempi afrikkalaisilla kuin esim meillä pohjoiseurooppalaisilla.

Ehkäpä he eivät menesty matematiikassa tms tietynlaista kyvykkyyttä vaativissa tehtävissä, mutta se ei ole silti pois kieroudesta jne…

Lisäksi alhainen keskimääräinen älykkyysosamäärä ei tarkoita sitä, etteikö selvästikin keskimääräistä valkoista älykkäämpiä afrikkalaisia löytyisi.

Lisäksi emme varmaan ole länsimaissa tietoisesti tutkineet, ovatko esim Afrikasta Pohjois-Eurooppaan muuttaneet afrikkalaiset (suurin osa) älyllisesti afrikkalaisten keskitasoa vai sen alle tai yli. Koulumenestyksen perusteella kuitenkin epäsuorasti tätä voisi arvioida, mutta asiaan toki vaikuttaa muitakin tekijöitä.

Last edited 1 vuosi sitten by Suomi Finland
Qroquius Kad

Ei se koulumenestys kerro ihmisen käytännön kyvyistä välttämättä mitään.

Teorettisen filosofian maisteriksi huippuarvosanoin valmistunut kuuden laudaturin Kympin Tyttö kiukuttelee työelämässä;
hänestä ei olekaan tehty Johtajatarta, vaikka hän osaa ulkoa kaikki lukemansa kirjat etu- ja takaperin!
Hän kun ei osaakaan mitään muuta.

Luku- ja kirjoitustaidoton kehitysmaalainen tulee Suomeen ja huijaa näitä Kympin Tyttöjä mennen tullen;
se on osa hänen Kulttuuriaan, jonka hän on oppinut Elämän Kovassa Koulussa jo pienenä.

Oikea Voima Kehiin

Ei luteita voi syyllistää kun ensin kutsuit ne sänkyysi ja sitten siinä nukut perse paljaana ja nariset aamuisin siitä että taas on persettä imeskelty kaksin käsin niin että tuntuu ja näkyy. Todella kummallista. On jo todistettu että tätä ongelmaa ei, ihme kyllä, ratkaistakaan haalimalla sänkyyn lisää luteita mutta sieltä ne vaan vasemmisto niitä luteita lisää tilailevat joka päivä! SAATANA. Ei mitään realismia missään. Ei ymmärretä “syy ja seuraus” periaatetta yhtään. Sama virhe uudestaan ja uudestaan ja odotetaan eri lopputulosta.

timo

Jotkut jopa asuvat kotimaassaan. Käyvät vain Euroopassa hoitamassa juoksevat raha-asiat sossun luukulla.

Last edited 1 vuosi sitten by timo
Mr X

Kuka on nähnyt somalin OIKEISSA töissä ?

timo

Kerran näin lehdessä jutun. Oli Postissa ja pölli sieltä kannettavia tietokoneita useita kymmeniä.

Jortonki

Minä näin kerran mannen töissä. Naispuolinen, jakoi ruokaa korkeakoulun ruokalassa. Mietin silloin että mahtaa olla hankalaa mannella joka tekee oikeasti töitä. Mutta se oli nelkyt vuotta sitten eikä ole tapaus toistunut.

Jortonki

Moni henkilö on nähnyt sompun töissä: Joulupukki, Pääsiäispupu, Rehellinen Lakimies, Poliitikko-Ihminen, Järjellinen Vihreä, Katuva Stalinisti.

Jortonki

Joo oikeessa olet… pitäis sitten täsmentää että “rehellisissä töissä”. Verokirjalla, eikä asiakasta huijata…

timo

Raiskauspaikanhakijat suosivat hommia missä pääsee potentiaalisten uhrien kanssa suljettuun tilaan. Taksikuskit koska autoon sammuneet, postinjakajat koska rappukäytäviin sammuneet jne.

Virasto Pystyyn

Suomi ja kaikki muut länsimaat voisivat säästää MILJARDEJA kuukaudessa jos jokaisessa maassa olisi “ilmianna valepakolainen”-palvelu jonne voisi ilmoittaa kun mukapakolainen ei asu omassa kämpässään, tai siellä on muuta toimintaa. Tai kun mukapakolainen lomailee. Tai kiertää veroja jne jne.. Kiinnijääneiltä heti pakolaisstatus pois, myöskin mahdollisesti jo myönnetty kansalaisuus sekä karkoitus kotimaahansa perheineen riippumatta siitä onko heillä kissa ja lapsilla kavereita ja että perheen äiti osaa jo kolme suomalaiselta kuullostavaa sanaa. Nämä ovat karmaisevia kuluja länsimaille nämä valehtelijaloiset, ja se ON meiltä kaikilta pois!

jee