Nainen kuoli väkivaltaisen raiskauksen uhrina

Nainen menehtyi väkivaltaisen päällekarkausraiskauksen jälkeen Tukholmassa. Poliisi tutkii asiaa murhana ja raiskauksena. Toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Viime viikon torstaiaamuna löydettiin Tukholman Söderlmalmilta erään rakennustyömaan alueelta tajuton nainen. Nainen toimitettiin sairaalaan, mutta hän kuoli saamiinsa vammoihin viikonlopun aikana. Nainen oli 35-vuotias.

Poliisi on nyt kertonut tapahtumista jonkin verran. Poliisi tutkii asiaa raiskauksena ja murhana. Nainen oli saanut pahoja iskuja mm. pään alueelle. Tekopaikka oli Maria Bangatanin loppupäässä. Teon tapahtuma-aika ajoittuu keskiviikkoillan ja torstain aamuyön paikkeille.

Poliisin mukaan nyt tutkitaan yhteyttä vuorokausi aiemmin tehtyyn raiskaukseen Medborgarplatsenilla. Tapahtumilla on jonkin verran yhtäläisyyksiä, joita nyt vertaillaan.