Nainen kuoli väkivaltaisen raiskauksen uhrina

Nainen menehtyi väkivaltaisen päällekarkausraiskauksen jälkeen Tukholmassa. Poliisi tutkii asiaa murhana ja raiskauksena. Toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Viime viikon torstaiaamuna löydettiin Tukholman Söderlmalmilta erään rakennustyömaan alueelta tajuton nainen. Nainen toimitettiin sairaalaan, mutta hän kuoli saamiinsa vammoihin viikonlopun aikana. Nainen oli 35-vuotias.

Poliisi on nyt kertonut tapahtumista jonkin verran. Poliisi tutkii asiaa raiskauksena ja murhana. Nainen oli saanut pahoja iskuja mm. pään alueelle. Tekopaikka oli Maria Bangatanin loppupäässä. Teon tapahtuma-aika ajoittuu keskiviikkoillan ja torstain aamuyön paikkeille.

Poliisin mukaan nyt tutkitaan yhteyttä vuorokausi aiemmin tehtyyn raiskaukseen Medborgarplatsenilla. Tapahtumilla on jonkin verran yhtäläisyyksiä, joita nyt vertaillaan.

Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kaapeli

Kaamea juttu. Matu on matu.

Make's perfect sense

Kaikissa pohjoismaissa raiskausten määrä oli samalla “pohjoismaisella” tasolla vielä 1980.
Sitten Ruotsissa käynnistyi matujen massamaahanmuutto ja nyt Suomen punavihreät pyrkivät matujoukkoraiskaamaan Suomen naiset samalla tavoin. Ruotsi on raiskauksissa jo maailman ykkönen eli kovasti on vielä Suomen Vihreillä(rp) tekemistä pää-äänestäjäryhmänsä raiskamisessa – jos ja kun meinaavat kiriä tasoihin Ruotsin kanssa. Yritys heillä on ainakin kova.

kuva: Oikeusministeriön “Selvityksiä raiskausrikoksista” 2012 raportista p.52

trendi.gif
Soma Lin logiikkaa

Meikäläiset suvakit kuittaavat tämän sillä, että Ruotsissa ilmoituskynnys on alhainen.

jupi

ilmoituskynnys tippuu samaa tahtia kuin maahanmuutto nousee

Jortonki

Tuokaan tapettu ei ilmoittanut. Siis ei ollut mitään hätää. Kaikki hyvin Somalistanissa. Akhbar Minibar.

Mutta hirvee juttu, ja hirveempää että se tullaan lakaisemaan matun alle kuin Ulvilan polttomurha.

pöh

Joitain vuosia sitten YLE otti lähetykseen somaliukon selittämään mistä johtuu että somalit puskajoukkoraiskailee.
Sehän johtui tietenkin siitä että heille ei rasistiset suomalaiset anna työtä, joten heillä on liikaa aikaa, ja sitä aikaa ei tietysti voi kuluttaa kun raiskailemalla.

Suomi Finland

Raiskausmurha on yksi kaikkein törkeimmistä olemassa olevia rikoksista. Raiskaus on sinänsä hyvin vakava rikos, mutta että sen uhri murhataan kylmäverisesti tekee siitä suorastaan kammottavan. Sellaiseen tekoon syyllistynyttä ei saisi enää laskea vapaalle jalalle. Koskaan.

Uhrin puolesta täytyy tekijälle kostaa. Raiskausrikollinen vapaaksi vain silloin, jos jonkin kvanttitunneloitusmisilmiön ansiosta uhri herää takaisin henkiin.

Moonman

Mutta kun me eletään täällä ihmisoikeus-sosialismissa: Jos syyllistä nyt ikinä löydetäänkään, niin ekasta kerrasta tulee alle 10 v. nuorisohoitoa, toisesta paljousalennusta ja vasta kolmannen kepposen jälkeen aletaan pohtia pitäisikö tuo nyt karkoittaa, kuten suomessa se somali abdirahman osman hussein. Silloin yhtäkkiä ihmisoikeudet eivät olleetkaan enää se maailman tärkein asia, vaikka kovasti väitti että pääsee hengestään somaliassa. Sitä ennen oli monta elämää tuhottu.

MattiS

Ei tuosta napsahda edes tuomiota taposta tai murhasta, joku kuolemantuottamus ja raiskaus. Viisi vuotta linnaa, ja ensikertalaisena istuu puolet. Siitä vielä otetaan vuosi tai kaksi pois hyvän käytöksen vuoksi, joten istuu ehkä vuoden. Halpaa on ihmishenki.

Hyvä että on tutkimista

Siinähän tutkivat.

X

Noin sitä maata vallataan lähiö ja raiskaus kerrallaan ja poliisi ”tutkii”.

Daavidin poika

Mielestäni nämä raiskauksen uhrit jäävät tavallaan varjoon, kun ottaa huomioon miten paljon ampumavälikohtauksia on jo nyt vuoden 2022 aikana tapahtunut Ruotsissa. Miksi raiskauksen uhrin täytyy antaa elämänsä siitä hyvästä, että hänet otetaan huomioon yhteiskunnassa.?

Kyllä Suomikin saa likapyykkiä. Miksi Naantalin kultarannassa keskitytään Suomen / Ruotsin Nato-jäsenyyten.? Miksi Turkin presidentti Erdokan on keskipisteenä, Naantalin Kultarannassa.?

Miksi Naantalin Kultaranta ei ota esille asioita jotka koskevat meidän pohjois-euroopan kansalaisten pahoinvointia, joita nämä Muslimit ovat tuoneet tullessaan, “muka” sotaa vainoa, ja kidutusta paenneena.

Jos muistan oikein, niin Presidentti Niinistö perusti tämän Kultaranta keskustelun vuonna 2013.

Sami

Sauli ei voi nyt keskustella tärkeistä asioista, koska Saulilla on synnytyksen jälkeinen masennus.

Qroquius Kad

Katsos kun tämä on väestönvaihtopolitiikkaa, joka alkoi Lännen mädättämisenä romahtamaan III maailmansodassa, mutta sen aloittaja on siirtynyt historiaan ja voiton korjasi yllättäen islam.

Helmikuun loppu järkytti väestönvaihtajia suunnattomasti:
Ryssä voi hyökätä mihin tahansa NATOon kuulumattomaan naapurimaahan, poislukien Kiina.

Jos Ryssä hyökkäisi Suomeen, ihanat suklaasimmut juoksisivat karkuun ja väestönvaihto epoäonnistuisi
Ilma täyttyisi dieselinkatkusta, ja Vihreä Siirtymä keskeytyisi.
Ohjukset sataisivat kaupunkeihin, joiden väestö pakenisi maaseudulle, jonka tyhjentäminen kaupnkeihin päättyisi.

Ei tällaista voida sallia!
Turvatakuut on saatava, että voidaan jatkaa hyvin alkanutta matkaa
kohti Eurabiafrikkaa!

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kommentissasi oli viisi itselleni positiivista asiaa😄

Kiva Kun Tapahtuu

No nyt on jo muslimimeininkiä. Kullia väkisin ja sitten kivellä pää tohjoksi, ihan kuin se muslimi aikoinaan ruotsissa joka raiskasi ruotsalaisen blondin..oliko se Elin nimeltään..ja sitten kokosi jotain kiviä ruumiin päälle ja lähti tyytyväisenä jatkamaan matkaansa, jeee sain pillua! Ihan perinteistä meininkiä, ei tuommoiset enää hetkauta mitenkään. Edes pään irrotus ei enää ole mitenkään spesiaalia. Ihanan monikultturista! Äänestäkää vasemmistoa ja DEMAREITA! Tätä haluamme lisää!

Punaviheroikeisto ja -vas

Millä tavalla Kokoomuksen äänestäminen muuttaisi tilannetta? Ei mitenkään. Jos seuraavassa hallituksessa ovat esimerkiksi Kokoomus, Sdp, Keskusta ja KD, niin meno säilyy samanlaisena lisättynä EU:n ulkopuolisen “työperäisen” maahanmuuton täydellisellä vapauttamisella.

Kulompi

Ihme juttu, että feministit tukee ja puolustaa näitä raiskaajia? On niillä sairas arvomaailma ja sitten vielä kuvittelevat olevansa viisaitakin, idiootteja ne on.

Mitä/miksi Poliisi salaa?

Miksi Poliisi vaikeni neljä päivää ennenkuin löydetystä naisesta kerrottiin?
Miksi Poliisi ei ole varoittanut siitä että lähiseudulla on käyty naisen kimppuun aikaisemminkin?

”I fyra dygn teg Stockholmspolisen om att en 35-årig kvinna hittats blodig och medvetslös efter en misstänkt överfallsvåldtäkt på Södermalm – och nu är hon död.
Under tiden anmäldes ytterligare en överfallsvåldtäkt i närheten.
Polisens tigande är oförsvarligt: Kvinnor borde varnats och vittnen borde efterlysts tidigare.”
(Expressen)

Juha Sippilä

Olen sipissä.