Balkanilla taas moninkertaisesti tulijoita verrattuna edellisvuoteen

Tammi-toukokuun välisenä aikana EU:n ulkorajoilla on havaittu yli kaksinkertainen määrä laittomia tulijoita verrattuna edellisvuoteen. Toukokuun aikana tulijoita oli 75 % enemmän kuin viime vuonna.

Vuoden alusta toukokuun loppuun mennessä laittomia tulijoita oli alustavan laskelman mukaan 86 000 tulijaa, joka on kaiken kaikkiaan 82 % enemmän kuin edellisvuonna.

Suurimmat reitit Eurooppaan ovat ns. Länsi-Balkanin, keskisen Välimeren ja itäisen Välimeren reitit. Balkanin reitti on tällä hetkellä johtavin reitti, jonka kautta tulee noin puolet tulijoista.

Suurimmat ryhmät ovat syyrialaiset ja afgaanit. Myös Bangladeshista ja eri Afrikan maista riittää tulijoita. Tutkimusten mukaan useimmat ovat majailleet Balkanilla jo pidemmän aikaa.

Myös Valko-Venäjältä Puolaan on päässyt jonkin verran laittomia tulijoita, mutta luvat ovat ennen sotaa.

Ukrainan kautta tulevia pakolaisia ei ole laskettu tässä Frontexin tiedotteessa mukaan tulijoihin.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Eivät kuulu meille

Eikö ainakin noita afgaaneja voisi käydä salaa tökkimässä Venäjän puolelle? Maastopuku päälle ja kypärä päähän ja sitten onnenpotku perseeseen.

Niin kauan kuin ihmisiä otetaan vastaan heitä myös tulee eikä siinä ole mitään järkeä koska emme ole Afrikan tai Lähi-Idän tai Afganistanin ”lähialue”/”närområde”.

Qroquius Kad

Ryssällä on rajakontrolli, kuten yleensäkin valtioilla paitsi Suomella, joten ei sinne mitään salaa tökitä.

Z hän elää

Panssarivaunu täyteen afgaäijiä, Z kylkeen ja menoks.

Mustamakkara

Monikulttuurisuus on rikkautta:

HS: ”Venäjän armeijan johto on erottanut toisistaan Tšetšenian ja Burjatian sotilaat joukkojen keskinäisten yhteenottojen takia.
Asiasta kertoo Ukrainan presidentin neuvonantaja Oleksi Arestovytš uutistoimisto Unianin mukaan.
Arestovytšin mukaan joukot olivat ennen erottamistaan Vasylivkassa. Unianin uutisesta ei selviä, milloin joukkojen erottaminen olisi tapahtunut.
Arestovytš kertoo, että tšetšeenijoukot olisivat ampuneet tykistötulta burjaatteja päin. Rangaistukseksi tšetšeenit lähetettiin raakojen taistelujen keskelle Severodonetskiin ja burjaatit lähtivät jo miehitetyn Hersonin suunnalle.
Arestovytšin mukaan joukkojen välillä oli ollut välienselvittelyjä jo aiemmin Tšornobajivkassa.”

Käsky takasin! Käsky taka

Jos tset tset niinit antoivat tykistökoordinaatteja kuten Uuno aikoinaan, niin kyllä siinä burjaburjan mieli tummuu.

Mama-merkel

Eikös noista suurin osa koita päästä Iso-Britaniaan? Ja se on niille ihan oikein koska yhdessä Saksan Merkelin kanssa ne ”avasivat rajat”. Nauttikoot nyt siitä hyvästä.

pöh

Satojatuhansia ”löyhiä kaveriporukoita” kun vielä tänne konkurssikypsään kurjuuteen tulee niin voidaan todeta että peli on menetetty.

Kukavaan

Kuvan julisteessa lukee ”open or die”. Uhkaavat siis tappaa, jos eivät saa tahtoaan läpi.

Ipe

Meillä on tilaa, ja koko ajan tulee lisää kun peltoja otetaan EU:n käskytysestä pois viljelystä.

Dublinin sopimus My ass

Kyllä ne sieltä tulee. Siis ne massat. Ajan kysymys vain. Minusta pelkkä logiikka kertoo niin. PS vastustaa sitä uutta lain säädäntöä. Ja ihan aiheesta. Siinähän EI estetä todellisuudessa massoja. Eli mitä nähtiin esim Puolan rajalla. Ja nyt kun kokoomus on niin ihgua, niin sata varmaan rajat on auki. Lue sisäministeri urpo. Tarkoitan seuraavaa hallitusta. Se jätkä päästää kaikki tänne. se on varma se.

Dawidin poika

Näistä sotaa vainoa, ja kidutusta paenneista on tullut näköjään jonkin sortin ””kierrätys tavaraa”. En nyt tiedä, että kuinka moni on kuullut siitä että Iso-Britainia on tehnyt 140 miljoonan punnan sopimuksen Ruwandan kanssa näistä palauttettavista rikollisista.

En nyt tähän hätään tiedä, että oletko sinä Pate tietoinen tälläisestä sopimuksesta Iso-Britanian / Ruwandan välillä.?

Tilanne on kuitenkin se, että tänään 14.06.2022 on noussut lentokone ilmaan Iso-Britaniasta vieden mukaanaan muutaman rikollisen Afrikaanon omille kotikunnilleen. Matkustaja määrästä ei ole tarkkaa tietoa, mutta tietojen mukaan koneessa olisi seitsemä (7) rikollista Afrikaanoa. Sekin vielä, että YK-on tuominnut Iso-Britanian menettelyn.

Asko

Rajat kiinni!

Balkanille menossa

Iso liuta balkanilaisia varkaita jäi kiinni Europol-iskussa. Saaliin arvo yli 5 miljoonaa kr mm koruja, autonosia, veneenosia ja huonekaluja(!).

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/30-personer-gripna-i-europol-ledd-insats

Islam On Rakkaus

ANTAKAA MEIDÄN RAHAT !!!!!!!!!