Iiris Suomela: Odinit pahempi uhka kuin uussuomalaiset katujengit

Viime päivien aikana poliisi on kertonut, että mm. Espoossa on kasvamassa uusia potentiaalisia katujengejä, jotka harjoittavat toisten nuorten ryöstelyä. Vihreiden kansanedustaja Iiris Suomela on myös ottanut kantaa tähän asiaan.

Suomelan twiitissä on hienosti yhdistetty se, että Suomela kyllä tietää tasan tarkkaan mitkä jengit sitä katutilaa pitävät hallussaan, mutta sitä Suomela ei ikinä tule sanomaan ääneen. Ei vaikka kynsien alle työnnettäisiin tulitikkuja, niin Suomela huutaa, että ööriäikeistö.

Surkeinta asiassa on kuitenkin se, että joku saattaa oikeasti uskoa tällaisten ulostulojen sisältöä.

Soldiers of Odineista voi kukin olla ihan mitä mieltä tahansa, mutta ei tule yhtään tapausta mieleen, jossa Odinit olisivat käyneet kenenkään päälle tai uhkailleet muita ihmisiä. Sitä paitsi Odinit näyttäytyvät todella harvoin ylipäätään missään. Tavallisen ihmisen on monikertaisesti helpompi nähdä mölyävä uussuomalaisjengi kuin joukko odineita.

Subscribe
Notify of
guest
52 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonyymi

Miten meillä voi olla ministerinä ihminen, joka on näin pihalla? No, onhan meillä vasta palkittu poliisiylijohtajakin, joka ei ymmärrä, mitä pääkaupunkiseudun kaduilla tapahtuu ja mistä syystä. Täytyy todeta, että huippuvirkoihin päässeet eivät sitä kyvyillään ansainneet ja olisi korkea aika hakeutua vähän vaatimattomampiin tehtäviin. Näyttöä on jo ihan tarpeeksi.

p.grandell

koska ääliöillä,suurin osa niistä on liiman-nuuskijoita loisia,ituhippejä joilla työttömänä aikaa kiusata ja kiljua ihmisille jotka tekee jopa 3 duunia pysyäkseen hengissä,ei ole aikaa äänestää olla poliittisesti aktiivinen siinä suurin syy, nämä ääliöt äänestää ääliöitä..

Natseja oomme kaikki

Niin eikös tämä Suomela halveksuen todennut, että eläkeläisesten asiat ei kiinnosta/ vanhustenhoito? Puolue toverinsa darrakin muistaakseni aukoi päätään, että kehä 3 ulkopuolella asuu sisäsiittoista kansaa. Ja kun vaihdetaan puoluetta, eräs haloskan ystävä, joka heitteli Raamattua, Samaan syssyyn totesi, että tämä roska kansa arvostelee mamu politiikkaa yms.

Ilmari

Iiris Suomelan pihallaolosta olen samaa mieltä, mutta hän ei ole ministeri.

Herra mun varjele

Onneksi. Luojan kiitos.

liisa vtuhorsmanperse

Eikös tämä Iris ole suomen transujen keulahahmo ja oli ehdolla kun vihreisiin piti saada “miestä” houkuttamaan poikia 😉 Kuutiopäinen Iris asettui ehdolle oli kai senverta pössyissä ettei tajuttunut tilanteen komiikkaa.

Allahu tappaa, Odin ei.

Åårioikeisto on pahin uhka mikäli kemujen lasketaan kuuluvan siihen.

Nimittäin se heidän äärikonservatiivinen alistusaatteensa ei ainakaan mitään suvaitsevaista vasemmistolaisuutta ole.

Tyrsky

‘Soldiers of Odin partioi kaduilla’

Tuo osoittaa, että jollain tajunnan tasolla Suomela itsekin tiedostaa ettei Odinit ole ongelma. Partioinnista itsessään ei pitäisi olla kunniallisille ihmisille mitään haittaa. Tämän voin todeta ja tunnustaa, vaikken porukan pakanimestä pidäkään.

Dippadai on nykymeno

Ehkä keskustaa odinien takia välttelivät juuri ne, joiden pitikin pysyä poissa pahan teosta 🤔

Minä

Ketkäpä muut. Ehkä vihreät välttelivät keskustaan menemistä, koska heille oli kerrottu äärioikeistolaisvaarasta.

Leniniläistä maskirovkaa

Ei Suomela ole pihalla. Suomela heitti tviittinsä harkitusti harhautusmielessä kuten artikkelissakin oivallettiin.
Jatkuvasti kommentoidaan kuinka ”tyttöhallitus kokemattomuuttaan, lapsellisuuttaan, typeryyttään, tietämättömyyttään jne” tekee sitä ja tätä kunnes varmaankin joskus järkiintyvät kun huomaavat tekojensa seuraukset.
Eivät he toimi tietämättömyyttään eivätkä korjaa tai muuta politiikkaansa. He ovat erinomaisesti informoituja ja tekevät suunniteltuja toimenpiteitä, joiden seuraukset ovat hyvin ennalta nähtävissä. He toteuttavat oman ideologiansa agendaa.
Tilannetta ei voi korjata muutoin kuin äänestämällä todellista vaihtoehtoa. Kuten olemme nähneet Kokoomukselle ja Keskustalle tuo vihreiden tuhoisa politiikka sopii.

Sossetant

Ei ole lainkaan pihalla, vaan Iiris on suomalaisiin erittäin vihamielisesti suhtautuva kommunisti joka tahtoo kaikille valkoisille ihmisille ainoastaan kuolemaa.

Sinä olet tässä se joka on todella pihalla jos sinä et tätä pysty vieläkään käsittämään.

Qroquius Kad

Sitä on valitettavan paljon liikkeellä suomalaisten keskuudessa, tätä ymmärryksen rajallisuutta.

Anonyymi

Pyydän anteeksi, ei olekaan ministeri.

Suomi Finland

Mitäh?? Odinien toiminta on tainnut lakata jo ajat sitten. Tässä näyttää olevan Iiriksellä asiat sekoitettu oikein kunnolla, kuten ideologian sinisin silmin maailmalla huideltaessa voi olettaakin. Katajengit puolestaan tekevät vasta tuloaan ja eivät ole mikään väliaikainen ilmiö, vaan kun ne ajavat toimintansa ylös niin alkaa paukkua.

Kauankohan nämä päätähuimaavan hölmöt ulostulot oikein jatkuvat? Jossain vaiheessa sitten hoetaan, että olemme olleet naiiveja. Sen jälkeen, kun oikein muuta ei ole enää tehtävissä.

Pirtsakka

Ihan kuten Ruotsissa on jo tajuttu se naiivius, jolla koko yhteiskunta on saatu pilalle.

Soldier

No ei se mihinkään ole loppunut.
Enemmän porukkaa toki saisi aina olla.

https://youtube.com/c/SoldiersofOdinFinland

Särmääjä

Nyt juuri tarvittaisiin niitä odineita pahimmille paikoille. Ei ole paljon hyötyä jos Kemijärvellä tehdään partiokävely kämpiltä kapakkaan.

Big l

Ei vittu toi emakko on aivan sietämättömän typerä älykääpiö

p.grandell

iiriksellä sama äo kuin yön-timoilla eli americkalaisen kengän numero 10,5 vedä siitä sitten humoria, tollaset saavat veronmaksajien veren painneen kyllä kohoamaan huippunsa…

Demokratia My ass

Kyllä. Ja silti niitä äänestetään. On se ihmeellistä. Ne samat vittunaamat, joita haukutaan ympäri ämpäri, saavat silti joka stnan kerta ne äänet. Mikä hltti siinä on? Ja älkää nyt syyttäkö hiljaisia. Olisiko aika myöntää faktat. Äänestämällä ET VAIKUTA. Pieni piiri pyörii. Näin on. Koko äänestys järjestelmä, on suunniteltu nykyisille valtapuolueille. Teennäinen demokratia. Valtamediapuolue symppaa sitä samaa paskaa, miltä saavat rahansa. Eli lehdistötuki.

työmiäs

Ei kaduille tarvita kuin Putkonen ja Halla-Aho niin tilanne rauhoittuu.

Huolestunut olen

Syökö nuo vihannesten ja perunan sijasta lannoitteeksi tarkoitettua sian..kaa vai mistä nuo jatkuvat aivopierut johtuvat?

Maailma väreisssä

Kierosilmä on syönyt taas sieniä ja näkee molemmat viikonloput yhtä aikaa.

Esmo

Sairaan feministin ajatuksenjuoksuja on mahdotonta normaalin ihmisen ymmärtää. Kaatopaikalle tuo raato joutaisi.

Sossetant

Minä olen normaali ihminen ja minä käsitän erittäin hyvin feministien ajatuksenjuoksua.

Suomelan tavoin käyttäytyy juuri sellainen henkilö joka tahtoo kuolemaa suomalaisille.

Moonman

Vai tarkoittikohan suomela tuossa että moni raiskaileva ja ahdisteleva kehitysmaalainen “vältteli keskusta-aluetta”? Vihreiden ajattelu perustuu indoktrinaatioon, eli ideologian on mentävä aina orwellilaiseen tapaan totuuden yläpuolelle. Siihen nähden näiden ulostuloja ei tarvitse ihmetellä, vaikka päätön kanakin heittäisi järkevämpiä juttuja.

pöh

Enpä ole helsingissä törmännyt odineihin tai muihin “äärioikeistoon”
Lähi-idän jengejä sen sijaan näkyy aina kun ulkona käy.

Tää koko Suomi on muutenkin kun pahkasiasta.
Taponen palkittiin, ja lisäksi valtakunnanvainoaja Toiviainen sai palkinnon “sananvapauden edistämisestä.”

Mustamakkara

Toiviaisen palkitsemista ei voi kuin ihmetellä. Rahaa palaa idiotismiin ja palkintoa vaan pökkää.

Qroquius Kad

Eipä noissa palkinnoissa mitään ihmettelemistä ole.

Tuija Brax harmitteli oikeusministerinä ollessaan USAn huonoa sananvapaustilannetta, kun siellä on sellainen omituinen käsitys, että muka aivan kaikkea saisi sanoa?!
Raija Toivioretkeläisen sananvapauspalkinto sananvapauden sensuroinnista menee tuohon samaan piikkiin.

Ylikomissionääri Pyllyttären palkitsi puolestaan Hell-Sinkin kaupunki, jota hallitsevia viherkommunisteja Pyllytär on pitkään ja ansiokkaasti palvellut.

Anonyym

Ei nyt Hesassa näy kummemmin niitä maamuujengejäkään. Idässä varmaan sit on.

Valkoinen Heteromies

Silloin kun Soldiers of Odin partioi kaduilla, moni vältteli keskusta-aluetta” moni=muslimit.
Meni juuri niin kuin piti.
Iiris on siitä jännä pieni tyttönen että on sata kertaa tyhmempi kuin miltä näyttää, ja näyttää ihan kuutamolla olevalta umpityhmältä perunalta. Luulee olevansa paikallaan suuren älynsä ja osaamisensa takia ansaitusti mutta kieltäytyy edes ajatuksesta olevansa tuossa vain ja ainoastaan sukupuolensa ja ikänsä vuoksi, mikä on tällä hetkellä suomessa se muodikas/trendikäs/kiusallinen vaihtoehto. Tavallinen, nolo kiintiöpillu. Pidä Iiris vaan se tyhmä naamas kii niin et munaa niin paljon. Jos joku kysyy jotain niin nyökkää ja virnistele vaan, niin ne menee pois.

Dippadai on nykymeno

Nyt ne yrittää jo mediassa että ööriäikeistö on jo suatanan palvojia 🤣

Kaikenlainen ääri älämölö on tyhmyyttä ja toivon kaikille osapuolille järkeä ja tasapainoa + työntekoa, niin saa itsekunnioituksen kasaan terveellä ja yhteiskuntaa rakentavalla tavalla ilman häröilyä.

Särmääjä

Se on taas se Kankaanpään terroristinen uusäärinatsistinen ääriuusoikeisto, joka on ihan supervaarallinen vuodesta toiseen ja nyt vielä äärisatanistinenkin ekstremistisolu.

Mustamakkara

Onneksi ko juttu oli maksumuurin takana.

Qroquius Kad

Tuon Iltalehden jutun ingressistäkin ilmenee, että itseään toimittajaksi kutsuva Petri Jääskeläinen on jo heti kättelyssä sekoittanut satanismin ja saatananpalvonnan.
Ne ovat kaksi täysin eri asiaa, joten loppulöperryskin lienee samaa huttua.

Keijo

Iiris on juuri hyvä esimerkki sille ja siihen, miksi niin monet ihmiset vastustavat naisten äänioikeutta ja haluaisivat peruuttaa sen välittömästi, tuon joukon koko ajan kasvaessa.

Jostain kumman syystä ymmärrän näitä ihmisiä.

On se sairas päästään

Vihreet ja koko vihervammaisto sun muut suvakit ovat suurin uhka Suomelle!!!!!!!!!!!!!!

Suomimies

Iiris rukka.

Tiku

Miten tuo kehitysvammainen valefeministi on päässyt kansanedustajaksi? Onko jossain laitoksessa pakkoäänestetetty potilaita?

Aromir

SOO torjuu “uussuomalaisten” tekemää SEKSUAALISTAHÄIRINTÄÄ!

jupi

kyl ne odinitkin raiskaa ja puukottaa, kohta kusevat lapsemme suihinkin ja pakottavat nuolemaan sandaaleja

Bling Bling

Tosiasiassa Iiris Suomela on pahempi uhka kuin odinit ja uussuomalaiset katujengit yhteensä.

Alpertti

Tamperelainen äärioikeisto taitaa olla itseristiriidassa oleva käsite.

Dan Wesson

No, pitää ymmärtää Iiristä, Hän ei ole penaalin terävin kynä. Ei edes toiseksi terävin, niin kuin moni muukaan vihreiden edustaja.

Riku Laine

On kuitenkin tavallaan hyvä että nuo mokaa itsensä noin täydellisesti.

Tommy the Who

On toi likka niin sekasin.

Nih

Tässä näkee mitä pelkkien itujen syöminen saa aikaan, aivot tarvitsevat myös lihaa että järki pysyy edes jotenkin päässä.

Sami

Iris Suomela on pahin uhka Suomelle ja suomalaisille.

kiilusimmu

Iiris on oikeassa! BTW, mitä Kankaanpään äärioikeiston terroristipoppoolle kuuluu? 🤣

Qroquius Kad

Iltalehden mukaan se palvoo itseään Isä Saatanaa tai jotain sentapaista.