Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Trampas

Niinpä.
Onneks mun uskonto kieltää moiset.
Olen ateisti ja lihaa syövä hetero.

jupi

ite ajattelin avata haram-ravintolan, niin pysyy tietty porukka kaukana

Trampas

Aivan päällikkö pisnes.
Heti tilaan/ käyn mestoilla.

p.grandell

AVHJ= Absoluuttinen Valkoinen Hetero Juoppo…..humorilla vaan….

Trampas
Trampas

Kiitos Paavo siistimisestä. Ei tule toistumaan.

Trampas

.

Last edited 1 vuosi sitten by Trampas
Trampas

Suppalan Mikkoko se siellä.

Saakelin hullut

Suksikoon kuuseen halal lihojensa kaa.

Sairasta touhua

Länkkäreille hyönteisiä ja musuille kuitenkin oikeeta lihaa, kunhan se vaan on halal. Ou jee.

Trampas

Onko muuten kukaan nähnyt viimeaikoina niitä heinäsirkkaleipiä? Tais vähän kurahtaa.
Itse söin muutaman, mutta ei mun juttu.
Kyllä kaikki pojat ainakin tietää sen lemun, joka lähtee hyönteisestä, kun sitä suurennuslasilla.

Trampas
Joo joo

Wikipedia kertoo: Sucuk on kuiva, mausteinen ja fermentoitu makkara, jota käytetään useissa Balkanin, Lähi-idän ja Keski-Aasian keittiöissä. Sucuk koostuu pääasiassa jauhetusta lihasta ja eläinrasvasta, joka on yleensä peräisin naudan- tai lampaanlihasta, mutta Bulgariassa, Kazakstanissa ja Kirgisiassa käytetään usein myös hevosenlihaa.

Yrjö

Matujen suosima Willy’s oli ensimmäisenä halalkauppana jo noin 20 vuotta sitten.

Matti Teppo

Ruotsiin on julistettava paikallisen elinkeinoelämän elvyttämiseksi pakollinen sianlihasyönti-kuukausi ja siihen perään yhtä pakollinen viinanjuonti 4 viikkoinen.Poikkeuksia ei sallita.Syöt ja juot tai ulos maasta.Sianlihantuottajien ja viinankeittäjien kulttuurinen ahdinko tulee ottaa tosissaan ja elvyttäviin toimiin on ryhdyttävä reimalla otteella ja määrätietoisesti.Svin för alla !! T paitoja kouluihin ja päiväkoteihin..Sprit för Sverige !! kampanja työpaikoille ja joukkotiedotusvälineisiin.

Trampas

Eräälle räksyttäjälle: Olen pannut sun muijaa ja mutsias.

Trampas

Huumorilla vaan…

Chili on loppu

No tottakai muslimi lihaa yms mainostetaan. Kuten muslimi maissa on tapana. Tai tulevissa kalifaateissa. Satakunnassakin oli oikein iso juttu, miten Abdullahit perusti halal-liha kaupan jne. Sama jätkä pyörittää pizzeriaa muiden läpsyttelijöiden kanssa. Mersulla ajellaan luu ulkona. Olisipa minullakin 100 serkkua, joiden kanssa perustaa pizzeria. Ja vedättää kaikki tuet yms.

No Name

Se on kumma että tulijoita ei koske ilmastohätätila. Liikaa lapsia, paljon lihaa, tupakkaa, maitoa, autonromuja, koulukyytejä, ylipainoa, työttömyyttä, autonpolttelua jne. Jotain on unohtunut kotouttamisesta.

Oiniin voisihan ne opettaa paikalliselle kielelle ja vaikka lukemaan.

Asiasta sadanteen, on muuten messevä hetki ainakun huomaa että mamu ei taida osata lukea.

Mr X

Kas kumma,ei ollut porsaankylkeä,pekonia eikä saparoa tarjouksessa .

Lea

Veikkaan että täällä moni pt-mediankin lukijoista käy maahantunkeutujien ylläpitämissä juottoloissa ja ostavat ählämeiltä halal kidutus lihaa krapulaansa. Kannattaisi varmaan lopettaa moinen touhu.

Anonyymi

Onko niin, että vain ruotsalainen ja suomalainen lihansyöjä on pahasta, eikä kunniakansalaisille kuulu valistus sen vaikutuksesta ilmastoon ja ties mihin? Eikö rehut kelpaa ja riitä muslimeille? Ja missä uskonnon mukainen teurastus suoritetaan? Onko Ruotsin tai Suomen valtio paljonkin panostanut näihin laitoksiin ja seuraa silmä kovana, ettei eläimiä kiduteta?