Botkyrkassa iso pommi-isku, kolme sairaalaan

Keskiviikkoilta saatiin Botkyrkan maahanmuuttajaghetossa Norsborgissa päätökseen reippaalla pommilla, jonka seurauksena ainakin kolme henkilöä on viety sairaalaan paikattavaksi.

Pommi viriteltiin Norsborgissa sijaitsevan kerrostalon ala-aulaan noin klo 20.00 aikaan. Tapahtumien tarkka kulku on hieman epäselvä, mutta suurin piirtein jotenkin niin, että valkoisella autolla liikkeellä ollut seurue ajoi kerrostalon eteen. Kyydistä nousi mies, joka vei pommin rappuun, jonka jälkeen poistuttiin paikalta.

Pommi räjähti hetken päästä. Kiinteistöön tuli vaurioita ja kolme henkilöä vietiin sairaalaan savun hengityksen takia.

Illan aikana Norsborg–Fittja-alueella on ollut iso poliisioperaatio. Poliisihelikopteri on rullannut taivaalla pari tuntia ja poliisi ratsaili autoilijoita Norsborgista poispäin.

Asiaa tutkitaan törkeänä yleisenä vaaran aiheuttamisena ja kolmena murhan yrityksenä, ei kiinniottoja.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
GLGL

Surrealistista. Naapurimaan pääkaupungissa pommeilla räjäytellään kerrostaloja, eikä valtamedia reagoi mitenkään. Pysähdyppä hetkeksi ajattelemaan asian absurdiutta.

Luotto valtamediaan on 0.00.

Gyntter

Maksettu itseään vastuulliseksi mediaksi kutsuja pskamedia ei näistä kerro hyvästä syystä: Nämä on yksittäistapauksia ja pommikin oli pieni, kun ketään ei kuollut ja talokaan ei sortunut.

(Lisäksi totuus paljastuisi koko monikulttuurisesta utopiasta, jolloin viher-femakko-komukka -puolueilta katoaisi kannatusta, jolloin ne taas päättävässä asemassa eivät ole maksamassa tukirahaa pskamedioille. Eihän kenenkään kannata purra ruokkivaa kättä.)

maatunut pökäle
Sami

Jos Jutta menisi Disney huvipuistoon Mustakaavuksi pukeutuneena, ottaisi komisario Sisu ja Mikkihiiri Jutan kiinni, ja heittäisi Jutan kalterien taakse.

Minä

Matujen todelliset touhut ja niistä koituvat kustannukset ovat yhtä suuri salaisuus kuin Suomessa Suomen kaksikielisyyden kustannukset ja pakkoruotsin seuraukset. Kuuluu sarjaan ikuisesti salatut ja peitellyt.

Sami

Ajatuspaja Suomen perusta on tutkinut matukustannukset, ja kirjoittanut tästä kirjan.

Kirja on vapaasti ladattavana netissä PDF tiedostona Suomenperustan sivuilla.

Tumba-Tarzan

Botkyrkan ensimmäinen(?) tunnettu gangsteri oli Tumba-Tarzan. Kunnon mies, vegetariaani ja eläinystävä vaikkakin murtovaras:

https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Tumba-Tarzan

Pavarote

Kyllä tilanne rauhoittuu kunhan koulut taas alkavat, selkeästi ovat nuoret vain turhautuneet. Löyhät kaveriporukat ovat hukassa itsensä kanssa, kun kesäisin koulujen tilalle ei tarjota mitään mielekästä ajanvietettä. Aina on ollut pommi-iskuja, vuosina 1939-1945 niitä oli viiden kymmenen sekunnin välein ympäri Eurooppaa eikä kukaan ollut moksiskaan. Itse koen, että pommin räjäyttäminen on isossa kuvassa tapa ilmaista itseään ja sieltä taustalta löytyy kaunis, rikkoutunut ja herkkä tuuhealla parralla varustettu pikkupallero Syyriasta. Pienetkin asiat voivat olla suuria asioita, onko mamujen asuntoloissa raikkaat trendikkäät verhot, onko puurojen kypsyysaste maistettu huolella. Kyllä jäljet vaan johtaa jälleen kerran sylttytehtaalle ja rasistinen Ruotsi ei ole kotouttanut tarpeeksi.

Gyntter

Iskit naulan kantaan!!! Aina ovat nuoret pommeja paukutelleet.

Syvälle yhteiskuntaan juurtunut rakenteelinen rasismihan tässäkin on juurisyy. Matukoille ei anneta luksusasuntoja Tukholman keskustasta, ei yksityislentokonetta, ei luksusautoja ei palvelusväkeä, jne., jne. Jokainen huippuosaaja, voimavara, pelastaja/vst. turhautuisi ja kypsyisi tilanteeseen.
Tämä taas purkautuu lieveilmiöinä mutukoiden gethoissa. Eli on humanitäärisellä suurvallalla vielä tekemistä kotoutuksessa. Käytännössä vaan lisää rahaa ja PALJON, jotta mutukat alkaisi viihtymään svedulandiassa.

Suomi Finland

Kerrostalojen ala-aulat pitää suunnitella kokonaan uusiksi. Niihin pitää rakentaa vastaanottotila ja vartioinnista pitää tehdä ympärivuorokautista. Koska jos vartiointi tehtäisiin vain yöaikaan, asentaisivat voimavarat pommeja sitten päiväsaikaan.

Kaupunginosat pitää myös erotella toisistaan vartiointivyöhykkeillä, ja kaikki valkoiset autot tarkistetaan erityisen huolellisesti sitten jatkossa vyöhykkeiden välillä olevalla vartioasemalla.

Jos pommeja löytyy, niin nuorisohoitotädit ottavat piltit huolehdittavikseen.

Qroquius Kad

Mutta tuohan on vallan kauhia ajatus!
Miten nämä ruotsalaisten raa’an rakenteellisen rasismin traumatisoimat pikku pallerot voisivat silloin ilmaista tuska-ahdistustaan?

Suomi Finland

Kaupunki ostaa tietenkin valvontavyöhykkeiden valvontapalvelut uusruotsalaisten klaaneilta. Näin paikallinen rasmuskin hyväksyy ’uudistuksen’.

Ohmygod

Asuin vuoden päivät Norsborgin kerrostalossa 1978. Enemmistö asukkaista oli ihan kantasvenskejä, jokunen neekeri ja latino näkyi maisemassa. Rauhallinen paikka ainakin päivällä ja alkuillasta.

Minä

Vielä 70-luvulla Norsborgissa asui aika paljon suomalaisia ja ruotsalaisia. Taisi 80-luvun mittaan tyhjentyä pohjoismaalaisista. 90-luvulla sinne ei enää kannattanut mennä.