Helsingin kirjastossa Pride-ohjelmaa jopa alle 5-vuotiaille

Pride kuukausi on Helsingissäkin kukkeimmillaan. Monenlaista ohjelmaa järjestetään eikä lapsiakaan unohdeta. Mikä oiva tapa onkaan tuoda lapsille sateenkaari-ideologiaa esille vaikka drag-satusetä-tädin kertomilla saduilla.

Helsingin keskuskirjastossa tapahtuu seuraavaa ohjelmaa. Drag tarkoittaa jotain sellaista, että mies pukeutuu naiseksi tai nainen mieheksi, ja ylikorostaa tätä sukupuoliroolien vaihtamista. Drag-esiintyjät ovat usein erilaisia laulu-, tanssi- tms ohjelmanumeroita. Drag on olennainen osa ns. queer-kulttuuria, joka taas suomeksi tarkoittaa yksinkertaisesti sateenkaariporukkaa.

 

Subscribe
Notify of
guest
64 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
järki sukassa

No voi hedonismin heppi sentään !
Lapset totutetaan jo pienestä alkaen satuja kertovien naamiosetien tarjoamaan läheisyyteen,

Dan Wesson

Samalla periaatteella toimi hitlerjugend aikoinaan. Kun aivopesu aloitetaan pienestä pitäen, saadaan halutunlaisia aikuisia.

pöh

Kirjaston mädätys alkoi jo joskus about 2005-vuonna kun olin itse siellä töissä.
Sillon alkoi johto sanomaan että emme saa puuttua siihen että kehitysmaalaiset huutaa, riehuu, tappelee, sotkee ja hajottaa paikkoja.
Puuttua ei saanut koska he olivat kuulemma juuri niitä “joita haluttiin houkutella kirjaston käyttäjiksi”. Ne oikeat kirjaston käyttäjät sieltä sitten hävisikin pois.
Ole siinä eläintarhassa sitten joka ilta töissä.. otinkin sitten lopputilin.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Tuliko sinusta tuon jälkeen A: liberaali suvakki. B: Realisti. C : Rasisti . D: Fasisti. E: B+C+D ?

pöh

Omasta mielestä olen aina ollut tuo B-vaihtoehto eli realisti.
Eikä mulla tosiaan ole ollut ketään vastaan mitään esimerkiksi ihonvärin tai vaikka sukupuolisen suuntautumisen vuoksi, ihmisten käytös se ratkaisee.
Mutta kun joku ihmisryhmä tarpeeksi perseilee, niin kyllä siitä tulee ihan ansaittu leima koko ryhmälle. Toki siinä sitten kärsii aina joku ihan hyväkin tyyppi siitä leimasta.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Minä olen ihan B luokan jätkä, veriryhmäkin on B+.

kirjamoukka

“Puuttua ei saanut koska he olivat kuulemma juuri niitä joita haluttiin houkutella kirjaston käyttäjiksi”.

Tuosta voisi päätetellä että mokutuseritettä on onnistuttu valuttamaan julkisen puolen alimmalle esimiestasolle asti.

saku6

Tässäkin kannattaisi ottaa järjen ääni käyttöön,eikä aina myöntyä siihen mitä pieni aivojen proteiinivajauksesta kärsivä vähemmistö enemmistölle sanelee.

pöh

13-vuotta olin vakituisena kirjastossa töissä, 2010 otin tosiaan lopputilin. Suurin syy oli ettei se ollut todellakaan enää mikään rauhallinen työpaikka.
Palkka oli paska ja ois pitänyt sietää kaikki vi**uilut myös vapaa-ajalla..

Junkkari

Alkoiko joka päivä läpsyjen äläwäblä?

Sami

Eräs kaverini oli kirjastoauton kuljettaja, hän otti öykkäröiviä kakaroita niskasta ja perseestä kiinni, ja heitti pikkuöykkärit kirjastoautosta ulos.

Kerran kaverini oli 20 kilometrin juoksulenkillään, viereen polkupyörillään ajoi kolme äänekkäästi vittuilevaa pikkukakaraa. Kaverini löi ensimmäistä huonosti käyttäytynyttä kakaraa avokämmenellä täydellä voimalla päähän. iskun voimasta öykkäri kakara kaatui tajuttomana maahan polkupyörineen päivineen.

Kaverini ei jäänyt katsomaan kakara perään, vaan jatkoi juoksutreeniään aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Noin vajaan minuutin juoksun jälkeen, takaa alkoi kuulumaan itkua ja rääkynää, tajuton öykkärikakara oli herännyt tajuttomuudestaan ja lähti itkien polkemaan kotiinsa.

Rauhallinen kirjasto kuuluu kaikille.

Observatorio

Kaapin paikka näytetty. Ainut oikea sekä toimivaksi todettu keino. Julkisesti turpaansa saanut vittuilija ei enää vittuile.

Minä

Vai haluttiin houkutella kirjaston käyttäjiksi. Eihän ne sitä käyttäneet, eivätkä edes aikoneet. Jos joku niistä olisi halunutkin, ei siinä kaaoksessa olisi voinut tutustua kirjastoon.

Vanhoina hyvinä aikoina sellaiset mekkaloijat olisivat saaneet lähdön ja sassiin. Ei olisi kirjastotäti paaponut, vaan olisi vedellyt pitkin korvia, jos ei olisi uskottu.

pöh

Niin kaikkihan sen jo sillon tiesi ettei niistä mitään “lukutoukkia” tule.
Mutta kun pitää esittää, eli ollaan yhtä tyhmiä kun kehitysmaalaiset..

Haluan Nähdä

Paljonkohan muslimilapsia siellä on integroitumassa yhteiskuntaan pervosedän satuja kuunnellen… Hypoteettinen tilanne: mitä jos siellä oikeasti olisi muslimilapsia eivätkä heidän vanhempansa tajua mitä on meneillään, koska lukutaito/suomenkilentaito nolla/rasismi, ja yhtäkkiä heille välähtää..hetkineeeen, tädillähän on erektio..ja miehet pahoinpitelevät tämän transuHENKILÖN..niin MITEN se saadaan valkoisten heteromiesten rasismin syyksi väännettyä kun transulta puuttuu hampaita koska muslimit hakkasivat henkihieveriin..?

Toiset kohteet

Eihän intersektionaalisen feminismin agenda toimi tuolla tavalla. Muslimeilla on ikuinen uhrin asema eikä mikään kritiikki tai wokeismi kohdistu heidän toimintaansa.
Kirjaston drag queen-satutunnilla on taatusti mekanismi, jolla varmustetaan, että muslimilapset eivät ole paikalla ja estetään kuvaamasi konfrontaation kehittyminen.

Sami

Englannissa muslimivanhemmat järjestivät mielenosoituksen koulun portille, koska eivät halunneet Wokettajien mädännyttävän muslimilastensa mieliä Woketuksella.

Youtubessa on videoita tästä mielenosoituksesta.

Krömpsuvad Kaerakröpsut

Tervetulia NarkkariHomostaniin. Kauppa kukoistaa!

Pohjola täytetään matuilla ja matut täyttävät maat huumeilla. Karlshamnissa on ALUMIINIFOLIO jouduttu ottamaan pois kaupan hyllyiltä koska narkkarit varastavat sitä polttaakseen 0xycontinia (opioidi):

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/har-maste-aluminiumfolie-saljas-bakom-kassan

Kehis tunkion kukoksi

Kantaväestö tuhoaa itse itsensä, lakkaa lisääntymästä ja sekoaa huumeisiin joita keharit ah niin auliisti myyvät.

Telkkarissa haastateltu noggeri sanoi tienanneensa 5000-6000kr normipäivässä huumemyynnillä, parhaana viikkona 200.000kr.

Megapalkasta minimiin

Ja sitten vielä kuvitellaan että he haluaisivat lopettaa huumemyynnin ja siirtyä tavisduuniin minimipalkalla. Will not happen

Hyödylliset idiootit

Jep not gonna happen. Kun lisätään kelagold rahoitus, niin mikäpä siinä. Pidetään useita vaimoja sekä kämppiä. On ollut ihan juttua, miten rahaa tulee niin prkl:sti, että sijoittavat asuntoihin. Ai ne elarit? Hakevat vapautuksia. 6 kk saa takautuvasti. Kyllä niillä neuvojia on. Ihan asianajajia. Joiden palkkion maksaa kela.

vanha ja väsähtänyt

*not gonna happen (muuten samaa mieltä)

Anglofiili

Won’t happen = will not happen.

same shit

Ok. Miten se nyt menee?

Qroquius Kad

Has never been, will never be.

Fibonacho

Hasdn’t beent donted evr bee.

Saatana

Ei minua haittaisi paskaakaan jos olisi kauppoja jossa esillä ei ole tasan mitään. Tulet tiskille, vilautat näyttöpäätteelle kännykässäsi olevaa ostoslistaa ja samalla tapahtuu maksusuoritus. Kävelet muutaman metrin seuraavalle tiskille jossa odotat minuutin ja saat ostoksesi. Tuolta ei kukaan varasta mitään ikinä, etkä haaskaa turhaa aikaa sekoillessasi hyllyjen välissä vittuuntuen hitaisiin mummoihin, kaljahyllyjä tyhjentävien nousuhumalaisten densojen äänekkäisiin tosihauskoihin juttuihin ja hieltä haiseviin tatuoituihin läskiperseakkoihin räkänokkaäpärälaumoineen jotka tukkivat kaikki käytävät jossa myydään sipsejä ja keksejä.

Hulluja aikoja

Muistissa on, oliko se nyt Oulussa( ? ) , missä nämä pride sekopäät, keskellä päivää, pikkulasten edessä lauloivat pillu yms lauluja, sekä esittelivät ja hierovat värkkiään. En nyt tarkoita sitä naurettavaa tiktok videota. Vaan ihan kadulla olivat sekoilemassa. Naamat täynnä pakkelia, tukka ajeltu tyylin irokeesi ja värit olivat vihreää ja punaista. Tatuointeja sekä lävistyksiä. Pelottavia ilmestyksiä. Kyllä siinä moni ajatteli, että hoitopaikkoja on liian vähän. Täydellisiä pervoja. Tyyliin 5 vuotias voi vaihtaa sukupuolen. Nythän ne esittävät, että naista ei kutsuttaisi naiseksi.

jorma

Myllynkivi kaulaan näille lasten viettelijöille. Lainaus Raamatusta. Taitaa Raija kiihottua.

Moonman

Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.
(Matt. 18: 6) 

Saisko Kiinasta?

No matuja varten pitää sitten varata pari miljoonaa myllynkiveä. Kuka valmistaa?

Fibonacho

Ei matuja voi upottaa, niil o kaikilla kaarnalaivakellukkeet.

PT media on perseestä

Tätähän Pate ja Pt media tukee. Se joka tukee PT mediaa tukee transsuja ja lasten seksualisointia.

Turhaa kakerointia

PT-media ei ole Paskan Turahdus eli perseestä. Ei se ole tukemista jos kertoo mitä tapahtuu.

bride my ass

Ja saapi sanoa mitä ajattelee. Ainakin toistaiseksi.

K J

Vai että sellaista. Suosittelen hakeutumaan pikaisesti hoitoon, sillä vankilassa et piiloon pääse, vaikka viettäisit koko tuomion eristyksessä. Teikäläiset ei nauti edes vartijoiden suojelusta.

Fibonacho

Tällä hetkellä.

GLGL

Luuletko oikeasti, että VPN suojaa identiteettisi?

Telia Bond

En. Olen vain huomannut että Telian 4G mobiilireititin jostain syystä automaattisesti vaihtaa IP osoitteen semmoiset 5-6 kertaa kuukaudessa. Mä oon aina joku muu vaikken edes yritä/halua.

Qroquius Kad

Ko. osoitteessa toimii helsinkiläinen Ficolo Oy:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ficolo

Array

Joten ip-osoitteen julkaisemisesta tai edes tietämisestä ei olekaan mitään hyötyä?

Qroquius Kad

Kertoisttko kelpo veli P.T.Kangs, miten lähettämäni kommentin nimimerkin kohdalle saattoi tulla joku helkkarin “Array”?

Dan Wesson

Minun ip on 95.175.104.162. Se on Ficolo, joo, mutta on omistettu F-Securen Freedome VPN palvelulle. F-Secure pitää logia väärinkäytösten varalta.

Anonyymi

Tämä kaipaisi nyt kyllä perusteluja, mutta eihän niitä tietenkään ole, eikä ymmärrystä senkään vertaa. Puskista on mukava huudella mitä sylki suuhun tuo, tyypillistä vihervassarimeininkiä tyyliin silakat tai varikset.

GLGL

Arvasin jo siinä vaiheessa, kun Oodia rakennettiin, että siitä tulee Woke HQ.
Helsinkiläiset maksaa. Olkaa onnellisia.

Pieni ja mitätön psykoosi

Suomi on pieni ja mitätön maa (sanoi Putin) ja Suomen presidentti lähti Ahvenanmaalta psykoosin takia (sanoi Venäjän TV).

Voihan Vee mitä ääliöitä. OK, meillä on Pride mutta kyllä venäläiset ovat vielä tyhmempiä.
Enkä ikinä unohda Viipurin rautatieaseman pinttyneelle vuosikymmenien kuselle haissutta vessaa.

K J

Kun oltiin poikasia 70- ja 80-luvulla porukat ja kaikki varoittelivat namusedistä ja siitä ettei tule ikinä nousta kenenkään vieraan autoon. No aikuisten varoitukset meni perille, eikä tiedossa olekaan ketään setämiehen* uhria.

Nyt vaikuttaa todellakin siltä, että namusedät ja muut pedarit kuuluvat siihen LGTBMV-kirjainyhdistelmän piirin suojelukseen. Kuinka helvetissä tilanteen on annettu luisua tähän pisteeseen, perkele. Näillä on varmaan Jammu Siltavuoren juliste seinillään muistuttamassa sairaalloisesta suvakismista.

(*) Niitä namusetiä ainakin meidän lähiössä kutsuttiin myös setämiehiksi, mikä nyt kai tarkoittaa kukkahattuoletettua tmsp.

häpeä

Totta turiset. Mutta silloinhan ei ollut kännyköitä. Nyt nämä pedarit ja kemut metsästävät monin keinoin. Esim taksit. Eli kyttäävät klo 01 – 05 humalaisia naisia. Jopa iltapaska uutisoi tänään siitä, mistä monet ovat sanoneet vuosia, tyrmäystipat. Sitä ne käyttävät. Kun mahdollista. Väitän, että raiskaustilastot ovat alimitoitettuja, koskien kemuja. Monet eivät ilmoita.

Anonyymi

Luulisi, että lapset pelkäävät tuon näköisiä kuvatuksia, mutta jos kotona on samannäköisiä henkilöitä, niin ehkä ei sitten…

Riku Laine

Käytän hillittyä kieltä. Mikä vittu näillä pervoilla riivaa onko nykyään trendikästä olla epänormaali? Ilmeisesti kohta saa pyydellä anteeksi että on hetero?

Lallukka

Seuraavaksi uhriksi joutunevat lie syntymättömät sikiöt. Tekniikan kehityksen pimeä puoli.

Tyrsky

Ovat jo joutuneet.

  • “Mtv:n uutisen mukaan aseväkivalta on lasten yleisin kuolinsyy Yhdysvalloissa. NBC News jatkaa samalla linjalla väittäen, että lasten asekuolemia oli vuonna 2020 kaikkiaan 4300.”
  • “Yhdysvaltojen CDC arvioi raportissaan pelkästään vuoden 2019 aborttimääräksi 629,898.”

https://www.partisaani.com/news/world/2022/06/07/usan-asevastainen-propaganda-vaittaa-lasten-yleisimmaksi-kuolinsyyksi-ampuma-aseita/

Tyrsky

Ovat jo joutuneet. 630 000 syntymätöntä menee vuodessa sairaalajätteen mukana.

https://www.statista.com/statistics/185274/number-of-legal-abortions-in-the-us-since-2000/

Tyrsky

Jenkeissä pelkästään.

saku6

Miksi valtakunnansyyttäjä ei suojele lapsia pervojen aivopesulta kuten lakimme vaativat?Meneekö kaikki aika ja mielenkiinto raamatun tulkintojen jahtaamiseen?Olisiko tasapuolisuuden vuoksi aika jo ottaa rinnalle myös koraanin tulkinnat?

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Lue Magneettimediaa niin tiedät miksi ei.

Big l

Sairasta

Noname

Hyi vittu🖕

Anonyym

Lasten on hyvä tietää, että monenmoista Jumalanluomaa porukkaa täällä on aina ja ikuisesti ja sitä syntyy ihan kyntämättä ja kylvämättä eli ilman maahanmuuttoakin.
Jos ovat kunnon kansalaisia niin syrjintä on väärin. “Joka toisen alentaa, se itsensä ylentää.”

Are you a trekking enthusiast? Turkey’s diverse landscapes will mesmerize you. Learn more from our website.