Huumeita saa netistä enemmän kuin kadulta

Huumekauppa on nykyaikana melko pitkälti netissä, josta voi tilata pienempiä ja suurempia eriä. Netissä on joitakin eri kauppapaikkoja, joista voi ostaa melko ”turvallisesti” kamaa mitä nyt haluaa käyttää.

Ennen kuin mennään itse asiaan, niin pahimpien sössötyksien välttämiseksi kerron, että itse en käytä huumausaineiksi luokiteltavia päihteitä käytännössä ollenkaan. En myöskään mainosta miten netistä saa tilattua huumeita enkä kehota ketään käyttämään huumeita. Artikkelin idea on vain kertoa se fakta, että huumeita nyt sattuu olemaan ja niitä saa helposti.

Useimmissa maissa on oma systeeminsä kaman nettikauppaan. Ruotsissa tällainen on ns. darkwepissä toimiva Flugsvamp–niminen kauppapaikka. Flugsvamp on vähän kuin huumeiden Blocket.se, eli Suomessa nimeltä Tori.fi. Huumekaupan Keltainen Pörssi.

Kauppapaikka ei kuitenkaan ole ihan noin vain saatavissa jollain Chromen tai Firefoxin selaimen avulla, vaan ostajan ja myyjän pitää ladata koneelle ns. Tor-selain. Sen jälkeen pitää etsiä se kauppapaikka, jonka tässä nyt jätän sanomatta.

Mutta kun pääsee sisälle Flugsvampiin, niin tarjontaa on enemmän kuin kukaan osaa odottaakaan. Cannabista on tarjolla useita eri laatuja ja eri hintaisia. Voi ostaa pienempiä eriä, mutta tarjolla on myös isoja eriä. Alla otanta cannabiksen myyjistä.

 

Kokaiinin suhteen kauppa on kovaa. Tarjolla on muutamasta grammasta bulkkitavaraan, eli mahdollisuutta on ostaa isojakin eriä. Kokaiinia on eri laatua, on kolumbialaista ja perulaista. Myyjät mainostavat omaa tavaraansa laadukkaina, tavara on 90 % kokaiinista ylöspäin, eli voidaan sanoa, että ”puhdasta tavaraa”. Yleensä vaikuttaa olevan 93-96 % kokaiinia. Jos nämä tiedot pitävät paikkaansa, niin tuote ei ole jatkettu käytännössä juuri mitenkään.

 

”Torilta” löytyy käytännössä mitä tahansa nyt joku kukin haluaa ostaa. Cannabiksesta kaikki mahdolliset lajikkeet syötävästä poltettavaan, on amfetamiinia, ekstaasia, kokaiinia ja ihan heroiiniin asti. On eri psykedeelisiä LSD:stä sieniin ja kaikkea siltä väliltä. Lisäksi löytyy lääkkeitä laaja skaala, alkaen diapameista.

 

Äkkiseltään luulisi, että kauppa on kusetusta, mutta ei ole. Koko homma perustuu Bitcoin-systeemiin JA ns. tähtiin eli ostajien arviointiin. Monissa netin kauppapaikoissa on olemassa systeemi, jossa ostajat voivat arvostella kaupan tähdillä tai jollain muulla tavalla. Jos ostat mopon joltain, niin voit laittaa plussan, jos kauppa oli jouheva. Jos kokee, että mopokauppa oli kusetusta, niin voit ilmoittaa senkin. Mitä useampia kusetus-ilmoituksia, niin on selvää, että kukaan ei tee kauppaa.

Kauppasumma siirretään myyjän tilille aina Bitcoineina. Kauppaa ei siis voi tehdä käteisenä tms. tilisiirtoina, vaan Bitcoinena.

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Totuus

tuote ei ole jatkettu käytännössä juuri mitenkään” Pääsi melkein kakkapierut. Rehellistä huumekauppiasta ei ole historia tuntenut vielä yhtäkään, mutta NYT LÖYTY kunnon marjapaikka! Ei helv…. Tiedätkös muuten herra Paavo että nuo ns: salaiset kauppapaikat ovat täysin kyttien silmien alla eikä mikään Tor selain tai Tails linux auta pätkääkään.

verottomat huumeet

Niin, poliisien ja tullin silmien alla syystä että osa myyjistä on vasikoita ja kiristyksen alla. Muutoinhan poliisin nettiosaaminen riittää vain suomi24 ym. palstojen vihapuhefiltteröintiin.

Totuus

Ikäänkuin kytät ei ikinä löytäisi samoja kauppapaikkoja kun joku parikymppinen nisti pöllityllä läppärillä ja prepaidliittymällä ylivoimaisilla nettiosaamisellaan..hohhoijjjaaaaa. Teinit ei osaa internetistä hevon vittua, muuta ku youtubea instagramia ja tiktokia. Joku pelle käyttää Tor selainta ja on olevinaan suurta hakkeria, anon-kuningas.. Tilaa netistä säkillisen oregaanoa ja viisi kiloa omo pesujauhetta ”blossee ja kokkelii, 99% puhdasta” Naurettavia räpeltäjiä jotka jää jokainen kiinni tasan kaikesta mitä yrittävät sählätä. Sitten keksitään tekosyitä kuten vasikoita joita kytät kiristää. Noloa jengiä.

Totuus

Tapasin kerran Oslossa huumeita myyvän muslimin. Kysyin onko sulla amfetamiinia. Muslimi vastasi että on ja veti esiin pienen pussin jossa oli joku corega tabs pulverinappi. Samaan aikaan eräs toinen kaveri tuli paikalle ja kysyi muslimilta että löytyykö kokkelia. Kyllä löytyy sanoi bisnes-muslimi ja näytti samaa corega tabsia =) Nää on kato MUUNTOHUUMEITA, ne muuttuu silmänkäänteessä miksikä vaan! Sai corega tabsit jäädä, mutta teki vaikutuksen!

Orakin poika Harak

Tietysti ne on kyttien tiedossa ja valvonnassa.
Ongelma vaan tulee siinä, että niille on vaikea tehdä mitään. Käyttäjät anonyymejä, maksu etukäteen bitcoineina, kama noudettavissa maastokätköstä, palvelimen fyysinen sijainti tuntematon…
Mihin väliin tuossa Poliisi pääsee? Kiinni saadut ylläpitäjät ovat jääneet kiinni omien mokiensa takia, ei systeemin anonymiteetin murtumisen takia.

pöh

Joka haluaa niin saa huumeita varmaan mistä vain.
Mut ei tullu usb portin kauttaa mitään, sen sijaan kun lähtee pihalle niin joku tyrkyttämässä jotain piriä heti.
Jos nyt itessä johkin voi olla tyytyväinen niin sihen etten ole koskaan alkannu kamaa käyttää, helppoa se ois kyllä ollu..

elkku

ja kauppa jatkuu, asiakkaat saavat mitä sattuu ja sotkeutuu rikollisten kanssa tekemisiin. Siis niinkauan kun kieltolaki on voimassa, on rikollisilla killin päivät.

Observatorio

Siitä se lähtee, pikavippi-ilmiö. Ostat jotain hirveetä skeidaa hurjaan hintaan ja sitä turhaa velkaa yrität siinä sitten maksaa jakamalla paskatuotettasi vielä lisää ja myymällä sitä ”frendeillesi”.. joku niistä ei ihan tykkää ja saat puukon selkääsi, samalla kun velkojat on oven takana pyssyt kädessä valmiina ampumaan sulta polvet vittuun jotta velanmaksu sujuisi vähän paremmin. Koska joutuivat sinut etsimään niin velkasi kasvoi juuri 30%, vähintään. Loistava harrastus tuo huumehomma! Nistit itse luulevat olevansa kovia Escobareja, ylintä sankariluokkaa..Onko kukaan ikinä tuntenut huumeidenkäyttäjää jolla menisi elämässään todella hyvin, ja joka olisi ihan silmiinpistävän onnellinen sekä henkisesti tasapainoinen, rehellinen, ahkera ja ryhdikäs ihminen? Mukaanluettuna marijuanan käyttäjät

Drugs don’t work they onl

”itse en käytä huumausaineiksi luokiteltavia päihteitä käytännössä ollenkaan”

👉🏿 siis käytät vain teoriassa, miten? 😂

pöh

heh hyvä pointti 😀

Tombola

Tämä Flugsvamp/Kärpässieniäijä Anders Gustavsson tms jäi kiinni ja joutui oikeuteen. Käräjäoikeus vapautti ja äijä häipyi maasta. Hovi antoikin melkein 13 vuotta. Nyt pitäis äijä hakea sitä istumaan.

On se vaan kompetentti tämä Ruotsin oikeuslaitos, varsinainen tombola.

Paavon Tattipuoti

Paavo voisi aloittaa kärpässienikaupan koska sienestää. Myisi vain rikollisille kehiksille ja kauhian halvalla. Vain valkoisia kärpässieniä jne.

Nyt maistuu erilaiselta

Karvarannepizzerioille samaa anopin herkkutattia.

Qroquius Kad

Siperian pohjoisosien kansojen on mainittu käyttäneen punaista kärpässientä päihteenä seuraavsti:

shamaani söi punakärpässieniä mahan täydeltä runsaan nesteen kera.
Sitten hän kusta lorotti astiaan ja heimo joi tämän nesteen, josta shamaanin munuaiset olivat suodattaneet myrkylliset ainesosat mutta jättäneet päihdyttävät.

Shamaani pääsi luulemaansa yhteyteen henkimaailman kanssa, kovien kärsimysten kera, mutta heimo sai nauttia miellyttävästä sienitripistä.
Kaikki voittivat!

Sami

Ai noinko helposti niitä saa?

no ilmankos Suomen hallitus on ihan sekaisin koko ajan.

Qroquius Kad

He ovat sitä luomuna.

VMP

Ei mikään huumausaine oikeasti tyhmennä niin paljoa ja ainoat huumausaineiksi luokiteltavat aineet jotka tyhmentävät pysyvästi sekä aiheuttavat pysyviä muutoksia aivoihin ovat sitä paitsi hormoonit ja noi hallituksen tyypit ei näytä sellaisilta, että olisivat niitä vetäneet.

Last edited 1 vuosi sitten by VMP
VMP

hmm.. joku hormoni veikko antanut miinuksen vaikka asia on fakta, mutta toisaalta ymmärtää ettei ne välttämättä ymmärrä.

Elli Aikio

Mitä saa halvalla ja muhokselta Oulun läheltä? Mielummin kukkaa yms tai jotain pillereitä koska en oo ikinä vetänyt nenään mitään. Ja pystyykö saamaan kans velaksi, ja maksaisin myöhemmin tuplana takasin

Elli Aikio

Ja tohon edelliseen että vastatkaa nopeesti