PS:n Tavio: Hallituksen esitys voimistaa ankkurilapsi-ilmiötä

Kuvassa Ruotsiin yksintulleita pakolaislapsia.
Hallitus aikoo helpottaa perheenyhdistämisiä niissä tapauksissa, joissa turvapaikanhakijat lähettävät alaikäisiä lapsia matkaan edeltä. Turvapaikan saaneiden alaikäisten henkilöiden perheenjäsenet voisivat saada oleskeluluvan ilman nykyistä toimeentulovaatimusta.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio moittii, että hallituksen suunnitelma altistaa jo ennestään heikkoa turvapaikkajärjestelmää taas uusille väärinkäytöksille.

– Seuraus hallituksen esityksestä on, että siirtolaisiksi aikovien perheiden lapsia lähetetään entistä enemmän ankkurilapsiksi Suomeen, Tavio arvioi.

– Lasten lähettäminen salakuljettajien matkaan halki Euroopan on vaarallista ja vastoin lasten etua, Tavio sanoo.

Tavio muistuttaa, että perheenyhdistäminen on jo merkittävä maahanmuuton reitti Suomeen. Ennen koronaepidemian alkamista Suomi myönsi vuodessa yli 10 000 perheperusteista oleskelulupaa.

– Tämä on sitä haittamaahanmuuttoa, joka aiheuttaa eniten kustannuksia Suomelle. On hallitukselta vastuutonta pyrkiä helpottamaan perheenyhdistämistä kaikilla mahdollisilla keinoilla, Tavio sanoo.

Tavio huomauttaa, että vihreän sisäministerin Krista Mikkosen ajama hanke etenee koko hallituksen sallimana.

– Miksi hallituspuolue keskusta, jolla on valtiovarainministerin salkku, ei pysäytä tätä talouden kannalta surkeaa esitystä? Tavio pohtii.

Subscribe
Notify of
guest
88 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Moonman

Kysehän on siitä, että hallituskausi lähenee loppuaan, niin nyt kiireesti kaikki mahdolliset keinot käyttöön jotta saadaan otettua ruotsia kiinni kehitysmaalaisten määrässä. Miksei Tavio sano sitä, että siitä on kysymys?
Suomalaisessa politiikassa on ärsyttävää tuo ettei kukaan voi puhua asioista oikeilla nimillä ja syytöksillä, esim. pitäisi kysellä jatkuvasti ja aggressiivisesti soros-rahoista, marinin young globar leader-taustasta ja bilderbergistä, niin että niille tulee tukala olo. Nuo eivät missään nimessä halua huomiota salaseura-touhuilleen ja rahoituksilleen niin sen takia niistä pitäisi tykittää jatkuvasti

Riku Laine

Nykyhallitus täysin umpihullu ja yrittää viimeisenä tekonaan tuhota Suomen.

Anonyymi

Taustalla pelko siitä, että äänestäjät kaikkoavat. Mitä enemmän sosiaalitukia maksetaan, sitä enemmän vihreitä, kommareita ja SDP:tä äänestetään. Ihmetyttää vaan se, kuinka paljon kehdataan ottaa velkaa lasten ja lastenlasten piikkiin, sillä Suomi on jo yli 10 vuotta pyörinyt velkarahalla ja talous ei ole kasvanut yhtään. Työllisyyden mittaamisessakin tehdään silmänkääntötemppuja.

Näin on

Paitsi että yrittävät tuhota Suomen, niin yrittävät laittaa suomalaisen kulttuurin jne kyseenalaiseksi. Sekä kannustavat siihen , että suomalaisten perhearvot uusiksi. jne. Eli vähemmän lapsia sekä keinohedelmöitystä, millä pyritään kantismiehen olemassaolon kyseenalaistamiseen. Eli älkää lisääntykö. Samaan aikaan tuodaan sikiämään muslimeja.

Median voima

Seuraava hallitus, jos siinä on Kokoomus, Sdp, Keskusta, Rkp (ja tarvittaessa KD), mitä YLE ja muu media ajaa kuin käärmettä pyssyyn, noudattaa samaa EU- ja maahanmuuttopolitiikkaa. Yritystukimuotoja lisätään, EU:n ulkopuolelta tuleva työperäinen maahanmuutto vapautetaan, verotukseen ja sosiaalipolitiikkaan tulee Kokoomuksen haluamia entrauksia, sote-himmeliä kudotaan lisää jne.

mari

Vihreät pyrki aiheuttamaan niin paljon tuhoa kuin vielä nopeutetusti ehtii ennen ensi kevään vaaleja. Mut hei PT-Median lukijat, kertokaas. mulle viehättääkö teitä miehiä matunaiset? Ketkä heistä ovat seksikkäitä? Väriseekö viisari jos näet Lidlissä pullean somalimuijan pyllertämässä pitkin kaupan käytäviä? Entäs esim irakiinot? Onko kukaan yrittänyt päästä juttusille? Kysyn siksi koska oon tosi utelias kuulemaan jos jollakulla on kokemuksia. On minulla useita miespuolisia ystäviä joilta olen näitä juttuja kysellyt, mutta…hiljaista on tullut kysymyksen jälkeen. Ja nyt ei puhuta uskostaan luopuneista musliminaisista. Ketkä ovat seksikäimmät kemut? Olisi mielenkiintoista kuulla rehellisiä vastauksia. Voin kertoa omat kokemukset jos tähän kukaan tohtii vastata.

mari

Laitoin jo aiemman uutisen kommenttikenttään saman kysymyksen mutta uutinen oli jo vähän vanhentunut. Siksi kyttäsin nyt vapaapäivänä kunnes tulee tuore uutinen. Joten elä Paavo ihmettele kun pommitan samaa juttua. Olis tosi mielenkiintoista kuulla onko kukaan päässyt saatille kemu-muijan kanssa. Mulla on oma käsitys tästä mutta katsotaan, maailma on ihmeellinen paikka. Sikäli kuin joku viitsii vastata rehellisesti (toki yksityiskohdat pois karsien, tarkoitus ei ole urkkia mitään kenenkään yksityiselämästä).

Tuskaa Paatista

Vonkaa sellaista jolla on täyssäkki niin saamme hauskaa luettavaa!

Suomi Finland

Sitä emme varmaan kukaan epäile.

Mutta hei, tee siitä oikein kunnon juttu!

Bauksiitista jalat pitää olla. Ja palli pahvista.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Minäkin joskus 80-luvun alussa Salon Rikalassa tunnin yritin vongata tummalt naiselta englanniksi. Tunnin jälkeen nainen tokaisi selvällä suomella , että voidaan me suomeakin puhua. Voi v..tu kun vitutti.

Suomi Finland

Afrikkalaisista ei tykkää, mutta se ei johdu ihonväristä, vaan siitä, että niillä on taipumus kasvattaa itselleen aivan valtava perse, joka alkaa olla kymmenissä prosenteissa naisen koosta.

Afrikka on tosin iso maanosa, jolloin geeneiltään kohtuuperseellisiäkin naisia löytyy. Siis riippumatta ravitsemustilanteesta. Savannilla varmaan perseet on tervattu kaikilta sopivan kokoisiksi.

Tuliko nyt härskiä juttua? Peräsuoli lotkottaa ja saastaa löytyy.

mari

Paljon härskimpää on tullut kuultua.. Siihen riittää, että asuu Helsingissä, työskentelee sairaanhoitajana ja kulkee kaupungilla ilman autoa. Niin, ja tietenkin se että olet nainen. Olen päivystyksessä polilla kuullut ”kaiken”. Siksi olikin aina työvuoron jälkeen kiva liikkua kaupungilla kun kuuli samat jutut huuhdeltuna, esim metroaseman liepeillä tai vaikka ihan omassa pihapiirissä. No, onneksi ne ajat ovat takanapäin ja täällä missä nyt olen, ei tarvitse moista paskaa kuunnella..

mari

Paavo…mies ei ole seksikkäimmillään kun se vonkaa. Ehkä tarkoitit ”yritin iskeä”, mutta ihan perusvonkaus on aivan kammottavaa ja itse kyllä silloin nostan kytkintä.

mari

Juuh, katsella saa. Mua ei ”viipyilevät katseet” häiritse. Saa riisua mielessään ihan vapaasti 😂😂 (vrt iiris – tyllerö joka ei mahdu samaan hissiin miespuolisten kollegoiden kanssa eikä tämä johdu hänen fyysisestä koosta). Sitä vartenhan ne tissit on jotta ne kiinnittää vastakkaisen sukupuolen huomion. Sitten, jos tarvis, niillä imetetään jälkikasvua. Mitään muuta käyttöä en niille ole toistaiseksi keksinyt. Väitän, että Iiris(kin) on mielissään jos joku hänen rintamustaan sattuu vilkaisemaan sillä silmällä. Suurin osa näistä itkijänaisista on. Kyllähän mäkin tsiikailen miesten kroppia. Niin, se ois sit ens kuussa stadiin lähtö. Päätin että 2/3 kesälomasta vietän Suomessa. Mitähän sitä keksisi mmh…no onneks se pride hölmöily on heinäkuussa taputeltu. Paavolle ihanaa lauantai-iltaa 💜🌙

Qroquius Kad

Ei todellakaan ole.
Osaamme siitä laulun:

https://www.youtube.com/watch?v=6BCDsdNeGz8

’Nuff said!

Suomi Finland

Eräs nimimerkki ’raija’ voisi olla kiinnostunut täällä kirjoittelevien yksityiselämästä.

mari

Jos kiinnostaa mun yksityiselämä niin mä kutsun tämän ’raijan’ Venezuelaan lomalle seuraavan kerran kun itse sinne suuntaan. Katsotaan kestääkö kantti.

Suomi Finland

Ei se itse vieraile kenenkään residenssissä. Se pistää kissalan pojat asialle.

mari

Sama se. Venezuela ei luovuta kansalaisiaan, ei edes murhaepäiltyjä. Taponenkin on tervetullut.

mari

Suuret kiitokset useista vastauksista! Tarkoitus oli kysyä nimenomaan onko kukaan ”ollut sillai” kemumusliminaisen kanssa. Vastauksia tuli laidasta laitaan ja ei siinä, mielenkiintoista oli lukea. Mutta näyttää todellakin siltä ettei kokemusta taida pahemmin, jos ei ollenkaan löytyä mitä tulee kehitysmaamaahanmuuton myötä Suomeen tulleista musliminaisista sekä kantaväestön miespuolisista edustajista. Päinvastoinhan tilanne on toki aivan toisin. Lupasin laittaa jotain omia kokemuksia mutta nyt kello on täällä 18.30 ja minun on lähdettävä työkaverin kanssa (nainen!) syömään. Palaan tässä threadissa yöllä tai aamulla lyhyesti vielä asiaan jos jotakuta nyt sattuu meikäläisen vanhat riennot kiinnostavan. Kiitos vielä kerran useista vastauksista! 💜

mari

Tuli lupailtua omia kokemuksia musumiehistä. Yksinkertaisesti, minulla ei niitä ole. Ei ensimmäistäkään. Tarjouksia on kyllä tullut melkoinen määrä. Osalla musumiehistä on heikko itsetunto, jos et pyydettäessä lähde ulos, saat silmillesi sellaisen solvausryöpyn että mielessäsi vain kiittele itseäsi ”hyvä etten tuon hullun kanssa edes harkinnut mitään”. Eipä silti, onhan niitä komeitakin musumiehiä mut ei auta, ainakaan minun kohdalla sillä jo pelkkä uskonto vetää ylitsepääsemättömän muurin minun ja islaminuskoisen miehen väliin. En mä nyt sentään niin tyhmä ole jotta lähtisin ulos islamiin uskovan miehen kanssa. Sen verran on itsesuojeluvaistoa jäljellä. Meikä siis syrjii kansryhmää kun en suostu heidän kanssaan seurustelemaan. Otas Taponen koppi tästä. Buona serata.Chao pescao!

Qroquius Kad

Filipinat, thaikut, kiinattaret ja japanittaret;
siinä on naisia parhaimmillaan!
Kaikki on kohdallaan:
ulkonäkö, käytös, naisellisuus, pimpseys ja suomalaisen miehen arvostaminen.

Mainitaan nyt kohteliaisuudesta samaan joukkoon myös latinat, vaikka olenkin orientofiili;
tekeehän katolisuus yhistyneenä itämaisuuteen filipinasta sen Naisen Numero Yksi.

Mutta afro-, arabi- ja afganistiämmät aiheuttavat ainoastaan inhoreaktion.
Hyi helvetti!

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Villen isällä thainainen. Samat inhokit meillä . Mun pili vetäytyi ajatuksestakin sisään lantion suojaan, kuten sumopainijoiden kivekset

Liha-Eetun lompsa

Kyllä venäläiset-Baltian-Balkanin jne naisetkin arvostavat suomalaismiestä.
Nimittäin lompakkona.

Qroquius Kad

Mies haluaa pillua ja nainen haluaa rahaa.
Tämä on ihmissukupuolten kesinäisten suhteiden perusasetelma, joka perustuu perusviettiin, amerikaksi Basic Instinct.

vai onko?

Mutta se on kielletty suomessa sekä Skandinaviassa.

Qroquius Kad

Jaa mikä on kielletty?

mari

Joskus tulee huttaa. Mun exä oli köyhempi reippaasti kuin minä. Tiesin sen ennen seurustelua eikä sillä ollut mitään väliä. Niin imelältä kuin se voikin kuulostaa, joskus rakkaus astuu kuvaan ja ”tasoittaa tilit”. Joskus se kestää joskus se, nimittäin se rakkaus. Mun tapauksessa ei ja sain pitää rahani heh.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

1970-luvulla tuli nähtyä itänaisten luotettavuus. Telakan hitsareita naimisiin ”tatjanojen” kanssa. Kansalaisuuden kun sai, ”tatjana” vei puolet vähästäkin. Vittu kun tsuhna on tyhmä. Vuosikymmenet eivät ole tätä porukkaa viisastuttaneet. Juho Kusti Paasikivi oli oikeassa, kansa on tyhmää.

mari

Eihän Paasikivi tarkalleen ottaen noin sanonut. Voin vakuuttaa paljon tyhmempääkin kansaa olevan olemassa.

Qroquius Kad

Paasikivi sanoi suomalaisten olevan poliittisesti tyhmä kansa ja ulkopolitiikan olevan liian vaikeaa kadunmiehelle.

mari

Tuo oli siihen maailmanaikaan, peilaten vielä erikseen Suomen sen ajan maailman poliittista asemaa etenkin Neuvostoliiton naapurina. Tuskinpa suomalaiset poliittisesti sen tyhmempää kansaa ovat kuin eurooppalaiset keskimäärin. Todisteita löytyy länsinaapurista sekä useista muista Euroopan maista.

Qroquius Kad

En varsinaisesti syyttäisi Urkkiakaan heikosta presidenttiydestä.
Paasikivi tuskaili päiväkirjalleen YYAn tiimoilta tämän olevan hirmuista, mutta ulkopoliitinen pakko:

Suomella ei ole yhtään liittolaista, mutta kyljessä pauhaa Imperialistinen Roistovaltio Ryssä.
Niinpä ainoa mahdollisuus jatkaa eloa itsenäisenä valtiona on alistua Ryssän huoraksi, mutta kuinka Suomen kansan moraalinen selkäranka tämän mahtaisi kestää?

No eihän se kestänyt.
Kekkonen sitten noudatti periaatetta vihollisten pitämisestä lähellä, ja nosti nykyisen eliitin edeltäjät valtaan.
Heille YYA ei ollut liturgiaa kuten Paasikivelle, mutta Urkki epäilemättä uskoi voivansa kontrolloida heitä..

Nykyeliitillämme on kaikki UKK:n huonot puolet, mutta ei yhtään hänen hyvistään.

Suomi Finland

En puhuisi japanilaisista, thaikuista, kiinattarista yms samassa yhteydessä kun puhutaan MATUnaisista.

Qroquius Kad

Eivätpä he sitä olekaan meikäläisten näkökulmasta, mutta vihreäpimppisille tytöille he ovat mitä raivostuttavimpia maahantunkeilijoita, koska he tulevat pilaamana väestönvaihto-operaatiota:

kun tavoite on tuoda maahan valtavia määriä raiskaajatappajamutiaisjätkiä pariutumaan suomalaisnaisten kanssa ja raiskaamaan ne jotka eivät halua pariutua, pilaavat suomalaista miestä arvostavat itänaiset sen totaalisesti pariutumalla heidän kanssaan.

mari

No kiitos kohteliaisuudesta. Ota huomioon, että latinanaisia on laidasta laitaan. Väli – sekä etelä-amerikassa on valkoisia, mestitsejä, mustia, mulatteja, intiaaneja ja kaikkea siltä väliltä Itse olen ’la mantuana = valkoinen Venezuelan slangilla. Isäni puolelta olen täysin valkoinen kuin myös äitini. Isäni suku on alunperin Aragoniasta, matkan varrella geeneihin tullut mukaan italialaista, ranskalaista ja jopa ripaus irkkua. Myös on lähes täysin valkoisia maita kuten Argentiina, Uruguay ja Chilekin. Kun sitten esim Bolivia on lähes täysin mestitsien ja alkuperäisasukkaiden asuttama maa.

Qroquius Kad

Kulttuuria lähinnä ajattelin.

Eräällä foorumilla väitettiin että latinat ja slaavittaret jakaisivat saman puutteen:
molemmat ovat mitä naisellisimpia epäkäytännöllisyyteen asti niin, että tiskaaminen on suunnilleen se vaikein käytännön toimi ja palaneen lampun vaihtaminenkin kuuluu itsestäänselvästi miehelle.

Liekö asia näin vai sittenkin toisin?

mari

Pelkkä stereotypia. Kuinkas tämän nyt sanoisi..luonto on antanut minulle tiettyjä avuja. Mutta! Enpä niitä juuri ole hyväksi käyttänyt. No, 9.luokalla puutuin koulukiusaamiseen koska minua kuvotti katsella sitä vierestä. Olin ns. suosittu tyttö, sellainen jonka seuraan hakeudutaan. Eräs porukka kiusasi yhtä nörtin oloista kaveria ja minä puutuin tilanteeseen niin, että kävelin osan matkaa koulusta hänen kanssaan jolloin kukaan ei oikein tiennyt mitä olisi pitänyt ajatella. Kiusaaminen loppui siihen. Mitä tulee käytännön juttuihin, isäni osaa korjata suurin piirtein kaiken missä on vain yksi tai useampi liikkuva osa. Hän opetti minulle mm bensamoottorin huoltamisen, öljynvaihdot, jopa vaihdelaatikko purettiin kerran ja minun tehtävä oli kasata se. Äiti opetti finanssialan niksit.

Quartermaster

Mmnojaa… Mulla kuubatar, mulata, Eikä valittamista, paitsi se temperamentti, aina välillä

Vlad

Katsokaa Hokkaido Finland Week YouTube tilili &sauna kanavalta. Tekstityksiä ei saa, mutta muuten on olo kun kotona olisi.

Mononen

Minä näin kerran nätin arabinaisen, mutta kaulasta alaspäin oli sitten eri juttu. Hirveet riippudaisarit ja ladonovi perseenä. Löllerö Allahin armosta. Vierellänsä käveli murhanhimoisen näköinen veli/serkku joka vahti tämän jokaista liikettä valmiina vetämään häntä turpaan jos yksikin väärä liike/katse suuntaan tai toiseen. Tilanne näytti siltä että nainen oli jankuttanut päästääkseen ulos ihmisten ilmoille ilman mitään päätä tai naamaa peittävää vaippaa ja varmaan klaani armollisuudessaan oli suostunut tämän YHDEN kerran ja vain jos on vahtikoira mukana. Tästä tein rasistisen johtopäätöksen että musliminaiset ovat vankeina kotonaan eikä heillä ole muuta tekemistä kuin syöminen ja lasten tekeminen. Kiva elämä.

Moonman

Ei värise viisari. En pidä Irakiaano yms. sieltä suunnalta tulevien tummista kasvonpiirteistä ja voimakkaista kulmakarvoista. somaleista ei varmaan tarvitse mainita edes. Aasialaisista tulee automaattisesti seksityöntekijä-fiilikset, enkä pysty pitämään heitä minään vakavasti otettavina naisina, vaikka se varmasti onkin aiheetonta. Poikkeuksena japanilais-naiset, joista tulee sellainen huippuälykkö-yliopisto-fiilis, mutta heidän habituksensa ja kehonpiirteensä eivät ole varsinaisesti seksikkäitä. Tasan kerran ole nähnyt lidlin myyjänä afrikaano-naisen joka oli suorastaan lumoavan kaunis, mutta ei vaan pysty kiihottumaan toisista etnisyyksistä. En ymmärrä näitä thaimaassa reissaavia setiä sen enempää kuin matupatjaksi alkavia suomalais-naisiakaan.

Jari

Minulla on Thai-vaimo ja olen tyytyväinen häneen

mari

Hieno juttu! Del carajo! Minäkin tunnen pariskunnan, toinen on amerikkalainen ja toinen suomalainen joilla molemmilla thaimaalainen vaimo. Mukavaa porukkaa ja se arvotkin kohdillaan. Kaikkea hyvää sulle avioliittoon 💜

Sanoinpas Pahasti

Eikös olekin kumma että 100% miehistä joilla on thai-vaimo, ovat vitun rumia jätkiä?

mari

Thainaiset kai pääsääntöisesti haluavat avioitua hieman vanhemman miehen kanssa koska se käsittääkseni luo heille tietynlaista turvaa. Tuo kuka on sitten ruma, sepä on sitten katsojan silmässä.

Suomi Finland

Ei viehätä kehitysmaalaiset.

Tykkään naisista, joilla on vaan sukat jalassa eikä mitään muuta.

Qroquius Kad

Eikö edes sukkanauhoja?

tarkennatko

Niin mitkä sukat?

Zucat

Villasukat, pässinpökkimät.

vanha ja väsähtänyt

Joillain on hyvä muisti…

mari

Ei hitto, tuon sukkajutun olin jo tyystin unohtanut. _Ahora sí q se subió la gatea a la batea! _sano marabaibon tyttö kun hämmentyi. Nooh, ne oli trekking sukat…käytetyt.

Suomi Finland

Sukkatyttöhän se siinä.

Mietiskelin hieman, että oliko kyseinen kommentti tehty ehkä kiljupäissään? Nyt näyttää siltä, että hormoonit hyrrää siellä Espanjassa sen verran kiivaasti, että epäilen, ettei kilju ole tarpeen.

mari

Ei ollut kiljupäissään. Meikä kun ei alkoholista piittaa. 3-4 krt olen humalassa elämäni aikana ja se saa luvan riittää. Eikä juuri hormonitkaan hyrise. Olen ollut tarkoituksella erossa miehistä tänne muuton jälkeen. Nyt on sopiva hetki keskittyä työhön jonka täältä sain, on todella mukava ja hyvä työpaikka. Enkä puhu liksasta vaan ilmapiiristä. Hyvä työpaikka koostuu molemmista. Kaikkein mieluiten sitten joskus ottaisin suomalaisen miehen koska ovat luotettavia, mutta eihän sitä tiedä jos vaikka Rafael Nadal tulee joku päivä täällä kadulla vastaan niin…mitä siitä voisi kehkeytyä heh. Ronaldo jos tulee, vaihdan kadun puolta ha ha.

mari

Juu, mä lupaan ottaa iisisti. Kesälomakin alkaa kohta ja pitäisi kai tulla katsastamaan miltä Suomessa näyttää. Kuulemma viileä on pidellyt noin niinkuin keskimäärin. Mut kiva tulla kuiteski.

Qroquius Kad

Mutta täällä on kuulemma yksi mies, joka jäi tänne sinun lähdettyäsi sinne.
Eikö hän ymmärtänyt, millainen aarre hänellä oli?
Vai särjitkö sinä hänen sydämensä?

Se on keljua kuule sellainen;
siitä ei mies läheskään aina selviä hengissä, sen tiesi jo nuori Werther!

mari

Totta. Mutta vain hän tietää miksi tässä kävi näin. Varovasti voi vähän valottaa silloisten asioiden laitaa. Ensinnäkin 3-vuorotyö ei välttämättä ole parisuhteelle lainkaan hyväksi. Toiseksi mun eksä oli töissä firmassa joka teki paljon komennushommia ulkomaille joten yhteistä aikaa jäi lopulta hyvin vähän. Asetelma joka väkisinkin verottaa parisuhdetta ja se kai sitten kliseenomaisesti sanottuna kasvatti meidät lopulta erilleen. Kenenkään sydäntä ei pidä heppoisin perustein särkeä. Ja kyllä usein käy niin, että särkyy se sydän naisiltakin. Me vain osaamme käsitellä sitä paremmin kuin miehet jotka tuppaa pitämään kaiken sisällään. Ei hyvä. Tässä teillä miehillä olisi vähän treenaamista.

Qroquius Kad

Ei pysty.
Ollaan rakennettu erilaisilla komponenteilla ja asetuksilla.

Anonyymi

Ei oikea musliminainen saa ottaa vääräuskoista. Miespuoliselle se kyllä käy ja vaimojakin voi ottaa useampia, vaikka ei edes ensimmäistäkään pystyisi elättämään, mikä on uskonnon mukaan moniavioisuuden ehto. Suomessa moniavioisuus ei ole edes lain mukaan sallittua, mutta eipä nyt takerruta pikkuasioihin kun kunniakansalaisista on kyse.

Joko kohta 30 vuoden odotus palkitaan ja suomalaisia tuhatmäärin työllistäviä uusia fazereita, finlaysoneita ja sinebrychoffeja alkaa putkahdella esiin?

mari

Tämä toki tiedossa mutta silti näitä silloin tällöin maailmalla tapahtuu. Siis kantaväestön mies seurustelee tai pokaa (vaikka vain yhden yön jutun) vaikka sitten salaa matu- naisen kanssa. Tietty tosi harvinaista…ja haastavaa.

Helpommallakin pääsee

Vastaan että ei kiinnosta. Joku lähi -itäläinen? No thanks. Itse olen paininut japanilaisen, saksalaisen, espanjalaisen, tanskalaisen, norjalaisen, sekä ruotsalaisen kanssa. niin et kysynyt sitä. Mutta kunhan mainitsin. Ai niin USA myös. Mutta joku muslimi? No way. ei toimisi. Suoraan sanoen pelkäisin kostoa, joltain niistä 20 veljeltä. Allahin nimeen. Että saisin uhkauksen. Autosi räjähtää koska tahansa.

japanilainen oli paras

Ai niin. Asuin Pariisissa vuonna 95 – 97. Ranskalainen nainen on vaativa. Skandi mies ei pärjää siinä etelän miehen charmissa. Poikkeuksia toki on. Ajattelevat, että eksoottinen.

hytin ovet auki

Ai Ette usko? Kyllä sitä laivalla töissä ollessa näkee kaikkea nuorena.

meanwhile in finland

Olin nuori poju. Isäni oli töissä päällystössä. Kokemusta oli tyttöjen suhteen. Mutta tämä japanilainen on jäänyt muistiin. Minulta kysyttiin, oliko se vinossa. Ei ollut. Semmoista rasismia tähän hetkeen. Mutta todella. Machiko on edelleen ystäväni. Tiedoksi. Sapporosta. Siellä ei muslimit vittuile.

Qroquius Kad

Uskommehan me toki.
Merimies on eri mies!

mari

Hyvä ettei kiinnosta. Olemme samalla aaltopituudella sillä ei kiinnosta minuakaan pätkän vertaa. Siis musulmaanit.

Fibonacho

Niin. Minä pelkään enemmän sitä sysimustaa metsää joka heillä on jalkovälissä..Sitten kun sen lemuavan hikiviidakon läpi on päässyt niin vastassa on fjötökkä josta on imaami aikoja sitten lasisirpaleella raapinut 80% pois. Tulis kyl äitii ikävä..

Suomi Finland

”Väriseekö viisari jos näet Lidlissä pullean somalimuijan”

Kellostakin viisarit pysähtyy, jos tuollainen näkymä osuu silmiin.

Suomessa pyörii tällä hetkellä ukrainalaisia naisia, jotka pesevät keharimuijat mennen tullen.

Joskin muutaman ihan kivannäköisen tummaihoisen mimmin olen meillä päin nähnyt vuosien varrella. Ja nuo tytöt olivat pukeutuneet ihan normaalisti, eli eivät varmasti olleet kehitysmaamuslimeja.

Mutta miksi ihmeessä tämä asia on sinusta mielenkiintoinen? Et kai vaan itse ole kehitysmaamiesten perään? Jos miehen nimi on Muhammed, Ali tai Mustafa tms, niin kastuvatko pikkuhousut?

Suomi Finland

Hyvä ettei kiinnosta. Olemme samalla aaltopituudella sillä ei kiinnosta minuakaan pätkän vertaa. Siis musulmaanit.”

Kas. Tässähän oli jo vastaus valmiina. Johtopäätös on siis, että siellä Espanjan lämmössä vaan hormoonit hyrrää niin valloillaan, että täytyy kehitellä aasinsiltoja, jotta pääsee puhumaan tuhmia. No ei siinä mitään. Anna palaa vaan, jos siltä tuntuu.

mari

Tulkitsit hieman ylitse kysymystäni. Minähän kerroin jo ensimmäisessä kommentissa, että tästä olen miespuolisten ystävien kanssa keskustelut ja minua kiinnostaa vain se miten TE MIEHET näette kehitysmaalaiset maahanmuuttajat. Minua itseäni miespuoliset sellaiset eivät kiinnosta yhtään pätkän vertaa! Hyrisi sitten hormonit tai ei. Vaikka Muhammed olisi maailman viimeinen mies, mieluummin hävittäisin ihmiskunnan sukupuuttoon kieltäytymällä kanssakäymisestä hänen kanssaan. Vielä kerran: minua kiinnosti onko kukaan suomalaismies onnistunut iskemään islamilaista Ke-Mu maahanmuuttajaa tai Miten ylipäätään näet heidät naisena. Mitään graafisia kuvauksia en pyytänyt vaikka niitä ketjuun sainkin.

Suomi Finland

Kerrassaan ihailtavaa omistautumista islamin leviämisen estämiseen 🙂

Kyllähän ne keharimuijatkin ihan ihmisiä on ja sääliksi käy kun pitää säkkiin sonnustautua vaikkei niin huvittaiskaan ja pahimmassa tapauksessa suku heittää parvekkeelta, vaikka nainen pelkäisi korkeita paikkoja.

Mutta joo, eipä sellaista omaan huusholliin voisi ottaa kuitenkaan.

mari

Erittäin hyvä pointti sulta. Eihän minullakaan toki heitä mitään vastaan ole ihmisenä. Uskontonsa vaan on niin vastenmielinen. Luin koraanin espanjankielisen laitoksen joskus 12 tai 13-vuotiaana, ja silloin se kolahti todella lujaa. Ajattelin vain, että voiko tämmöistä muka olla vielä nykyaikanakin. No kyllä vaan voi. Muslimit, he ovat vain väärässä maassa, tai oikeastaan maanosassa. Jos olisivat pysyneet omissa maissaan niin tätäkään kommenttia ei olisi koskaan kirjoitettu.

Lasse Pöysti

Islam ei ole ongelma, muslimit ovat. Islamia ei ole olemassa, mutta kun joku elää ja tottelee satua niin hänestä tulee ongelma. Islam on ainostaan olemassa sitten hänen päässään. Ei islam ole olemassa koska koraani kertoo siitä. Islam on abstrakti ajatus, hullu päähänpisto. Levinnyt vale. Tästä voimme päätellä että kuka tahansa joka uskoo sokeasti satuja olkoon ne islamia tai kristinuskoa jne, niin hän on mieleltään sairas henkilö. Heikko ja hullu.

jorma

Vihreät vie ja muut vikisee. Keskustakin äänettömänä yhtiömiehenä pissi sukassa.

pöh

Kaiken lisäksi kaikki ympäri euroopan tietää tutkimuksistakin, että selvästi suurin osa ”17-vuotiaista” on oikeasti aikuisia äijiä.
Mutta meidän pitää teeskennellä että jopa 50v ukot olisi lapsia..

Suomi Finland

Ei ole pakko teeskennellä, mutta ei ole myöskään pakko käydä töissä, koska teeskentelemättömyys ei ole työnantajan arvojen mukaista.

Hopea-Kerttu Aamusade

Sydämin särkyy noita kuvia katsellessa.. urheat 6-vuotiaat pikkupojat siinä kaipailevat vanhempiaan. Olen pakahtua onnesta että vihdoinkin suomen rasistinen virkamieskoneisto näkee näitten viattomien pienten kauniitten luontokappaleiden hädän. Me kaikki tarvitsemme äitejämme ja isiämme, siskoja, veljiä, serkkuja, sekun serkkuja, isovanhempia ja heidän isovanhempiaan sekä perheiden kaikkia lemmikkejä. Toivon myös että hallitus ottaa huomioon kulttuurierot aj antavat näille pikkupojille perheineen isot talot kaupunkien keskustoista.

Make’s perfect sense

Tavio ja PS ovat itse juuri tukeneet kaikkien aikojen suurinta turvisvyöryä Suomeen kannattamalla tuota mainiota Nato-hakemusta. On 100% varmaa että nyt kun taloudelliset & poliittiset idänsuhteet on katkottu ja natohakemus jätetty, niin tulee vielä tilanne jossa ryssä päästää nuo ankkuri-lapset kulkemaan alueensa lävitse suomen 1300km pitkälle rajalle.

On täysin mahdotonta rakentaa 1300km pitkää ja oikeasti pysäyttävää muuria, kun tiedetään ettei edes ~10metrisellä ja vain muutaman kilometrin pituisella moninkertaisella piikkilanka-aita estä matulaumoja pääsemästä Espanjan Melillaan ja Ceutaan. Puheet jostain turvishaun keskeyttämisestä ovat vaalihöpötystä. Jokainen matu saa alkuun ainakin tilapäisen oleskeluluvan joka pikkuhiljaa vakiintuu ja kohta on suomen passi taskussa

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Suomeenhan on tarkoitus tunkea 62 miljoonaa asukasta

Lallukka

Joskus kuvittelin taviosta liikoja, vaan enää en perseilijöitä äänestäisi edes pitkällä tikunlaisella kynällä. Valeoppozitio nääs.

Make’s perfect sense

Itekki ilimotin tulevalle vaaliehokkaalle nykyselle kansanevustalalle että ku mää ny oon jo usiamman kerran sua äänestäny, nii tiiä etten äänestä sua enkä kettää teijän puolueesta jos kannatatte natua. Tällä kertaa ei tyyppi vastannu tekstariin. Mun puolesta tuo ittensänevustaja ja valeoppositiopuolueensa saa painua helevettii. Pahoin pelekään ettei tulevaa tuhua äänestämällä pysäytetä vaa joka tappauksesa polliitikot hankkii tavala tai toisela Ruottin matutilanteen tännekki.

Last edited 1 vuosi sitten by Make’s perfect sense
Laulu tuli mieleen 😉

Ankkurinappi

Pavarote

Jokainen ankkurilapsi toimitetaan takaisin kotimaahansa.