Video Malmöstä: Uusruotsalaiset näyttivät kuka kaupungissa käskee

Malmön uusruotsalaiset näyttivät eilen vähän mistä kana kusee ja kuka käskee. Tapahtuma on melko eriskummallinen, mutta sen voi käsittää kun ajattelee sen puhtaana reviirin merkkauksena. Video on katsomisen arvoinen.

Tapahtuma on kuvattu Malmön keskustan tuntumassa. Uusruotsalaiset ajoivat autonsa poikittain keskellä vilkasta kaksikaistaista tietä ja sulkivat liikenteen kulun muilta tiellä liikkujilta. Sen jälkeen aloitettiin ilotulitus.

 

Filmillä puhuva ruotsalainen mies kertoo, että paikalla on vain neekereitä ja arabiinoja.

– Kehitysmaalaiset ovat pysäyttäneet koko liikenteen. Kukaan ei pääse mihinkään suuntaan, ambulanssit, bussit ja ihmiset joutuvat vain odottamaan. Kehitysmaalaiset kirkuvat ja juoksevat autojen välissä kuin marakatit. Poliiseja ei näy missään. Vain arabiaanoja ja neekereitä, ei yhtään ainoaa valkoihoista. Kaikki mitä he tekevät on laitonta.

Liikenteen sulku kesti joitakin kymmeniä minuutteja.

Mistä tässä oikein oli sitten kyse? No puhtaasti tietenkin siitä, että kehitysmaista tulleet miehet siinä näyttivät vain, että kuka on kukkulan kuningas. Jos tuohon joku valkoinen olisi uskaltanut mennä selittämään jotakin, niin poiju olisi tummunut.

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Name
Name
17.6.2022 11:49

Ruotsalaisilla jorma otsassa kohta kaikilla..miten alas voi maineikas Varjagi-kansa vajota uskoessaan vallanpitäjiensä propagandaa monikulttuurisuuden ja maailmanparantamisen tavoittelussa..Ruotsalaiset on vähintään yhtä tyhmiä lapsenuskossaan kuin ryssät oman propagandansa nielemisessä..Ruotsin soppa muhii vielä vuosikymmeniä..Tanska otti jo pään pois söpöstä paikasta ja alkoi peruuttamaan..mutta he ovatkin Viikinkejä joille ei loppupeleissä kannata vittuilla.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.6.2022 12:33
Vastaa...  Name

Toistetaan taas kerran, että 200 vuotta rauhan ja hyvinvoinnin kautta veltostuttaa ja naisistaa kansakunnan kykenemättömäksi puolustamaan itseään.

Niinpä enen niin elinvoimaisia ja voimakkaita ruotsalaisia voivat nyt kyykyttää luku- ja kirjoitustaidottomat paskanväriset ja -hajuiset, joiden edessä svennemiesoletetut nöyristelevät ja svennehuret juoksevat hame hampaissa pillutellakseen heidän kanssaan.

Rip sverige
Rip sverige
17.6.2022 15:17
Vastaa...  Qroquius Kad

Huomioni kiinnittyi siihen, miten volvoilla jne oli kiire ohi. Kotiin turvaan. No eipä siinä, en itsekkään pysähtyisi ilman kättä pidempää. Tuohan oli kuin lähi-idästä. Tuo video. Ja sellainen ruotsista tulee. Lähi-idän siirtomaa. Tai on jo tullut.

Dira necessitas
Dira necessitas
17.6.2022 16:32
Vastaa...  Qroquius Kad

Eikä pelkästään rauhanaika vaan kuten Kurt Vonnegut jossain kirjassaan jo aikaa sitten analysoi amerikkalaista yhteiskuntaa ja sen tulevaisuutta kirjoittaessaan loputtoman hyvinvoinnin tuottamista pallinaamoista ja heidän elämästään.

Ers Böghet
Ers Böghet
17.6.2022 14:01
Vastaa...  Name

Me olemme jo vuosisadat hokeneet että ruotsalaiset ovat homoja. Naiskansaa. Me tiesimme sen silloin ja me tiedämme sen nyt. Ei se nyt sen vaikeampaa ole.

GLGL
GLGL
17.6.2022 15:27
Vastaa...  Ers Böghet

Laittaa miettimään, että keitä ne viikingit lopulta olivat. Vaikea kuvitella, että samasta puusta oli veistetty, kuin nykyruotsalaiset.

Suomi Finland
Suomi Finland
17.6.2022 16:18
Vastaa...  GLGL

Eikä Ruotsissa edes harrasteta serkusavioliittoja.

Vasemmistolainen ideologia on niitäkin vaarallisempaa.

Totuus
Totuus
17.6.2022 21:42
Vastaa...  GLGL

Norjalaisia ne oli, ulkomaalaiset luulivat hurreiksi koska kieli oli samanlaista ja ei se hurrineitimiehiä haitannut että kaukomaissa luultiin heidän olevan kovia ja karuja miehiä. Norjalaiset kävi tappelemassa kun ruotsalaiset ”viikingit” lähinnä tekivät helminauhakoruja, poimivat kukkia ja homostelivat minkä ehtivät.

jorma
jorma
17.6.2022 12:04

Joukossa tyhmyys tiivistyy. Joissain joukoissa vielä oikein potenssiin kymmenen. No, tämä on sitten kait sitä rikkautta, mitä tilattiin ja mitä nyt myös runsain mitoin saadaan.

Jari
Jari
17.6.2022 12:28

Tuo video on Håkan Bergmarkin youtube kanavalta
Håkan on vara pj tässä puolueessa http://www.populisterna.se
Samassa puolueessa on myöskin m/s estonia asianajaja Henning Witte

pöh
pöh
17.6.2022 12:46

Joku bussikuski olisi voinut ”vahingossa” rysäyttää autojen päälle..
Ihmetyttää muutenkin noiden kehareiden mieltymys pommeihin, aina pitää olla jotain räjäyttelemässä.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.6.2022 14:16
Vastaa...  pöh

Sellainen ”vahinko” olisi tuottanut kuskille tuskin muuta kuin tuskia.
Loppuelämäkin olisi saattanut lyhentyä oleellisesti.

Eivät uskalla
Eivät uskalla
17.6.2022 15:40
Vastaa...  pöh

Bussikuski olisi yksinkertaisesti teilattu. Joukolla. Ei ole väärti. Minusta kaupungin johdon jne pitäisi mennä ns rauhoittelemaan näitä voimavaroja. Kun ovat ne kutsuneetkin. Niinpä niin.

pöh
pöh
18.6.2022 03:11
Vastaa...  Eivät uskalla

No mut jonkunhan jotain tarvis tehdä jos tohon pisteeseen menty.
Noille tyypeille kun annat vähän siimaa ni ne vie koko kelan tyhjäksi.
Ja kun kukaan ei tee mitään niin ne näkee sen koko yhteiskunnan heikkoutena, ja samalla näkevät että he ovat vallassa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
18.6.2022 15:45
Vastaa...  pöh

John ”Lasermannen” Ausonius ja Peter Mangs tekivät, mutta suurtapa hyötyä siitäkään on ollut.

KelaLomake LomaKekelam
KelaLomake LomaKekelam
21.6.2022 01:48
Vastaa...  pöh

”ne vie koko kelan tyhjäksi” niimpä.
Niin se vaan Ruotsinkin kelalta rahat kohta loppuu.

Hiljaa!
Hiljaa!
17.6.2022 13:59

Pojat on poikii. Ja tämän paheksuminen on RASISMIA !!!!! Sitäpaitsi: mitä VITTUA joku ruotsalainen NATSI tulee MUSLIMIMAAHAN aukomaan turpaansa hä???? Malmö on pohjoisen muslimikalifaatin pääkaupunki ja sinne ei tulla saatana kitisemään!!!!!!

Kanonslaget
Kanonslaget
17.6.2022 14:03

Te väititte että muslimipakolaiset ovat raketti-insinöörejä. Olitte oikeassa. Tässä on todisteet.

Irmeli
Irmeli
17.6.2022 18:55

Ei tarvi ihmetellä jos rasismi lisääntyy, itse aiheuttavat sen etteivät ole toivottuja/tykättyjä missään normaalien ihmisten keskuudessa…Olisi kiva tietää mitä ne haluaa (kalifaatinko), Ruotsi on kaikki niille tuonut eteen ja ilmaiseksi, mitä on tilalle saanut, raiskauksia, ryöstöjä, raakaa väkivaltaa yhteiskuntarauhan jatkuvaa rikkomista, ruotsalaisten laeilla pyyhitään pöytää, ruotsalaisia ei kunnioiteta ja pisteenä iin päällä ampuvat vielä toisiaan…Tässä taas tulemme siihen etteivät sovi länsimaihin, eivätkä tule koskaan sopimaan. Masokisti maat Ruotsi ja Suomi ym vaan haluavat näitä lisää…En voi ymmärtää että meidän turvallisuus vaarannetaan, näiden kehittymättömien ja sivistymättömien matujen vuoksi, se on törkeä rikos meitä kohtaan…

Lallukka
Lallukka
17.6.2022 18:55

Onks noilla paviaaneilla jääny uusivuosi jotenkin niinku päälle?

Pavarote
Pavarote
17.6.2022 19:49

Islamia tulee estää ja se tulee päihittää. On joko nykyisenkaltainen läntinen hyvinvointi-Eurooppa tai islam. On joko tai. Islam ei ole yhdistettävissä länsimaihin. Islam on vastakohta kaikelle meille tärkeälle.

Sossetant
Sossetant
17.6.2022 19:53

On helppo ottaa kadut haltuun kun on poliisit ja oikeuslaitos suojelemassa.

Poliisien resurssipula katoaa kummasti aina silloin kun kantaväestö alkaa muodostamaan omia katupartioitaan.

Onko tietoa?
Onko tietoa?
18.6.2022 02:06

Mistä tuossa nekkusakautumassa oli kysymys?

vanha kyynikko
vanha kyynikko
18.6.2022 09:39

Täällä ”Sarvikuonojen” maassa esityön katusulku-kokouksiin on tehnyt joku elokapina-jengi,ehkä ”ruattalaaset” kunniakänsäläiset vaan kopioi

vanha kyynikko
vanha kyynikko
18.6.2022 18:53
Vastaa...  vanha kyynikko

..senverran lisäisin,notta täällä Suomessa oli sentään polliisi vahtimassa,ettei kukaan vaan ala harrastaa omankädenoikeutta ja putsaa ajotien ”lapsukaisista”!

Qroquius Kad
Qroquius Kad
18.6.2022 19:32
Vastaa...  vanha kyynikko

Ruotsissa ei sellaista tarvita, koska kaikki itetävät ettei muuta omankädenoikeutta voi esiintyä kuin esim. turkkilaisten hyökkäys arabien kadunvaltaukseen tai vastaavaa, ja niihinhän ei saa puuttua.

Peksi
Peksi
18.6.2022 09:46

Aika irvokasta,kun ajattelee,että ruotsalaiset kirjoitti vielä 100 vuotta sitten Rotuopin kirjoja todistellakseen ylemmyyttään mm meihin suomalaisiin nähden..niin nyt maapallon pohjasakka kyykyttää niitä miten haluaa..saa siinä diskuteerata tuotakin parhain päin

Qroquius Kad
Qroquius Kad
18.6.2022 15:47
Vastaa...  Peksi

Hyvinvointi veltostuttaa ja naisistuttaa, lopulta lapsistuttaa.

liisa vtuhorsmanperse
liisa vtuhorsmanperse
18.6.2022 09:59

Tuossa ruotsin kehityksesssä kehitysmaaksi ja alistujakansaksi olisi tutkijoille duunia, mikä aiheutti ”miehisyyden menetyksen” ja naisellistumisen, huomasin ruotsalais dokkarin Yle areenassa, tuossa kauppapaikan hautalöyty nuoren tytön ruumiin rekostrointi tuotti tuloksen teini-ikäisestä neidosta joka kärsi kehitysvammasta, jonka taas arvelittin johtuvan äidin raskausajan alkoholin käytöstä, tytöstä tehtiin malli, silmiinpistävää oli silmien etäisyys toisistaan, tahatonta tai ei muistutti tosiaan kuninkaalisia ..;)Juttu lienee yhä areenassa ruotsalaisten alkuperästä kuvassa oli somalikin 😉 Tiedetään varmaksi jotta kultturi ja kehitys voidaan tuhota, ihmiskunnan historia kertoo vieraslajien tuhovoimasta kaikkialla, pian tarvitaan muurit, taudit tulee ensin..,sisäinen väkivalta jne.

Dan Wesson
Dan Wesson
18.6.2022 10:39

Ei ole kyse siitä, etteikö kemurunkkareita ruotuun saataisi. Keinot ovat olemassa ja hyvin tiedossa, mutta halu niiden käyttöön on olematon. Niin se vain on, että sotien puuttuessa, ruotsalaisista on tullut alistujakansaa joka antaa apinoiden sylkeä ja paskoa päällensä, ja sitten pyytelee anteeksi olemassaoloaan.

abc
abc
18.6.2022 11:49

Kantaruotsalaisten naisten keskuudessa ruotsidemokraattien kannatus 9,2% Toukokuussa 2022

Sami
Sami
18.6.2022 13:46
Vastaa...  abc

Aika mielenkiintoinen kannatuslukema Euroopan raiskatuimpien naisten keskuudessa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
18.6.2022 15:49
Vastaa...  Sami

Heille on opetettu lastentarhasta alkaen, että heidän raiskauksensa johtui svennemiesten rasimista.

nimi
nimi
18.6.2022 13:02

Tuollaista voi niin huvittaessa tehdä kun on tiedossa, että siitä seuraa korkeintaan pelkkä nuhtelu. Ja kantaväestön poliisin nuhteluthan ovat yhtä tyhjän kanssa noille, jotka ovat muutenkin sitä vastaan liittoutuneet.

Kukavaan
Kukavaan
18.6.2022 15:02

Ruotsalaisille osoitettiin keiden tahtoon heidän on alistuttava. Omilleen maahantunkeutujat viestivät tempauksellaan, että näin alistetaan ja tulee alistaa ruotsalaisia.

Ronnebyssä Blekingessä arabit pieksivät 12- ja 17-vuotiaat ukranalaisveljekset, estäen näitä pelaamasta jalkapalloa.

https://gatesofvienna.net/2022/06/arab-culture-enrichers-abuse-ukrainian-boys-in-sweden/

Arabit huusivat, että ukrainalaisten tulee palata Ukrainaan.

Johtopäätös. Tunkeutujat katsovat omistavansa Ruotsin. Ruotsalaiset ovat karjaa, kotieläimiä. Karjaa aidataan, karjaa lypsetään, teurastetaan ja lopetetaan.

Veljeksille viesti oli, että arabit valtasivat Ruotsin ensin ja siksi muiden on poistuttava samoilta apajilta.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
18.6.2022 19:33
Vastaa...  Kukavaan

Ajatellaan positiivisesti:
ensi vuonna tuo isoveli on 18-vuotias ja palaa Ukrainaan taistelemaan örkkejä vastaan.

Sami
Sami
19.6.2022 00:14
Vastaa...  Qroquius Kad

Valitettavasti tuo isoveli sekä hänen tuleva sukuhaaransa tulee seuraavan 300:n vuoden ajan maksamaan tämän vuoden aikana syntynyttä 650 miljardin euron velkaa.

Ukrainan kansa on nyt velkaorja, joka maksaa riistoverotuksessa valtionvelkaa, sekä sen korkoa ulkomaisille pankkiiriliikkeille, -juuri niinkuin alunperinkin oli tarkoitettukin.

Onnea sinne Ukrainaan.