Inger Støjberg perusti uuden puolueen Tanskaan

Tanskalainen monien maahanmuuttokriittisten tuntema ikoni Inger Støjberg on perustanut uuden puolueen Danmarksdemokraterne, jonka voisi suomentaa Tanskademokraateksi.

Jo koko kevään Tanskassa on liikkunut huhuja, että Støjberg perustaa uuden puolueen, mutta asiaa ei ole vahvistettu ennen kuin nyt.

Støjbergin puolueen nimeksi on ristitty Danmarksdemokraterne ja yksi puolueen motto on se, että ”sitä äänestävät ne ihmiset, jotka ovat Tanskassa enemmistönä”.

Støjberg on tullut tunnetuksi hyvin kriittisestä suhtautumisesta kehitysmaista tulevaan turvapaikkamaahanmuuttoon. Hän oli tätä ennen Venstre-puolueen poliitikko, jossa toimi tasa-arvoministerinä, työministerinä ja viimeksi maahanmuuttoministerinä vuoteen 2019 asti, jossa hänen lausuntojaan ja päätöksiään on kritisoitu rasistisina.

Støjberg erosi Venstrestä 2021. Venstren voi suomentaa jonkinlaisena liberaalipuolueena, mutta Tanskan puolupoliittinen kenttä ei suoraan sovellu verrattavaksi Suomen tai Ruotsin kenttään. Støjbergin kantaa voisi jollain tavalla verrata Suomeen puhtaaseen alkiolaisuuteen. Støjbergin kannatus onkin ollut suurinta Tanskan maaseudulla.

Seurataan tilannetta ja tehdään analyysiä huomisen päivän aikana.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Juuteilla onneksi melkein koko puoluekenttä on tullut ainakin melko järkiinsä mamukysymyksessä. Oi voi, olisipa niin täälläkin!

Suomi Finland

Järkiparka on monella jäässä kunnes tilanne on niin paha, ettei enää ole helppoja ratkaisuja olemassa.

Turvapaikkamaahanmuuton mukana tulee väistämättä rikollista ainesta, jotka oikein riemastuvat kun voivat kansainvälistää lonkeronsa.

Osasta tulee rikollisia sitten ihan sen vuoksi, että eivät oikein muutakaan osaa. Tällöin ei auta paljoakaan, vaikka osa maahanmuuttajista (kehiksistä) olisi kuinka mukavaa väkeä hyvänsä. Väkivaltaisista jengeistä ei pääse enää eroon oikeusvaltion keinoin, jossa jokainen on syytön kunnes toisin todistetaan.

Kulttuuriset erot muodostavat myös ongelmaa enemmän kuin luovat mitään uutta ja ihmeellistä kulttuurien sekoitusta.

kumiveneen tappi

”Kahdentuhannen siirtolaisen joukko yritti Marokosta Espanjan Melillaan – 18 kuoli yhteenotoissa”
Mikäs hätä afrikkalaisilla on päästä menneisyyden suurvaltaan ?

EU on sentään paikan päällä ihan oman komissaarin muodossa.
Maailman tuleva ykkösvaltio Kiina häärää ja investoi.
(Kai sieltä on vuosien kuluessa muutama somppukin Pekingiin lennätetty)

Tommy the Who

Hieno nainen.

Usva

Upea ja älykäs nainen Støjberg. Aina Tanskan asialla ja on valtava voimavara koko Tanskalle. Ymmärtää, että islam ei ole yhdistettävissä Tanskaan. Näin erään irvokkaan videon, jossa hän oli kättelemässä imaamia, ja imaami veti kätensä pois. Tanska estää jo sillä paljon haittaa, kun kansalaisuuden jakamistilaisuudessa tulee kätellä vastakkaista sukupuolta olevaa rivitanskalaista, se on osoittautunut esteeksi ja matut jäävät ilman Tanskan kansalaisuutta. Mustan koiran silittäminen ja juutalaisen tervehtiminen tulisi vielä ottaa ohjelmaan ja samaan aikaan vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa samaan huoneeseen meneminen ja vaikka veden juonti lasista.

Suomi Finland

Kuulostaa pelkältä asialta!

mari

Mielenkiintoinen juttu tuo kätteleminen. Onko tosiaan niin, että kansalaisuuksien jakotilanteessa on muslimin käteltävä myös näistä? Ja pöljät musut kieltäytyy ja missaa kansalaisuuden? Hah hah…tämäkö on ihan oikeasti totta???

mari

*siis ”käteltävä myös naista”. Perdón, pikku virhe.

Sami

Myös Tanskan on vaikea ratkaista kehisongelmaa, niin kauan kun maata johtaa Bryssä.

Suomi Finland

Tai sitten Bryssel myöntää ongelman. Ideologeilla menee jossain vaiheessa paskat housuun. Toivottavasti vesi ei vielä kiehu siinä vaiheessa.