Mikä mies Fredrik Reinfeldt oikeastaan on?

Fredrik Reinfeldt, joka on siis Ruotsin monikulttuurisuuden ikoni, on mielenkiintoinen mies. Tai hänen sukuhistoriansa on mielenkiintoinen. Kirjoittelin aiheesta jo 2015,  joten eiköhän täräytetä tulille tuo juttu uudestaan juhannuksen kunniaksi.

 

 

Fredrik Reinfeldt on yksi ruotsalaisen maahanmuuton ikoni, joka halusi hallituskautenaan avata rajat kehitysmaamaahanmuutolle kokonaan. Onko mahdollista, että Reinfeldtillä oli muut motiivit poliitikkona?

Moni tuntee Ruotsin edellisen pääministerin Fredrik Reinfeldtin älyttömistä lausunnoistaan ja ajatuksesta avata Ruotsin rajat kehitysmaista tulevalle maahanmuutolle täysin.

Reinfeldt sai Suomessa ja muualla Euroopassa kunniaa ja mainetta esimerkiksi vuonna 2014 antamasta lausunnostaan, jossa hän kuvasi asioita muun muassa näin:

“Kun lennän matkoillani ympäri Ruotsia, näen vain pelkkää metsää ja erämaata. Täällä on tilaa maahanmuuttajille vaikka kuinka paljon.”

Hallituskautensa aikana monista tuntui siltä, Fredrik Reinfeldt tekee kaikkensa tuhotakseen Ruotsin Kuningaskunnan ajamalla maan tahallisesti katastrofiin lupaamalla oleskeluoikeuden kaikille, jotka vain pääsevät Ruotsiin.

Mitkä voisivat olla Reinfeldtin motiivit, suhteessa  sukuhistoriaan?

Kun on seurannut äijän juttuja, niin on pakko nostaa esille Reinfeldtin sukuhistoria, joka on mielenkiintoinen. Siis jo ihan itsessäänkin.

Reinfeldt on moneen kertaa sanonut, että maahanmuuttajat ovat enempi ruotsalaisia kuin ruotsalaiset itse. Mitä Reinfeldt tarkoittaa?

Fredrik Reinfeldtin isänisän isänisä oli nimeltään John Hood, joka on myös Fredrikin toinen nimi, Fredrik John Reinfeldt. John oli amerikkalainen sirkustirehtööri ja mulatti, kuten Aftonbladet tiesi kertoa vuonna 2006. Johnin tiedetään kertoneen, että hän olisi ollut Borneon kuvernööri ja hänen äitinsä oli ehta neekeri. Toisinaan John oli kertonut, että hänen äitinsä oli hollantilainen hutsu ja isä Javan kuvernööri. Eittämättä John oli kova tarinankertoja ja valehtelija, eikä taustoista ole tänäkään päivänä varmuutta, mutta yhtä kaikki hän oli ulkonäöltään mulatti.

Reinfeldtin esi-isä John Hood oli tunnettu myös Suomen seurapiireissä. Suomalainen Hufvudstadsbladet-lehti tiesi kertoi elokuussa vuonna 1884:

“John oli sulava ja korea näky, oikea neekerikomeus, pukeutuu hyvin ja käyttäytyy korrektisti.”

Reinfeldtin sukupuu.

 

Turussa jo 1800-luvun alkupuolelta ilmestynyt Åbo Underrättelser-niminen ruotsinkielinen lehti kuvaili samoihin aikoihin John Hookia sanoin:

“Elegantti kulkuri hienoine maneereineen, kultakelloineen ja hyvine käytöksineen. Herrasmies.”

On hieman epäselvää, että mitä tekemistä John Hookilla oli suomalaisten kanssa ja miksi mies kiinnosti suomenruotsalaisia lehtiä, se ei tule esille aikalaiskertomuksissa, mutta se on varmaa, että John Hook saapui Tukholmaan noin 1880.

Samoihin aikoihin, eli joskus 1880-luvulla oli Tukholmassa muuan 21-vuotias örebrolainen tyttö Emma Dorothea Reinfeldt, joka antautui John Hookille siten, että heille syntyi lapsi, joka kastettiin John Reinfeldtiksi. Hän oli siis Fredrik Reinfeldtin isänisän isä. Aikalaisten kertomuksissa asioita siloteltiin, sillä lapsi oli avioton. Taidehistorioitsija Richard Brun kertoo, että koska Emma oli liettualainen, ja tuohon aikaan liettualaiset naiset eivät liikkuneet tuollaisia matkoja yksikseen Örebrosta Tukholmaan, niin yksinkertainen selitys on, että Emma Reinfeldt oli maksullinen nainen.

Åbo Underrättelse kirjoitti:

”Neidot olivat kiinnostuneita hänestä, eivät vähiten hänen kaffipapujen värisestä ihonväristään.”

Näin siis kirjoitettiin Fredrik Reinfeldtin esi-isistä Suomessa HBL:ssä ja Åbo Underrättelsersissä 1880-luvulla, jotka näyttävät olleen tuon ajan Ruotsin juorulehtiä.

 

Kun katsoo tarkkaan Fredrik Reinfeldtin kuvaa, niin huomaa hyvin selvästi, että hän poikkeaa ruotsalaisesta ulkonäöstä. Koukkunenä, tumma hipiä, joka ruskettuu hyvin nopeasti jo pienestäkin auringosta, ja vähän sellainen etelämaalaisen näköinen mies.

On hyvin selvää, että hänen verenperimänsä ei ole ruotsalaista, eikä edes pohjoismaalaista. Lisäksi kun ottaa huomioon sen, että Fredrik Reinfeldt on useaan otteeseen sanonut itse ihan julkisesti, että erilaiset maahanmuuttajat ovat sitä aitoa oikeaa ruotsalaisuutta, niin on luultavaa, että koko Reinfeldtin suvussa tällainen ikään kuin muualta tullut verenperintö on arvossaan. Tai ainakaan ei nähdä ruotsalaisille tärkeitä perinteitä tärkeinä.

Voisiko nyt siis ajatella, että Fredrik Reinfeldtin motiivit politiikassa juontavat juurensa hänen taustaansa eikä siihen, että mikä politiikassa on ruotsalaisille tärkeää?

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mari

Minusta Reinfeldt muistuttaa ulkonäöltään Balkanin alueen väkeä, mukaan lukien Kreikka. Olisi hauska nähdä hänet paksut viikset kasvattaneena ja 3 päivän sänki ilman pukua. Kuvasta kun rajaa puvun yläosan ja valkoisen paidan kauluksen pois, saa paljon paremman perspektiivin tyypin ulkonäöstä. Reinfeldtin motiivit maahanmuuton suhteen tietää vain hän itse. Minua ei sinänsä hänen sukupuu häiritse, olenhan itsekin geneettinen sekasikiö, Mutta luulen hänen olevan jälleen kerran niitä jotka vihaavat omaa maataan ja sen kulttuuria. Lisäksi tällaiset ihmiset haluavat yleensä miellyttää ns suvaitsevaiston eliittiä. Siitä kun voi poliittisen uran jälkeen saada kivan palkkion, jonkin muhkean virran tms. Sori jos oon liian utelias, mut mitäs Paavo juhannuksena aikoo? 😉

Sami

Demokratiassa kansalaisilla on halutessaan oikeus tehdä kansallinen itsemurha, poistaa/deletoida oman kansansa ja hyvinvointinsa, -näin se demokratia toimii 🙂

mari

Mä olisin melkein valmis hylkäämään demokratian jos se johtaa “kansalliseen itsemurhaan”. Mieluummin sitten joku viisas ja jämäkkä diktaattori joka ajaa ennen kaikkea oman maan ja kansan etua ja lopettaa tämän järjettömän kansainvaelluksen. Mieluummin kärsin sen kuin kulttuurin ja kansakunnan katoamisen. Tietysti on utopiaa haaveilla hyvistä diktaattoreita. Tosin on heitäkin ollut. Ajat ne muuttuu nopeasti. Kuka olisi uskonut vielä tammikuussa että pian ollaan Natossa.

Jerry Cotton

Demokratiaan kuuluu sananvapaus. Sitä Ruotsissa ei ole ja siten se ei sovi mitenkään tähän.

mari

Hyvä pointti. Demokratiaan kuuluu myös vaalisalaisuus. Ruotsalaisilla äänestyspaikoilla oli nuo puolueen kortit selkeästi näkyvillä,. Jos äänestit ruotsidemokraatteja, ei se jäänyt huomaamatta, mutta käsittääkseni tästä systeemistä on jo luovuttu.

Angel am Erkel

Valikoimaton monikulttuurisuus on kuin kangastus, joka haihtuu sitä mukaa kun yhteiskunta muuttuu kaikkein autoritaarisimman alakulttuurin suuntaan.

Yleensä kyseessä on eräs tietty patriarkaalinen alistuskulttuuri.

Sami

Tämä “alistus kulttuuri” kykenee alistamaan vain heikkoja sekä korruptoituneita kansoja, -niinkuin esimerkiksi Suomea

Suvisuvack

Onko Suomeen pesiytynyt suomalaisuutta alistava moktarkulttuuri, joka keskittyy myös sananvapauden estämiseen keskustelupalstoilla ja eriävien mielipiteiden poisteluun kuten korruptoituneessa s24- sivustolla?
Onko karvahattuilu suvakkiuden ilmentymä?
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17474625/miksi-moktar-ryhma-haluaa-vastakkainasettelua#comment-115026203

Suvaitkaamme

Monikulttuurisuudenedistämisryhmän keulakuva kertoo motiiveistaan ja oikeuksistaan.
Ja omilla henkilötiedoillaan kuulemma tehnyt s24 tilinsä…niitä tilejä kun vaan on satoja…
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17471719/vaiennettiinko-maahanmuuttovastainen-kansanedustaja-wille-rydman-nyt-poliittisella-ajojahdilla#comment-115050288
SuvakkiS24 muokkaa mielipiteitä.

Sami

Historiassa on ollut monia sittemmin kadonneita sivilisaatioita, jotka tuhoutuivat ja katosivat maailmankartalta vain yhdestä ainoasta syystä, nämä kadonneet sivilisaatiot valitsivat johtajikseen vääriä henkilöitä

Ruotsalainen kansa on ansainnut Darwin palkinnon.

Charles Darwinin oppien mukaan laji, tai lajin yksilöt jotka tekevät paljon huonoja valintoja kuolevat lopulta sukupuuttoon

Bye bye Swerige.

Tommy the Who

Tyhmä mies.

Runtiti-pou

Tietenkin globaali juutaklaiseliitti nostaa vallan huipulle tällaiset ja määrää kaikkien poliitikkojen tekemiset ja sanomiset

Big l

En kyllä näe mitään yhtäläisyyttä kehari ählyillä sekä nekruilla ja ruotsalaisuudella. Toi äijä on kyl pahimmanluokan soiroperse kompostiaivo. Mut ei ihme jos siinä on pisarakin rullahuuli geenejä.

mari

‘Soirope*se’. Mahtava sana! Kuulostaa mun korviin ihan hulvattomalta, kaipa siksi etten ole moista sanaa koskaan ennen kuullut. Täytyy kai alkaa kirjoittamaan ylös parhaimmat uudet sanat.

Qroquius Kad

Mahtoiko tämä ‘soirope*se’ olla foneettinen muoto?

Usva

Reinfeldt on koko Ruotsin tyhmin poliitikko. Väkivalta kukoistaa ja väkivalta on aivan käsinkosketeltavaa joka paikassa Ruotsissa. Jos Ruotsissa on tilaa ja resursseja niin se ei tarkoita, että maata täytyisi alkaa ajaa heikkoon tilaan. Luultavasti Reinfeldt on kuvitellut, että ählyt olisivat kotoutettavissa. Näin ei kuitenkaan ole.

Qroquius Kad

Ei ole tyhmä, vaan paha.

Anonyymi

Onkos nykyinen kuningasparikaan kovin ruotsalainen; Kalle Kustaan sukunimi Bernadotte ja Silvia saksalaista sukujuurta? Prinssi Carl Filip on niin mustatukkainen ja -partainen, että ei ihan ensimmäiseksi tule ruotsalainen mieleen. Mutta tähän maailma on menossa; kaikki häviää, valtioiden rajat, kansalaisuudet, rodut ja sukupuolet. Se on ainakin varmaa, että valkoinen rotu tulee tässä taistossa häviämään musertavan ylivoiman edessä. hmiskunta on varmaan sitten onnellisempi? Onneksi en ole sitä enää näkemässä, tämä nykyinenkin “kehitys” riittää.

Moonman

Bernadottet tulevat ranskasta ja silvian puoli etelä-amerikasta. Ruotsalaisin ruotsalainen kuningasperheessä taitaa olla daniel, joka hänkin ruotsalaisten kauhuksi omaa vieläpä suomalaisia pottunokka-juuria

Anonyymi

Kyllä Silvia on saksalainen, asunut kylläkin Etelä-Amerikassa. Sinnehän pakeni toisen maailmansodan jälkeen paljon saksalaisia natseja perheineen ja onhan Silviankin isäpappaa fasismista syytetty.

h44

Sukututkimus on vaarallista.

Jussiakaikille

Hullu ukko