Oulu: Uussuomalais-triolle pitkiä vankeuksia seksuaalirikoksista

Oulun käräjäoikeudessa on taas tipahdellut pieniä vankeuksia uussuomalaisille raiskaajille. Tällä kertaa trio tuomittiin reilusta kahdesta vuodesta viiteen vuoteen vankeutta törkeistä lapseen kohdistuneista seksuaalirikoksista.

Teot tapahtuivat Oulussa kuluvan viime helmikuussa. 21-vuotias Nabil Koriballa, 30-vuotiaalla Achraf Ben Moussalla ja 29-vuotiaalla Aziz Lachabilla pullotti puntissa ja trio oli liikkeellä Oulun keskustassa, jossa saivat puhuttua mukaansa kaksi alaikäistä tyttöä, joista toinen alle 16 vuotta.

Mentiin kaupungilla sijaitsevaan parkkihalliin, jossa kolmikko juotti tytöille väkevää viinaa enemmän kuin tyttöjen kunto kesti. Tytöt tulivat tolkuttomaan humalaan. Matkaa jatkettiin yhden miehen asunnolle.

Siellä Koriba ohjasi sammumistilassa olleen nuoremman tytön vessaan, jossa raiskasi tytön. Kun Koriba oli raiskannut tytön, niin mies poistui vessasta ja tyttö jäi makaamaan vessan lattialle. Seuraavaksi vessaan meni Moussa, joka myös raiskasi tytön.

Nabil Koriba ja Achraf Ben Moussa tuomittiin tästä teosta törkeästä lapsenraiskauksesta viiden vuoden vankeuteen.

Kun alle 16-vuotiasta raiskattiin vessassa, niin Aziz Lachab puuhasi toisessa huoneessa toisen tytön kanssa. Tässäkin tapauksessa tyttö oli niin humalassa, että ei käytännössä pystynyt tekemään minkäänlaista vastarintaa. Lachab tuomittiin tästä teosta 2 vuoden ja 4 kuukauden vankeuteen törkeästä raiskauksesta.

Tuomitut passitettiin Oulun vankilaan odottamaan tuomion lainvoimaisuutta. Tuomi annettiin 14.6.

Oulussa on ollut kevään ja alkukesän aikana taas useita uusoululaisten juttuja käräjillä. Asiasta kertoo mm. Partisaani. Nyt mainitun jutun lisäksi esim. 30.5. Spyrou Emmanouil oli syytteessä törkeästä raiskauksesta. Vaikuttaa, että Oulussa ollaan otettu monikulttuurisuus tosissaan.