Oulu: Uussuomalais-triolle pitkiä vankeuksia seksuaalirikoksista

Oulun käräjäoikeudessa on taas tipahdellut pieniä vankeuksia uussuomalaisille raiskaajille. Tällä kertaa trio tuomittiin reilusta kahdesta vuodesta viiteen vuoteen vankeutta törkeistä lapseen kohdistuneista seksuaalirikoksista.

Teot tapahtuivat Oulussa kuluvan viime helmikuussa. 21-vuotias Nabil Koriballa, 30-vuotiaalla Achraf Ben Moussalla ja 29-vuotiaalla Aziz Lachabilla pullotti puntissa ja trio oli liikkeellä Oulun keskustassa, jossa saivat puhuttua mukaansa kaksi alaikäistä tyttöä, joista toinen alle 16 vuotta.

Mentiin kaupungilla sijaitsevaan parkkihalliin, jossa kolmikko juotti tytöille väkevää viinaa enemmän kuin tyttöjen kunto kesti. Tytöt tulivat tolkuttomaan humalaan. Matkaa jatkettiin yhden miehen asunnolle.

Siellä Koriba ohjasi sammumistilassa olleen nuoremman tytön vessaan, jossa raiskasi tytön. Kun Koriba oli raiskannut tytön, niin mies poistui vessasta ja tyttö jäi makaamaan vessan lattialle. Seuraavaksi vessaan meni Moussa, joka myös raiskasi tytön.

Nabil Koriba ja Achraf Ben Moussa tuomittiin tästä teosta törkeästä lapsenraiskauksesta viiden vuoden vankeuteen.

Kun alle 16-vuotiasta raiskattiin vessassa, niin Aziz Lachab puuhasi toisessa huoneessa toisen tytön kanssa. Tässäkin tapauksessa tyttö oli niin humalassa, että ei käytännössä pystynyt tekemään minkäänlaista vastarintaa. Lachab tuomittiin tästä teosta 2 vuoden ja 4 kuukauden vankeuteen törkeästä raiskauksesta.

Tuomitut passitettiin Oulun vankilaan odottamaan tuomion lainvoimaisuutta. Tuomi annettiin 14.6.

Oulussa on ollut kevään ja alkukesän aikana taas useita uusoululaisten juttuja käräjillä. Asiasta kertoo mm. Partisaani. Nyt mainitun jutun lisäksi esim. 30.5. Spyrou Emmanouil oli syytteessä törkeästä raiskauksesta. Vaikuttaa, että Oulussa ollaan otettu monikulttuurisuus tosissaan.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko

Eikö ne oulun sossutaantat tehneet sen tiputanssivideon, että tää se on mun paras paikka, tule ja koeta vaikka.
Ja toisen missä helistellään avaimia, että varmaan alkaisi puntissa pullottaa ja että täällä sitä on. Tänne vaan.

Angel am Erkel

Ei ole mikään ihme että valtiotason utopiafeminismiä tulvillaan olevat demokratiat näyttävät heikoilta autoritaaristen aatteiden ja maiden näkökulmasta.

Kekku

Matkaselliin nuokin mutukat, niin ”oikea tuomio” tulee nopeasti.
Toisaalta Oulu on kyllä rasistinen kaupunki, johtuukohan lestojen mafiasta?

ernesti_loosonen

Turvallinen Oulu hankkeeseen tuhlattiin 2.6 miljoonaa euroa eikä oululaisten turvallisuus parantunut yhtään. Sillä summalla olisi saanut ainakin 2600 menolippua persläpimaihin ja aivan 100 varmasti olisi oululaisten turvallisuus parantunut.

Mikä ihmisiä vaivaa?

Mikäs se tämä Vasemmistoliiton Pornomestari sitten on?

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/de286942-e7e5-45c0-97a4-5faf237b8d18

anttimikaeli

On tärkeämpää kiusata kokkareita ja persuja järjestelmällisesti, eihän vassarien jutut paljoa kiinnosta. Koko persukaarti on saanut noottia Moktarilta ja nyt on vuorossa Kokoomus. https://keskustelu.suomi24.fi/t/17468404/ville-rydman-ja-maahanmuuttovastaisuus#comment-115085763
Onko s24 Mokutuksen ammattilainen osaa hommansa ainakin s24 palstalla karvahattuaan koskaan riisumatta.

jorma

Eikö Oulussa olla opittu mitään aiemmasta?! Onko tästä tullut jo jokin rutiini kaupungissa? Keharit nyt on kehareita, mutta eikö noilla nuorilla tytteleillä ole mitään itsesuojeluvaistoa? Omavastuu se on näissäkin keisseissä.

mari

Varovainen näiden kanssa pitää olla aina. Tai mieluiten tehdä kuten minä, eli pitäytyy kaikesta kanssakäymisestä kehareiden kanssa. Mutta kaikilla alaikäisillä ei ole vielä kehittynyt sellaista itsesuojeluvaistoa kuten me sen ymmärrämme. Heistä voi olla jopa imartelevaa jos vähän vanhempi eksoottinen suklaasilmä osoittaa kiinnostusta. Valitettavasti näitä naiiveja tyttöjä on. Siksi näistä tapauksista pitäisi puhua avoimesti ja rehellisesti eikä tehdä mitään älyvapaita avaimien kilistelyvideoita joille nauraa naapurin harakatkin.

rocky

Mutta kun se varoittaminen on rasismia.

Suomi Finland

Oulu pysyy uutisissa. Mutta miksi juuri Oulussa tuntuu olevan erityisen paljon näitä raiskaustapauksia?

Se nyt on selvää, ettei millään tiputansseilla näihin nuorten tyttöjen raiskaustapauksiin mitään muutosta saa.

Ouluun on ehkäpä kerääntynyt tavallista enemmän kehareita, ja sen vuoksi ehkä tämäntyyppistä uutista tuntuu eniten tulevan Oulusta.

Moussa, Nabil, Aziz… …mitä muutakaan voisi odottaa?

Suvisuvack

Niin. Oulu tuntuu olevan oikea groomauspääkaupunki.
Vaan mitä asiaan kommentoi suvakki-imaami Gubta?
Ei mitään, koska Wille ja persut ovat tärkeämpää öyhöttämistä
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17471719/vaiennettiinko-maahanmuuttovastainen-kansanedustaja-wille-rydman-nyt-poliittisella-ajojahdilla#comment-115013664

Suvaitkaamme

Heh heh. Tuo Moktar paljastui venäläisten Tiltuksi eikä itse ymmärrä sitä.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15641132/venaja-pelastaa-valkoisen-rodun!#comment-97444157
Näitä propaganda-agitaattoreita on alkanut esiintyä jokaisella palstalla sekoittaen pakkaa. Tuokin imaamia karvahatussaan leikkivä besserwisser on ruplarahoitteinen narsisti joka rakastaa islamia ja sadismia.

timo

Olennaisin kysymys on millaista porukkaa noiden vanhemmat on ja mitä noiden muijien päässä liikkuu. Kyllä maailmassa raiskaajia riittää. Siinä ei ole mitään ihmeellistä mutta nämä loputtomat helpot uhrit ihmetyttää.

KKi

Olisiko kyse siitä, että neekerin ihanuutta hierotaan kakaroille päiväkodissa, koulussa, mediassa…
Eipä taideta oikein missään muodikkaassa mediassa kertoa totuutta neekereistä/ählämeistä.

Asianhan pitäisi mennä niin, että nuorille toitotettaisiin, että NEEKERIT OVAT VAARALLISIA!

Vaan ei. Mediat ja koulut höpisevät rasismista ja suvaitsevaisuudesta. Ei puhettakaan totuuden kertomisesta.

MattiS

Juuri tämä. Kaikki mahdollinen on valjastettu toitottamaan ählyjen ja nekrujen ihanuudesta. Aivopesu alkaa päiväkodissa ja jatkuu siitä läpi ala- ja yläasteen. Siinä sitten kun kadulla kohtaa tälläisen ”värikkään” porukan, niin huoleti voi ottaa huikkaa näiden kanssa ja lähteä kämpille. Ja onhan ne niin ihkujakin.. Sitten läjähtää päin lärviä monikulttuurin koko ihanuus! Ja mitä tästä oppivat? Eivät mitään. V*tun turhauttavaa!

Moonman

16-vuotiaana ei ole mitään käsitystä maailman vaarallisuudesta. Yhteiskunta, vanhemmat, opettajat ja poliitikot pettivät tytöt ja uhrasivat heidän elämänsä, koska heillä ei ollut väliä. Kaikki yhteiskunnan (((tahot))) haluavat että tuollaista tapahtuu jotta ihmisistä tulisi mahdollisimman sairaita, lääkeriippuvaisia ja irtaantuneita perheestään ja suvustaan, eivätkä he saisi omia lapsia.
Vanha strategia on johdatella suomalaiset nuoret ja tytöt ählyjen ja neekereiden seuraan esittämällä ne trendikkäinä ja cooleina, on uusimmat lenkkarit ja neekeriräppi soi, mutta kehitysmaalaiset itse jarruttavat vihreiden ja marxistien suunnitelmia syyllistymällä rikoksiin. Raiskailu kuitenkin närästää vielä toistaiseksi tiettyä osaa suomalaisista, muttei niin paljon että asioille tehtäisiin jotain

timo

Kasvattaminen ja totuuden/asioiden kertominen on ensisijaisesti vanhempien tehtävä. Se oli pointti. Jos lapsi ei usko niin sitten oma moka.

köö

Vieläköhän Oulun kaupunki roudaa näitä matuja kouluihin valitsemaan tulevia raiskattavia?