Ruotsissa diesel kallista, Suomessa 95

Kun bensan ja dieselin hinta puhuttaa, niin tässä vähän vertailua maiden kesken. Diesel maksaa tällä hetkellä ainakin Ruotsissa ihan hulppeat 26,50 kruunua ja ylikin.

St1 myy tällä hetkellä halvinta dieseliä. Yllä kuva on kuvattu viime viikolla Botkyrkan Albyssä, mutta dieselin hinta on noussut siitäkin edelleen. Kuva on St1:n kylmäasemalta, mutta perus OK:lla tai K -Cirklellä vakiohinta tänään on 26,76 kruunua eli päivän kurssin mukaan 2,51 euroa.

95 on tullut muutaman äyrin alaspäin, viime viikolla 23,58 kruunua ja tänään näyttää olevan 23,33 kruunua, eli 2,19 euroa. Norjassa hinnat vaikuttavat olevan suurin piirtein samoja kuin Ruotsissa.

Tallinnassa 95 näyttää olevan 2,19 euroa ja diesel 2,059 euroa.

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.