Epäilty törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Pohjois-Karjalassa

Poliisi on tutkinut vuoden 2020 tammikuusta alkaen, kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä koostuvaa kokonaisuutta. Tutkinnassa olleet rikokset ovat tapahtuneet vuosien 2004 – 2016 välisenä aikana.

Asianomistajina tapauksessa ovat kaksi miestä, jotka tapahtumahetkellä ovat olleet alle 16-vuotiaita. Rikoksesta epäiltynä on, nyt yli 80-vuotias Pohjois-Karjalassa asuva mies. Rikoksesta epäilty on ollut pidätettynä esitutkinnan aikana.

Poliisi ei kerro tarkempia yksityiskohtia asianosaisista kokonaisuuden arkaluontoisuuden vuoksi. Esitutkinta on nyt valmistunut ja tapaus etenee syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjäalueelle.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.