Kalajoella liikaa rattijuoppoja, poliisi keskeytti puhallusratsian hetkeksi

Kalajoen poliisi joutui lopettamaan eilen autoilijoiden puhallutuksen väliaikaisesti rattijuoppojen suuren määrän takia. Asia ilmenee poliisin Facebook-päivityksessä. Kun juopot saatiin putkaan, niin puhallutusta jatkettiin.

 

Poliisi oli pitämässä Kalajoella normaalia liikennevirran puhallutusratsiaa Hiekkasärkien lähistöllä. Samalla suunnalla oli viikonlopun aikaan myös Bemarien Bimmerparty-tapahtuma, joten autoilijoita oli liikkeellä. Kun ratsiaa oli pidetty jonkun aikaa, niin partioita ei enää riittänyt kuskaamaan rattijuoppoja Kalajoen ja Ylivieskan poliisiasemille. Ratsia lopetettiin väliaikaisesti.

Poliisin mukaan kun pahimmat rattijuopot saatiin putkaan ja partioita taas vapaaksi, niin puhallutus jatkui normaalisti. Sunnuntain aikana ainakin 12 rattijuoppoa puhalsi liikaa.

– Kalajoella valvontaa pystyttiin jatkamaan jo muutamien minuuttien kuluttua siitä, kun Oulun poliisilaitos tiedotti puhallutusten keskeyttämisestä. Syynä nopeaan jatkamiseen oli se, että tähänkin Kalajoen kesäviikonloppuun poliisi oli varautunut ennakkosuunnittelulla ja -resursoinnilla, kertoo ylikomisario Alavaikko.

Koko viikonloppuna poliisin tietoon ei tullut, että Kalajoella olisi sattunut rattijuopumuksesta aiheutuneita liikennevahinkoja.

Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

No ei varman tullut normi- ja törkyrateista liikennevahinkoja, kun skoudet kuskasivat ainakin törkyratit putkaan.

Rispekt

Tässä on ilmeisesti yritetty normalisoida rattijuoppoutta! Ei ne meitä kaikkia voi napata!!! Hatunnoston paikka. Yritteliäs kansa.