Muslimivanhemmat lähettelevät lapsiaan melko yleisesti kotimaihinsa ”kasvatusleireille”

Ruotsissa asuvilla muslimivanhemmilla on hieman… hmm erilaiset ongelmat kuin pottunokkalaisilla vanhemmilla. Voisi sanoa, että nämä lastenkasvatukseen liittyvät asiat varsinkin puhuttavat ja äidit valvovat hunnut huurussa öitään.

Eräällä suositulla sosiaalisen median palstalla, jossa muslimivanhemmat pohtivat perhe-elämää muslimin näkökulmasta Ruotsissa, nousi esiin vaikea kysymys. Äiti kysyy:

– Assalam aleikum, pyydän kokeneemmilta neuvoa. Jos lapsi harrastaa seksiä, ja lapsella on Ruotsin kansalaisuus, ja lapsi lähetetään arabimaahan isoäidin ja isoisän luokse jatkamaan opiskelua, ja vanhemmat jäävät asumaan Ruotsiin ja lapsi asuu arabimaassa ainakin siihen asti kunnes lapsen (=teinin, varhaisaikuisen naisen) suhde on ohi. Vaikuttaako tämä jotenkin äidin Ruotsin kansalaisuuteen, sillä äiti ei ole vielä saanut kansalaisuutta? Onko mahdollista, että tulee joku este kun lapsi asuu kotimaassaan? Kiitos vastaajille. 

Vastauksia satelee:

– Ei vaikuta jos allah niin suo. 

– Me lähetimme lapset isovanhempien luo (arabimaahan) ja otimme lapsilta pois Whatsappin. Kun ruotsalaiset viranomaiset ottivat yhteyttä (kansalaisuuden takia) niin sanoimme, että lapset ovat oman hyvinvointinsa takia paremmassa koulussa isovanhempiensa luona. Asia loppui siihen. 

– Ei vaikuta. Minä lähetin poikani kotimaahamme arabiaan ja poika sai Ruotsin kansalaisuuden. Kannattaa kuitenkin ottaa yhteyttä lakimieheen. 

– Sosiaalitoimisto voi uhata ottaa lapset pois, mutta mitenpä ottaa, kun he ovat arabiassa. 

– Luota allahiin. 

Jne. Muslimit ovat melko yksimielisiä, että lapsia voi melko vapaasti lähettää kotimaihinsa kasvatusleirille, jos nämä alkavat liiaksi huikentelemaan länsimaisten tapojen kanssa tai kaveraavat ruotsalaisten vääräuskoisten kanssa.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Samalla koko perhe voi muuttaa ipanan mukana. Kaikki voittavat.

Minä

Se olisi parasta. lapset kotoutuisivat islamilaiseen elämään paljon paremmin, eikä vanhempien ei tarvitsisi kärsiä vääräuskoisista.

jekkukakku

Kiinassa on ihan vastaavat kasvatusleirit muslimiaikuisille.

DÖD BLATTE FÖRRÅD

Taikaseinä estää maasta lähtemisen.

Piikivi

Onhan niillä Aladdinin taikalamppu. Vai eikö se toimikaan.

Qroquius Kad

Tarvitsisivat varmaan Aladdinin lentävän maton.

Piikivi

No lamppua hieromalla saa sen matonkin

Pera Pervo

Mikä ihme saa kunnon muslimin muuttamaan kylmään pohjolaan kärsimään vääräuskoisten rietastelusta ja rasismista kun täällä ei edes lapsiaan voi kasvattaa. Nyt äkkiä kotia joka sorkka.

Minä

Gaddafi sanoi aikoinaan, että muslimit valloittavat Euroopan naistensa kohtujen avulla.

kynäsolisti

Blattemigraatio ja suvaitsevainen kansankoti eivät sovi yhteen mikäli tuo jälkimmäinen halutaan säilyttää edes osittain.

Qroquius Kad

Jos eläisi vielä, olisi ihmeissään miten muslimit valloittavatkin Eurooppaa eurooppalaisnaisten pilluilla näiden mitä suurimmalla myötävaikutuksella.

Beproud

Kutsuhuuto

Minä

Sopeutumista harjoitetaan. Lasten tulee sopeutua islamilaiseen elämään, ei ruotsalaiseen. Ruotsissa saisivat lopettaa kotouttamistoimenpiteet, sillä nuohan hoitavat sen itse. Kotouttavat lapsensa islamilaiseen maailmaan, eivätkä itse halua kotoutua Ruotsiin. Ruotsalaisten kotouttamistoimenpiteet ovat turhia ja kalliita, eivät mitään muuta.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
Anonyymi

Kotouttaminen on ihan yhtä kallista meilläkin ja tulokset yhtä laihoja. Siitä huolimatta ministeri Mikkonen kieltäytyy uskomasta faktoja ja päästää suustaan asioita, jotka saavat kuulijan häpeämään hänen puolestaan.

Qroquius Kad

Sisägangsteri Miestä Rikkovainen tietää erittäin hyvin, mitä hänen ja tyttökavereidensa tuhotyöstä seuraa.
Ja SE on asia, jota valitettavan moni ei näköjään tajua, vaikka kuinka monta kertaa selitettäisiin.

Eipä siis mikään ihme, että vihreäpimppiset tytöt saavat senkun jatkaa tuhotyötään.

Suunniteltua ja hyväksytt

Juuri näin. Käsittämätöntä tuo jauhaminen kuinka tyttöhallitus ei ymmärrä, tajua tms. Lohduttaakohan se jotenkin kun voi ikään kuin uskotella itselleen, että se järkiintyminen ja politiikan muutos odottaa jotensakin nurkan takana, kun vain tosiasiat valkenevat tai ehkä kun tytöistä päästään eroon ja kokoomuksen hanhet astuvat ruoriin.

Daavidin poikai

Joka tapauksessa pitää tehdä osoitteen muutos vaikka kyseessä olisi lapsi. Jos perusteellista osoitteen muutosta ei tee, niin siitä seuraa sakkorangaistus. Käsittääkseni he menettävät myös lapsilisän koska lapsi on kirjoilla ulkomailla.

Ihan selvää psykologista sotaa Ruotsalaista yhteiskuntaa vastaan.

Anonyymi

Kuinkahan paljon esim. Irakissa ja Somaliassa on ihmisiä, jotka nauttivat suomalaista tai ruotsalaista sosiaaliturvaa? Sitähän lähetetään sinne myös jonkun toimiston kautta ja sen arvo on siellä moninkertainen. Rahaa virtaa ulos jatkuvalla syötöllä, epärehellisyys rehotttaa, mutta päättäjät horisevat vaan, että tarvitaan maahanmuuttoa ja sitä työperäistä helpotetaan nimenomaan EU:n ulkopuolelta. Voiko olla mitään yhtä idioottimaista? Joko esim. Suomessa ne vuonna 2015 tulleet 25.000 irakilaismiestä on työllistetty?

Moonman

Hatusta vedettyjen henkilötunnusten etu taitaa olla se, että niitä pystyy hankkimaan useamman kuin sen yhden, jonka suomalaiset syntymässä saavat. Niinpä hölmölässä voi elää herroiksi pelkällä ”maahanmuuttajuudella”. Sama kuin somalien ”yksinhuoltajuus”, eli jokaisella eri vaimolla oma kämppä jossa ukko käy vuorotellen asumassa ja tekemässä lisää somaleja. Miten muka voisi olla jotain yksinhuoltajuutta sellaisella kulttuurissa missä jokainen nainen on joko isän tai aviomiehen omaisuutta?

mari

YouTubessa on useita pätkiä jotka kuvattu Pohjois-Somalian Puntlandissa tai Somalimaassa. Näillä videoilla jotkut itse kertoo tulevansa ’kotiin joka talvi kun pohjois-Euroopassa on niin perhanan kylmä’. En todellakaan ymmärrä miksi somaleille myönnetään mitään oleskelulupia, ja mikä vielä pahempaa, kansalaisuuksia. Henkilökohtaiseen vainoon perustuvan suojelun piti muutenkin olla vain väliaikaista. Nyt se on käytännössä ollut pysyvää vuodesta-90 lähtien. Tuet pyörii ja niillä perustaa helposti vaikka khat-kahvilan jonnekin Hargeysan kadunkulmaan. Kesäksi takaisin Eurooppaan ja sukulaiset hoitavat sillä välin bisnestä. Monet somalit ovat varakkaampia kuin työssä käyvät suomalaiset. Heidän kun ei tarvitse maksaa vuokria, vesi-ja sähkölaskuja, huonekaluja ym ym itse, vaan työssä käyvät köyhemmät suomalaiset maksaa kaiken.

Qroquius Kad

Eivät ne mitään sakkoja saa, koska tämä kuuluu islamiin, toisin kuin islamistinen terrorismi jolla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.
Ja vaikka saisivatkin sakkoa, senhän maksaisi ruotsalainen sossetant makeasti inisten, aivan kuin lapsilisätkin vaikka omasta pussistaan.

Kari Ilmarinen

Muslimit ovat ottaneet KOTOUTTAMIS-termin tosi vakavasti. Sitä toteutetaan vain päinvastaiseen suuntaan kuin julkisesssa, erityisesti politiikkojen, puheissa tarkoitetaan.

DÖD BLATTE FÖRRÅD

Olisi myös kiva tietää kuinka paljon lapsia lähtee ”kasvatusleirien” lisäksi ”koulutusleireille”? Oppimaan rauhanuskontokeppostelun jaloa taitoa.

einari

2015 suuren matuvyöryn aikaan, kokoomuksen sisäministeri P.Orpo ilmoitti ilouutisen
koko kansalle ” meidän perhe rikastuu näillä rintamakarkureilla ”!! Harvoin ministeri on
ollut näin rehellinen! Maahanmuutolla ei ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa,
runoilee vihreistä se kaikkei viisain lampaan katseinen oletettu!

Minttu

Nyt ei mennyt nappiin suomennos: ”ja vanhemmat jäävät asumaan Ruotsiin”, tuossa ilmiselvästi ja räkänauru-humoristisesti lukee että ”föräldrarna JOBBAR vidare..” Eli voimme siis päätellä että ruotsissa sossuilevat muslimit valehtelevat arabimaissa oleville muslimeille että he TYÖSKENTELEVÄT ruotsissa. Refugee salary on aika sillai joustava, muslimien keksimä käsite. Loisimispalkka.

seant

Ruotsissa ei ole tehty kattavaa väestönlaskentaa voi sanoa vuosikymmeniin, noin pari vuotta sitten SD ja M teki aloitteen, mutta muut puolueet eivät hyväksy. Huijaus tapahtuu usein  toisen, kolmannen ja neljännen käden vuokrasopimuksilla. On arvioitu, että n. 200 000 henkilöä, joista huomattavan osan ei uskota olevan edes Ruotsissa, vaan halutaan apurahasyistä pysyä maassa kirjoitettuna.

kari ilmarinen

Ja monella sotu:lla monet etuisuudet – mitään kontrollia ei juurikaan harjoiteta kun on se ainainen rasismin pelko. Hyvin ovat ruotsalaiset virkamiehet ja -naiset uuteen uskoon aktivoitu.

Beproud

Nyt on oikea hetki lukea sananvapauden vastustelijan kirjoituksia, onhan tänään myös Eino Leinon päivä. Eräs kulttimaineenkin saanut sanaseppo kirjoitusvirheineen ottaa kantaan vihapuheesta ja maahanmuutosta.
https://www.adressit.com/me_sanomme_rasismille_ja_vihapuheelle_selkeasti_ei_kay
https://keskustelu.suomi24.fi/t/14822549/avoin-kirje-suom24-oylle

sumulisaonpää

Moktar Mokuttaja ;))))))))))

https://fb.watch/e54m9NORyI/