Päivän rasmuksessa pohditaan kiinalaisen ruuan rasismia

Facebookin rasisminvastusteluryhmä Rasmuksen toiminta on nykyään jo aika väsynyttä. Rasismia toki nähdään kaikkialla, mutta pois on entinen terävä ja viiltävä analyysi kaikkialla vaanivasta rasismipeikosta.

Tällä kertaa rasisminvastustelijat pohtivat, että kun puhutaan kiinalaisesta ruuasta, niin onko rasismia sanoa sitä kinkki-ruuaksi. Raati ei ole ihan yksimielinen, mutta melko varmoja ollaan, että termi kinukkiruoka, kinkkiruoka ovat kammottavaa rasismia.

 

 

Ei oikein lähde. Yhtä laiskaa on nyt rasisminetsintä kuin vanha vitsi Punahilkasta ja Isosta Pahasta Sudesta. Punahilkka näki kun Susi kyykisteli pensaikossa ja uteliaana kysymään, että mitä Susi kyykkii puskassa.

– Mee vittuun siitä, oon paskalla, Susi sanoi vihaisesti.