Kotitekoinen pommi räjäytetty Lapuan kirjastossa

Poliisille on tehdyn rikosilmoituksen mukaan Lapuan kirjaston tuulikaapissa räjäytetty omatekoinen pommi 4.7.2022. Tapahtuneesta ei ole aiheutunut henkilövahinkoja. Tekijöiksi epäillään neljää nuorta miestä, joiden tuntomerkit ovat poliisin tiedossa.

Tekijöiksi epäillään neljää nuorta miestä, joiden tuntomerkit ovat poliisin tiedossa. Poliisipartio on käynyt kirjastossa paikalla 4.7.2022, mutta ei ole etsinnöistä huolimatta tavoittanut epäiltyjä tekijöitä.

Samojen tekijöiden epäillään häiriköineen aikaisemminkin Lapuan kirjastossa, eikä tässä vaiheessa ole tiedossa se, liittyvätkö maanantain 4.7.202 tapahtumat tai motiivi Pride-tapahtumaan.  Tapaus tullaan kuitenkin huomioimaan poliisin valvonnassa.

Esitutkinta on alussa, ja poliisi selvittää tapahtumien kulkua.

Tällä hetkellä rikosnimikkeenä on vahingonteko ja vaaran aiheuttaminen.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kaikki on rasismia

Nyt jäämme odottelemaan tuomitsemista sekä järkytystä. Koska tapahtunut on Lapualla, on selvää, että Lapuan liike on nousussa. Vai miten se meni? Ympäri Suomea, on Pojat paukutelleet näitä pommeja. Mutta kun nyt on bridepellet kyseessä , niin tehdäänpä tästä nyt suuri uutinen.

Lankeamus

Se oli SEKSIPOMMI.

Timppis.

Sitä saa mitä tilaa ,lauloi.ei vaisinkaan pitäähän sitä nyt lapsia päästä vähän siltsuilee vai mitä jari.

Jaa à

Suomi nousee, sen jo kosolan porukka.

Anonyymi

Joko on kerrottu luotettavalta taholta, että pojat ovat syrjäytyneitä ja kärsineet mielenterveysongelmista?

Qroquius Kad

Enemmän ihmettelen, miksei ole jo käynnissä taivaankorkea joukkorääkynä aiheesta, kuinka nazzistit ja rassistit ja muut halla-aholaiset taas kerran syyllistyivät hirrrvittävään ÄÄÄÄÄRRRRIoikeistolaiseen terroristitekoon.

Särmääjä

Hieno provokatiivinen älynväläys suvakeilta järjestää prideilyä jossain Lapualla.