Kaksi vapaana ollutta koiraa puri miestä keskiviikkoiltana Ylämyllyllä Liperissä

Hätäkeskukseen tuli illalla 6.7.2022 useita ilmoituksia, että Ylämyllyllä Liperissä kaksi koiraa juoksee irrallaan. Poliisin paikalle saavuttua selvisi, että kyseiset koirat ovat purreet yhtä mieshenkilöä.

Koirien puremaksi joutunut mies kertoi olleensa taloyhtiönsä pihamaalla, kun kaksi koiraa oli hyökännyt yllättäen hänen kimppuunsa ja purrut miestä molemmista käsistä. Mies joutui kyseisten puruvammojen takia hoitoon Pohjois-Karjalan keskussairaalaan.

Poliisin alustavat tiedon mukaan koirat ovat rodultaan pitbull -rotuisia koiria. Poliisi tutkii tapausta eläimen vartiomatta jättämisenä ja vammantuottamuksena. Poliisin selvityksen perusteella kyseiset koirat ovat aiheuttaneet alueella aiemminkin vaaratilanteita ja häiriöitä. Poliisi on takavarikoinut kyseiset koirat omistajiltaan.

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.