VKK: Suomen ei pidä valmistautua sulkemaan Venäjän rajaa

Valta Kuuluu Kansalle-puolueen puheenjohtaja Ano Turtiainen sanoi eduskunnassa pitämässä puheessaan, että lakiesitys rajavartiolain muuttamisesta pitää hylätä.

Rajavartiolain muutoksella on tähdätty siihen, että Suomi voisi käytännössä sulkea kokonaan rajan Venäjän suuntaan Puolan tapaan, jos Venäjä päättää alkaa käyttämään pakolaisia hybridiaseenaan Suomea vastaan. Lakiesityksen mukaan rajanylitystä voidaan säädellä ja turvapaikanhaku keskittää yhteen paikkaan.

Tällä menettelyllä olisi tarkoitus rajoittaa Suomeen kohdistuvaa laajamittaista maahantuloa tai Venäjän vaikutuksesta tapahtuvaa maahantuloa. Samalla pyritään torjumaan yleiseen järjestykseen, kansalliseen turvallisuuteen tai kansanterveyteen kohdistuvaa vakavaa uhkaa.

VKK-puolueessa asiasta ollaan toista mieltä. Kyseessä on vehkeilyä ja epäkunnioittavaa käytöstä Venäjän suuntaan. Turtiainen sanoi mm:

– Arvoisa puhemies, on tämä kyllä jälleen aikamoinen farssi, siis tämä kuumana käyvä keskustelu rajojen sulkemisesta… esitän, että lakiesitys rajavartiolain muuttamisesta hylätään, koska se on varsin puutteellisesti valmisteltu ja siihen sisältyy edelleenkin arveluttavia kohtia, kuten rajan sulun epämääräisyydet. (Välihuutoja taustalta, Jussi Halla-aho: Tuleeko vasemmalta kannatusta? ja Timo Heinonen: Minkä kansan asialla tässä oltiin?)

 

Samassa puheessaan Turtiainen huumorimiehenä nauratti eduskuntaa. Turtiainen loihe lausumaan, ja samalla mainostamaan firmaansa:

– Niin kuin tiedätte, hyvät kollegat, VKK on poliittinen voima, jota itänaapurimmekin kunnioittaa. [Naurua] Mistä muuten luulette saavanne apuja suomalaisten tulevaan energia‑ ja ruokapulaan, ellei VKK olisi olemassa? Kehotankin teitä jokaista hankkimaan gometal.fi-verkkokaupasta itsellenne ja ystävillenne VKK-t-paidat, Turtiainen kertoi.

Subscribe
Notify of
guest
91 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Nuoret miehet, jotka tätä luette:

älkää käyttäkö anabolisia, älkää missään nimessä ainakaan Ryssäläistä aivolisäkehormonia, joka on tehty kuolleiden örkkien aivolisäkkeistä!

Turtapää on käyttänyt ja tuossa on tulos.

Qroquius Kad

Siis kasvuhormonia, joka on tehty aivolisäkkeistä.

Oloneuvos

Puhdas kasvuhormoni antaa kuulemma hyvän buustin voimailuun, 25kg kiekkoja pitää lisätä joka viikko tankoon.

Qroquius Kad

Joo, mutta hinta on kova.
Enkä tarkoita euroja.

T

Turtiaisella on vielä Venäjä-pinssi takissa. Liiankin ilmiselvää kenen käskyläinen tämä on. Tiina Wiik varoitteli juuri tällaisista toimijoista 2020 – joululähetyksessä

Suomi Finland

Nyk Tiina Lokka. Onnittelut vähän myöhässä Junekselle ja Tiinalle.

Sakari Rajamäki

Mitä Tiina niistä sit puhu?

T

Tiina varoitteli siitä että kansallismielisiin piireihin pyrkii Venäjän agendaa ajavia toimijoita, konservatiivisella ajatusmaailmalla varustettuna.
Venäjä on uhka joka pyrkii vaikuttamaan Suomeen. NL aikoina tämä maa pyrki vaikuttamaan vasemmistolaisiin, nykyisin oikeistolaisiin.
Tiina Lokka tosiaan nykyisin. Unhoittui tämä asia.

Saija

Tiina varoitteli ja sitten hänestä itsestään tuli ryssän kätyri….

Suomi Finland

Täh?

pakastaja

Taidat muuten olla ainoita joka on huomannut tämän, sinällään hauskaa että neitokaisella on tämä oma kurakulli joka ratsastaa razismilla,,kai sillä jonkinlaisen tilin tekee, marokkolainen joka tulee kertomaan mikä suomessa on päin veetä,

ATH

Ei ollut Venäjä-pinssiä, pinssin väritys on photoshopattu kuvaan…

Mikke

No eihän ole 😂 😂 😂 Kato video niin näet ettei mitään venäjä pinssiä ole 😂 Toimittaja Trollaa ja te hyvä uskoiset uskotte kaiken kyseenalaistamatta. Ei kannata Luottaa tähän Paavoon Toimittaja ollenkaan…

Last edited 1 vuosi sitten by Mikke
Kirppu

Se on kuvamanipulaatio. Tämähän on venäjävihamielinen sivusto.

Tanja

Se taitaa olla tekaistu koska videossa sitä ei ole, vaikuttaa uskottavuuteen tuommonen manipulointi. Vähän ylen linjalle lähdetty.

Punjaa vakkaa huru mykky

Mitä Suomi aikoo tehdä lukemattomille ryssänomistamille kiinteistöille Suomessa ja Ahvenanmaalla, strategisillla rantapaikoilla?

Alla dessa ryssar (se listan) äger fastigheter på strategiska kust- och ö-lägen i Finland och på Åland där Putin själv äger 3 fastigheter. Hur är situationen i Sverige?

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008919917.html

pakastaja

Jokainen SA.INT käyny tietää mitä niille pitää tehdä,sitä nyt vaan ei sanota ääneen, joku voi kiihottua tai vastaavaa,ano,panu ja mitä näitä nyt olikaan kipittää kertomaan eteenpäin, kaikki tulee sit aikanaan.Harjoitella toki aina kannattaa, jos ymmärsit.Toisin oli edellisen stasi-seta-kommari tädin aikoina.

Voitko perustella?

Onko sitten viherpurran persut, cockoomus, kepu vasemmisto ja rkp jotenkin parempia? Jos kyllä niin miten??

Qroquius Kad

Eivät ole Ryssänkätyreitä.

MattiS

Paitsi vasemmisto. Vihreät muuten vain sekaisin.

Last edited 1 vuosi sitten by MattiS
Qroquius Kad

Tämä SKDL:n perinnejärjestö on Ryssänmielinenkin paljolti perinnesyistä.

Peksi

Sinänsä hassua olla sen jälkeen Korona-rokotteista huolissaan

Qroquius Kad

Ehkäpä Turtapää ei osaa hahmottaa terveyshaittojen suhteita keskenään, tai todennäköisemmin ei ymmärrä aivoilleen tapahtunutta kemiallista tuhoa.
Tai pitäisikö sanoa neurologista, jos ja kun hänen aivonsa ovat muuttuneet örkinaivoiksi.

Evplasse

Mitä nappia sinä olet ottanut ja oletko näitä köyhälistökokoomuslaisia

Mustamakkara

Kieltämättä erittäin outoa vastustaa kiihkeästi koronarokotteita terveyshaittojen takia, kun kaveri selvästi pursuaa kuolleiden örkkien aivoista uutettua kasvuhormonia ja varmaan kaikkia mahdollisia anabolisia steroideja, mitä ikinä markkinoille on pukattu.

Turtiainen on selvästi kävelevä aivovaltimopullistuma ja sepelvaltimotukkeuma.

pakastaja

Savolaisuus selittää jonkinverran,,mutta onko savolaisia kommunisteja olemassa? tämä hormoonipurkki vois mennä sinne venäjälle samantien, miten mahtais käydä? tuskin putte kavereineen häntä jalustalle nostaisi,,

pakastaja

Aha.

DehfYWbEyq8.jpg
Big l

Ei vittu mikä aasi 😂

Minä

Joskus aika kauan sitten Turtiainen vaikutti järjelliseltä, kun se puhui maahanmuutosta ja rokotuksista, hieman villisti, mutta ihan hyvää asiaa. VKK:n perustamisen jälkeen siitä on tullut esiin Venäjä-mielinen hahmo, joka olisi kansakunnalle haitta.

Realismi on paikallaan

Mielestäni turza haluu vain tasapainoittaa tätä hysteeristä tilannetta, jossa muka joku Ukraina on puhdas pulmunen ja jenkkien siionisti länsi myös joku absoluuttinen hyvätekijä. Kumpikin suunta sekä itä että länsi ovat yhtä hyviä tai pahoja. Ja turhaa meidän on täältä Venäjälle päätä aukoa vaikka siitä ei nyt niin hirveesti diggaiskaan.

Suomi Finland

Ukraina ei tule tänne meille enää koskaan hyökkäämään. Ainakaan jos se pysyy itsenäisenä.

Raatteen tiehen oli yksin ryssänmaa syyllinen.

Venäjä on uhka niin kauan kuin siellä on paskapäitä vallassa. Kerrassaan hävyttömiä paskiaisia kun uhkailevat ihmiskunnan tuholla. 140 miljoonaa potentiaalista pesunkestävää paskiaista. Jokunen miljoonaa voi olla ok.

Ydinsota ja ydintuho on väistämätön ennen pitkää, jos nuo autoritääriset sekopäät jatkavat näitä älyttömiä sotaperseilyjään.

Putin ja hänen kaltaisensa kuuluvat mielisairaalan suljetulle osastolle muovisen leluydinasenapin kanssa. Napoleon pitää seuraa ja jeesuksiakin riittää.

Timppis.

Taitaa olla kysymys idänkaupasta,kun eurooppa ja euro sukeltaa ja jenkit on kohta konkurssissa ja sisällisodassa voken ja muun paskan ansiosta niin taitaa turtiainen vaan pitää vähän ovea raollaan idän suuntaan jos sieltä löytyis apua tulevaan kurimukssen mutta tuskimpa.ps.ryssiä on ne ukrainalaisetkin vai miten se siellä rraatteentiellä oikein menikään.no ryssivät senkin.

Qroquius Kad

Olivat neuvostoliittolaisia.

Irmeli

Toivottavasti toi ”puolue” häipyy eduskunnasta, seuraavissa vaaleissa…

marko

Miksi persut ajoi vain itärajan sulkemista? Minusta länsiraja on ainakin vielä pahempi.. RAJAT pitäis saada suljettua tarvittaessa.

X

Länsirajaa pitäisi linnoittaa myös, kun vääräuskoiset saavat sinne kalifaattinsa pystyyn niin alkaa rakettien lennätys tännepäin.

MattiS

En ole vielä asiaan ehtinyt perehtyä, mutta luulisi että kun kyseessä on rajavartiolaki, se koskisi rajoja yleensäkin, ei pelkästään itärajaa.

Hitto, silloin pakolaisvyöryn aikoina Venäjältä tuli muutama tuhat, Ruotsista yli 30k. Siinä mielessä pidän länsirajaa vaarallisempana, mitä tulee pakolaisten kautta tulevaan turvallisuusuhkaan. Ainoa sotilaallinen uhka tulee vain ja ainoastaan Idästä.

X

Krimin valloitus osoitti miten häikäilemättömään toimintaan Venäjä pystyy. Kannattaa muistaa.

Qroquius Kad

Suomen itäraja on EUn ulkoraja, länsiraja puolestaan EUn sisäraja.

Invaasio 2015 oli Brysselistä johdettu EUn sisäinen väestönvaihto-operaatio;
Pipilän hallituksen ensimmäisiä hallitustoimia oli laittaa MIGRI tiedustelemaan Kuntaliitolta sijoituspaikat 80 000 turvapaikanhakijalle.

Tämä tapahtui huhtikuussa(!!) 2015;
puoli vuotta ennen invaasion alkua.
Asiasta oli siis päätetty jo silloin, ja Suomen osuudeksi määrätty 80 000.

Se jäi 32 500 Unkarin ja muiden saatua tarpeekseen ja lyötyä rajat kiinni, Brysselin kirkuvaksi raivoksi, joka jatkuu edelleen.

MattiS

Niin tosiaan, meillä rajoja on nykyään kolmenlaisia: valtion oma raja ja sitten EU:n sisä- ja ulkoraja.

Harmi etteivät päättäjät tajua kuinka myrkyllinen tuo EU:n sisärajakin voi olla kansalliselle turvallisuudelle. Tai no, tajuavat täysin, mutta pitävät sitä myrkkyä hunajana.

terhomatti.hämeenkor

Saatanan kako ko turtapää!

Joppos123

Mätisäkki perusti ”Valta kuuluu Kremlille” pellepuolueen. Onneksi se ei enää tule olemaan eduskunnassa seuraavien vaalien jälkeen. Idän kasvuhormonit mädättävät aivot tai ainakin muuttaa ne örkkien aivojen kaltaisiksi.
On se vaan ihan vitun tyhmä pelle.

Big l

Enemmänkin ollu haittaa piristä mitä snorklannu ennen reenejä että jaksaa repiä yli luonnollisten rajojensa. Opiaatteja ettei tunne kipua. Steroidit ja hormonit että palautuu helvetin nopeesti. Näillä eväillä lähes kaikki isot ukot painaa menee. Oli siinä komee reenata ite 100% luomuna ja kuunnella vittuilua kun ei yhteistulos noussu yli 755kg vaikka mitä teki. Noi hankkii itellensä tietoisesti diabeteksen lätkimällä insuliinia ( vahva varastointi hormoni) jne. Usein kuullu ties kuinka monen suusta: mielummin päivä leijonana kun 10 vuotta mikkihiirenä.

Big l

Ps: se kasvu mitä käyttävät on synteettistä, eikä eläimistä. Mut, idästä se pääosin on. Sieltä kun saa vaikka lätkäkassillisen ilman reseptiä

X

”Epäkunnioittavaa käytöstä Venäjää kohtaan”, mielestäni oli törkeän epäkunnioittavaa käytöstä Venäjältä Suomea kohtaan kun laski taannoin porukkaa Suomeen. Kyllä valtion raja pitää olla suljettavissa. Mahdollisen seuraavan Venäjältä Suomeen tuleva porukka voi olla Venäjän desantteja.

Suomi Finland

Paavo Väyrynen on toinen sekopää, jonka hänen oma ulosantinsa on selkeästi tuonut esiin. Mutta Tursasatiainen menee heittämällä ohi. Kuole jo VKK.

Qroquius Kad

Väykkä nyt vaan elää edelleen Kekkoslovakiassa Neuvostoliiton naapurissa odottaen kutsua Kremliin julistettavaksi Suomen Neuvostotasavallan presidentiksi.

Pt-meedio

Ei kyllä sairaampaa sakkia ole kun Pt-media ja sen sekopäiset persu seuraajat

Joppos123

Kipin kapin vemputtamaan MV-lehden tahtiin, sieltä löytyy pari samanmielistä sinun kanssa. Yhteiset fantasiat ainakin kuten lasten tappaminen ja muu ryssän toiminta.
Anus lähti suoraan puhepöntöstä Tehtaankadulle kuittaamaan päivän liksaa. Tosin sen eteen joutunee vielä rouskimaan poskeen joltain vahtimestarilta.
Päivän päätteeksi lyhyt rukoustuokio suurelle jumalalle Stalinille ja sen ainoalle profeetalle putlerille.
Päälle puttepyjama ja aatuutilulla.
Peukku perseeseen ja toinen suuhun, uneksimaan Suomesta osana suurta ja mahtavaa.
Yöllä kuuluu tasaseen tahtiin blop kun peukut vaihtavat paikkaa.

K J

Ei niin. Uusnatsien ja jihadistien sivut ympäri maailmaa jää toiseksi. En juutalaissiionisteista kyllä itsekään pidä, mutta tämä sivu tosiaan voittaa psykoottisella uutisoinnillaan.

Last edited 1 vuosi sitten by K J
Fatwantarkistaja

Onneksi tajusit mennä hoitoon. Onnea prosessiin.

Sakari Rajamäki

Kun katselen noita peukutuksia, niin taas on aika paljon putinisteja liikkeellä.. Miks hän ne täällä päivystää?

Big l

Kun ei ne käy töissä. Tärkeempää vetää kiljua ja runkata putinin kuva näytöllä

Sakari Rajamäki

Kunnioittaako Venäjä muka perseen nuolentaa? Mulla on taas sellainen käsitys, että se kunnioittaa voimaa?

K J

Mun viesti tällekin saitille oli yksi joskus tekemistäni, sellaisen, mistä saa kannatuksen peukkuina. Sarkasmikin on joillekin piin likiarvo 3,1.

Qroquius Kad

Sarkasmi on helpompaa naamatusten, kun voi ilmein, elein ja äänenpainoin osoittaa todellisen tarkoituksensa.
Kirjallisesti siinä on mentävä yhtä lailla överiksi kuin naamatustenkin, mutta ei liikaa;
yleisö on myös tunnettava niin tarkoin, ettei se ainakaan tässä mittakaavassa ole mahdollista..

T

Tämä kuuluisi haastattelu 80-luvulta, jossa oli se entinen KGB-mies Bezmenov kertoi että N-liitolla oli valmiit maakohtaiset tappolistat odottamassa valmiina jahka maa x, y tai z valloitettaisiin.
Nämä N-liiton hännystelijät olivat mukana näissä listoissa.

Vakoajaja

No ei kaikkia mutta hylätty. Vakooja Stig Berglind esim. päätti päivänsä huonossa kunnossa Tukholmalaisessa ei-hienossa vanhainkodissa.

Sakari Rajamäki

Voisko Turtiainen työskennellä Venäjän laskuun, vai onko hän muuten vaan noin idiootti? Hän on kova koronakriitiikko ja eikös hänellä ollut samaan aikaan joku firma mikä valmisti maskeja? Muistaakseni se meni kuitekin konkkaa. Ja muistaakseni hänellä oli jotain muutakin hämäriä rahabisneksi? Jos miehellä ei muutekaan ole kavereita eduskunnas ja ilmeisesti kaikki karttaa miestä ja valmis tekemään mitä tahansa rahan eteen. Ei olisi kovinkaan yllättävää jos mies työskentelisi Venäjän laskuun. Toisaalta onko sillä lopulta suurtakaan merkitystä, sillä äijä on joka tapauksessa perseestä ja putinisti.

Jake

Rurtiaisen porukka on laskenu että Suomesta löytyy sen verran idjootteja että pääsisi jatkamaan eduskunnassa. Kun vastustat kaikkia ja kaikkea, niin samanlailla ajattelevia idjootteja löytyy aina. Ei oo väliä mitä paskaa suollat, kunhan vastustat kikkia muita. Tuttiaisille ja sen kaltasille ei järkipuhe ja perustelut auta. Aina kelsitään joku päätön vastaväite tai maalitolppia siirretään. Paras keino näihin on huomiotta jättäminen. Nyt kun kaikki naureskelee niille (aiheesta), niin saavat omiltaan vielä kovempaa kannatusta.

Moonman

Miten se on turtiaiseltakaan pois, jos rajan sulkemisen mahdollistava laki on varmuuden vuoksi olemassa? Eihän se ole mikään hyökkäys hänelle rakkaan venäjän suuntaan. Laki on vähän kuin kielletyt jalkamiinat; se ei aktivoidu jos kukaan ei mene härkkimään.

Vaikka nyt vaikuttaa siltä että järki voitti ja raja voidaan tarvittaessa sulkea niin epäilyttää silti että onko kyse siitä, että ”se voidaan sulkea vain paperilla” mutta käytännössä matuja voi juosta sisään koko rajan leveydeltä eikä mitään sotilasmassoja nähdä rajalla estämässä, kuten puolan uutiskuvissa. Pitäisi pikapikaa rakentaa se natolangalla varustettu muuri

Älä ota enää anbolisisa

Onneksi tästä putinin sylikoirasta ja pelleporukasta päästään seuraavien vaalien jälkeen.Häpeäksi suomelle että tällainen yleensä pääsee ääneen vielä eduskunnassa. Menisi sinne putkosen seuraksi.

Särmääjä

Päinvastoin hyvä vaan että tulee jotain säpinää sinne paskalaitokseen.

TNT

Aika uskomatonta settiä.

X-terminate

Mitää rajoja suljeta saatana. RAUTAA RAJALLE! Vedetään kaikkia turpaan, joka suunnasta saatana! Rajanylityksesta suora teloitus, ei ehdi ulista mäkihalu turvapaka mäki halu turvapaka missä meidän rahat. Paratiisissasi on turvallista.

Särmääjä

Onko tässä nyt kyse siitä että nuo haluisivat kaikkien rajojen menevän kiinni vai ettei mikään raja menisi kiinni vai että Venäjän rajaa ollaan laittamassa väärin kiinni vai ettei Venäjän rajaa saisi laittaa ollenkaan kiinni? En oikeen tajua aina näiden kremliläisten lahkojuttuja enkä kyllä jaksa sekuntiakaan katsoa tota eduskuntateatteria muutenkaan.

Ohmygod

Jos kaikki kansanedustajamme olisivat tuollaisia, niin Suomi lakkaisi olemasta.

Särmääjä

Suomi on kyllä lakannut olemasta ihan valtapuolueiden toimesta jo aikaa aitten.

Tyrsky

Päivän hauskin:
”Venäjä ei ole koskaan aiheuttanut uhkaa sekä Suomelle että Ruotsille”.

  • Kremlin tiedottaja Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov

https://mvlehti.net/2022/07/08/suomi-varustaa-itarajaa-venajan-duuma-paatoksesta-sinetoi-paatoksen-tekijoiden-oman-kohtalon/

Johan Steel

Ei nimi miestä pahenna.
Ano
Suomessa hieman harvemmin tavattava Ano -nimi saa espanjan kielessä valitettavan merkityksen. Nimi tarkoittaa peräaukkoa.

Ohmygod

Sitä se tarkoittaa tässäkin tapauksessa.

Anonyym

Onko hänen nimensä ihan oikeasti Ano, vai onko se lempinimi Antista tai Anterosta tai Anatolista tms.?

Qroquius Kad

Tiettävästi;
koko nimi on Ano Veli Samuel Turtiainen.

Timppis.

Paskat.kaikki rajat kiinni matutulvilta sieltä länsipuolelta niitä enemmäkseen lappaa.ja tietty reittilennoilta.asslymiä pukkaa.

Big l

Luin juuri että Ano tarkoittaa espaniaksi perä-aukkoa. No sellanen toi ryssiä nuoleskeleva putinisti todellakin on. Mitähän ääliömäistä toi seuraavaks keksii kun ny pitäis toivottaa ryssät ja matu jorkit tervetulleiksi silloinkin kun on uhka päällä

Mikke

Uhka on ollut jo pitkään Länsi ja tämä koko koneisto joka täällä on vallassa, Kuten Eu. Eu on tuhonnut suomea sisältä päin jo pitkään ja silti vain näet venäjän uhkana joka ei ole meille tehnyt mitään 😂 sen sijaan me tehdään koko aika enemmän ja enemmän ärsyttääksemme isoa rajanaapuriamme hyökkäämään tänne. Kuten Leikkiminen Nato jäsenyyden kanssa. Tässä leikitään isojen voimien kanssa ja ihmiset jaksaa vaan itkeä täällä että ryssä on se paha vaikkei näe sitä itse ongelman aiheuttajaa täällä..

Kukavaan

Hakusanoilla ”ano etymology” löytyy anolle useita merkityksiä. Myös italiassa sillä on sama merkitys kuin espanjassa. Harmillinen juttu nimen omistajalle.

Ceterum censeo

Minkäs maan kansanedustaja tuo Turtiainen oikeasti on. No joo, Timo Heinonen näköjään ehti kysyä tätä jo tuoreeltaan.

Mielummin Kalkku-nana

”Paavo
Videolla McDonald kertoo, että suomalainen nimi Paavo tarkoittaa espanjan kielessä kalkkunaa. Hänen mukaansa merkitys ei ole kaikkein kauhistuttavimmasta päästä, muttei myöskään järin imarteleva.

Ano
Suomessa hieman harvemmin tavattava Ano -nimi saa espanjan kielessä valitettavan merkityksen. Nimi tarkoittaa peräaukkoa.” (Iltalehti)

Nenohiit Isso

Ano on kyllä täysin sekaisin ja pelaa vieraan valtion pussiin. Häpeäisi edes.

Tuija Ruotsalainen

Aion liittyä kannatusjäseneksi. Ainoa puolue joka on Suomen asialla. Mikään asiaton v……u ei vaikuta, se osoittaa vaan kirjoittajan omaa typeryyttä.

Qroquius Kad

Onnea valisemallasi polulla.

Elokapinoitsija

Mikäs Persujen Propakanda sivusto tämä on? Rajavartiolaki muutos oli täyttä kusestusta perussuomalaisilta. Ovat samassa veneessä keskustan ja muiden kanssa tuhoamassa suomea tarkoituksenhakuisesti. Seuraava yskä joka luokitellaan pandemiaksi saa nyt sit rahat kiinni ja ihmiset kellareihin säkki päässä pelkäämään auringonvaloa ja hymyjä.

Mikke

Minkä takia jutun kuvaa on manipuloitu? Kuvaan on lisätty Anolle Venäjä pinssi, vaikkei Hän sellaista oikeasti käytä.
Tämän pystyy todistamaan jo silläkin kun katsot jutun videon.
Tässä olisi jo syytä nostaa Rikosilmoitus Toimittajaa vastaan. Pyritään tarkoituksella johtamaan ihmisiä harhaan.

Ja kun kyse on politikosta ja näin rajusta muokkauksesta niin melkein voisi tehdä jo ilmoituksen Törkeästä Kunnianloukkauksesta. Toimittajana tässä jutussa on Paavo! Sairas ukko olet. Eikö yhtään hävetä? Jäit kiinni manipuloinnista näinkin nopeasti. Olisiko jo aika tehdä asialle jotain vai täytyykö tässä Kansalaisena tehdä Rikosilmoitus selkeästä kunnianloukkauksesta?

Fatwantarkistaja

Eli sä olet Ano. Ellet ole, miksi esiinnyt hänenä? Miksi puhut itsestäsi kolmannessa persoonassa? Mikset uskalla esiintyä omalla nimelläsi, mikä pelottaa?

Miumau

Toi kuva on väärennös…Anolla ei ole venäjän pinssiä rinnassaan, vaan jotain muuta….menee uskottavuus tähän ja valtamediaan……Herätkää suomalaiset katsokaa nyt kuinka teitä kusetetaan!!! Voitte varmasti tarkistaa kuvan aitouden kuvasta, ja jos ette minua usko, niin pitäkää se pää sielä pensaassa! Jutussakin on virehitä, mutta ehkä jos käy kuuntelemassa puheen eduskunnan sivuilta niin saa oikean kuvan jutusta!

292393311_5139810522754687_5485955148609111866_n.jpg