”Akselin toiminta Venäjää vastaan”

Uudenmaan akseli osoitti mieltään Venäjän toimia Ukrainaa vastaan. Järjestö on suomalainen kansallismielinen järjestö, joka tekee työtä suomalaisen kansallismielisyyden hyväksi.

Järjestö ajaa ensisijaisesti suomalaisten asiaa, mutta tuki annetaan täydestä sydämestä itsenäisille kansoille, kuten Ukrainalle.

 

Järjestön nettisivuilla kerrotaan, että:

– Uudenmaan akseli on suomalainen kansallismielinen järjestö, joka tekee työtä kootakseen yhteen Uudenmaan kansallismielisiä nuoria samalla kouluttaen ja kehittäen heidän kykyjään. Tiedämme, että nuorisossa on potentiaalia, jota on jäänyt käyttämättä tiedon, taidon tai verkoston puuttumisen vuoksi. Pyrimme toimillannamme tarjoamaan juuri näitä asioita kansallismielisyydestä kiinnostuneille nuorille.

Pt-median toimituksessa päätettiin ottaa pienet näkäräiset ihan sen kunniaksi, että Suomessa on sittenkin vielä olemassa toimijoita, jotka eivät katso hyvällä ryssän huikentelua ympäri naapurimaita.

Uudenmaan Akselia kannatta seurata mm. Twitterissä.

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.