“Akselin toiminta Venäjää vastaan”

Uudenmaan akseli osoitti mieltään Venäjän toimia Ukrainaa vastaan. Järjestö on suomalainen kansallismielinen järjestö, joka tekee työtä suomalaisen kansallismielisyyden hyväksi.

Järjestö ajaa ensisijaisesti suomalaisten asiaa, mutta tuki annetaan täydestä sydämestä itsenäisille kansoille, kuten Ukrainalle.

 

Järjestön nettisivuilla kerrotaan, että:

– Uudenmaan akseli on suomalainen kansallismielinen järjestö, joka tekee työtä kootakseen yhteen Uudenmaan kansallismielisiä nuoria samalla kouluttaen ja kehittäen heidän kykyjään. Tiedämme, että nuorisossa on potentiaalia, jota on jäänyt käyttämättä tiedon, taidon tai verkoston puuttumisen vuoksi. Pyrimme toimillannamme tarjoamaan juuri näitä asioita kansallismielisyydestä kiinnostuneille nuorille.

Pt-median toimituksessa päätettiin ottaa pienet näkäräiset ihan sen kunniaksi, että Suomessa on sittenkin vielä olemassa toimijoita, jotka eivät katso hyvällä ryssän huikentelua ympäri naapurimaita.

Uudenmaan Akselia kannatta seurata mm. Twitterissä.

 

Subscribe
Notify of
guest
81 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pro Patria

Suomalaisella isänmaallisuudella ei pidä olla mitään tekemistä ryssän kanssa.
Ei ajatuksissa, sanoissa eikä teoissa.

pöh

Ei tietenkään.
Mutta mitä halvatun isämaallista on suomalaiselle tanssia jonkun läpimädän CIA:n pillin mukaan?
Kaiken lisäksi jos enemmän miettii niin läpimädät poliitikot on lahjoittanut koko ennen hyvän Suomen pois.

pöh

Kuinka tyhmä paavokin oikeesti on? Voit vaikka bannata mut en tiedä miksi täällä enää muutenkaan käy?
Joku reilu vuosi sitten olit vielä ihan järkevä omilla aivoilla ajatteleva tyyppi, ja nyt olet sen vastakohta.

Qroquius Kad

Onneksi täällä on kommentoijia, joilla on hallussaan Salainen Viisaus, joka on meiltä muilta tyhmiltä salattu!

pöh

Ei se vaadi mitään viisautta että näkee molemmilla silmillä.
Aika monista ns “isänmaallisista” on tullut venäjän hyökkäyksen jälkeen ihan samanlaisia kuin rasmukset.
Venäjä hyökkäsi, joo ei se silti poista kaikkea muuta pahaa maailmasta.

VMP

Sul on vissiin sellaiset cyanin väriset silmälasit niillä silmillä kun suodattavat ryssän punaisen noin tehokkaasti, ettet edes tajua sen olemassa oloa… Vaatis viisautta ottaa ne silmiltä pois..

pöh

edelleenkään en ole mikään ryssäfani.
Jos osaisin tätä puhelinta käyttää niin mulla ois video jossa just äsken vetäsin ryssää turpaan meteoasemalla

pöh

No sitä pyydän anteeks että haukuin sua, se ei ole järkevää sekään.
Mutta mielipiteitä saa ja pitää olla erilaisia.
Kenenkään mielipiteet ei ole kuitenkaan uutisia, niin kun ne4 tänäpäivänä on.
Uutiset on uutisia ilman mitään ideologista agendaa suuntaan tai toiseen.

Viimeinen dinosaurus

Tarkoitat varmaan puolueettomuutta. Ikävä kyllä se ei tunnu olevan juuri nyt kovin muodissa. Toisille USA tuntuu olevan paras puolustaja, toisille Venäjä. Toki voi olla seurausta pitkällisestä aivopesusta ja ryhmiin soluttautuneiden agenttien myyräntyötä.Toisaalta Suomi on pitkälle myyty niin henkisesti kuin aineellisestikin, eivätkä ihmiset näe täällä tarpeeksi puolustamisen arvoista. Puolustamiselle asetetaan ikäänkuin minimi: oma ja läheiset, eikä hintaa katsota kansantalouden ja maan edun näkökulmasta. Talouden ja ihmisiä suojelevien rakenteiden tuhoaminen on tuhonnut myös yhteishengen.Sinänsä liittoutumisessa ei ole mitään pahaa, kautta aikojen on liittouduttu, kunhan näin tehtäisiin asettamalla oma kansa ja maa etusijalle ja tehtäisiin sellaisia sopimuksia, joista itse hyödytään. Esim. Norja on hyötynyt natosta ja Viro sekä natosta että EU:sta. Etenkään Viro ei ole suostunut tuhoamaan itseään kehitysmaalaisilla.

Venäjä on minustakin vihollinen, mutta mitkä ovat realiteetit?

Qroquius Kad

Sinäpä sen sanoit, sanoi Jahven poika:

Ryssä on Suomen ja koko maailman ikuinen vihollinen.
Tämä on se realiteetti, joka on ymmärrettävä.

YYA-orjailusta päästään lopullisesti eroon pian, kun Suomi on virallisestikin NATOn täysjäsen.
Sen jälkeen se on enää puoliksi unohtunut paha uni normaali-ihmisille ja loputtoman itkun aihe örkinrakastajille.

Islam on syöpä

Ryssä on mulkku naapuri siitä ei pääse mihinkään. Mutta koko maailman vihollinen, aina ja ikuisesti, on USA. USA on toistaiseksi ainoa maa, joka hyökkää ja tuhoaa muita maita, jotka eivät ole sen kanssa täsmälleen samaa mieltä tai omistaa luonnonvaroja joita se tarvitsee.

Qroquius Kad

Ei ole USA koskaan Suomeen hyökännyt, vaikka täällä moni on tehnyt ja tekee kaikkensa suhteiden tuhoamiseksi.

Vaan ei, USAlle Suomi on ja pysyy ystävämaana, samoin kuin Unkarille.

Qroquius Kad

Aamen.
Paitsi että asia on hyvin tiedossa kaikilla ulko- ja geopolitiikkaa ymmärtävilä ihmisillä.
Suomessa heitä on enemmän, kuin esim. täältä voisi olettaa.

Qroquius Kad

Väärin.

USA on maailman hallitseva suurvalta.
Se puolustaa Imperialistisen Roistovaltio Ryssän hyökkäysten ja uhkailujen uhreja, kantaen tuosta oman palkkionsa Maailmanpoliisina.

Ryssä ei tee mitään muuta kuin tuhoaa ja hävittää.

Ydinaseellinen Pohjola

“Ryssä ei tee mitään muuta kuin tuhoaa ja hävittää.”

Ryssän ajatuksena on olla suurvalta surkealla taloudenpidolla ja surkealla tulevaisuuden suunnittelulla.

Kiina ajaa heittämällä ohi ja siinä tohinassa ryssille tulee lopulta hätäpaskat housuun. Eikä niillä raukoilla ole mitään, millä siinä vaiheessa voisivat itseään puolustaa.

Last edited 1 vuosi sitten by Ydinaseellinen Pohjola
Islam on syöpä

80 % Suomen lainsäädännöstä tulee Brysselistä, ulkomaalaiset omistavat lähes kaiken kaivostoiminnan ja näin myös kaivettavat luonnonvarat, suurimman osan sähköverkosta omistaa ulkomaalaiset, Ranska omistaa Suomen televisio- ja radioverkon. Tässä muutamia esimerkkejä siitä, että Suomi on jo myyty.

Qroquius Kad

Ei ole myyty, vaan lahjoitettu.
Asia voitaisiin korjata yksinkertaisella lakimuutoksella, mutta se vaatisi Perussuomalaisille vähintään 51 % enemmistön eduskuntaan.

Qroquius Kad

Kaipa sillä jotain merkitystä on, omistaako suomalaisen kansallisvarallisuuden suomalainen vai ulkomaalainen jättiyritys?

VMP

Teikäläisille iso kiitos siitä, olette tehneet kovasti töitä tämän, edellisen ja seuraavan hallituksen eteen jotta ne pysyy samoina kuin tähänkin asti.. Luultavasti on pelkästään teidän ansiota nykyinen, niin pienestä se kiinni oli onnea..

realisti

Jaahas, taas on urakoitu peukutuksia kaalipalkalla.

Joo jotain rajaa..

Entinen pakkoruotsin puolustaja? Jos ette lue ruotsia niin sitten pakko venäjä. Kääntyy nykyään sitten noin. Teidän argumentit on ihan yhtä hyviä kuin pakkoruotsittajienkin.

Kummastelija

Entä Elina?

Voin ainakin tuurata

En tiedä, tunsinko itseni ihan suotta tärkeäksi, meitä Elinoita kai on kansallismielisissäkin muutama. Ja onhan se edelleen 10 suosituimman tytön nimen joukossa.

Olin kuitenkin muutama vuosi sitten aika aktiivinen näissä asioissa. Kun isänmaa kutsuu, on mentävä. Väsyin kuitenkin kansallismielisten jatkuvaan tappeluun, ryhmien ja oman FB-tilin sabotointiin ja jatkuviin banneihin sekä siihen, että ihmiset säntäävät jokaisen sähköjäniksen tai harhaanjohtajan perään ja hukkaavat aikaa sekä energiaa. Ja onhan minulla myös muukin elämä, johon täytyy aika ajoin panostaa. En kuitenkaan halunnut luovuttaa, joten kommentoin nimimerkkien takaa harvakseltaan näihin hyviin julkaisuihin, joita meillä vielä on. Ja toki seuraan näitä julkaisuja ja kommentointia.

Mietin myös, mitä muuta voin vielä tehdä. Kenties toivo on tulevissa sukupolvissa, jotka osaavat yhdistää paremmin nykynuorison sosiaalisuuden sekä meidän varttuneempien isänmaallisuuden.

Voin ainakin tuurata

Niin no eihän sitä tiedä, jos kansallismielisetkin kyllästyvät lopulta ainaiseen riitelyyn ja syntyy aito keskustelun ilmapiiri. Se vaatii kuitenkin monelta sen hoksaamista, mikä on tärkeää. Suomalaiset ovat pedantteja joko-tai ihmisiä. Heiltä puuttuu diplomatiaan vaadittava mahdollisuuksien ja vajavaisen tiedon alue.

Meillä on myös tällä hetkellä liian vähän resursseja sekä asioiden muuttamiseen että siihen, mihin meitä ollaan taluttamassa kuin pässiä narusta. Tarkoitan tällä tätä Venäjä vs Ukraina asetelmaa. En ota asiaan moraalisesti kantaa, mutta koen, ettei aika ole tässä Suomen tai Ukrainan puolella. Venäjän voittaminen ja Suomen hustoriallisten rajojen palauttaminen vaatisi slaavilaisten kansojen kehityksen kääntymistä taantumaan, eli väestön kasvun pysähtymistä ja laskua sekä rappiota ja poliittista hajanaisuutta. Tässä taas on kyse sukupolvista, ei muutenkin kierretyistä talouspakotteista tai mediapropagandasta.

valla_valla

Tajukangas näyttää ajavan vain globalistien asiaa ja hän puolustelee tätä koronatyranniaa kaikin keinoin ja välillä vaikuttaa siltä, että hän kirjoittelee asioita nousuhumalassa.

pöh

Se hänelle suotakoon 🙂 eipä tätäkään sivustoa kenenkään ole pakko lukea.
Omasta puolesta voi sanoa että viimeisen puolen vuoden aikana on arvostus laskennu kun lehmän häntä tai PS:n kannatus..

Jouni

Minä uskon tämän sataprosenttisesti.

Japanilaisilla korkea IQ

Koronatyrannia koostuu koronakieltäjien öyhötyksestä rokotuksia ja maskeja vastaan.
Aben murhan takia on paljon näytetty kuvia Japanin kaduilta ja haastateltu ihmisiä. Kaikilla on FFP2 tai FFP3 maski. Japanissa on erittäin paljon pienempi koronakuolleisuus kuin Suomessa, puhumattakaan Ruotsista.
Kuka siis on tyhmä?

USAssa on tehty iso tutkimus siitä miten vaarallista on sairastaa korona useamman kerran:

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/upprepad-covid-19-misstanks-oka-halsoriskerna

Vastaus

Vastaan kysymykseesi. Sinä olet tyhmä.

Helpompaa tautia ei olekkaan kun Korona. Normaali flunssa on paljon rankempi.

VMP

Venäläinen totuuden torvi on kertonut noille, että pisaratartuntaa ei ole olemassakaan ja se on vain lännen salaliitto ja nämä on ihan oikeasti uskonut tuon, mieti sitä!!?!?, ihan oikeasti joku suomessa uskoo, että pisaratartunta on keksitty juttu. Tollasille tunnustuksellista totuutta kertoville on turha yrittää selittää (pulun kanssa shakkia) jos vaikka mainitset peruskoulun niin ne huutavat, että kaikki siellä kerrottavat asiat on valhetta biologiassakin vasemmiston salaliitto…

arkkimankeli

Kommenttisi on järjen ja tiedon pilkahdus kaikenlaisten litteämaa -tyyppisten sepittelyjen joukossa.
Nykyään kun kaikki tieto on kaikkien saatavilla, niin kaikentasoisilla hengenlahjoilla varustetut maallikot voivat kuvitella olevansa “tiedemiehiä” esimerkiksi ilmastoasioissa

Qroquius Kad

Aivan, juuri ja nimenomaan!

Kaikentasoisilla hengenlahjoilla varustetut maallikot kuten minä ja sinä voivat briljeerata täällä samanlaisina the Asiantuntijoina™;
kaikki Tieto on meidän molempien saatavilla, joten jos faktamme ovat keskenään ristiriidassa, mikä niistä on fakta?

arkkimankeli

Meillä kommentoijilla on tietenkin oma värittynyt ja vajavainen käsitys asioista. Surffattu on vähän sitä sun tätä ja loput kuultu kavereilta,

Kyse onkin siitä että kaikki eivät tunnu sitä itse tajuavan vaan tuppaavat väittämään että esimerkiksi jonkin tiedeyhteisön näkemys on väärä.

VMP

Pitääkö esim. Yhteiskunta”tieteilijöitä” pitää tiedemiehinä tai niiden yhteisöä ollenkaan osana yhteiskuntaa? Kyllä nuo tuppaavat niitä näkemyksiään kertomaan ja vielä pakottaa elämään niiden näkemyksiensä mukaan jotta saisivat väitteensä todeksi ja jos en nyt niin elä niin silloinhan niiden näkemus on väärä kun edes väkivallatakoneistolla ei saanut miestä elämään näkemyskiensä mukaan?

Qroquius Kad

Eikö tuo kuvaus sitten päde meihin molempiin?

Meidän mielestämme meidän tiedeyhteisömme kertoo asiat niin kuin ne todellisuudessa ovat.
Mutta jos joku tiedeyhteisö kertoo asian toisella tavalla, emme me sitä hyväksy, vaan tuppaamme väittämään että sen tiedenyhteisön näkemys on väärä.

arkkimankeli

Tottakai se pätee.

Kaikissa asioissa on mariginaalisia spekulaatiosaarekkeita.
Tieteessä on kuitenkin itseään korjaava valtavirta joka vie kehitystä eteenpäin.

Joskus 100 vuotta sitten tällaiset kommentit olisi joutunut jakamaan paperisina lentolehtisinä. Nyt pystymme tekemään sen välkkyvän taikaruudun kautta.

Sherlokki suvakko

Mm nii se juttu, tutkimus USA sta!? Tutkimus ei kerro, et piikitetyt ovat sairastaneet koronan useampan kertaan, niin mistäs se johtuu? Täyttä fuulaa koko tutkimus ja lampaat seuraa, mää´ä´ää. Tällä jutulla yritetään peittää piikkien aiheuttamat sydän ja tukoskuolemat, on mun arvaus.

pöh

Olen aina valmis sotimaan Suomen puolesta, mutta voin sanoa ihan suoraan etten suostu USA:n terrori armeijan komenneltavaksi.
USA ei ole yhtään parempi kuin venäjä, ero on ainoastaan siinä miten media USA:ta kohtelee.
Afganistanissa syksyllä USA hylkäsi kumppaninsa ja lähti yön pimeydessä jättäen talebaneille aseistusta niin paljon, että heillä on nyt aseistusta enemmän kuin 85%:lla maailman maista.
Sekään ei riittänyt vaan lähtiessä pommittivat vielä 12 lapsisen perheen kuoliaaksi, mutta ei sillä kai ole väliä kun ei edes Sauli järkyttynyt..

Helmiä asioille

Joo ja joka kerta media rummuttaa, kuinka USA tai NATO ei ole tehnyt rikoksia vaikka muutama siviiliikohde mukana menikin. Mitäpä nyt ei tehtäisi “hyvän” asian puolesta. Kaikki rikoksiin viittaava pimennetään, ja otetaan koko koneisto kaikin voimin käyttöön ja aletaan syyttää vastapuolta niistä rikoksista joihin on itse syyllistytty niin kuin tämä Bidenin vaktakampanja on osoittanut. Oikeusjärjestelmä on valjastettu niiden käyttöön, joilla on siihen valta. Mistään riippumattomasta tai puolueettomasti järjestyksestä on turha edes puhua.Pata kattilaa soimaa. Vaikka Venäjän historia ei olisi puhdas, ei sitä ole Usakaan. Niin kuin Venäjälläkin osittain huomautettiin, on melko kaksinaamaista syyttää muita imperialismista maassa, joka rahtasi mustia orjiksi ja potki intiaanit resercaatteihin ja paljon muuta.

pöh

Ja Paavollekin vielä tässä kuinka USA:n sankariksi nostettu ulkoministeri Madeleine Albright kehuu kuinka oli kannattavaa tappaa yli 500 000 irakilaista lasta..
https://www.youtube.com/watch?v=1T5JRVR53Eo

pöh

Mun sanoja ei tarvi kenenkään oikoa tai edes uskoa, mä en ole sun akka jolta yrität saada piparia..-

pöh

mä en haluaisi loukkaava, muttaa olenpa nyt silti-
Et koskaan tuu niilyä persuakoilta pillua jaamaan, et edes åersettä
Voit suosiolla öopettaa niiden mai9nostamisen

VMP

Sä vissiin saat koko ajan mutta jotenkin vaikuttaisi sun jutut siltä, että ne on venäläisiä miehiä noi sun rakkaat joilta saat.

pöh

Edelleen mun ainoa yhteys venäjään on se kun teininä ostettiin venäläisiltä stolissnaja vodfkaa joka ei ollukaan vodkaa ja oltiin kaikki sauirtaalassa

Sherlokki suvakko

Kuulostat välillä ihan järkevältä, mutta tuo kyllä alittaa arvostelukyvyn rajat. Kyllä se akseli sai sittenkin vipinää aikaan, taitaa akseli olla Kalleen Kallellaan.

pöh

Jos sherlokki suvakko olisi mun nainen niin ottasin ton kohteliaisuutena 🙂
Tiettekö mulle saa vttuilla ihan vapasti, en ota siitä itteeni.

Lyseon Iiro

Suosittelen auttamaan Ukrainaa muiden toimijoiden kautta kuin Uudenmaan akselin. Uudenmaan akselissa on kyse 100 % etnonationalistisesta porukasta, ja tässä heidän “auttamistempauksessaan” kyse on heidän omasta profiilin nostosta eikä yhdenkään ukrainalaisen auttamisesta. Kaikki tietävät mihin tuollainen kiivas etnoilu johtaa, eli 1930-1940 luvun Natsi-Saksaan. Etnonationalisteja ei ole paljon, mutta tarkkana saa olla ja ylimääräistä heidän kanssa ei tule olla heidän kanssaan tekemisissä.

Sherlokki suvakko

Erästä laulua mukaillen “kamaan kamaan, nyt kaikki akselia kumartamaan. Maailman ollessa yhä sekavammassa tilassa, niin järjestö toisensa perään nussii sun vähät varat, niin mitä sitten joku “akseli voi”?! Tää on Paavolta jälleen hyvä provo keskustelun aikaan saamiseksi, hyvä niin, mutta ei johda mihinkään. Miksiköhän yhdessä twitterkuvassa näkyi KD muki?

Anonyymi

Kaikki erilaiset yhdistykset ja yhteenliittymät, jotka tv:ssä hellyttävillä kärsivien lasten ja naisten kuvilla kerjäävät lahjoituksia, saavat suurimman osan varoistaan valtiolta eli veronmaksajien taskuista. Yhdistys kuittaa rahoista ensin omat palkkansa ja sen jälkeen vasta avustetaan jotakin tahoa. Avustettavia on aina vaan enemmän ja 1300 miljoonan kehitysapukaan vuosittain ei näytä riittävän mihinkään ja sinä maksat, halusit tai et.

Kun Thaimaan yli pyyhkäisi tsunami ja ihmiset menettivät ihan kaiken, selviäminen on ollut ilmiömäistä ja jälleenrakennus kadehdittavaa. 70:n vuoden kehitysapu Afrikassa sen sijaan väestöräjähdys, ainaiset sodat, kurjuus ja nälänhätä. Kansoissa ja kulttuureissa on eroa, sanokoot fariseukset mitä tahansa.

pöh

Kun seurannut keskustelua ja mielipiteitä ryssien hyökkäyksestä Ukrainaan, niin hyvin tulee esille taas putkiaivo teoria.
Joko ihmiset on aivan stanan tyhmiä, tai sitten ne ei osaa ajatella kuin yhtä asiaa kerrallaan?
Ja meitä vielä sanotaan älykkäiksi olennoiksi 😀

Jouni

Ymmärrätkö sinä miksi ryssä hyökkäsi tuonne ja miksi se käy sotaa tuolla?

Qroquius Kad

Väärin väärin väärin.

Maailman Ihanin Demokratia ei ole koskaan hyökännyt mihinkään, vaan on jumalaisen johtajansa, Suuresti Rakastetun Isä Vladimirn johdolla auttamassa ukrainalaisia heidän fasistista natsi-siionistijuutalaista hallitustaan vastaan!

Näin on meille kertonut Isä Vladimirin pyhä profeetta jumalaisen ilmoiutuksensa UMV:n kautta, joka on totta koska se on Isä Vladimirin Sanaa, ja koska se on Isä Vladimirin sanaa se on totta!

Joka ei tätä ymmärrä on tosi tyhmä, kuten minä!!

Jouni

Kunnon suvakki ja Wokettaja painaa päänsä pensaaseen kun joku esittää kysymyksen mihin vastaukset pilaisivat ihanan unelmahötön ja hyvän ihmisen singnalisoinnin.

Mutta juuri niinhän ne pissiliisatkin tekevät.

VMP

Sun kysymykset on tasoa “ymmrätkö miksi kiina vakoilee” ja ainut oikea sinun ja mv lehden sekä duuman hyväksymä vastaus on “länsimaiset juutalais glabalisti kätyrit ovat varastaneet kaiken huipputekniikan kiinasta ja kiinan on pakko valvoa mihin sen kehittämää tekniikkaa käytetään. Länsimaat eivät ole koskaan kehittäneet mitään itse vaan juutalaiset ovat varastaneet kaikki tekniset edistysaskeleet kiinalaisilta.”

Niin venäjän piti varastaa ukrainan kaasuesiintymät on muuten vastaus sun kysymykseen jottei ukraina voi niillä itsetienata ja mahdollisesti heikentää putinin kiristysvartta tiesitkö tämän? Tiesitkö?

Tähän vastaat:”ukrainalaiset olivat myymässä kaasua globalisti juutalaisille”

No kelle se venäjä niitä myy kerro? Ja vielä haluaa omansa lisäksi myydä varastettua ja pitää monopoli asiassa.

Jouni

Sinun vastauksesi taas kertoo kaiken oleellisen itsestäsi ja ymmärryksestäsi vallitseviin tilanteisiin.

Mutta jatka toki valitsemallasi tiellä.

VMP

https://urbaanisanakirja.com/word/veda-vittu-paahas/ Etkö pysty selittämään miksi putin varastaa ukrainan luononvarat lasteraiskausarmeijallaan etkö? Menä vankilaan halailemaan varkaita, pedoja ja murhamiehiä ei tarvi netissä puolustella.

VMP

Ne jotka tuota alapeukuttanut niin ihan oikeasti; Putin on miehittänyt “ihan sattumalta” just niitä paikkoja joissa ukrainalla on kaasua, ehkä siitä kaasusta johtuu se natsikeskittymä niissä paikoissa –> se voi olla: natsikaasua?!

Qroquius Kad

Kyllähän tämä on surkeaa tämä meidän tyhmyytemme tuollaisen säkenöivän älykkään neron rinnalla!

VMP

Timattti on mun mielestä pehmeää, mätäliha haisee hyvälle, idon wc-pöntöt on hienoja, jne ovat mielipiteitä. Bensa on helposti syttyvää, sirkkelillä saa käden poikki, ryssä on valehteleva raiskausmurhaava roistovaltio, ovat faktoja, ehkä kannattaa miettiä mihin perustaa näkökantansa. Ja ei kukaan ei ole sanonut teitä älykkäiksi, olennoiksi ehkä muttei älykkäiksi 🙁

pöh

Tää ihmisten putkinäkö on surkeeta.
venäjä on tossa naapuriss yli 1300 km matkalla ja se on meille sekä uhka että mahdollisuus.
Mutta se että nähdään venäjä uhkana ja samalla suljetaan silmät kaikelta muulta uhalta joka on jo meidän elämässä, se on pelkkää typeryyttä.
Peppu ois paavollakin kipeenä jos ois sotimassa, ja villi veikkaus ettei ois ryssät kun jyystää sitä pakoputkea..

Qroquius Kad

On tämä tosiaan surkeaa tämä hirvittävä tyhmyys, kun ei tajuta saada kuulua Maailman Ihanimpaan Demokratiaan, jossa voisimme Pyhää Isä Vladimiria ylistäen nauttia Hänen Armostaan joka aamu, päivä ja ilta örkkien ihanasta hupailusta peppureikiimme!

Nyt vain täytyy istua kaapissa piilossa itkemässä tyydyttämättömäksi jäävää tuskallista kiimaa.
Voi VOI tätä meidän tyhmyyttämme!!

VMP

Mikä mahdollisuus kerro ihmeessä, vodkan valmistus ei ole mitään raketti tiedettä.. Mitä muuta sieltä saadaan? Naisia hakkaavia miehiä, Mitä muuta? Mitä mahdollista venäjällä on jos ydinpommia ei lasketa jota suomella ei? Tähän voisi laittaa kirjan verran tekstiä mitä suomalaisilla on ja suurin osa venäläisistä ei edes ole kuullut niistä asiosta saati nähnyt omissa totuus mediossaan.

VMP

Sinäkö haaveilet paavon pakoputkesta? Oot vissiin audi”miehiä”…

Voi poikaparkoja

Kun katseli tuota videota niin myötähäpeä väänsi vatsaa. Heti alkuun kunnon “ankkakävelyä” ja poikeuksetta jokaisella jalkaterät näyttivät ulospäin. Se kertoo säären ulkolihasten surkastumisesta. Mutta voi poikaparkoja jos ne koittaa noin muuttaa maailmaa… Eämä opettaa vielä kovalla kädellä.

Muistakaa aina että “rahaa ne uskoo”, eli jos rahahanat loppuvat niin silloin tulee muutos. Mitään muuta ne eivät kunnioita tai pelkää.

Suomi Finland

USA on voimavaroiltaan huomattava maa ja liittolaisena Suomelle tärkeä. Eivät ole jenkit koskaan yrittäneet aseiden voimilla tulla meille. Sen sijaan naapuri on ja sieltä vittyillaan koko ajan meille minkä ehditään.

Naureskelin kun luin ryssien puhuvan Boris Johnsonista termillä pelle. Niillä ei ole yhtään varaa pitää ketään pellenä, kun itse ovat pahimman sortin pellelauma koko ryssäkatras. Ovat samaa paskasakkia kuin kähtävät. Pahempiakin. Ja niiden koko poliittinen järjestelmä on pelkkää petosta ja varkautta lattiasta kattoon.

Qroquius Kad

Omien virheiden näkeminen toisessa ärsyttää eniten.

Toisaalta Ryssän johtajaörkkien propagandalevy on jäänyt jumiin sen verran pahoin, että jos heiltä kysyttäisiin kellonaikaa, sekin olisi varmaan NATOn hyökkäyssuunnitelma, jonka Suuri ja Mahtava aivan varmasti kostaa hirmuisesti hetken kuluttua!

Suomi Finland

Se hyvä puoli ryssien sotimisessa on, että tapattavat surutta miehensä. Se vähentää kummasti taistelukokemuksella varustettujen ryssien määrää.

Ja mitä enemmän ukrainalaiset saavat eliminoitua ryssien upseereita, sen parempi.

Qroquius Kad

Voipi hyvinkin olla, että siellä ollaan alettu muistella II maailmansotaa;
kuinka Voittamaton Puna-armeija rynnisti aukean yli päät pystyssä huutaen URAAA lakaisten tieltään niin saksalaiset kuin suomalaisetkin fasistit!

Joka tapauksessa Putin-armeija on osoittautunut voittamattomaksi ukrainalaisten voitettua sen kerta toisensa jälkeen.
Niinpä Putlerilla ei ole enää muuta toivoa kuin yrittää kuluttaa Ukrainan puolustus loppuun lähettämällä sitä vastaan alati lisää kalustoa tuhottavaksi ja miehiä tapettaviksi.

Paitsi ettei Ryssä ole enää se Stalinin versio, vaan paljon heikompi.
Mikä tärkeintä, sillä ei ole liittolaisenaan USAa ja Britanniaa, vaan päinvastoin.

Samasta PUTkesta

Ovat samaa paskasakkia kuin kähtävät.”

Juuri niin. Samanlaista uhoamista, välillä ollaan uhreja, sitten taas polletta poikaa. Samanlainen kierous, mielistelevät estoitta kun uskovat hyötyvänsä siitä. Rehvastelijoita joilla itse asiassa on hyvin heikko itsetunto ja hyvin suuri alemmuuskompleksi.