Örebrossa lisää vankeuksia koraanimellakoitsijoille

Örebron käräjäoikeus on tuominnut neljä uusruotsalaista lisää vankeuksiin pääsiäisen koraanimellakoiden johdosta. Vankeuksia paukahti kahdesta kuuteen vuoteen ehdotonta, joten skaalan yläpäätä käytettiin.

Örebron käräjäoikeus katsoi, että näyttö oli hyvä neljää uusruotsalaista muslimia vastaan. Uskonnollinen fanaattisuus toi tuomioita:

– Vuonna 1994 syntynyt Ardalan Awat Abdulla Abdulla tuomittiin törkeästä pelastuslaitokseen kohdistuvasta sabotaasista ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta 6 vuoden vankeuteen. Abdulla ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä, tai pitäisikö sanoa pikemminkin imaamia kyydissä, sillä miehellä on monenlaista merkintää rikosrekisterissä huumeista varkauksiin. Ja uskovainen mies vielä. Ruotsin kansalainen.

– Vuonna 1996 syntynyt Yanik José Serrano tuomittiin 4 vuoden 6 kuukauden vankeuteen samoista rikoksista kuin edellinenkin, lisänä oli teräaseen hallussapito. Poliisin vanha tuttu tämäkin ja Ruotsin kansalainen, joten karkotusta ei voida harkitakaan.

– Vuonna 2001 syntynyt Syyrian kansalainen Abdulrahman Khalilille sipaistiin 5 vuotta vankeutta, mutta oikeus katsoi, että Khalililla on sen verran “vahva side” Ruotsiin, että karkotusta ei laiteta voimaan. Mies on kuitenkin Syyrian kansalainen.

– Vuonna 2003 syntyneelle Abdalle Said Abdille lätkäistiin törkeästä pelastusviranomaiseen kohdistuvasta sabotaasista 2 vuotta vankeutta.

Kaikki tuomiot ovat ehdottomia.

Örebrossa on aiemmin tuomittu neljä miestä vankeuksiin mellakoinnista, joista kahdelle on lätkäisty myös karkotukset. Eli Örebrossa poliisi on melko tiheällä kammalla poiminut muslimeja oikeuteen. Edelleen kuluvan kuun aikana on tulossa ainakin neljä miestä lisää käräjille samasta asiasta. Myös Lidköpingissä on alkanut käräjöinti koraanimellakoitsijoita vastaan. Tästä tarkemmin myöhemmin.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Ei taida oikeudenkäytöllä olla mitään merkitystä tulevaisuuden mellakoihin. Uskon ollinen kiihkeys ei tuosta vähene, vaan pikemminkin lisääntyy sitä mukaa, kun väestönvaihdos etenee.

Mellakat tietysti loppuvat siinä vaiheessa kun sharia laki on Ruotsin voimassa oleva laki.

Silloin ei Rasmus Åaludankaab enää uskaltaudu ihmisten ilmoille.

pöh

Onse kauheeta kun ensin haluavat “monikulttuuria” ja sitten siitä “monikulttuurista” tuomitaankin vankikilaaan.

möly on uusi äly

Sveduille voitaisiin antaa konsultaatiota “matkaselliratkaisusta”, joka lienee merkittävin kriminaalitekninen suomalaiskeksintö sitten Abloy -lukon.

Qroquius Kad

Mikä se sellainen on?
Kyllä ruotsalaisissa vankiloissakin on matkasellejä.
Vain onko suomalaisissa matkaselleissä jokin salaperäinen käytäntö, joka aukeaa vain Salatietoon Vihityille?

Joo jotain rajaa..

Suomessa on muuten sellainen laki tuosta seksuaalisesta kanssa käymisestä ja kehitystasosta, että jos tämä näiden matkasellisankari olisi jonkun naisen kanssa niin lain mukaan nainen jos olisi täysijärkinen niin pitäisi tuomita seksuaalisesta hyväksikäytöstä koska näiden sankariksi nostama olisi sen verran alemmalla kehitystasolla normaali ihminen.

Jos eivät tajua niin juuri tuollainen vatipää joka käy kimppuun ihan millä tahansa tekosyyllä, ei se että nyt uhrina oli “pedari” joku vähän hitaammin mennyt 18v jätkä ja 15v tyttö ei kyllä ole pedofiliaa, ois varmasti saanut jonkun syyn käydä kimppuun ihan millä verukkeella vaan mutta tuo nyt sattui sopivasti, jos se olisi ollut auto varas ois käynyt kimppuun ja väittänyt sen varastaneen sen auton. Ja minkähän takia se teidän sankari siellä oli? Ja luuletteko kun vapautuu niin ei tee kaikkea muuta paskaa heti? Paljonkohan on tehnyt ennen kiinnijäämistään kun selkeä psykopaatti kuitenkin.

Moonman

Karkotuskriteeriä pitäisi muuttaa siten, että kansalaisuus ei estä enää karkotusta mikäli etninen tausta on joku muu kuin eurooppalainen. Tähän viherkommunistit sanovat: “kuka on eurooppalainen? ei ole mitään eurooppalaisuutta!” -no tehdään geenitesti joka antaa prosenttiluvut alueista mistä on kotoisin, ja jos vaikka yli 40% on jostain muualta kuin euroopan alueelta niin karkoitus

Qroquius Kad

Ei kansalaisuus nykyäänkään estä karkotusta, mikäli karkotetavalla on lähtömaansa tai jonkun kolmannen maan kansalaisuus.

Silloin myönnetty kansalaisuus voidaan poistaa ja karkotettava palauttaa lähtömaahansa.
Mikäli kyseesä on syntyperäinen, jolla ei ole muuta kansalaisuutta, ei häntä tietenkään voi karkottaa mihinkään maahan, jonka kansalainen hän ei ole.

Moonman

Näinpä, mutta sellaiset henkilöt joiden kohdalla ongelmaksi tulee kansalaisuudettomuus muualla, voisivat vain “kadota” kaikessa hiljaisuudessa

Hyvä alku

Kivi lensi, häkki heilahti.

Mahtoipa ählämi ällistyä!

Leffatähti

Kyllä. Todellakin. Odotuksissa oli pullanleivontakurssi tai tutustuminen paikalliseen eläintarhaan. Selkeästi matujen perseilyä ei enää faniteta siinä määrin mitä muutama vuosi sitten.

Mr X

Ruotsin kansalaisuus pois ja SUURpotku pukamille !!! Rahtilaivan ruumaan tai CCCP tavarajunaan ja koti-paluumatka alkakoon .

Kosu Mustaa Musu Kostaa

Västeråsin kauppakeskuksen tuhopoltot ovat musujen kosto mellakkatuomioista.

Turvesuu

Ilman muuta karkotukset ja reippaasti