Sähköautojen myötä asuntovaunut ja peräkärryt jäävät historiaan

Sähköautojen lisääntymisen ja polttomoottoriautojen häviämisen myötä historiaan häipyy sellainen harrastus kuin asuntovaunun perässä vetäminen. Ja yleisesti kaikki henkilöautoilla vedettävät peräkärryt ja venetrailerit.

Kun ennen vanhaan oli normimeininki, että suurin piirtein jokaisessa autossa oli peräkoukku, niin sähköautoissa tällaista lisävarustetta ei ole, ja harvaan sähköautoon koukkua on mahdollista edes asentaa. On olemassa joitakin autoja, joihin koukun voi asentaa, ja joilla on mahdollista vetää vaunua, mutta suurimmassa osassa sähköautoja akkujen sijainti auton peräosassa rajoittaa koukun asentamista perinteisellä tavalla.

Useimmissa sähköautoissa koukun asentaminen on kielletty kuitenkin jo lähtökohtaisesti, koska sähkömoottori ylikuormittuu pienelläkin vetokuormalla. Niissä autoissa taas, joissa vaunun vetäminen on mahdollista, niin kulutus nousee jopa yli 90 % normaalista kulutuksesta vedettäessä perus asuntovaunua, jonka paino on 1 500 kg.

Näin ollen tällä hetkellä parhaallakin sähköautolla veto-ominaisuuksin, Tesla Model X:llä, kestää muutaman viikon kun lähtee hinaamaan vaunua Helsingistä Lappiin. Täysillä akuilla vetomatka voi hyvällä tuurilla olla satakunta kilometriä.

Historiaan jää näin ollen myös sellaiset harrastukset kuin veneen liikuttelu omatoimisesti trailerilla. Vähänkin raskaamman veneen perässä vetäminen on mahdotonta, sillä vaikka auton vääntö siihen riittäisikin, niin akkujen kesto on vain joitakin kymmeniä kilometrejä.

Niin ikään historiaan jää omatoimirakentajien peräkärryreissut rautakauppaan. Vaikka sähköauton perässä voisikin vetää jotakin kevyttä kärryä, niin jokainen sementtisäkki ja tiiliskivi pitää hakea erikseen kaupasta, että kärryn paino ei nouse liian suureksi.

Maanteiltä loppuvat myös hevoskärrykuljetukset. Kun Veikko on tähän asti vetänyt hevosensa kärryllä Vermoon jämäkällä diesel Mersulla tai Volvolla, niin tulevaisuudessa hevonen jää laitumelle. Entäpä kaikki toriakauppiaiden grillivaunut?

Onkohan tätä asiaa mietitty ollenkaan paremmissa piireissä? Miten aiotaan tulevaisuudessa vetää järvestä traileriin tuollainen perus uisteluvene ja kuka ne sadat tuhannet veneet, joita Suomenkin järvissä on, siirtää? Ja jotka tähän asti veneen omistaja on omatoimisesti hoitanut. Miten aiotaan tulevaisuudessa hoitaa omakotitalotyömaan lautakuorman haku Puukeskuksesta, joka tähän asti on tullut kevyesti rakentajan peräkärryn perässä? Pitääkö tätäkin varten tilata joku erikoiskuljetus? Ja miten käy yhden kahden hevosen kuljetuksien hevoskärryillä?

Subscribe
Notify of
guest
66 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kansan Edustaja

Rakennus-, ravi-, lomareissut sekä muut turhat jutut jäävät unholaan uuden ja ULJAAN vihreän tulevaisuuden tullessa viimeinkin.

Kansalaiset jättävät ok-talonsa ja muuttavat ihanan ahtaasti rakennettuihin lähiöihin asumaan vihreän ideologian mukaisesti opettelemaan seksualista intersektionaalisuutta ja valkoista häpeää.

Anonyymi

Täysi kymppi tästä ellei yksitoista!!!

Bensan ja lihan puolesta‼

No hyi millasta puhetta

Eero

Kaikki elollinen elämä loppuu täältä vähemmistönä riekkuvien rämehomojen toimesta. Tämäkö on demokratiaa. Sosiaalidemokratiaa, median harjoittamaa uskomatonta aivopesua rämehomojen toimesta.

Tommy the Who

Hieno ilmaisu:” Rämehomo”!

Vetäjä vedättää

Pitänee pitää vaihtaa henkilöauto sähkörekkaan jonka voi sisustaa mökiksi?

Tässä saamme myös eläkkeenpaikkaajille uuden ammatin: VETÄJÄ!
Enkä nyt tarkoita käteenvetäjä tai nenästävetäjä vaan YKSINOIKEUS pitää sellaista vetoajoneuvoa joilla voi vetää perässään veneitä, autoja jne.

Huoli pois

Tuollaisia asioita ei suurin osa enää edes muista, kun juuttikankaisissa vermeissä vedetään nauriskuormaa ahkiossa lämmittämättömään asuntoon vihreän siirtymän jälkeisessä onnelassa. Vartioitujen aitojen ja porttien takana asuva ja autoileva politiikan, talouden ja hallinnon eliitti on tietysti eri asia.

Janatuinen

Tämä on hyvä pointti. Kohta vallalla uusi bisnes, vuokra vetäjät vaihtoehtoisella polttoaineilla.

Puhallusvilli

Tuota varmaankin kannattaa kysyä Iiris Suomelalta. Hän tietää!

Raili Leino

Iiris Suomela tietää varmasti, että Lappiin ei enää mennä lomalle kuin polkupyörällä. Asuntovaunumatkailu ja veneily ovat turhuutta, joka tuhoaa luontoa. Rakentamista maaseudulle ei tarvita, koska kaikkien pitää muuttaa kaupunkiin. Metroasemien ympärille nousevat pilvenpiirtäjät tarjoavat ihmisille kaiken tarvittavan – ostoskeskus, kuntosali ja terveydenhuoltopalvelut, ravintoloita ja digipelaamiskeskuksia. Niin, ja ihmiset voivat kasvattaa itselleen ruokaa pienillä laatikkoparvekkeillaan.

Jari

Se on osa agendaa 2030

arkkimankeli

Kaiken lisäksi pienituloiset nykyautoilijat joutuvat hintasyistä vaihtamaan kolmipyöräisiin sähkökinnereihin sekä sähköpolkupyöriin. Pilkkihaalari on monille tulevaisuuden “webasto”.

Liikenteen sähköistäminen polarisoi tielläliikkujat muun yhteiskunnallisen polarisoitumisen vanavedessä

Kukavaan

“Kaiken lisäksi pienituloiset nykyautoilijat joutuvat hintasyistä vaihtamaan kolmipyöräisiin sähkökinnereihin sekä sähköpolkupyöriin.”

Tässä mielenkiintoinen sähkökolmipyörä https://aptera.us/

h44

Aliexpressistä saa vähän yli tonnilla 1000w sähköpyörämuuntosetin. Se vanhaan kuormapyörään kiinni, ajolasit päähän ja spandexmiesten sekaan ajoradalle kiitämään. Kulkee helposti 60-80 km/h jos vaan pyörän rakenne kestää ja rohkeus riittää.

Last edited 1 vuosi sitten by h44
Kantiksen sähkökoppero

Ehkä tulevaisuudessa tavallisilta kantiksilta otetaan talot ja asunnot pois ja ne lahjoitetaan mutukoille. Kantis saa lunastaa pienen, sähkökäyttöisen kopperon jossa saa asua niille varatuilla alueilla kunnes toisin määrätään.

Kolmas kivi

Eikös tämä ole jo uudessa valmiuslaissa

Anonyymi

Enpä tiedä, mutta pääpointtinahan siinä taitaa olla kantasuomalaisten valmistaminen uuteen elintasoshoppaajien rynnäkköön.

rocky

Jokainen liikenteestä pois jäävä tientulppaparavaanari on plussaa.

MontaMiljoonaaNahjusta 🎶

Tulppa on ainoastaan se uuno, joka ei osaa ohittaa hitaampaa.

p.grandell

teknikkona en usko koko sähkö meininkiin, vety se on joka tulee, voi asentaa diesel/poltto moottoriin kaasarin pienellä rahalla, vetyä on vedessä h2o vaikka hurumucky…,.ihan skeidaa toi sähkön ,mistä sitä sähköä saa kun nyttenkään ei riitä ,samalla hinta nousee ihan älyttömyyksii, esim. bentsiini on rafinoinin jätettä, mihin sitten valtava määrä benziinä laitetaan, tietysti jos teemme valtavasti ase teollisuudelle napalmia, benziini/muovi yhdistelmä/,sitä voisi käyttää eu.n päämajan puhdistukseen..

möly on uusi äly

Veden hajoittaminen vedyksi ja hapeksi vaatii sähköä.

Ensimmäisen toimivan fuusiovoimalan omistajat tulevat olemaan jonkinlaisia “vetyoligarkkeja” mikäli poliittiset päättäjät eivät ole hereillä.

Västeråsissa iso tulipalo

Iso tulipalo kauppakeskuksessa Västeråsissa. Moskeija ei pala mutta Jula ja Willys palavat kunnolla, mitään ei ole tehtävissä.

maalla on mukavaa

Tämä oli Paavolta erinomaista pohdintaa.

Onko siis sähköauto sellainen kapistus jonka tarkoitus on ajaa omistajansa kaupunkeihin latauspistokkeiden ääreen ja pitää se sielä? Samalla kun monikansalliset rahtifirmat hoitavat kuljetukset hirvittävän kalliilla kilometritaksoilla.

No niin tai näin… Onneksi asun maalla Ja aina jollan naapurilla on käytössään traktori.

Anonyym

Hahhaa. Naapurin vaihtokauppana tekemät yms.traktorilla kuljetuspalvelukset on JO kielletty. Naapurikylän kuljetusyrittäjä käräyttää teidät tai ainakin myhäilee partaansa.

maalla on mukavaa

Eihän se naapuri sitä traktoria aja vaan minä, Omia tavaroitaan saa kuljettaa vaikka kuorma-autolla. Se on lainattu ja lainaajalla ei tarvitse olla ammatipätevyyyttä Niin kauan kun ajaa vain omaa rahtiaan.

Ja usein riittää että ajoneuvo seisoo aamulla pihamaalla tankattuna ja nesteet piripinnassa.

Anonyym

No niin se maailma muuttuu. Hevoskärry tarkoitti aikoinaan hevosen vetämiä rattaita, nyt se näemmä tarkoittaa hepankuletusvaunua.
Kuljetusyrittäjät riemuitsevat ja johan epäviralliset kuljetuspalvelut on muutenkin kielletty. Tiesittekös sitä?

Moonman

On varmasti mietitty korkeimmissa piireissä ja menee aivan suunnitelman mukaan. sanna marinin pomo klaus schwab loihe lausumaan: “et omista mitään ja olet onnellinen, me omistamme kaiken ja olemme vielä onnellisempia” -Niinpä tulevassa kommunismissa kenellään ei ole enää asuntovaunua tai venettä, tai sen pitäminen tehdään mahdottomaksi tällaisilla sähköauto-manöövereilla. Hevosen pitämistä ei ehkä kielletä, mutta sitä ei liikutella paikasta toiseen paitsi ratsastamalla.

Big l

Toi sähköautto hulluus on aivan täysin kollu idea jo syntyessään. Kaasu, etanoli ja vety vehkeet on tulevaisuudessa ne millä liikutaan. Raskas kalusto kun ei liiku sähköllä. Sit loppuu kaupoista ruoka ja ylipäänsä kaikki, apteekeista lääke. Roskat ja paskat ei liiku…kaikki nää kun kulkee kumipyörillä. Mietitääs suomen htc yhdistelmiä joissa kovimmillaa 104 000kg yhdistelmäpaino täys mälli päällä ja suomessa on pitkiä jyrkkiä mäkiä. Pitäis olla yks kuormatila pelkille akuille että pääsee ees hesasta tampereelle

Bensan ja lihan puolesta‼

Siis fossiilisilla aineilla on ennenkin kuljettu ja pitää nykyäänkin kulkea, koska sähkö ei korvaa sitä hyöty mikä tulee fossiilisista.

Peksi

Eikä niitä sähköautoja varmaan voi huoltaakaan kuin joilla on kalliit koulutukset..ja ne tilataan marmoritiskiltä..eli käytännössä kaikki pienemmät autokorjaamot katoaisi..
Eihän niillä olekaan tarkoitus mitään vetää..eikä ole tarkoituskaan,että suurimmalla osalla olisi niihin varaa..
Neekerilähiöön mieliala-lääkkeitä syömään on se mikä on ajateltu muiden kohtaloksi

Junkkari

Akkutekniikka kehittyy ja uskoisin myös asuntovaunuihin tulevan pienen sähkömoottorin ja akuston, ettei itse vetoauton kuorma käy kohtuuttomaksi

Kimmo Leino

Ensimmäiset “sähköpohjan” eli akuston sisältävät asuntovaunut on jo rakennettu; mutta tieliikennehyväksyntää odottavat . Hinta lienee asettunee 2 teslan hintaan; joten köyhät kyykyyn taas. Ja omaisuus todellakin ihmisiltä halutaan pois … hallituksen esitykset 99 – 104 / 2022 vp kannattaa lukea, koska yksikään “media” ei niitä ole julkistanut.

Alpertti

Sähköautolla voinee vetää myös pientä dieselaggregaattikärryä, joka virroittaa muutoin uupunutta veturia. Tämän kärryn voinee nykymuodin mukaisesti liittää asuntovaunun perään. Älkää kuitenkaan pitäkö tätä lupana tehdä näin.

Alpertti

Akkutekniikassa voidaan parantaa lähinnä kennojen lämpöviihtyvyyttä eli sitä, miten kennot saadaan jäähtymään, kun niille tulee kuuma, ja miten niitä saadaan lämmitettyä, kun niillä on vilu. Tämäkään ei ole mikään helposti ratkaistava ongelma.

Daavidin poikai

Täytyy sanoa, että kyllä Pate on ajan tasalla. Nyt kannattaa seurata muita medioita, ja tarkkailla kuka ryöstää Paten huomaavaisen ajatusmaailman.

Kyllä noihin peräkärryihin tullaan keksimään jonkin sortin lisäakku joka antaa poweria kärrymatkaajalle

Maukka

Puheet polttomoottorikäyttöisten autojen kuolemasta ovat ennenaikaisia. Polttoainetta voi valmistaa esimerkiksi uusiutuvasta turpeesta, kuten Otaniemen koelaitoksella on tehty jo kymmenen vuotta sitten ja apteekkilaatua syntyi.

realisti

Suomi voisi tosiaankin olla omavarainen sekä polttoaineiden että kaasun suhteen. Fischer–Tropsch-prosessilla syntyy polttoaineet esim. turpeesta, puusta ja biojätteestä.
Tämähän ei tietenkään onnistu nykyisessä poliittisessa ilmapiirissä, koska päääääästöt wöööö luontokato wöööö “ilmastonmuutos” wöööö.

Kukavaan

Jos polttonesteitä valmistettaisiin vuodessa esimerkisi turpeesta vähemmän kuin turvetta ehtii vuodessa kasvaa, niin silloinhan näin tehty polttoneste on hiilinegatiivista. Saattaa olla mahdollista, että näin voidaan kattaa suomalaisten käyttövoiman tarve tieliikenteessä.

Suomi voi jo nyt metsineen ja soineen sitoa enemmän hiiltä ilmakehästä kuin mitä sen liikenne ja rakennusten lämmitys ilmakehään päästää.

Asia vaatisi tutkimista tai jos on jo tutkittu niin tuloksista tulisi kertoa vaikka ne olisivat poliittisesti epäkorrekteja.

Qroquius Kad

Mitä nyt on joku Model X, kun Teslalta löytyy tällainenkin:

https://www.tesla.com/fi_fi/cybertruck

Vetokyky mainoksen mukaan 14 000 paunaa eli 6 350 kg.
Kai nyt tuolla jonkinkokoinen peräasuntokärry liikahtaa?

Qroquius Kad

Sangen tyylikäs muotoilu.

Lada Raven

Entäs tämä sitten. Otetaan yksi Lada Raven ja tehdään siitä sähköauto:

https://tidingsauto.com/21047-based-on-lada-raven-austrians-made-a-serial-hypercar-in-1325-hp/

Aiemmin Ukrainalaiset tekivät Ravenia sähköversiona mutta nyttemmin lisensssisopimukset lievevät vähän tulehtuneeet.

Särmääjä

Ne paskat puulusikat/harukat muovipakkauksissa muoviin käärittynä kertoo jo kaiken siitä että kehitys kulkee sekä taaksepäin että on ideologisesti vammautunut.

Puolueeton

Luultavasti turhaa pelottelua. Ennen kuin polttomoottoriautot ovat kadonneet käytöstä, hourulanväen ilmastonmuutos on historiaa. Siihen aikaan BRICS ryhmä (Brasilien, Russland, Indien, China und Südafrika) hallitsee maailmaa Yhdysvaltojen ja EU:n sijasta.
Hourulanväessä vihreät ovat vain yksi poliittinen pyrkyri. Pääsuunnittelija ovat taustalla.

Tänään ja eilen tuli mieleen järviä katsellessa poliittinen pelleily. Miten voi olla olemassa kepu, joka on pilannut Suomen vesistöt Lappia lukuun ottamatta ja luonnon puolesta toimiva vihreä liike sovussa samassa hallituksessa.

jorma tapio

BRICS on Brazil, Russia, India, China and South Africa niinku suomeks.

Pena

Mietin että mitenköhän vaikka metsäkonekuski liikkuisi töihin sähköautolla?..eihän metsäautotien varrella ole yhtään latausasemaa patteriautolle, lisäksi monesti metsäkonekuskit tai yrittäjät vetävät perävaunulla polttoainesäiliötä, ja muita tarvikkeita työmaalle, samoin vaikkapa kaivinkone urakoitsijat. Moni muukin eri alan yrittäjä kuljettaa perävaunulla vaikka mitä muutakin. Samoin tavan ihmisetkin, vaikka moottorikelkka, mönkijät ja ruohonleikkurit, moottoripyörät jne… näistä syistä moni jättää patteriauton hankkimatta.

Realisti

Vaikka sähköauton perässä voisikin vetää jotakin kevyttä kärryä, niin jokainen sementtisäkki ja tiiliskivi pitää hakea erikseen kaupasta, että kärryn paino ei nouse liian suureksi.

Mitä ihmettä sekoilet?

https://tekniikanmaailma.fi/lehti/17b-2021/kippari-testaa-volkswagen-id-4-sahkoauto-venetrailerin-veturina-lyhyen-matkan-vetojuhta/

Sähköautolla vetää ihan hyvin veneen järvestä tai 750kg kärryllisen betonisäkkejä. Ainoa rajoite on matka. Väitätkö tosiaan että kaikki ajavat jatkuvasti 300km suuntaansa rautakauppaan?

Kaikkien usecase ei ole ajaa ison kärryn kanssa Hangosta Nuorgamiin ja sen takia on väärin yleistää.

PS. Ja minulla ei edes ole sähköautoa.

Alpertti

Jos matkan tavoite on saada aikaiseksi muutakin kuin ladata auto ja käydä määränpäässä, silloin latausvelvoite on merkittävä lisärasite. Bensiini- ja dieselautolla tankkausvelvoite on vain harvoin ongelma, koska letkusta tulee 5 MW. Tähän lataustehoon sähköhenkilöautot eivät tule koskaan pääsemään. Eikä lähtöpaikan ja määränpään välin tarvitse olla kuin 150 km, jotta peräkärryn ja lataamisen yhdistelmä alkaa haitata. Kuten Kipparikin totesi, lataaminen kärry kytkettynä ei yleensä käy päinsä.

realisti

Elä sie omi nimimerkkiäni.

Useimmat meistä ajavat enemmän tai vähemmän säännöllisesti useamman sadan kilometrin matkoja, ja se ei onnistu yhteen putkeen sähköautoilla, oli perässä kärry tai ei. Myös lataaminen matkan varrella on täyttä paskaa varattuine latauspisteineen ja äppeineen.

Marko

Ainoa ratkaisu jos haluaa vetää asuntovaunua tai peräkärryä on vetyauto eli polttokennoauto.

Isä Pilvinen
Isä Pilvinen
hemis

Todistamme katkerina maailmanhistorian suurhuijausta. joka betää vertoja uskonnoille ja kommunismille.

Anonyymi

Jos sähköä oikeasti pitäisi säästää, miksi uhrataan rahaa ja resursseja sähköautoihin, sähköpyöriin ja sähköpotkulautoihin? Autojen polttoaineeksi, jos tutkimuksiin viitsitään antaa rahaa, olisi tulossa varmaan parempiakin ratkaisuja ja nuo toiset härpäkkeet kulkevat hyvin lihasvoimalla. Kun suomalaisia katsoo näin kesäaikaan, se olisi enemmän kuin tarpeellista!

Lallukka

Näin sitä ihmisiä viedään kohti vankiplaneettaa vailla vapauden ripettä. Huom eurodisneyn kalteroitu pallo, joka myös näkyy internetin ollessa oflinessa oik alareuna näytöltä.
Sitten ei enää muuta voi kun porukalla loilottaa Irwinin kalteritangoa kun kaikki on ns. häkissä häkkilintuina.

Runtiti-pou

Onhan ne tuonmiettineet. Maanpetturit. Giljotiiniin jokainen poliitikko niin EU-parlamentissa kuin kotimaassakin

Qroquius Kad

Entä poliitikot valtaan äänestänyt kansa? Giljotiiniin nekin?
Eikö siinä ole oikeastaan hieman liikaa? On, ja siksi kaasukammiot ja krematoriot käyttöön!
Mutta entä ne muiden maiden poliitikot ja heidän äänestäjänsä?

Nyt menee jo hankalammanpuoleiseksi…
Maailmanlaajuinen ydinsotakaan ei ilmeisesti riitä riittävän riittävään tuhoon.

Tarvitsemme siis asteroiditörmäyksen:

https://www.youtube.com/watch?v=PENT_hnyO-o

Jes!
Juuri tuollaisen me tarvitsemme!!

Qroquius Kad
Vanha kyynikko

Näin inhorealistina aloin pyöritellä tätä sähköistämistä.Sehän ei liity pelkästään kulkuneuvoihin,vaan myöskin
“suokansan “asumiseen.Omakotitalo asukkeja on suomessa jokunen kappale,ja iso osa lämmityksestä on hoitunut öljyllä tai maakaasulla(Venäjä).Valtiovalta on suuressa viisaudessaan päättänyt,että met kaikki luovutaan fossiilisista polttoaineista vuoteen 20xx mennessä.
Ne kellä on varaa eikä uskalla pullikoida esivaltaa vastaan on jo siirtynyt lämpöpumppuaurinkokenno ym.vaihtoehtosydeemeihin ja köyhät ei.
Ajelen tässä takaa sitä hyvinkin mahdollista skenariota,että ensi talvi voi olla normaali eli kylmä tai sitten ei.Ja itänaapuri ei ehkä jouda tähän suuntaan vielä aktivoitumaan,kun sillä on tuolla etelämpänä “puuhastelua”.Mutta?!??

Kukavaan

Fossiilista polttoaineista luopuminen ei koskene puuta ja turvetta tai niistä tehtyä polttonestettä tai kaasua. Nehän eivät ole fossiilisia kuten maakaasu, kivihiili tai öljy.

Pertti K

Polttomoottoriautojen myyntikielto tulee 2035 jos tulee. Autojen keskimääräinen romutusikä Suomessa taitaa olla 18 vuotta, eli ainakin 40 vuotta on vielä polttomoottoriautoja niitä tarvitseville. Eiköhän siinä ajassa sähkiksetkin hiukan kehity, aika huimaa on kehitys ollut jo viimeisen 10 vuoden aikana.

Jos kulutus nousee sen 90% kärryn kanssa niin kannattanee valita vetoautoksi vähän pidemmällä kuin 200 km rangella oleva niin pääsee yli 100 km muutenkin kuin tuurilla.

Ilkka korhonen

Ekax totean, että hyvä osa kommentoijista väisti koko aiheen kommenteissaan…

Sähköautot ovat hyvässä kehitysvaiheessa ja peräkärryn vetämiseenkään ei ole oikeastaan muuta estettä kuin puuttuva koukku. Mutta koukut kyllä saadaan kun/jos kysyntä maailmalla nousee…Suomen tarpeet ei ehkä tuo sähköautoihin koukkuja, tarvittaan suurempia markkinoita. Esitetyt sähkön kulutus lisäykset voi jättää omaan arvoonsa, kaikessa suhteettomuudessa ja arvauksineen.
Vety ei lainkaan niin hyvä ja yksinkertainen polttoaine kuin kommenteisa annetaan ymmärtäå…jo pelkästään vedyn jakeluverkostot olisivat iso haaste !!

Bensan ja lihan puolesta‼

Siis mikä sua vaivaa sähköllä ei pääse vaunulla kovinkaan kauas eikä sitä tietoa pidö sivuuttaa bensalla tai riisselillä tuun ajamaan koko elämän koska hyöty suhde on parempi

Ari

Jospa kirjoittaja tutustuisi hieman paremmin näihin faktoihin joita tuo kirjoituksessa esille?
Ajomatka Helsingistä Lappiin (Mitäköhän Lappi nimistä paikkaa kirjoittaja tälläkin tarkoitti?) tuskin kestää viikkoa. On totta, että ajomatka lyhenee.

Sähköautoilija

Ei taida kirjoittaja olla ihan perillä näistä asioista.. Suuressa osassa ihan perussähköautoja on jo yli 1500kg vetopainot ja vetokoukun siihen saa joko ruksimalla tilauslistassa kohdan tai käymällä koukkupajalla. Eikä se kulutus nouse mihinkään 90% vaan painon ja ilmanvastuksen mukaan ja muistaa kuitenkin että nykyautot ottavat myös jarruenergiaa talteen, joten kulutus on nopeasti laskettuna max 40% lisäys. Vetoauto n. 2300kg omapaino, kärry 1500kg + lisääntynyt ilmanvastus ja kärryn vierintävastus.

Akut ei ole missään auton peräkontin alla tyrkyllä ikinä vaan vetokoukun asennus on useimpiin sähköautoautoihin jopa helpompaa kuin polttomoottoriautoihin.

jupi

tiedoksi vain viherhipeille että ajelen jatkossakin dieselillä, vedän veneen itse talveksi stadiin ja saunan lämmitän polttopuilla, nyt ja tulavaisuudessa.