Bisnestä venäläiseen tapaan, oligarkilta henki pois

Neuvostoliitossa, tai Venäjällä kuten sitä nykyään kutsutaan, laitetaan energia-asioita kuntoon venäläisellä tavalla: ammutaan oligarkki. Kuudes liikemies pääsi hengestään kuluvan vuoden aikana.

Tällä kertaa Jurij Voronov-niminen oligarkki löydettiin päähän ammuttuna kotinsa uima-altaasta. Monimiljonääri oli mukana kaasuteollisuudessa ja on myös kuudes samalla alalla toimiva teollisuusmies, joka on kuollut epäselvissä olosuhteissa tänä vuonna.

Voronov ehti olla altaassa 14 tuntia ennen kuin hänet löydettiin. Mies pyöritti kuljetusalan suuryritystä ja oli mukana Gazprom-kaasuyhtiössä. Murhan motiivia ei tiedetä, mutta sen arvellaan liittyvän kaasualan muutoksiin, ja koska kaikki muut kuolleet oligarkit ovat olleet myös mukana kaasualalla.

Useissa kuolemissa kuolinsyyksi on kirjattu venäläiseen tapaan itsemurha, jotta miliisille ei jää epäkiitollista tehtävää yrittää selvittää murhia ja sitä myöten joudu itse liipasimelle.

Tammikuussa löydettiin kuolleena Gazpromin kuljetusosaston johtaja Leonid Shulman ja helmikuussa Gazpromin turvallisuusjohtaja Aleksander Tjuljakov. Seuraavaksi henki lähti Gazprombank-kaasuyhtiön aikaisemmalta toimitusjohtajalta Vladislav Avavevilta. Samassa rytäkässä tapettiin miehen vaimo ja tytär.

Sitten hengestään pääsi Novotek-kaasuyhtiön, joka on Gazpromin osaomistaja, edellinen toimitusjohtaja Sergej Protosenja. Tässäkin tapauksessa vaimo ja tytär tapettiin.

 

Subscribe
Notify of
guest
48 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kyllä suomalainenkin rais

Voi kuule Pt-media
Pohojammaan polpo löysi romanin jolla oli useita kuolettavia puukon iskuja ja pari luodinreikää.
Polpo kirjasi tapahtuman väkivaltaisena itsemurhana.

Kukavaan

Jos tuo ei ole vitsi, niin huonosti ovat asiat.

Qroquius Kad

Se oli huono vitsi.

Todellisuudessa asialla oli kertojasta riipuen useammankin eteläpohjalaisen pitäjän nimismies elikkä tuahon aikahan faltesmanni.

Hän oli saanut katsastaakseen tapahtumapaikan, jossa mustalaisen ruumiissa oli lukuisia selkään upotetuja puukkoja sekä muitakin väkivallan tekoja.

Nämä nähtyään faltesmanni totesi notta enpähän oo ikänään nähäny näin perustehellisesti tehtyä ittensä tappamista, kun tua mustalaanen ny on teheny.

Näin eivät ole enää asiat Pohojammaalla.

Kyllä suomalainenkin rais

Hyvä kun korjasit Pt-media. Tiesin että muistat tapauksen.

Qroquius Kad

En edusta PT-mediaa muuten kuin kommentaattorina, mutta kiitos kuitataan.

jupi

siis selvä työtapaturma

lifeishagertjpg.jpg
pöh

Mutta edes polpo ei löydä romania joka on lukenut romaanin.
Sen sijaan joka ainoa huoltoasemanpitäjä on tutustunut juoksubensoja ottaviin romaneihin.

Minä

Joskus 60-luvulla romaneista kysyttyä: Jos nuo on romaaneja, niin onkos niiden lapset sitten novelleja?

Niihin aikoihin suositeltiin kovasti oppimaan, että eivät ole mustalaisia, vaan romaneja. Oli varmaan siinä oppimista romaneillekin, jotka itse kutsuivat omiaan mustalaisiksi.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
Makkonen

Se o waarallista toi kaasubizniz.

Minä

Venäjällä omistuksia vaihdetaan ja etuja valvotaan noilla keinoin. Juuri nyt etenkin kaasupisnes voi näköjään lyhentää elinikää olennaisen paljon.

Putin käyttää monesti poliisia ja oikeus- sekä vankienhoitolaitosta halutessaan kaapata jonkun pisneksen, mutta kyllä osaa poistaa porukkaa väestökirjanpidosta yhtälailla.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
Lare

Vallanvaihto menossa? Liikaa tietävät poistetaan.

Qroquius Kad

Paremminkin ne, jotka ovat yrittäneet siirtää omaisuutensa joutumasta Putlerin pohjattomaan sotakassaan ja itsensä perheineen niiden mukana.

Eivätkä he liene olleet niinkään poistolistalla, vaan varoituksina muille.

Minä

Kuljetus- ja turvallisuusjohtaja viittaavat tietämisen määrään yllättävien itsemurhien syynä. Varmasti myös Putinin etuja loukkaavat pääsevät nopeasti viimeiselle levolle.

pöh

Neuvostoöiitto kuten venäjäkin on ihan persereikä.
Mutta hävettää että Paavo luulee tietävänsä siitä jotain.

Huru-ukko

Pöh. Mistäs niin päättelet, että Paavo luulee tietävänsä? Vai tiedätkö muka itse paremmin? Uteleepi yks tyhymä….

pöh

Paavo kirjoittaa kuin tietäisi asiasta jotain.
sillon onneksi ennen meidän aikaa kommunismi voitti natsismin.
Mutta yhtään ei ole opittu historiasta mitään, mikään ismi ei ole hyväksi

HarriM

Kommunismi ei ole vähänkään pidemmässä juoksussa voittanut yhtään mitään yhtään missään. Ei löydy edes poikkeusta vahvistamaan säännön.

Pah

Mutta hävettää että Paavo luulee tietävänsä siitä jotain.”
Entäs itse?

Qroquius Kad

Noh, noh ja vileä kerran noh!

Kyllä meidän kaikkien tyhmien mistään mitään tietämättömien on syytä painaa päämme alas ylivertaisen älykkyyden ja kaikinpuolisen yleistietoisuuden jumalallisen sateen langetessa niskaamme!!

DÖD BLATTE FÖRRÅD

Kaikki sade on intersektioperspirattinsta kultasadetta tai ilmastonmuutosta. Suut auki ja silmät kiinni.

Last edited 1 vuosi sitten by DÖD BLATTE FÖRRÅD
Minä

Kuinkas se sinua hävettää? Jos häpeät toisten tekemisiä, kyllä hävettävää riittää, olitpa sitten oikeassa tai väärässä. Otan osaa taakkasi raskauden johdosta.

pöh

En tiedä oletko koskaan kuullut tai kokenyt myötähäpeää?

”Yksittäistapauksia”

Iso-Britanniassa on 14+ exiiliryssää löydettu kuolleina mystisissä, selvittämättömissä olosuhteissa, mm oligarkki joka löytyi hirtettynä. Myös SvD on kirjoittanut tästä.

https://www.expressen.se/premium/utrikes/mystiska-dodsfallen-bland–exil-ryssar-i-london-olosta/

pah

”Venäjällä ei ole koskaan laskettu ihmisiä. Ei ikinä. Sikoja, hevosia, kuutiometrejä puuta kyllä, mutta ei ihmisiä”. (Feodor Abramov, Novyi Mir 5/1989. Teoksesta Nove 1993, s. 28)[vii]

Naapureita ei Venäjällä ilmeisesti lasketa edes ihmisiksi.

Ukrainalaisten tahallinen murhaaminen nälkään vuosina 1932-33.
Venäläiset ovat aina olleet prakmaattisia. Mitäpä sitä itse mitään rakentamaan.. Odottaa kun naapurit rakentaa ja sen jälkeen ei muuta kuin murhaa naapurit ja asettuu taloksi valmiiseen pöytään.

Venäläisten historiasta tuttu kaava saa toistua aina vain.. Kuolleiden ukrainalaisten tilalle tuotiin venäläisiä asumaan murhattujen kodeissa.[xvii]

Länsimaat senkun katselevat tutti suussa sivusta ja odottavat kiltisti omaa vuoroaan?

Etninen puhdistus

1937-1938 ammuttiin neljännesmiljoona Venäjän kansalaista pääasiassa etnisillä perusteilla. ”Vähemmistökansoihin kuuluvat ihmiset »tulee painaa polvilleen ja ampua kuten raivotautiset koirat»”[xxi]

Minä

Linkin takaa löytyy karmivaa hostoriaa. Hyvä kaikkien tietää tuosta. Medvedevin puheista päätellen ukrainalaista halutaan taas kerran päästä eroon ja nujertaa heidät lopullisesti.

pah

Ottaen huomioon tuo ”Murhattujen ukrainalaisten tilalle tuotiin venäläisiä asumaan murhattujen kodeissa.[xvii]” sekä se minkälaista StandUp-komiikkaa siellä Duuman nokkamiehiä myöten yleisesti viljellään, – niin eihän tämän sorttista kansallista ”prakmaattisuutta” oikein selvinpäin voi nauramatta käsitellä.

Pragmaattinen = Käytäntövaltainen / hyötyä ja tuloksia korostava.
Hulluuden tasoa voi jokainen tykönään kyyneleitä pyyhkiessä miettiä.

Edellä kuvattu Venäläisten ”prakmaattisuus”- ja toimintalogiikka, sekä se, että heitä on päämiestään myöten julkisesti ylistetty ja kehuttu ”prakmaattiseksi”.

Oli miten oli. Sen verran sairasta ”prakmaattisuuttahan” tuommoinen naapureiden murhaaminen ja heidän kotien valtaaminen on, että oman mielenterveyden suojelemiseksi huumori olisi syytä kaivaa avuksi.

Luulisi että näin ”prakmaattisista” Venäläisiä kuvaavasta kansallisista ryöstömurha käytännöistä lohkeaisi Kummeli tyyppisille huumorin vääntäjille aika mehukkaita sketsejä?

pah

Itselle tuli mieleen sketsi missä isäryssä, äitiryssä ja lauma syssien lapsia ja koko tienoon väki näyttäisivät kaikki Putlereilta. Kaikki äärimmäisen laiskoja, kurittomia ja tyhmiä kuin saappaat.

Kyseiset sontiaisperheet asutettaisiin uudelle OK-talo alueelle kaupungin vuokratonteille asumaan. Sinne he kasaisivat epämääräisistä roskista itselleen suojan jossa he ryyppäisivät ja remuaisivat kuten asiaan kuuluu.

Ryyppäämisen ja rälläämisen lomassa he aina välillä tarkkailisivat missä tahdissa naapurustossa ahertava hölmölän väki saa talonsa ja tonttinsa rakennettua valmiiksi. Lopulta kun työn uuvuttama naapurusto (hölmölän väki) on saanut talonsa ja pihansa valmiiksi, niin nämä ”prakmaatikot” sitten hiippailisivat yön pimeydessä naapureidensa kimppuun ja murhaisi perheet ja asettuisivat taloksi juuri murhattujen hölmöläisten koteihin.

Aamiaispöydässä murhatun naapurin eväitä mässyttäessä ryssäperhe sitten tuumaisi kuin yhdestä suusta katsojille että ”Pragmatic!”

terhomatti.hämeenkor

Son Venäjällä ihimishenki halvassa….Ei edes ruplakasa riitä varjelemaan.

Minä

Ei kannata olla töissä Gazpromilla ja jos omistaa osakkaita, parasta myydä tai vaikka lahjoittaa nopeasti.

Jutku

Kysymys paavo: oletko tietoinen juutalaisten ja vapaamuurarien osuudesta länsimaiden tuhoutuessa?
Kiitos jo etukäteen vastauksesta!
Paavo/ Pt-media
15.10.2021 09:09
Vastaa… Isästä perkeleestä
Olen itse juutalainen ja siionisti.
voitte jokainen itse käydä katsomassa kommentin!!

pöh

Niin ja sanopa vielä että mua ei kiinnosta paskaakaan joku Ukraina kun meidän omassa maassa Suomessa menee kaikki asiat päin helvettiä.
Jos jonkun mielestä olen itsekäs niin sitte olen.

mari

Nyt on pakko ottaa kantaa. Suomeen tulin 2009 ja hämmästelin kuinka hyvin täällä kaikki toimii, kuinka tavattoman kaunis ja puhdas luonto on. Poliisi ei pysäyttäessä tai muutenkaan ala vihjailemaan lahjuksista kuten Venezuelassa. Listaa voisi jatkaa loputtomiin mut anti olla. Sen nyt kuitenkin sanon, että te jotka haukutte Suomea, koittakaapa mennä elämään jonnekin muualle missä joudutte maksamaan koulutuksesta, pelkäämään jatkuvasti rikollisuutta, pitämään sopivaa lahjusrahaa aina valmiina poliisille, menettämään hermot jokaisen pikkuasian vuoksi koska kaikessa on järjetöntä byrokratiaa ja usein vaatii lahjusta joka tasolla jne. Suomessa on asiat vielä kohtuu hyvin vaikka nykyinenkin hallitus on tehnyt kaikkensa jottei niin ole.

Särmääjä

Varmasti johonkin Venezuelaan verrattuna on aika monikin maa parempi asua, mutta väitätkö että Suomessa olisi muka vähemmän järjetöntä byrokratiaa?

K J

Sainpa juuri tietää, että kehitysvammaisen veljeni rahoista oli edunvalvoja varastanut 3000 euroa ja ties kenen muunkin. Nyt on edunvalvoja teillä tietämättömillä, joten ei tämä enää ole niin hyvä maa kuin ennen.
Eipä muuta, kuin että vituttaa monen puolesta.

Eikä ole yksittäistapaus.

Last edited 1 vuosi sitten by K J
Prozac

Joo, suomi on hyvä maa, mutta tuosta ilmaisesta koulutuksesta yms voi tuumailla, että onko kuitenkaan ilmaista sanan täydessä merkityksessä? Veroja keräämällähän nuo maksetaan. Täysin ilmaista maailmassa ei ole kuin hengitysilma, tai onko pian enää sekään, kun alamme maksaa klopaalia ilmastonlämpenemisveroa. Tai maksamme jo.

Qroquius Kad

Eihän se ilmaista olekaan, vaan maksutonta oppilaalle ja opiskelijalle, koska rahoitetaan julkisista varoista.

TimoT

Vähän vaikeaa päätellä, miksi. Hehän tuovat työllään pirusti rahaa Putinin gangstereille. Ainoa mitä tulee mieleen on, että Putin eliminoi kaikki, joista voisi potentiaalisesti tulla liittolaisia häntä vastaan.

Armeijankin johto on täysin kyvytöntä jees-miestä jo ennestään tai hyvin vanhoja vanhoin neuvosto-opein. Tätä jees-mies-linjaa näköjään nyt pakotetaan muuallekin. Samaan tapaan kuin Hitler kesän 1944 vallankaappausyrityksen jälkeen. Jopa Rommel pakotettiin itsemurhaan.

Alpertti

Viime keväänä näkyi Iltalehdessä muutama pikku uutinen, että venäläinen oligarkki arvostelee Putinin sotaa. Jospa tässä on meneillään vääränmielisten oligarkkien puhdistus, jossa varmuuden vuoksi puhdistetaan nekin, jotka eivät sanoneet mitään mutta joita epäillään väärien ajatusten ajattelemisesta? Minähän en asiasta mitään tiedä, ja Iltalehtikin todistettavasti kirjoittaa mitä sattuu, joten älkää ottako todesta.

Villi itä-länsi

Näissä kaikissa tapauksissa lienee kyse joko siitä että ihmiset ovat varastaneet liikaa tai väriltä tahoilta. Tai sitten ne ovat koittaneet myyd joitan amerikkalaisille kuten Horodovski koitti myydä Venäjän öljykentät.

Venäjällä on vielä tänäkin päivänä ”Villin lännen meininki” jota niin moni USA:ssa ihailee. Siksi itä ja länsi eivät todellisuudessa ole niin etäällään toisistaan kuin vosi kuvitella.

mari

Ei USAn villissä lännessä murhattu naisia ja pieniä lapsia. Tuossa Paavon listassa oli peräti 2 tapausta jossa oli murhattu niin vaimo niin kuin tytärkin. Jos on ollut Putinin henkohtainen käsky, ukko tosiaan on psykopaatti.

Sam Colt

Oligarkit kuvittelivat, että elämä jatkuu loistossa ja yltäkylläisyydessä Välimerellä ja Intian merellä seilaten.
Putinin äkkiä keksimä uusi Venäjän historia ja siitä seurannut verenhimo saattoi tulla oligarkeille epämiellyttävänä yllätyksenä.

Allah NITUP

Oligarkkien raha on 100% Putinin rahaa. Putin on Venäjän Allah.

Ääääääää!

OLIGARKIlta vietiin garkit.

Mustamakkara

Vielä hetki sitten se oli ongarkki. Nyt ja jatkossa se on sitten oligarkki.