Boråsissa muslimit katsovat olevansa Norrbyn hallitsijoita

Monilla tulee monikulttuurista ensimmäisenä mieleen Malmön Rosengård tai Tukholman Rinkeby, mutta tällaisia vastaavia alueita on jokaisessa kaupungissa. Pikku kaupungeissa tilanteet voivat jopa kärjistyä pahemmin kuin suurkaupungeissa.

Borås on hyvä esimerkki siitä, miten maahanmuuttajalähiö Norrby on muuttunut Pikku-Mogadishuksi, jossa uskonnollisilla muslimeilla on päätäntävalta. Asiasta kertoo mm. Boråsin paikallislehti bt.se, joka siteeraa maanpuolustuskorkeakoulun viimeisintä tutkimusta, jossa Norrbyssä sijaitseva asunto-osakeyhtiö Harakat nousee esille ääri-islamismin levittäjänä.

Nämä ns. kirjauskovaiset tai tosiuskovaiset ovat ikään kuin kaapanneet vallan ruotsalaisilta viranomaisilta, koska katsovat, että he edustavat Norrbyn ihmisiä, jota ruotsalaiset viranomaiset taas eivät edusta.

Muslimit käyttävät vallanpitovälineenä asunto-osakeyhtiö Harakatia, joka hallinnoi Norrbyssä useita satoja asuntoja. Toiminnassa yhtiö on asettanut muslimeja etusijalle ja varsinkin valkoihoisille on näytetty kylmää kättä vähän joka asiassa. Yrityksen ympärillä toimivat muslimit ovat systemaattisesti vainonneet ja kiusanneet alueen ei-muslimeja. On jopa puhuttu avoimesta valkoisten ei-muslimien “lynkkauksesta” kaduilla.

Lisäksi tulee ilmi, että Harakat-yhtiössä on värvätty nuoria muslimimiehiä ja käännytetty heitä Ruotsia ja ruotsalaista yhteiskuntaa vastaan ja sitä kautta pyritty lisäämään rinnakkaisyhteiskunnan voimaa. Nuorukaiset ovat edelleen levittäneet tätä islamin ilosanomaa.

Norrbyssä sijaitsevan moskeijan kerrotaan olevan se “pahuuden” pesä, josta ääri-uskovaisuus leviää alueelle. Tämä salafistinen seurakunta on juuri sitä islamia aidoimmillaan. Se levittää separatismia muslimien ja ruotsalaisen yhteiskunnan välille ja käy jonkinlaista pyhää sotaa ruotsalaisia vastaan.

Asunto-osakeyhtiö on ollut aikaisemminkin julkisessa keskustelussa asian takia, mutta nyt tilanne näyttää syventyneen lisää.

Subscribe
Notify of
guest
47 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
10.7.2022 00:02

Perkeleen murjaanit ja saatanan svennut !
P.s. Menneekö kommenttini läpi…?

Kekku
Kekku
10.7.2022 05:48

Tuossa paikassa humaanisen suurvallan huipentuma on saavutettu ja on onnistuttu pääsemään kehitysmaan tasolle. Onnea, onnea svedupellet!!!

HarriM
HarriM
10.7.2022 11:55
Vastaa...  Kekku

Ruotsi on paikoitellen kotoutunut varsin hyvin maahantulijoihin.

Kaarle Kustaa Korkki
Kaarle Kustaa Korkki
10.7.2022 00:46

Rautaa Norrbyhyn.

Kansan Edustaja
Kansan Edustaja
10.7.2022 23:19

Ei tule IKINÄ tapahtumaan koska rasismi

ernesti_loosonen
ernesti_loosonen
10.7.2022 00:49

Ihme harakoita 😀

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
10.7.2022 09:42
Vastaa...  ernesti_loosonen

Harakat lentää ja kylvää paskaa. Ruotsi näyttää olevan pahasti pulassa, sitä mitä tilaa, sitä myös saa. Suomessakin paikat märkinä täytetään tilauskirjaa minkä ehitään ja vielä kansalta salaa.

Alpertti
Alpertti
10.7.2022 10:08

Onkohan Harakoiden naapurissa kilpaileva asunto-osakeyhtiö Varikset?

Pentti Cimex
Pentti Cimex
10.7.2022 10:11

Se on kyllä ihmeellistä että ollaan yllättyneitä siitä että jos otetaan hoivattavaksi iso läjä luteita, annetaan niitten imeä verta, ja sitten yhtäkkiä onkin ihan helvetinmoinen läjä luteita jotka “yllätys yllätys” MYÖSKIN vaan imevät verta ja lisääntyvät karmaisevaa tahtia. Tämä ei silmiä ummistamalla parane, eikä väittämällä että eeeeei meillä ludeongelmaa ole. Te olette rasisteja jotka väitätte että meillä on ludeongelma, meillä ei ole luteita. Ja jos olisikin, niin meidän luteet eivät ime verta, meidän luteet ovat korkeakouluja käyneitä ja syövät ainoastaan luomukurkkua jotka ovat omasta työstään saamilla palkoilla ostaneet. Ongelma on teidän rasisminne!

mari
mari
10.7.2022 13:20
Vastaa...  Pentti Cimex

Aivan kuten Turun terrori-iskun jälkeen. Sen jälkeenhän kuultiin mitä uskomattomimpia puheenvuoroja “tätä ei olisi tapahtunut jos ei olisi rakenteellista rasismia”, tai “rasismi on terrori-iskujen polttoainetta joten kantaväestö syyttäköön itseään”. Ja sitten mentiinkin jo marssimaan rasismia vastaan. Itse iskusta tai sen uhreista viis veisattiin. Jonakin päivänä saattaa hyvinkin pamahtaa oikein kunnolla (jota en missään nimessä toivo), mutta jos niin käy, veläköhän senkin jälkeen rasismimarssit jaksaa kiinnostaa…

TimoT
TimoT
10.7.2022 02:36

Musta Rapu-filmi kuvaa Ruotsin tulevaisuutta karkeasti. Yhteiskuntajärjestys romahtaa, kun muslimien määrää saavuttaa sinä 25 prosenttia väestöstä. Afganistan romahti heti viime vuonna, kun samanlaiset äärimuslimit jälleen ottivat vallan.

Ei näillä ole mitään kykyjä johtaa esim. tuota taloyhtiötä, vaan kaikki ohjeet otetaan surkuhupaisesti Koraanista tuhoisin seurauksin. Kuka siivoa talot, kuka huoltaa järjestelmät. Lopulta ei kukaan. Vaarallisia virityksiä varmasti tehdään, mutta lopulta nekin rikkoutuvat.

Näiden paskaihmisten kerrostalot muuttuvat taloraunioiksi, jossa ruokaa tehdään parvekkeella, lämmitys on puuhella ja vessa on kuoppa nurkan takana. Juoksevaa kraanavettä ei kukaan ole nähnyt vuosiin. Ruosteista terästä puhkoo seinistä läpi, kukaan ei välitä ja lopputuloksena osia talosta romahtaa. Jäljelle jää rauniokasa, jossa kukaan ei asu.

DÖD BLATTE FÖRRÅD
DÖD BLATTE FÖRRÅD
10.7.2022 09:57
Vastaa...  TimoT

Taloyhtiöitä, infraa, ja muuta sen sellaista on olemassa niin kauan kuin barbaarien helpon elämän mahdollistavia dhimmejä on olemassa.

Ekonomimagistern
Ekonomimagistern
10.7.2022 10:12
Vastaa...  TimoT

Ja lasku ruotsalaisille.

Keijo Keskiaika
Keijo Keskiaika
10.7.2022 10:26
Vastaa...  TimoT

Eräs YK:n tavoitteista on juuri massiivinen kemumigraatio kehittyneisiin maihin:

https://finland.iom.int/fi/node/97981

Big l
Big l
10.7.2022 03:50

Hei. Olen salafisti. Pidetääs ne kädet näkyvillä

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
10.7.2022 08:19
Vastaa...  Big l

😂

epäileväinen
epäileväinen
10.7.2022 03:58

Aivan ensiksi kyseiseltä “harakka”-alueelta tulisi katkaista vesi, sähkö ja lämpö, sitten kysytään, miten allah aikoo ne palauttaa? Toki siinä alkaa silmittömät autoje grillailut ja muu puuhastelu viiteryhmä-tyyppisesti, johon ruotsalaiset vastaisivat siten, kun palleja löytyy. Mitään ylläolevaa ei tule kuitenkaan tapahtumaan, vaan ruosalaiset alamaiset jatkavat valtavien terraarioiden ylläpitoa.

Anonyymi
Anonyymi
10.7.2022 09:09
Vastaa...  epäileväinen

Parasta olisi, jos kaikki ruotsalaiset muuttaisivat muualle ja jättäisisivät nämä touhuamaan keskenään. Ongelma taitaa olla siinä, että omistusasunnot kävisivät arvottomiksi (kuten meillä maaseudulla, mutta toisesta syystä), mutta sen ne tekevät ennemmin tai myöhemmin. Siis pelastukoon ken vielä voi!

pah
pah
10.7.2022 05:20

Näitä juttuja lukiessa ja Venäjän touhuja seuratessa tulee väkisin aika skitsofreninen olo?

Meinaan vaan että kaikesta vitutuksesta huolimatta, sopii kysyä, olisiko se sittenkään niin surkeaa että ryssät tulisivat ja miehittäisivät ja siivoaisivat nämä suvakkien läpeensä murjaaneilla mädättämät pohjoismaatkin.

Onko nämä murjaaneja nurkkiimme haalineet punavihersuvakit Putinin asialla?

mari
mari
10.7.2022 09:16
Vastaa...  pah

Ootko tosissasi, että Putin tulee vain vähän siivoilemaan vihervasemmiston jälkiä puolestamme ja sitten kiitämme häntä kauniisti…ja se siitä? Venäjä ei tee koskaan mitään hyvää hyvyyttään. Enempää en tästä aiheesta jaksa.

VMP
VMP
11.7.2022 12:17
Vastaa...  mari

On se, tuotahan se mv-lehti veti, uutisoi noista asiosta joista suomen media vaikeni ja siinä samalla hiljaa hivutti kuinka venäjä voi pelastaa suomen, etkö muka huomannut?

Jutku
Jutku
10.7.2022 05:59

Kysymys paavo: oletko tietoinen juutalaisten ja vapaamuurarien osuudesta länsimaiden tuhoutuessa?
Kiitos jo etukäteen vastauksesta!
Paavo/ Pt-media
15.10.2021 09:09
Vastaa… Isästä perkeleestä
Olen itse juutalainen ja siionisti.
voitte jokainen itse käydä katsomassa kommentin!!

Juha s
Juha s
10.7.2022 08:09

Försmarsmakten vaan hieroo toisten munia kun pitäisi käynnistää erikoisoperaatio.

Turvesuu
Turvesuu
10.7.2022 08:42

Karkotuksia peliin. Ei ole mitään syytä olla tekemättä muuta. Mikäli ei onnistu, ikuinen säilöönotto. Nämä ihmiset eivät kuulu läntiseen yhteiskuntaan. Ovat vastakohta kaikelle sopivalle.

Raha-automaatti
Raha-automaatti
10.7.2022 09:19

Näin se lähtee,

Suositaan omaa väkeä joka saa vuokrarahoituksen kunnalta/veronmaksajilta. Raha-automaatti on keksitty. Ja kun se on kaksitty, sit monistetaan kautta koko valtion. Näin saadaan rahaa (muiden tukien lisäksi) sijoittaa sitä mihin ikinä keksitäänkin.

h44
h44
10.7.2022 09:29

Onko tämä Harakat yksityinen asunto-osakeyhtiö kuten Suomessa, vai julkinen, kunnan ylläpitämä yhtiö? Onko paikallinen muslimiyhteisö ostanut kiinteistöjä, vai demokratian keinoin saanut edustajansa hallinnoimaan kiinteistöjä t.s. käyttämään veronmaksajien omaisuutta? Miten nämä hommat ylipäätään menee Ruotsissa?

mari
mari
10.7.2022 09:36

Saludos desde Las Palmasista. Kotiin päästiin ehjin nahoin. Sain viettää 12 ihanaa päivää samalla kun Suomen suvi laittoi parastaan. Minähän olen jumaloinut Suomen luontoa ja eritoten järviä siitä saakka kun Suomeen tulimme. Luonto teki aikanaan syvän vaikutuksen nuoreen ihmiseen joka tuli alueelta jossa on vain kaksi vuodenaikaa: sadekausi ja kuivempi kausi mut aina stanan kuuma. No se siitä. Mikä on tämmöinen ‘Harakat’ asunto-osakeyhtiö ja kuinka muslimit ovat saaneet sen haltuunsa? Toki rahalla saa ja heidän toiminnastaan päätellen rahoitus saattaa tulla jopa Saudi – Arabian niemimaalta wahhabiiteilta jotka edustaa islamin yhtä tiukinta suuntausta, ja joka mielellään rahoittaa eri projekteja länsimaissa (vrt. HKI:n suurmoskeijan rahoitus kierrätettynä toisen musumaan kautta). Täytyy lukaista tuo juttu heti kun ehtii mutta kyseessä vaikuttaa olevan puhdasta rasismia ja vihamielisyyttä kantaväestöä kohtaan. Mutta jospa kaadettaisiin kotiuttamiseen muutama miljardi kruunua 🙂

mari
mari
10.7.2022 09:43
Vastaa...  mari

*prkl switchkey – näppis ‘saludos desde Las Palmas’ = oikea muoto. Toinen juttu jonka voisin mainita että kun tuolla Madridin kentällä odotin jatkolentoa, tein huvikseni SVT:n sivuilla vaalitentin. 35 kysymystä tai väittämää ja mitähän tuli tulokseksi tällaiselle suvaitsevaiselle nUORELLe nAISELLe? Noh, SD ykkösenä 78%, kakkosena moderaatit 69%. Kirsikkana kakun päällä olivat vihreät ja vasemmisto viimeisenä 13 prossalla. Enhän minä tietenkään saa Ruotsissa äänestää mutta siinä ajankuluksi tuli mielenkiinnosta tehtyä.

Fattah
Fattah
10.7.2022 10:04

Ja mikäs “uutinen” tämä nyt taas on..? Ruotsi on islamilainen maa jossa määräävät rasistiset ja väkivaltaiset muslimit. Piste.

Alpertti
Alpertti
10.7.2022 10:36
Vastaa...  Fattah

Iltalehti julkaisi tänään jutun, että päiväkoti suljetaan väärämielisen opetuksen vuoksi. Jutun mukaan aiemmin tänä vuonna suljettiin kaksi peruskoulua samasta syystä. Opetuksen laatu ja sisältö ei miellyttänyt ruotsalaisia viranomaisia. Arabiankielisiä oppilaita suosittiin ja poikia opetettiin ottamaan tila haltuunsa. Kaikkia kolmea lakkautuspäätöksen saanutta oppilaitosta johti sama henkilö. Koulut ovat valittaneet lakkauttamisesta hallinto-oikeuteen, ja valitusperusteena on jutun mukaan, että viranomaiset eivät ole yksilöineet mitään puutteita, joilla lakkautuspäätöstä perustellaan.

Moonman
Moonman
10.7.2022 12:34
Vastaa...  Alpertti

Ei voinut kuin ihmetellä iltalehden taitoa tehdä tuollainen uutinen missä puhutaan “radikalisoitumisesta” mutta kierrellään ja kaarrellaan ilmiön syytä ja nimeä, eli islamia aivan uutisen loppuun asti, missä vasta viimeisessä virkkeessä mainitaan sanat “muslimi” “islam” “koraani” ja “halal”. Se mikä on ruotsille radikalisoitumista, on muslimeille normipäivä, onko tuo nyt joku yllätys että muslimikoulussa pojista kasvatetaan juuri sellaisia äänekkäitä k*sipäitä mitkä saavat vaihtamaan puolta kadulla tai välttämään tiettyjä kauppakeskuksia ja kaupunginosia

TimoT
TimoT
10.7.2022 18:52
Vastaa...  Alpertti

Tietenkin kommentointimahdollisuus suljettu. Muutenhan sitä rasshhisstit tai juoppo vihainen basisti voisivat sanoa jotain epämiellyttävää vihafaktaa.

Fattah
Fattah
10.7.2022 11:16
Vastaa...  Fattah

Siitä esimerkkiä Malmöstä https://youtube.com/watch?v=13IM0MR1D98

Suomi Finland
Suomi Finland
10.7.2022 11:50
Vastaa...  Fattah

Kauheaa katsottavaa.

Moni muslimimaa on vähintään puoliksi kehitysmaa ja jos maa onkin rikas, niin se on sitä ainoastaan öljyn tai muun vastaavan onnenkantamoisen vuoksi.

Muslimien ja esim kristittyjen yhteiselo ei ole suotuisaa oikeastaan missään maailmankolkassa, jossa molempien väestöryhmien osuudet ovat suuria.

Nämä utopiaunelmat, mitä Ruotsissakin on viljelty, johtavat juuri jatkuviin yhteenottoihin eri väestöryhmien kesken.

Isännän elkeet tulevat esiin vähitellen, mikään kiire ei ole. Aikaa voidaan käyttää vuosikymmeniä.

Integrointia harrastetaan matematiikassa. Ihmisten tapauksessa kirkassilmäiset idealistit saavat vaan pataansa.

Minä
Minä
10.7.2022 13:53

Kun tuodaan massoittain Ruotsiin ihmisiä, jotka jo kotimaissaan ovat vahvasti sekoitettu uskonnolla, jonka mukaan vääräuskoisia tulee vihata, on aika poskettoman tyhmää kuvitella, että ne jollain kotouttamisella muuttaisivat käsityksiään.

Tauti leviää
Tauti leviää
10.7.2022 14:34

Asuntoyhtiö Marakat. Olipas sopiva nimi! Ai se olikin Harakat? Sopii sossuharakoille.

Näyttää siltä että Ruotsin sosioekonomisesti kehnot alueet nielevät yhä useampia normaali-alueita ja muuttavat nekin ghetoksi:

https://segregationsbarometern.delmos.se/

Dan Wesson
Dan Wesson
10.7.2022 15:42

Suomi saa olla nyt tarkkana. Lännessä kehitysmaaksi taantuva Ruotsi, ja idässä mielisairaan diktaattorin hallitsema kehitysmaa Venäjä. Lännessä islam, terroristit, kehitysmatukatastrofi ja idässä sotaa haastava diktaattori. Vittu mitä paskaa.

Kukavaan
Kukavaan
11.7.2022 01:14
Vastaa...  Dan Wesson

Venäjän tilanteen mahdollistaa sen väestön henkiset ominaisuudet. Vaikka johto vaihtuisikin, niin väestö pysyy ja sama peli jatkuu. Tulee uusia diktaattoreja loputtomiin.

Stalinin hallinto oivalsi yksilön merkityksettömyyden ja harjoitti kokonaisten väestöjen siirtoja. Virokin oli kohteena.

Nyt elämme Suomessa väestön vaihdon aikaa. Hallinto tukee vaihtoa ja yrittää lannistaa suomalaisia pelokkaiksi ja lisääntymättömiksi. Valtamedia tuputtaa propagandaa. Meitä aivopestään.

TimoT
TimoT
10.7.2022 19:01

Ruotsalainen politiikka on kyllä surkuhupaisaa seurata. Maa on ottanut 50 000 joka vuosi lisää barbaareja paskaihmisiä vähintään viimeiset 10 vuotta ja tilanne on karkaamassa käsistä.

Mutta nämä poliitikot Ruotsidemokraatteja lukuunottamatta käyttäytyvät kuin joku “ethän ammu, se ei ole viileätä”-reippailukampanja kääntäisi tilanteen. Ei vieläkään ole tilannetajua, kuinka pahaksi tilanne tulee kehittymään seuraavan 10 vuoden aikana. Kaupunkeja tullaan ottamaan väkisin haltuun ja valkoisten pako alkaa toden teolla.

Poliisi ei kovin kauaa enää pysty pitämään puoliaan näitä barbaareja vastaan. Lisäksi barbaareja on jo itse poliisivoimissakin. Tilanne tulee kriisiytymään todella rajusti.

einari
einari
10.7.2022 23:15

Kyllä Ruotsalaiset ovat edes yrittäneet hillitä vieraslajeja toisin kuin Suomalaiset,
siellä on muutama ministeri päässyt hengestään ja eräs kansalainen ammuskeli
useita vieraslajeja oikein urakalla. Ei pidä aina moittia sveduja vellihousuiksi!
En suinkaan yllytä samanlaisiin sankaritekoihin, olemmehan maailman onnellisin
kansa, ja vähintään yhtä hyvä hallitus ja presidentti kuin maailman johtavalla
ydinasevaltiolla USA:lla jonka terävä johtaja osaa lukea trompusta kaikki kirjaimet
viimeistä piirtoa myöten, myös pilkut ja pisteet!

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.7.2022 15:01
Vastaa...  einari

John “Lasermannen” Ausonius oli saksalaisten siirtolaisten poika, Peter Mangsilla puolestaan oli suomalaisia sukujuuria.
Anna Lindhin puukottaja oli serbi.
Palmen murhaaja saattoi olla Stig “Skandiamannen” Engström, saattoi olla joku muukin.

Aika vähissä ovat kantakirjaruotsalaisten yritykset tehdä maansa tuhoamiselle mitään.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.7.2022 21:34
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Tuossa uutimessa

https://yle.fi/uutiset/3-8438392

kerrotaan Mangsin elämänvaiheista tehdystä kirjasta “Raskrigaren”.

Sen mukaan Mangsin isä olisi ollut suomalainen ja muuta nippelitietoa.
Eri asia on toki, miten paikkansapitäviä väittämät ovat.

einari
einari
12.7.2022 08:52
Vastaa...  Qroquius Kad

Yksi lohtu Ruotsalaisilla kuitenkin, nämä vieraslajit harrastaa toistensa
tuhoamista lähes päivittäin. Onneksi on PT-media joka raportoi, valtamedian
uutiskynnys on Marinin maihareissa ja Salen natossa.
Kiitos täsmennyksestä, että nämä ovatkin Suomen ja muun maan sankareita,
Myönnän ja perun Ruottalaisten kehut, vellihousuja ovat!!

Kansan Edustaja
Kansan Edustaja
10.7.2022 23:19

Asia jota vihata Venäjääkin enemmän.