Tuhannet muslimit juhlistivat Eid al-Adhaa Malmössä

Malmö näytti lauantaina kuin islamilaiselta valtiolta. Tuhannet muslimit kokoontuivat massarukoukseen muslimien Eid al-Adhan juhlan alottajaisiin. Voidaan puhua todellisesta monikulttuurisuudesta.

Filmi kannattaa katsoa ajatuksella alusta loppuun. Siitä saa kuvan mitä tarkoittaa kirjaimellisesti se, kun jonkun alueen väestö vaihtuu. Paikalla oli useita tuhansia muslimeja juhlistamassa Eid al-Adhaa.

 

Juhla on herättänyt ihastusta ruotsalaisissa muslimeissa. Nyans–puolueen johtaja Mikail Yũksel twiittasi, että todella fantsua. Monikulttuurisuus rikastuttaa Ruotsia.

 

Joitakin eriäviä mielipiteitä fantsuudesta on esitetty, mutta ei anneta sen nyt haitata mukavaa juhlintaa.

Eid al-Adhaa vietetään sen kunniaksi, että allah pyysi profeetta Ibrahimia uhraamaan poikansa teuraaksi. Juhlaa vietetään ympäri maailmaa ja sitä voidaan kutsua hyvällä syyllä vuoden pahimmaksi päiväksi eläimille. Valtavilta määriltä eläimiä katkotaan kaula ja veri virtaa islamilaisessa maailmassa. Netistä löytyy hakusanalla sellaista kuvamateriaalia, joka on aivan out of this world.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kari ilmarinen
kari ilmarinen
10.7.2022 14:01

Hillittömän vapaan maahanmuuton kauneinta kukkasta tässä katsellaan. Vieraan (vahingollisen?) kulttuurin suosiminen, omilta kansalaisilta ryöstettyjen verorahojen (Ruotsi on pistänyt EU:n tukipaketteihin paljon enemmän kuin kassaneiti Marin konsanaan) syytäminen ulkomaille, koronarajoituksin tukahdutettu yksityinen yritystoiminta ja jopa terveydenhoito kun rokotuspakko pitää osaavat hoitsut työvoimapulaisen alan ulkopuolella, maanviljelyn (Hollanti, Ranska, Suomi..aina turpeentuotantoa myöten) alasajo, elämisen kannalta välttämättömien palveluiden ja tuotteiden himoverottaminen (sähkö, bensa ja viina, kohta klapitkin pannaan verolle)..
Ei tässä enää paljon foliohattuja tarvita – kansallisvaltioita viedään kuin pässiä lieassa ja meillä ei ole edes pässiä vaan akkalauma niin Suomen kuin Ruotsinkin johdossa.

Alli Likko
Alli Likko
10.7.2022 14:24

YxeliPixeli on vaarallinen mies.

Ennenkuin muutat asuinpaikkaa Ruotsissa katso tästä ensin ettet joudu suoraan allikkoon:

https://segregationsbarometern.delmos.se/

Junkkari
Junkkari
10.7.2022 14:33

Tietääkö Paavo, kustantaako ruotsin valtio noille monistuskoneille uudet jätesäkit? suomessahan mustalaisämmät saa säännöllisin väliajoin rahaa uusiin rahtihameisiin

Manneharam
Manneharam
10.7.2022 14:47
Vastaa...  Junkkari

Juu, jos esim mustalaismamma synnyttää lapsen niin vanhat hameet ovat senjälkeen ”saastaisia” ja pitää saada ihkouudet vermeet, hinta 2000€ styke?

pöh
pöh
10.7.2022 15:12
Vastaa...  Junkkari

Mie tunsin yhden “perinteisen romaninaisen” hän kertoi että ei haluaisi pukea sitä romanihametta aina ulos lähtiessä mutta se on pakko.
Olisi mielummin lähtenny vaikka verkkareissa lenkille, mutta ei voi kun vastaan voi tulla romanimies.
Että jotain yhteistä on romaneilla ja muslimeilla.

Riku Laine
Riku Laine
10.7.2022 14:55

On ne “hienoja” oletettuja ihmisiä.

pöh
pöh
10.7.2022 14:55

Ruotsi on esimerkki länsimaiden rappiosta.
“humanitäärinen suurvalta” on näyttänyt kyntensä, ikävä kyllä perässä seurataan kunnes on myöhäistä.

Kaikilla käsi ylhäällä x3
Kaikilla käsi ylhäällä x3
10.7.2022 15:23

”Käsi ylös kaikki jotka ovat saaneet sossusta rahaa aivan liian vähän!”

”Käsi ylös kaikki jotka ovat saaneet kunnalta asunnon ja se on liian huono!”

”Käsi ylös kaikki jotka vihaavat ruotsalaisia ja tykkäävät että heidät pitäisi…!”

Dan Wesson
Dan Wesson
10.7.2022 15:45

Sanoisin, että huolestuttavan suuri marakattilauma.

Turvesuu
Turvesuu
10.7.2022 17:11

En ymmärrä miksi Ruotsi joka tykkää monikulttuurisuudesta ottaa tuota porukkaa maahansa. Islam on äärimmäinen monokulttuuri. Muslimi hyväksyy vain toisen muslimin. Islamin oppi vihaa erilaisuutta ja monikulttuurisuutta.

Minä
Minä
10.7.2022 17:22

Islam on erityisen vahvasti monokulttuuurista, joten turha puhua monikulttuurisuudesta. Kunhan niitä on riittävän monta, he vaativat monokulttuurisuutta kovin keinoin.

Eivät todellakaan rikasta Ruotsia, vaan köyhdyttävät, tekevät maan turvattomaksi ja ahdasmieliseksi, kuluttavat toisten lompsista, mutta tuottavat huonosti.

Daavidin poikai
Daavidin poikai
10.7.2022 17:26

Minä taas en ymmärrä sitä, että miksi sotaa vainoa, ja kidutusta paenneet muslimit kunnioittaa sellaista jumalaa joka on ajanut heidät pakoon omasta kotimaastaan, ja omista kodistaan. Sekin vielä, että tätä Eid al-Adhaa voi verrata esim Peppi pitkätossuun seikkailuihin. On aivan uskomatonta miten kansanryhmiä aivopestään eri kulttuureissa. Onhan Suomikin “rasistinen” koska Suomea mainostetaan kaksikielisenä maana. Suomi on kolmekielinen maa kun ottaa huomioon “alkuperäiskansa” eli saamelaiset.!

Irmeli
Irmeli
10.7.2022 18:34

Monikulttuuri???? Mono ennemminkin ja jotain joka ei kuulu Ruotsiin, eikä yleensä länsimaihin. Voi Ruotsi parkaa ja hieman perässä tulevaa hölmölää…jossa nähdään koko ajan millainen kehitys Ruotsissa on ollut ja mihin väkivaltaisuuksiin johtanut. Mutta mistään ei olla otettu opiksi..Samaa fraasia rasismista huudetaan, ihan vaan tiedoksi näiden ihmisten kotoutuminen on heidän omissa käsissä ei muiden, eikä kantaruotsalaisten tai suomalaisten….Ja jos maan tavat kulttuuri, demokratia vapaus tasa-arvo ei kiinnosta voi ja toivottavaa onkin että muuttaa pois, kyllä maailmassa on islamilaisia maita, joihin voi mennä messuamaan ja joukkovoimaansa esitteleen…

PELI POIKKI NYT !!!!!
PELI POIKKI NYT !!!!!
10.7.2022 19:47

Tuota katsoessa tulee fyysisesti ja henkisesti huono olo. Ei nuo kuulu Eurooppaan millään lailla. Ihan yhtä hyvin tuo voisi olla vaikkapa Vaasassa, ei jumalauta.. Tuo ei ole mikään kiva pieni juhlahetki, tuo on voimanäytös. Tuo huokuu vihamielisyyttä kantaväestöä kohtaan.

PELI POIKKI NYT !!!!!
PELI POIKKI NYT !!!!!
10.7.2022 19:50

Ja muistakaa, tuo lauma on vain pieni murto-osa Ruotsissa loisivista muslimeista. Tuota samaa on jo siellä yli 3 miljoonaa. Puolet Suomen kansasta..miettikääpäs tuota katastrofin suuruutta.

Särmääjä
Särmääjä
10.7.2022 20:53

Upeaa monimuotoisuutta!

terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
10.7.2022 21:05

Saatana tuota hullua murjaanien mölinää!

Pt-meedio
Pt-meedio
11.7.2022 02:02

Onko tuo ns. Puti ismia

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.7.2022 14:55
Vastaa...  Pt-meedio

Ei vaan islamismia.
Paljon vaarallisempaa.

Anonyymi
Anonyymi
11.7.2022 07:02

Katsoin vähän alkua ja kiinnitin huomiota siihen, että miehet ja naiset kulkivat erikseen ja “juhlapaikalla” miehet olivat etuririveissä. Naiset lykkivät yksin lastenvaunuja, vaikka ilmeisesti joskus mieskin on kuulunut kuvioihin. Perhekeskeisyys ei ainakaan näkynyt. Uutta polvea “kiitettävästi” tulossa, mutta mikäs siinä, kun Allah huolehtii kaikista tarpeista, eikä ruotsalaisten tarvitse vaivautua, senkun vaan nauttivat tästä ihanasta monikulttuurista!

Allah Akbar
Allah Akbar
11.7.2022 12:36

Tämäkin puistoalue on meidän, kuten näette. Meidän. Ainoastaan meidän. Ellei kelpaa saatte muuttaa pois Ruotsista.