Tuhannet muslimit juhlistivat Eid al-Adhaa Malmössä

Malmö näytti lauantaina kuin islamilaiselta valtiolta. Tuhannet muslimit kokoontuivat massarukoukseen muslimien Eid al-Adhan juhlan alottajaisiin. Voidaan puhua todellisesta monikulttuurisuudesta.

Filmi kannattaa katsoa ajatuksella alusta loppuun. Siitä saa kuvan mitä tarkoittaa kirjaimellisesti se, kun jonkun alueen väestö vaihtuu. Paikalla oli useita tuhansia muslimeja juhlistamassa Eid al-Adhaa.

 

Juhla on herättänyt ihastusta ruotsalaisissa muslimeissa. Nyans–puolueen johtaja Mikail Yũksel twiittasi, että todella fantsua. Monikulttuurisuus rikastuttaa Ruotsia.

 

Joitakin eriäviä mielipiteitä fantsuudesta on esitetty, mutta ei anneta sen nyt haitata mukavaa juhlintaa.

Eid al-Adhaa vietetään sen kunniaksi, että allah pyysi profeetta Ibrahimia uhraamaan poikansa teuraaksi. Juhlaa vietetään ympäri maailmaa ja sitä voidaan kutsua hyvällä syyllä vuoden pahimmaksi päiväksi eläimille. Valtavilta määriltä eläimiä katkotaan kaula ja veri virtaa islamilaisessa maailmassa. Netistä löytyy hakusanalla sellaista kuvamateriaalia, joka on aivan out of this world.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.