Altamedian vieraana Seppo Lehto: Karjala tullaan palauttamaan

Yksittäisistä suomalaisista toimijoista tykkään eniten Seppo Lehdosta. Tamperelainen Seppo Lehto on kuin 1:1 Tuntemattoman sotilaan alikersantti Lehto. Tuumaakaan ei anneta periksi, ja se mikä vahingossa menetettiin, se haetaan takaisin vaikka väkisin.

Tämä tulee esille taas kerran Miki Sileonin ja Petri Hirvimäen Altamedian livestriimillä 7.7.2022. Hirvimäki, joka itsekin on kovan luokan oikeistoisänmaallinen, puhuu menetetystä Karjalasta, joka on ydin-Suomea. Seppo Lehto tarkentaa:

– Haluaisin tarkentaa, eikä ikinä pidä alistua vihollisen aseeseen [puhumalla menetetyistä alueista] vaan se pitää väistää ja käyttää muuta sanontaa. Älkäämme käyttäkö termiä menetetty [karjala], sillä minä uskon, että ne alueet palautetaan samalla tavalla kuin Ukrainan presidentti on todennut, että me palaamme vielä Mariupoliin ja näihin muihin kaupunkeihin ja Donetskin alueille.

Koko filmin voi katsoa:

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.