9-vuotias tyttö yritettiin murhata Skellefteåssa

Ruotsia on puhuttanut monta päivää tapaus, jossa viime torstai-iltana 9-vuotias ruotsalainen tyttö joutui murhayrityksen kohteeksi Skellefteåssa. Teosta epäillään alle 15-vuotiasta poikaa.

Poliisi sai hälytyksen Skellefteåssa sijaitsevan koulun leikkikentän viereiselle metsälämpäreelle torstai-iltana kuuden aikaan. Nuori tyttö oli joutunut vakavan päällekarkauksen uhriksi. Ilman paikalle osuneiden sivullisten nopeaa toimintaa tyttö olisi luultavasti menehtynyt. Tytöllä on vakavia hengenvaarallisia vammoja.

Perjantain aikana poliisi pääsi epäilyn tekijän jäljille ja osoittautui, että tekijäksi epäillään alle 15-vuotiasta poikaa. Koska epäilty tekijä on alle 15 vuotta, niin asiaa tutkitaan murhan yrityksenä, mutta pojan osalta asian käsittelyä jatkavat sosiaaliviranomaiset.

Teon motiiveista ei ole tietoa. Pojalla ja tytöllä ei tiedetä olevan mitään sukulaissuhdetta, tai että he olisivat ylipäätään tunteneet toisensa entuudestaan. Pojan äiti on laittanut sosiaaliseen mediaan kuvan tytöstään sairaalan sängyllä ja tekstissä kerrotaan, että tyttö on nukutettu maanantaihin asti.

Syyttäjän tiedotteen mukaan tyttöä ei ole voitu vielä kuulla asiassa.

 

Monien eri lähteiden mukaan tekijäksi epäillään 13-14-vuotiasta afrikkalaista poikaa, joka on häiriköinyt jo jonkin aikaa alueen ruotsalaisia tyttöjä. Tietojen mukaan poika on hyökännyt ainakin yhden tytön ja nuoren naisen kimppuun aiemmin.

Subscribe
Notify of
guest
58 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Peksi

Ruotsi oli joskus maailman turvallisin ja vaurain maa..ymmärrän kyllä hyvin niitä ajatuskulkuja mitkä johti siihen,miksi asia mentiin sössimään..liekö historiassa ollut yleistä ajattelu,että ollaan historian ns päätepisteessä missä tietyt itsestäänselvyydet ja lainalaisuudet lakkaavat pätemästä..kuten myös kävi meillä ja euroopassa laajemmin kun luultiin,että ryssään voi luottaa ja se olisi jotenkin muuttunut,kun niillä useamaalla on kotona televisio..tai ruotsissa kuviteltiin kaikkien kehitysmaalaiset on sorrettuja raukkoja..ettei kukaan tai ketkään käyttäisi ruotsin naiiviutta hyväksi..ja mihin se johtaa,kun pedot laskee kanatarhaan

OMO

Näin siinä käy kun valkoiseen pyykkiin laittaa perkeleesti ruskeaa ja mustaa sekaan. Tulos on mitä on, mutta jostain syystä suvakit odottivat että ruskeista ja mustista tulisi yhtä valkoista kuin muusta pyykistä. Pesevät uudestaan ja uudestaan, joka kerralla lisäävät ruskeaa ja mustaa eikä kuitenkaan valkoiseksi muutu. On se ny kumma! LISÄÄ ruskeaa ja mustaa!!!!!! Tämän on toimittava!!! LISÄÄ RUSKEAA JA MUSTAA!!!!! MIKSI TÄMÄ VALKOINEN PYYKKI PILAA KAIKEN???????!!!!!!!!! Ehkäpä vielä enemmän ruskeaa ja mustaa korjaa? Koitetaan!!!!!
Tulos on tässä.

Anonyymi

Yleensä pyritään parempaan, mutta oliko Ruotsissa jo asiat liian hyvin? Tämän kansankodin tuhoa voitaisiin kaikkialla maailmassa ottaa varoittavaksi esimerkiksi siitä, miten EI missään tapauksessa tule toimia. Myös ja etenkin Suomessa, joka on jo samalla tiellä, valitettavasti. Ja sanomattakin on selvää, että vahingollinen kehitys on seurausta siitä, että punavihreät naiset ovat saaneet liikaa valtaa.

Retun Viknut

Ja nyt leikitään että okei, me snadisti ehkä vähän jotenkin munattiin ja että ajan myötä tilanne jotenkin paranee..että noin 30 vuoden päästä ruotsi on taas se sama ruotsi kuin 60-70 luvulla. Taianomaisesti nuo ruotsissa loisivat väkivaltaiset muslimit niinkuin vain haihtuvat ilmaan ajan mittaan. Ei ne lisäänny. Eheeeeeei… Ja jos otetan niitä lisää miljoona per vuosi niin ei todellakaan niitä tule miljoona per vuosi, se on illuusio ja rasismia. Ne kun maagisesti muuttuvat täysin integroituneiksi länsimaalaisiksi samalla sekunnilla kun ruotsin maaperälle astuvat.
Ruotsi on tuhottu. Ikuisiksi ajoiksi. Ruotsin kansa tuhosi itsensä, kuolivat suvakismiin ja rasistileimanpelkoon.

Ja ruotsin parantumaton syöpä leviää… Helsingissä, Turussa, Oulussa, Tampereella.. kaikkialla on jo hurjia etäpesäkkeitä.

Ehkäpä nekin haihtuvat maagisesti ilmaan.

Peksi

Samassa ruotsissa 100v sitten yliopisto-tasolla kirjoitettiin rotuoppi-kirjallisuutta..todistellen omaa ylemmyyttä..absurdia

Timppis.

Kyllä ja meitä suomalaisia kutsuttiin mongoleiksi jopa aflonbladetissa.kun suomi meni voittamaan jalkapallomatsin ruotsia vastaan.

HYCKLERI

Vertaa Saksaan. Mennään äärimmäisyydestä toiseen.

Peksi

Liian hyvin..siinä unohtuu realiteetit ja aletaan unelmoimaan kaikkea sontaa..
Suomessahan varsinkin RKP:n porukka aikoi ruotsista kritiikittä kaiken,kun se heidän mielestä on aina automaattisesti hyvää..kaunista ja parempaa

T

USA oli 30v sitten maailman huipulla ja kiistaton ykkönen maailmassa. Eikö joku historioitsija kirjoittanut historian päättymisestäkin. Nyt USA on sisäisesti hyvin jakautunut, korviaansa myöten veloissa ja miltei kaiken tuotantonsa siirtänyt ulkomaille(aseteollisuus on ainoa kotimainen teollisuus USA:ssa).
Eli, Atlantin toisella puolen kuviteltiin olevan voittamattomia ja nyt…maa on aika paskana ja Texasin republikaanit kannattavat itsenäistymistä.
30v kesti -> from hero to zero

Pirtsakka

Vuoden 2015 invaasion alettua Suomessa monetkin MIESpuoliset sosiaali- tai lääketieteellisen koulutuksen saaneet ihmiset yrittivät varoittaa suomalaisia siitä, mitä tuollaisen pienen suomalaisen kaupungin kokoisen, suurimmalta osalta nuorista sälleistä koostuvan ihmismassan päästäminen irti kaduille ja toreille tulee aiheuttamaan. Sama kuin olisivat tuuleen huutaneet nämä varoittelijat, sillä kaikkinainen järkipuhe hukkui valtaisan huudon alle: rasismia!!! Tuon kehityskulun nyt ymmärsi varoittamatta jokainen vähäiselläkin järjellä varustettu ihminen, mutta ne, jotka rasismia huusivat, taisivat jäädä järkeä jaettaessa jonon hännille?

MattiS

Huoh, tämä on jo masentavaa. Ja vieläpä ruotsalaisten ihan itse aikaansaamaa sontaa. Eipä tähän muuta taas pysty sanomaan.

Askorbiini

Islam realisoitui leikkikentällä. Iästä viis karkotus ja heti. Tällainen brutalismi ei kuulu Ruotsiin. Tekijällä ei ole mitään valmiuksia sitoutua eurooppalaiseen elämäntapaan

Jappe

Tässä on kyseessä afrikkalainen, Islamilla ei ole tekemistä vaan puhtaalla eläimellisyydellä.

mari

Onhan Afrikassa islamilaisia maita vaikka kuinka. Kummallakin puolen Saharaa.

DÖD BLATTE FÖRRÅD

Oli muzlam tai ei, joka tapauksessa bestiaalinen olio. Takaisin viidakkoon, tai mistä lie on tullutkin. Paras paikka, jos pois lähettäminen ei onnistu, on nimimerkkini mukainen.

Matuvainajavarasto

Hyvä nimi paitsi että BLATTEFÖRRÅD kirjoitetaan yhteen. Itseasiassa koko DÖDBLATTEFÖRRÅD. Ei saa särskrivata.

DÖD BLATTE FÖRRÅD

Kiitos korjauksesta. Pakkåruåtsi ei ole vahvinta alaani.

Nykypäivänä, kun kaikenmaailman huutokaupanmetsästäjät ja muut telkusta tulevat sarjat ovat muotia, batiikkinoidilla olisi hyvä sauma saada ostettua “sopiva” varasto.

Last edited 1 vuosi sitten by DÖD BLATTE FÖRRÅD
name

Somalia, Tunisia, Algeria ja muita.

K J

Todella varhain alkaa moniosaajien väkivaltageeni ottamaan vallan näillä.
Tuohon lisättynä teini-ikäisen hormonipurske, onkin aplodit jo taputeltu. Vanhemmat avaruusaivokirurgit tsemppaavat ja kertovat tarinoita luterilaisista vääräuskoisista ja heidän vääryyksistään muslimeita vastaan… Perseelleen menossa kaikki näiden takia.

Suomi Finland

Meillä päin lopetettiin huoltoasema. Siellä pyöri paljon keenereitä ja ajattelin heti huomattuani aseman sulkeutuneen, että olisikohan keenereillä jotain tekemistä asian kanssa. Tänään sain tälle teorialle vahvistusta. Keenerit eivät oikein osta mitään, mutta ovat paikalla koko päivän. Maksavat asiakkaat eivät varmaan viihdy sellaisessa paikassa.

Nyt ne ovat siirtyneet toiselle asemalle. Saa nähdä miten tuon aseman käy.

Mutta kauheaa jälkeä jälleen Ruotsissa. Miten kauan ne kestävät tätä paskaa?

Last edited 1 vuosi sitten by Suomi Finland
DÖD BLATTE FÖRRÅD

“Ruotsissa. Miten kauan ne kestävät tätä paskaa?”

Ja miksi tässä maassa mennään kohti samaa helvettiä kuin ruattissa? Minkä takia maaseudun väki äänestää kepua, joka pettää heidät?

Vastaus: hölmöläisyys. Niin sanotun pääkaupunkiseudun asukkaat on sitten ihan oma lukunsa.

Pieniltä paikkakunnilta häviävät huolto-/kylmäasemat, sekä muut palvelut ovat vihreää siirtymää.

Last edited 1 vuosi sitten by DÖD BLATTE FÖRRÅD
T

Pukinmäessä?

KKi

Niino, neekerit valtaavat reviirinsä. Jos se sattuu olemaan huoltamo, kahvila tai jokin muu jonka pitäisi myydä jotain ja tarjota maksaville asiakkaille viihtyisä ympäristö niin susille meni.
Vähemmällä pääsee kun pistää kioskin kiinni jos neekerit pesiytyy. Ovat ikävämpi ilmiö kuin vaikkapa home.

einari

Olen lainkuuliainen kansalainen, ja siksi kehoitankin sveduja ottamaan käyttöön
viidakonlait joita nämä viidakosta tulleet willi-vieraslajit ovat omassa maassaan
omaksuneet ja oppineet kunnioittamaan, silmä silmästä jne…!
Tähän kaikkeen kaaokseen on kuitenkin syylliset selvillä niin Ruotsissa kuin myös
Suomessa, ja suurin osa on vielä hengissä! Ainoastaan äänestäjillä on niin helvetin
huono muisti tai ovat äärimmäisen häikäilemätöntä sakkia äänestäessään idiootteja!

Askorbiini

Ensimmäinen asia olisi päättäjiemme lukea mitä koraanissa lukee. Sen jälkeen tehdä johtopäätökset, että haluammeko sellaisia henkilöitä läntiseen yhteiskuntaan jotka uskovat niihin.

Keijo Keskiaika

Kyllä meidän päättäjät (myös vihreät) tietää ja ymmärtää mitä tuleman pitää:

https://www.maailma.net/uutiset/kestavan-kehityksen-uusi-ohjenuora-voi-osoittautua-utopiaksi

Kyseessä on YK:n “kestävän kehityksen” nimellä asettama tavoite eri maiden elintasojen yhdenmukaistamiseksi

Jappe

Lukekaa tämä Iltalehden uutinen. Tämä kieli mitä käytetään. Ikään kuin tämä olisi tapahtunut vuonna 1981 jolloin tällainen olisi ollut todellakin ennenkuulumatonta. Jokainen Ruotsissa, ihan missä tahansa, tietää vaan ei sano ääneen, että afrikkalaisten ja arabien hallitsemissa kaupungeissa tämä on normi.

Ruotsissa tutkitaan alle 15-vuotiaan murhayritystä (iltalehti.fi)

Timppis.

Samassa läpsykässä huudettiin kovaan ääneen jotain joensuun skineistä vuodelta nakit ja muussi.huutajana kukasmuukuin janne paskat tulee housuun niin että ryskyyRiihelä.

Miljöpartiet

Toivottavasti voimme auttaa! Siis tekijää ja hänen perhettään

Timppis.

Aivan ihquuuuu!

Moonman

Ruotsi kun on kyseessä, niin kai siellä puuhataan jo rasisminvastaista mielenosoitusta. Kuten joskus muutamia vuosia sitten, kun joku samanikäinen tyttö raiskattiin väkivaltaisesti.
Rasmus- ja turvapaikka-aktivisten ajatuksenjuoksu omassa vaihtoehto-todellisuudessaan meni jotenkin niin, että tuollaisen sattumuksen jälkeen sverigedemokraatit ja muut rasistit saavat uusia kierroksia, jotka voidaan neutraloida vain rasisminvastaisella mielenosoituksella

IKEA

Tekniskt fel. Igen.

mari

Jos tieto siitä, että on jo hyökännyt useamman tytön kimppuun aiemmin tätä tapausta pitää paikkansa, voidaan kysyä viranomaisilta mitä tämä jätkä teki vapaana. Joo tiedän, on nuori jätkä eikä taida laki mahdollistaa tällaisten sulkemista kuin joihinkin ruotsalaistyylisiin koulukoteihin vai millä nimellä niitä nyt Ruotsissa kutsuttiinkaan. Yhtä kaikki, toisten terveydelle ja hengelle vaarallinen jätkä oli vapaalla jalalla. Itseään kunnioittavassa yhteiskunnassa olisi tehty ennaltaehkäisevä toimenpide ja otettu selvästikin häiriintynyt ja erittäin väkivaltainen yksilö huostaan. Sama se mikä ikä on, eipä se paljon uhria tai omaisia lohduta onko tyyppi 13 vai 15. Sitäpaitsi näiden todellista ikää ei taida tietää he itsekään. Tiedä vaikka olisi lähemmäs 18v. Tästä että alle 18-vuotiaat saa riehua ja hakata ihmisiä sairaalakuntoon mielinmäärin on päästävä eroon, vaikka sitten lakimuutoksella.

pöh

Ei ole yllätys että tekijä on taas “serkusavioliitosta” syntynyt.
Savimajassa siellä savannilla saisivat sentään vähemmän vahinkoa aikaan.

Timppis.

Meneppä vilkasemaan afrikanmaiden raiskaustilastoja,kyyyllä ne jotain saa aikaan ei ihan toimetonta porukkaa.

Timppis.

Ps.tilastot on rasistisia,ei mulla muuta sori siitä.

Minä

Monikulttuurista rikkautta, jota ns. suvaitsevaiset ovat maahan hankkineet oikein ahkerasti. Suvakeilla ei vieläkään kävele kynttilä ylös huomaamaan mitä ovat aiheuttaneet unelma-hörhöilyillään. Poliitikot tosin ovat ymärtäneet jo pitkään, sillä he ovat joutuneet keksimään kamalan ahkerasti sopivia selityksiä salatakseen totuuden. Kyllä he tietävät, koska totuuden peittelijä tietää peittelevänsä.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
Big l

Ullatus. Se ny ei tullu uutisena että tekijä on yhteiskunnan mätäpaise mutakuono. Ei ykskään svenski tollasta tekis. Toi teko ylittää sairaudessaan kaiken kuvitellun. Uhri on oman tyttäreni ikäinen.aivan vitun järkyttävä tapaus. Ykskään mamuttaja poliitikko ei luonnollisestikkaan kanna vastuuta eikä tekijäkään tuosta mitään kunnon tuomiota saatika karkoitusta saa. Ei oo kun ajan kysymys milloin suomessa tapahtuu jotain yhtä karmeaa mutakuonojen toimesta. Ja kuten aina on ollu ja tulee olemaan. Tekijän roskasakki etnisyydestä vaietaan valtamedian toimesta hautaan saakka. Kiitos paavo että teet rehellistä oikeaa journalismia. Ilman pt mediaa ja partisaania oltais aivan täysin pimennossa mitä täällä pohjolassa oikeasti tapahtuu.

Irmeli

Ja kaiken takana on tietty ruotsalaisten rasismi, eihän ne muuten…

Retun Viknut

Katsokaas tuota Expressenin juttua, siinä myös haastateltiin toista muka 13-vuotiasta somalia. Jätkä on jotain 190 senttinen. Ja tommonen sitten hyökkäsi 9-vuotiaan pikkutytön kimppuun. Aika rohkeaa, ottaen huomioon pikkutytön rasismin ja islamofobian. Täytyy muistaa että tekijä on uhri.

Qroquius Kad

Tämän tekijä ei ollut somali:

https://petterssonsblogg.se/2022/07/11/9-ariga-flickan-i-skelleftea-gar-annu-inte-att-forhora/

Viidakosta karannut apinanpoikanen se vain oli keppostelemassa.

KULTTUURI SENKUN RIKASTUU

Ei mitään sossutanttakeskusteluja tai nuorisovankilaa vaan ULOS!!!

Kaksi irakilaista hoitovajeenpaikkaajaa telkesi 80v pariskunnan vessaan kolmeksi vuorokaudeksi ilman ruokaa (rouvalla diabetes) tyhjentääkseen vanhusten tilit jne. Lopulta vanha ukko saippuoi kroppansa ja onnistui luikahtamaan ulos hälyttääkseen apua.
https://www.expressen.se/premium/krim/duon-ranade-och-laste-in-aldringarna-pa-toaletten/

KORJAA PAAVO

Pojan äiti on laittanut sosiaaliseen mediaan kuvan tytöstään sairaalan sängyllä”

Daavidin poikai

Pitää rukoilla tämä syyttömän lapsiuhrin puolesta, että häntä ei oteta pois omilta vanhemmiltaan.

En tiedä Ruotsin laki käytäntöä. Nyt kun tekijä on otsikon mukaan 13-14 vuotias, niin mikä on käytäntö, esim sosiaalitoimen puolesta.? Otetaanko poika huostaan, vai passitetaanko kotiansa punomaan uusia juonia.? Tämä on kyllä niin järkyttävä tapaus, että hänet pitäisi istuttaa hammas spesialisten tuoliin, ja tarkastuttaa kuinka paljon hänen ikäänsä voi “veivata” ylöspäin. Voi myös hyvällä lykyllä vanhempien lapsilisä rahat jäädä unholaan.

Raus eli Ut

SD-ÅKESSON haluaa että kriminellin nuoren koko perhe karkoitetaan. Hyvä.
Tämä pikkutytön puukottaja on oiva esimerkki tyypistä jota mikään Pohjolan maa ei kaipaa ja koska perhe ei poikaansa ole pystynyt/pysty kasvattamaan niin ulos vaan koko lössi. Tuosta jätkästä ei tule olemaan koskaan mitään muuta kuin vahinkoa ja kustannuksia.

Qroquius Kad

Itse asiassa uhrin vammojen tarkempaa laatua ei ole kerrottu julkisuuteen:

https://www.flashback.org/t3428372p260#

Tuolla piisaa juttua asian tiimoilta 260 sivun verran, ja lisää tulee vaan.

Aake

Paavo,
Mikä on ruotsin vittumaisin ja vaarallisin matu-lähiö tai kaupunginosa?
Kysyn tätä siksi että olen kyllästynyt vääntämään suvaitsevaiston kanssa siitä asiasta että miten huonosti asiat todellisuudessa ovat ruotsin kehitysmaamuslimien valtaamilla alueilla.
Tästä lähtien alan tarjoamaan epäilijöille ilmaista tutustumismatkaa paikalliseen reaalitodellisuuteen.

PUT viikkoa aikaisemmin

Afrikkalaispojan perhe oli saanut pysyvän oleskeluluvan Ruotsissa 30.6.2022. Nyt perheelle on järjestetty salainen, suojattu oleskelupaikka koska Skellefteåssa on ihmisiä jotka haluaisivat hieman jutella…

Aikaisemmin, kun Löhveeni oli PM, pompahti hän ulos kuin käki kellosta tuomitsemaan kauhutekoja. Sitten harvemmin. Sitten yhä harvemmin. Nykyään sossut ovat kuin kusi sukassa hiljaa, Vaalit nääs, pitää ajatella Vaaleja.

<em>”En 13-årig pojke misstänks för det brutala mordförsöket på en nioårig flicka i Skellefteå ... Pojken beviljades permanent uppehållstillstånd i Sverige 30 juni – en vecka innan det brutala dådet”,</em>   <span>&nbsp;skriver Samnytt.</span>
Sirpa-Tuula

HUH, ONNEKSI !!!! Nyt heitä ei voi karkoittaa!! IHANAA, VOITTO ANTIRASISMILLE JA IHMISKUNNALLE!!!!!! Ehkäpä tuo rasistinen pikkutyttö oppii tästä jotain!!!!!

Nokkelat Nokinaamat

Kuten aina, on tullut ilmi että epäilty musta väkivaltainen rasisti sossuelätti “poika” ei olisikaan väitetyn ikäinen kokonsa vuoksi. Kuten aina, muslimit/afrikan ihmeet valehtelevat lastensa iän koska ovat hyvinkin tietoisia siitä että lapsilisät loppuvat kun kakara täyttää 18. Joten tottakai koko lauman ikää veivataan alas niin pitkälle kuin kehdataan kun rajalle tullaan vaatimaan ikuista ilmaista elämää. Teinityttö jolla tissit on viis, viiksekäs möreä-ääninen teinipoika 197cm on neljä ja pari vilkasta 7-vuotiasta ovat 2-vuotiaita. Sylivauvaa ei ihan voi samalla tavalla, mutta kyllä siitäkin saadaan veivattua semmoiset 6-7kk alas myös. Syntyi eilen, veneessä. Isi ja äiti ovat tietenkin molemmat 16 vee. Rahan tuloa ei voi estää.

Saa jakaa

Siinä afrikan lahja ruotsille, monen naisen/tytön kimppuun jo hyökännyt superlahjakkuus Abushi:comment image

Saa jakaa

Niin kaunis ja älykkään näköinen pikkupoikacomment image

Muistakaa että TEKIJÄ ON UHRI ja te olette kaikki rasisteja!

Bantu

Hyvin on apinamies syöny ilmaista safkaa, nam nam ugu wagu nam nam, niin jaksaa tyttöjä hakata.

Saa jakaa

Poliisi jo kertoo että tämänkin rikoksen vika ei ole tekijän, vaan liian pienen asunnon sekä liian vähän rahaa. Eli sinun rasismisi vika jälleen kerran. Kaikki muslimien/mustien tekemät rikokset estetään antamalla heille isot talot sekä hurjasti rahaa. Näin se tehdään. Ihan oikeesti. comment image

KKi

Oi voi. Ikävä sattumus. Toivottavasti tämä tyttö oppi kerrasta. Jos näet neekerin/ählämin hakeudu heti turvaan.
Neekerit/ählämit ovat vaarallisia. Onhan tämä nähty moneen kertaan ja kaikkialla.