Henkilöauton kuljettaja vangittu Euran vakavasta liikenneonnettomuudesta

Satakunnan käräjäoikeus vangitsi tänään poliisin vaatimuksesta viime lauantaina mopoautoon törmänneen henkilöauton kuljettajan epäiltynä todennäköisin syin useista rikoksista. Onnettomuudessa menehtyi yksi henkilö ja yksi henkilö loukkaantui.

Vuonna 1996 syntynyttä miestä epäillään todennäköisin syin törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä vammantuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja jatkaa asian esitutkintaa. Asiasta ei tällä hetkellä tiedoteta enempää.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.