Uusoululaiselle triolle pitkät tuomiot lapsenraiskauksesta

Oulun käräjäoikeus tuomitsi kolme uussuomalaista suhteellisen pitkiin tuomioihin törkeästä lapsenraiskauksesta. Tuomiot olivat viidestä seitsemään vuotta ehdotonta vankeutta.

30-vuotias Osamah Ibrahim Habeeb Al Yasari tuomittiin 7 vuoden vankeuteen, 24-vuotiaalle Abdulrahman Bashille lätkäistiin 6 vuotta ja 6 kuukautta sekä 24-vuotiaalle Othman Ghadif Khalafille 5 vuotta ja 6 kuukautta.

Teko tapahtui viime vuoden marraskuussa Oulussa. Miehet juottivat 16-vuotiaan tytön tolkuttomaan humalatilaan, jonka jälkeen tyttö raahattiin Al Yasarin asunnolle. Siellä tyttö raiskattiin vuoron perään.

Koska kaikki ovat ns. ensikertalaisia, niin tuomiosta istutaan puolet. Kun puolikkaista on lusittu 2/3 niin vangilla on mahdollisuus anoa lomaa. Tietojen mukaan kolmikko on tällä hetkellä sijoitettuna Oulun vankilaan ja ainakin yksi heistä on ns. lisko-osastolla vankilan matkasellikerroksella.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.