Raiskaaja-afgaanin uusi elämä kosahti

Jos olisi pakko valita lempi sotapakolainen, niin omasta mielestäni se olisi eittämättä afgaani Rafi Bahaduri, joka nykyiseltä nimeltään on Rafi Popaljan. Tyyppi on vetänyt kaikki ennätykset uusiksi. Sattui nimi tulemaan vastaan yhden jutun yhteydessä, joten ajattelin muistella menneitä.

Bahaduri tuli kuuluisaksi ns. Mariannelundin vuosikymmenen kuuluisimmasta joukkoraiskauksesta, jossa kahdeksan afgaania joukkoraiskasi nuoren ruotsalaisen kahden lapsen äidin.

Bahaduri oli houkutellut humalaisen osittain tuntemansa naisen 3. joulukuuta 2011 vastaanottokeskukseen jatkoille. Nainen suostui, mutta taskulämpimän kossun sijasta jatkoilla tarjoiltiin jotain muuta. Tuli ns. afganistanilaiset jatkot.

Paikalla oli seitsemän muuta afgaania ja naiselta lyötiin suorilta käsin silmät mustaksi. Sen jälkeen miehet riisuivat väkisin naisen ja raiskasivat vuoron perään ja yhtä aikaa häntä vaginaalisesti, oraalisesti ja anaalisesti. Naisen raajoja pidettiin kovakouraisesti kiinni ja tämä ei voinut miesjoukolle mitään. Raiskaus jatkui seitsemän tuntia ja vasta aamukuuden aikaan hän pääsi soittamaan poliisille.

Kun poliisi saapui paikalle oli nainen niin huonossa kunnossa, että hänet piti kantaa ambulanssiin. Poliisi pidätti miehet samantien. Osa kiisti, osa myönsi olleensa yhdynnässä, kuten Bahaduri sanoi oikeudessa:

– Nainen halusi sitä. Hän on pahainen huora.

 

Käräjillä syyttäjä vaati miehille pitkiä vankeuksia ja maastakarkotukset. Syytteen mukaan teko osoitti erityistä raakuutta, jossa naisen shokkitilaa ja humalaa käytettiin hyväksi. Nainen sai pahoja suolistosairauksia ja sisäisiä vammoja. Lisäksi hänen psyyke oli teon jälkeen romahtanut.

Hovin lopullisella päätöksellä kahdeksasta syytetystä seitsemän saivat neljästä kuuteen vuotta vankeutta ja maastakarkotuksen. Paitsi Bahaduri, joka säästyi karkotukselta, koska hän oli  ns. yksin tullut lapsipakolainen ja asunut maassa jo liki 10 vuotta. Lisäksi yhden osalta syytteet hylättiin.

Sivumennen mainittuna, niin oikeuden mukaan henkilö, joka vapautettiin syytteistä, oli kyllä huoneessa rikoksen tekohetkellä, ja hän oli runkannut itseään naisen kasvojen edessä ja lätkytellyt mulkullaan selällään maannutta naista kasvoihin, mutta näyttö ei riittänyt elimelliseen yhdyntään.

Kuusi afgaania siis kotimatkalle, mutta Bahaduri sai jäädä Ruotsiin elämään ilmaista elämää veronmaksajien kustannuksella. Ennen tätä 2011 raiskausta mies oli saanut pikku tuomiot vuonna 2008 ja 2009 tehdyistä raiskauksista.

Bahaduri tuli Ruotsiin joskus 2001 eikä ole vieläkään saanut Ruotsin kansalaisuutta, mutta siitä huolimatta mies jatkaa samanlaista elämää. Raiskaustuomion jälkeen, joka oli kuusi vuotta, josta lusittiin neljä, Bahaduri on ollut joka vuosi useaan otteeseen käräjillä. Viime aikoina yleinen rikosnimike on ollut huumausainerikos.

 

Vuonna 2018 mies pääsi jostain käsittämättömästä syystä kotipalveluyhtiöön töihin. Bahadurin piti auttaman kotipalvelun piiriin kuuluvia henkilöitä ruuan laitossa, siivouksessa ja sen sellaisessa. Mutta työnantajan kanssa tuli riitaa. Kyse on luultavasti siitä, että alalla pitää toimittaa poliisin rikosrekisteri. Bahaduri ei ollut toimittanut sitä ja keksinyt aina jotakin tekosyitä. Yritys sai sitten jotain toista kautta tiedon Bahadurin raiskaustaustasta ja mies hivutettiin firmasta pellolle.

Bahaduri vaatii nyt firmalta parin kuukauden maksamattomia palkkoja.

Syy miksi Bahaduri on lempiafgaanini johtuu myös siitä, että mieshän jumankauta asuu melkein naapurissa.

Subscribe
Notify of
guest
49 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mångklutur är jättebra

Vi gillar olika vai miten se oli, tätä on monikulttuurisuus. Ei voi kun ihmetellä miten näitä vaan halutaan jatkuvasti lisää maahan, myös suomeen. Toivoa sopii että talous nyt kyykkäisi niin perkeleen kovaa , ehkä kun ollaan konkurssissa koko valtio ja euron arvo kuin zimbabwen valuutan niin ei hyysäykseenkään enää riitä raha.

MattiS

Niinpä. Sitten isänmaalliset (ei isäm_malliset) puikkoihin ja suvakit huit’helvettiin kaikista päättävistä viroista ja härpäkkeistä. Suomi uuteen nousuun vanhoilla arvoilla, niillä millä Suomesta aikoinaan tuli menestystarina. Ikävä kyllä tuo tosiaan taitaisi vaatia sen totaalisen romahduksen.

VMP

Ei me tarvita peruskoulun huonosti käyneitä ryssiä mihinkään puikkoihin.

Qroquius Kad

Kuka niitä on sinne sitten halunnut?

Joo

Sen kuvan noista ”isänmaallisista” kyllä saa juttujen ja muun ulosannin perusteella.

Qroquius Kad

Niin mutta kuka täällä on niitä Isäm Maam Pualllustajia ollut mihinkään haluamassa?

VMP

Aika iso osa niistä jotka kertovat olevansa kansallismielisiä ja isänmaallisia ovat juuri jotain muuta(tai ei ainakaan kovin vaativiin hommiin soveltuvia) vähän niin kuin sankari-venkulat jotka huutavat jotain naistenhakkaajaa tai jotain muuta ”voima”sanaa jolla korostavat olevansa jotain hyveellisiä sankareita vaikka tosiassa ovat alinta sosiopsykopaattien pohjasakkaa.

Qroquius Kad

Jos raha loppuu nuo tulevat vain kantaväestön koteihin ottamaan kaiken haluamansa.
Koska väestönvaihto.

K J

DISCLAIMER: Teksti sisältää väkivaltaa.

Oksettava tapaus. Jos saisin päättää, olisi hänet vähintäänkin hirtettävä nippusidettä kiristämällä niin kauan, että ymmärtää tehneensä pahan teon ennen passittamista paratiisiin. Vihaan pedofiileja ja raiskaajia jotka kaikki ansaitsisivat vesikidutusta ennen kuolemaa.

KKi

Eihän tuo mitään auta. Näitä geeliapinoita riittää, eikä rankaiseminen poista luonnollista käytöstä.
Näitä ei alun alkaenkaan olisi pitänyt päästää maahan, saati sitten kuljeskelemaan vapaana. Nyt näitä kiima-apinoita kuitenkin, äänestäjien suostumuksella, kuljeskelee vapaana. Tänä aikana on vain viisainta vältellä näitä.

K J

Ei varmastikaan auta, mutta itselläni on aivan lähipiirissä tapaus, kun syyrialaiset tekivät pahaa naispuoliselle sukulaiselleni. Myönnän että olen ollut vankilassa, mutta siitä on aikaa 20 vuotta. Olen kirjoittanut tänne joskus PT-Median kolumniin ”Tarinoita matkaselleistä”.

Koska olen Irti Huumeista -sotkussa – miten jaksan, on tuttu eläkkeellä oleva rikospoliisi kertonut, ettei poliisivoimiin oteta ketään, kellä olisi mielipiteitä esim. katujengirikollisuuteen. Mitä ei edes ole olemassa. Paskanmarjat!

KKi

No juu no. Kyllähän kosto tietysti henkilökohtaista vitutusta helpottaa. Minustakin noille olisi varsin sopivaa parilla tiiliskivellä pallit PAM paskaks.
Saattaisi omahyväinen virne ainakin hetkeksi häipyä apinan naamalta.

Itse ongelmaa se vain ei ratkaise. Mulkku kovana virnuilevia ählääviä apinoita vaan piisaa.

Timppis.

Vi….t näitä tarvii väistellä senttiäkään.

name

Ai kamalaa.

Piikivi

Voi mikä saasta. Ei ole paljon kehumista oikeusjärjestelmässäkään. Saiko tuo nainen oikeutta. Millä perusteella tuo musulmaami sai jäädä Ruotsiin.

Qroquius Kad

Väestönvaihdon perusteella.

Piikivi

No katotaan kuka tässä vaihtuu. Paha saa palkkansa, olkoon ne globalisteja tai musulmaameja. Suomalaiset on pieni, mutta sitkeä kansa. Ei me niin vaan hävitä, jollei Luoja halua.

Qroquius Kad

Ne Luojan halut näyttävät olevan suomalaisten katoamisen kannalla.

Takuuvarmasti Suomen kansakunta ja valtakunta katoavat Eurabiafrikan paskanväriseen mereen, jos istuutuvat sormi pimpissä ja toinen pyllyssä odottamaan apua keksityiltä satuolennoilta.

Piikivi

No ehkäpä Suomen katajainen kansa kuitenkin kestää, kun on takana sodat ja nälänhädät vuosisatojen ajalta. Ja vieläpä vieraan vallan alla. Ja sen jälkeen. Ei se kenenkään alistajan valta ikuisesti kestä. Koskee myös EU:ta ym. Eri asia sitten kuinka kauan tätä kolmatta sortokautta vielä jatkuu. Kaikki loppuu aikanaan. Olen kiitollinen rauhanvuosista, jotka saanut elää ja vuodet ilman EU:ta. Nyt näyttää olevan alamäen aika.

KKi

Jälleen ählämi joka tekee kuten ählämi luonnostaan tekee. Ählämin syyttäminen raiskauksesta on kuin syyttäisi koiraa ”nylkyttämisestä”. Pitäisi ymmärtää, että ählämi/neekeri raiskaa aina. Neekeri/ählämi joka ei muka ole raiskannut, ei vain ole vielä jäänyt kiinni.

Uhrille tietysti ikävää, vaan omaa tyhmyyttä ja naiviutta. Voi tosin olla naivia uskoakin mokutuspropagandaan. Naisille ja tytöille pitäisi kertoa näistä, sinänsä luonnollisista, tapauksista. Kertoa heille, että ählämeistä/neekereistä pitää pysyä kaukana.

Qroquius Kad

Ei se kertominen auta, kun ne eivät usko.
Se suklaasimmu kun on vaan niin ihana!

Mr X

Ja näitä lisää Eurooppaan,terveisin hutisalo ja ko aaaasin tuuraaja,rajoja EI saa sulkea. Mitä virkaa moisella 12v partalapsella yleensäkään on notkua ruotsin veronmaksajien riesana ? Kuva 2,mahtaako olla jotain sukua pohjoismaissa,näyttää aikalailla yhd näköiseltä kuuluvan seurueeseen,joka käy raveissa….

Mr X

Nimi suomennettuna,rahvi pahatuuni .

Sherlokki suvakko

Islamilla Raffinoitu Pahaturilas lienee kuitenkin ja naisella kävi valitettavasti pahatuuri. Saamari kuinka sairasta sakkia!

Jaska

No, ei muuta kuin iloisia leikkihetkiä naapurin kanssa.

Tuttu tarina

Luulisi että naisen korviin olisi kantautunut näiden paskakikkareiden tavat, naisen täydellinen alistaminen ja se että he ovat tuolta suunnalta tulleille vain panopatjoja ja varsinkin länsimaiset ”vapautuneet” naiset. Toki humalan läpi nämä ehkä vaikuttavat jännittäviltä ja jotenkin erilaisilta Ruotsalaisiin pellavapäihin verrattuna.

VMP

Noilla ”kansallismielisillä” vaikuttaisi olevan aika samat haaveet paskakikkareiden kanssa naisten paikasta synnytyskoneina, aborti oikeudesta ja lääketieteellisissä ”totuuksistakin” niillä on paljon samoja uskomuksia, mutta aika paljon haaveilevat naisten alistamisesta kuinka pitää näyttää naiselle kaapin paikka jne. Tai sit ne vaan kopio juttunsa jenkeistä kun tahtovat siellä mustan kansanosan kasvavan kun sehän on ainot johon tuo aborttien kieltäminen loppujen lopuksi vaikuttaa…

Kake

Eihän tuo ole mitään ryssien rinnalla, vai mitä mieltä tästä on tämä valemedia?

Vanha kyynikko

Eiköhän vielä anneta raikuvat aplodit tähän päälle.Voi pyhä v….

Qroquius Kad

Eivät olekaan.
Afro-, arabi- ja afganistijätkät tekevät tuota harvakseltaan siellä täällä, kun taas örkit tekevät tuota jatkuvasti hallitsemillaan alueilla.
Sitä he tekisivät Ruotsissakin, jos sinne jotenkin pääsisivät.

Siinä jäävät kehitysmaajorkit kauas taakse, kun örkit pääsevät vauhtiin.

Mutta tätähän eivät turtapääläiset ymmärrä, ennen kuin se örkinkyprä repii heidän persereikänsä hajalle.
Tai sitten ymmärtävät sitäkin paremmin ja toivovat sitä hartaasti.

VMP

Niin ryssät ois ensin raiskannut tuon naisen kaksi lasta…

köh

Olisi pitänyt huolen vielä, että isä on paikalla katsomassa.

Kermanaama-Kerttu

Ihana panomies!

pöh

Mutta se osaa varmaan keittää sairaan hyvää riisiä?

Lare

Joskus menneinä hyvinä aikoina kun noi yritti tunkeutua Eurooppaan heidät lahdattiin Välimerelle. Wienissä oli tukalampaa mutta hommat lopulta hoituivat, kiitos puolalaisten. Espanjassa ne sai hetken hillua mutta lähtö tuli pikaisesti.
Sattumoisin jokainen kerta on eräs heimo tai heidän mielisensä, jota ei saa mainita, ollut avustamassa vääräuskoiset invaasiota, eikä tänäänkään asiat vaikuta olevan toisin.

Juu...?

Juu…?

Pahatuuri c/o Hood

Rami Pahatuuri on siis Fredrik Hoodin maahanpäästämä raiskaajarikastaja?
Eikö Fredrik voisi ottaa hänet luokseen asumaan ja antaa hänelle töitä?
Fredrikhän on upporikas ja ”tilaa on vaikka kuinka paljon”.

Hinaaja

Onx sun audissa vetokoukku? hinausköysi? siitä vaan sano Sibelius,,,10km jälkeen ei raiskailis enää koskaan.ketään.mitään.

Vassari_kontentti

Huippuosaaja. No, perseilyssä ainakin. Afgaaneilla ehkä maailman jalostuneimmat kyvyt tässä suhteessa.

Mr X

Kuva 2,näyttää kyllä aidolta HEVOSmieheltä,kuvassa ei housulaatu näy,arvaus,kulmahousu.

Sekunda Hurri

”Sivumennen mainittuna, niin oikeuden mukaan henkilö, joka vapautettiin syytteistä, oli kyllä huoneessa rikoksen tekohetkellä, ja hän oli runkannut itseään naisen kasvojen edessä ja lätkytellyt mulkullaan selällään maannutta naista kasvoihin, mutta näyttö ei riittänyt elimelliseen yhdyntää.

Mitä sieniä nämä tuomarit olivat mahtaneet nauttia?
Täysin uskomatonta, mutta lukenut tapauksesta aikaisemmin, eli oikeus oikeasti teki tuollaisen ratkaisun ja perustelun.
Kyseiset tuomarit ovat vaarallisia ja sopisivat korkeintaan puuhevosentarvikepersereijän porareiksi, jos edes siihen tehtävään.

Mr X

Paavo,jos niin,on kyllä Suur Ullatys.

VMP

Ymmärsinkö oikein voin mennä ruotsiin runkkaamaan jonkun naisen naamaneteen ja läpsytelllä sitä mulkulla ja siitä ei saa syytettä?

KKi

Luulisin, että sinä et voi. Kas jos olet VHM niin väkisin/porukalla mulkulla läpsyttely ei kuulu lajityypilliseen pariutumisrituaaliisi. Saat putkaalinnaavankeutta.
Jos taas olet läpsy niin toki onnistuu mulkulla läpsyttely kuuluu osana läpsykoiraiden lisäätymiseen/paritteluun. On ikäänkuin lajityypillistä käytöstä.

Timppis.

JJuurikin näin .pitäisköhän tuota kokeilla kaupankassalle.

Qroquius Kad

Mutta miksi?

VMP

Kyllä tässä ehkä pitäisi suorittaa tutkivaa journalismia ja katsoa onko ruotsissa oikeus sama kaikille. Kun teet paavo tuota juttua niin älä kuitenkaan laita videota tälle sivulle, pelkkä kertomus riittää. Jos oikeus ei ole sama sinulle niin euroopan tuomioistuimeen vetämään valitus suomalaisten syrjinnästä.