Raiskaaja-afgaanin uusi elämä kosahti

Jos olisi pakko valita lempi sotapakolainen, niin omasta mielestäni se olisi eittämättä afgaani Rafi Bahaduri, joka nykyiseltä nimeltään on Rafi Popaljan. Tyyppi on vetänyt kaikki ennätykset uusiksi. Sattui nimi tulemaan vastaan yhden jutun yhteydessä, joten ajattelin muistella menneitä.

Bahaduri tuli kuuluisaksi ns. Mariannelundin vuosikymmenen kuuluisimmasta joukkoraiskauksesta, jossa kahdeksan afgaania joukkoraiskasi nuoren ruotsalaisen kahden lapsen äidin.

Bahaduri oli houkutellut humalaisen osittain tuntemansa naisen 3. joulukuuta 2011 vastaanottokeskukseen jatkoille. Nainen suostui, mutta taskulämpimän kossun sijasta jatkoilla tarjoiltiin jotain muuta. Tuli ns. afganistanilaiset jatkot.

Paikalla oli seitsemän muuta afgaania ja naiselta lyötiin suorilta käsin silmät mustaksi. Sen jälkeen miehet riisuivat väkisin naisen ja raiskasivat vuoron perään ja yhtä aikaa häntä vaginaalisesti, oraalisesti ja anaalisesti. Naisen raajoja pidettiin kovakouraisesti kiinni ja tämä ei voinut miesjoukolle mitään. Raiskaus jatkui seitsemän tuntia ja vasta aamukuuden aikaan hän pääsi soittamaan poliisille.

Kun poliisi saapui paikalle oli nainen niin huonossa kunnossa, että hänet piti kantaa ambulanssiin. Poliisi pidätti miehet samantien. Osa kiisti, osa myönsi olleensa yhdynnässä, kuten Bahaduri sanoi oikeudessa:

– Nainen halusi sitä. Hän on pahainen huora.

 

Käräjillä syyttäjä vaati miehille pitkiä vankeuksia ja maastakarkotukset. Syytteen mukaan teko osoitti erityistä raakuutta, jossa naisen shokkitilaa ja humalaa käytettiin hyväksi. Nainen sai pahoja suolistosairauksia ja sisäisiä vammoja. Lisäksi hänen psyyke oli teon jälkeen romahtanut.

Hovin lopullisella päätöksellä kahdeksasta syytetystä seitsemän saivat neljästä kuuteen vuotta vankeutta ja maastakarkotuksen. Paitsi Bahaduri, joka säästyi karkotukselta, koska hän oli  ns. yksin tullut lapsipakolainen ja asunut maassa jo liki 10 vuotta. Lisäksi yhden osalta syytteet hylättiin.

Sivumennen mainittuna, niin oikeuden mukaan henkilö, joka vapautettiin syytteistä, oli kyllä huoneessa rikoksen tekohetkellä, ja hän oli runkannut itseään naisen kasvojen edessä ja lätkytellyt mulkullaan selällään maannutta naista kasvoihin, mutta näyttö ei riittänyt elimelliseen yhdyntään.

Kuusi afgaania siis kotimatkalle, mutta Bahaduri sai jäädä Ruotsiin elämään ilmaista elämää veronmaksajien kustannuksella. Ennen tätä 2011 raiskausta mies oli saanut pikku tuomiot vuonna 2008 ja 2009 tehdyistä raiskauksista.

Bahaduri tuli Ruotsiin joskus 2001 eikä ole vieläkään saanut Ruotsin kansalaisuutta, mutta siitä huolimatta mies jatkaa samanlaista elämää. Raiskaustuomion jälkeen, joka oli kuusi vuotta, josta lusittiin neljä, Bahaduri on ollut joka vuosi useaan otteeseen käräjillä. Viime aikoina yleinen rikosnimike on ollut huumausainerikos.

 

Vuonna 2018 mies pääsi jostain käsittämättömästä syystä kotipalveluyhtiöön töihin. Bahadurin piti auttaman kotipalvelun piiriin kuuluvia henkilöitä ruuan laitossa, siivouksessa ja sen sellaisessa. Mutta työnantajan kanssa tuli riitaa. Kyse on luultavasti siitä, että alalla pitää toimittaa poliisin rikosrekisteri. Bahaduri ei ollut toimittanut sitä ja keksinyt aina jotakin tekosyitä. Yritys sai sitten jotain toista kautta tiedon Bahadurin raiskaustaustasta ja mies hivutettiin firmasta pellolle.

Bahaduri vaatii nyt firmalta parin kuukauden maksamattomia palkkoja.

Syy miksi Bahaduri on lempiafgaanini johtuu myös siitä, että mieshän jumankauta asuu melkein naapurissa.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.