Skellefteån tapausta tutkitaan nyt murhan yrityksenä ja törkeänä lapsen raiskauksena

Poliisi tutkii nyt Skellefteåssa 9-vuotiaalle tytölle tehtyä väkivalllantapausta myös raiskauksena. Syyttäjän mukaan esille on tullut sellaisia asioita, jotka viittaavat raiskaukseen, vaikka tyttöä ei ole vielä pystytty kuulemaan.

Syyttäjä kertoi aamulla ruotsalaisille medioille, että tapausta tutkitaan murhan yrityksenä ja törkeänä lapsen raiskauksena. Mutta koska tekijä on itsekin alle 15 vuotta, niin poliisi kyllä tekee teknisen tutkinnan, mutta nuorukaista ei tulla missään vaiheessa syyttämään rikoksista käräjillä. Luultavasti sosiaalitoimi ottaa nuorukaisen haltuun tai jotain sellaista.

Syyttäjän mukaan teon tapahtumakuvaus on melko selvä ja asiasta on paljon teknistä tietoa, joten kuvioon saatiin myös raiskaus. Tekotapaa ja yksityiskohtia ei kuitenkaan kerrota sen tarkemmin.

Tapahtumien kulusta tiedetään seuraavaa. Sivullinen löysi tajuttoman tytön metsälämpäreestä Skellefteån kunnassa viime viikon torstaina ilta kuuden aikaan. Nopean toiminnan ansiosta paikalle saatiin nopeasti sairaanhoitohenkilökuntaa ja tyttö toimitettiin Umeån sairaalaan tehohoitoon. Tyttö on edelleen tajuton. Seuraavana päivänä poliisi yhdisti 13-14-vuotiaan nuorukaisen tekoon ja häntä on kuulusteltu. Poliisihan ei voi pidättää alle 15-vuotiasta. Poika on tunnustanut teon kahden kuulustelun aikana.

Nuorukaisesta tiedetään sen verran, että hän on afrikkalaistaustainen ja perheensä tuli Ruotsiin joitakin vuosia sitten pakoon sotaa, vainoa ja kidutusta. Pojalle ja osalle perheenjäsenistä oli myönnetty vain muutama päivä sitten ikuinen oleskelulupa Ruotsiin.

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
murre riepunen
murre riepunen
13.7.2022 12:14

Ikuiseen oleiluun oikeuttavasta luvasta riehaantuneen nulkikka lähes tappoi ja ilmeisesti raiskasi tytön, joten maasta pois koko perhe ja liukkaasti.

pöh
pöh
13.7.2022 13:10
Vastaa...  murre riepunen

Sehän se olisi rangaistus järkevässä maailmassa, mutta me elämmekin järjettömässä maailmassa.
Toikin lakupekka saa raiskata ja tappaa vielä monta tyttöä ennen kuin joutuu muutaman kuukauden lusimaan.

Herra anna sen olla 15
Herra anna sen olla 15
13.7.2022 12:24

Kaikki kunnia Ruotsin poliisille/oikeuslaitokselle joka on päättänyt tehdä ikätutkimuksen koska epäilee että poika saattaa olla 15 täyttänyt.

Viikkoa aikaisemmin 30.6 sai perhe pysyvän oleskeluluvan. 7.7 yrittää poika raiskata ja tappaa 9-vuotiaan pikkutytön. Tyttö löytyi alasti. Poika on Etiopiasta. Sanotaan olevan kehitysvammainen? Vai norminekku? Mamma ehkä sanoi:

”Nyt olemme saaneet pysyvän oleskeluluvan eikä Ruotsi pysty heittämään meitä ulos teimmepä mitä tahansa!”

jorma
jorma
13.7.2022 12:25

Ruotsissa ja Suomessakin pätee yhä useammin viidakon lait. Tosin villieläimet ei ole yhtä brutaaleja tahallaan vaan vaistomaisesti ja syyllisyysaste on paljon paljon pienempi.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
13.7.2022 15:26
Vastaa...  jorma

Vähimmäisrangaistus voisi olla hepin lyhennys 5 cm llä. Eipähän raiskailisi pelkillä pusseilla.

Vaaksa
Vaaksa
13.7.2022 15:38

Jäisihän sitä vielä kymmenkunta tuumaa jäljelle.

Mustamakkara
Mustamakkara
13.7.2022 12:41

Aivan kamalaa. Tyttö raukka.

Miten rasmus? Itketäänkö tekijän puolesta lämmintä itkua?

No joka tapauksessa on niin, ettei rasismi saa lisääntyä ja tarvitaan paljon lisää juuri tämän tekijän kaltaisia nojapuiden innovaattoreita. Siis paikallisen rasmuksen mielestä.

mari
mari
13.7.2022 13:19
Vastaa...  Mustamakkara

Alkaa Rasmuksen porukalta olemaan paras puhti poissa. Lieneekö yhtenä syynä se etteivät ole saaneet enää sellaista rahoitusta mitä niille takavuosina myönnettiin. Mihinkähän nekin rahat on oikeasti mennyt…tälle vuodelle päättivät kokeilla kepillä jäätä ja anoivat muistaakseni 1.2 milj euroa! Oisko nuo pari-kolme tonnia saanut tälle vuodelle. Muistanko oikein, että Rasmuksella on ollut jotain epäselvyyksiä sen esittämisessä mihin sitä rahaa on oikeasti mennyt? Tilinpäätöskirjoja hävinnyt jne? Niin tai näin, kannattaa muistaa, että rasismin vastustelussa liikkuu paljon rahaa (koska siihen on helppo valtiolta saada rahaa).

Lapsissa maan tulevaisuus
Lapsissa maan tulevaisuus
13.7.2022 12:44

Ruotsissa on nuorisorikollisuus <15 muutenkin ollut huimassa nousussa viime vuosina. Viime vuonna 2021 tapahtui 9367 alle 15- vuotiaan tekemää rikosta. Veikkaisin seuraavaa:
1367 kantislasten tekemää
8000 keharikakaran tekemää

”<span>Samtidigt har antalet anmälda brott där den misstänkta är under 15 år ökat markant de senaste åren i Sverige. Förra året anmäldes 9 367 sådana brott, skriver polisen i ett pressmeddelande.” </span>
pöh
pöh
13.7.2022 13:08

Tota risoikeudellisen vastuun ikärajaa pitäisi ehdottomasti alentaa.
Eri asia sillon joskus omana junnuna kun jotain karkkia pöllittiin kaupasta, nykyään entistä nuoremmat tekee julmia murhia ja rikoksia eikä siitä seuraa heille mitään.
Ne mamujengit myös käyttää ihan lapsia vakaviin rikoksiin, juuri sen takia koska siitä ei seuraa kenellekään mitään.

mari
mari
13.7.2022 13:08

Mielestäni erittäin vastenmielinen tapaus. No niin on varmaan kaikkien muidenkin. Onkohan pikku apina murjonut jollain karahkalla tytön kalloa koska häntä käsittääkseni pidetään teho-osastolla keinotekoisesti lääkekoomassa. Silloin usein tarkoitus on yrittää helpottaa aivojen turvotusta joka taas aiheuttaa painetta pääkoppaan. Kas vain, tämäpä ei kenties ollutkaan musulmán, vaan koptikristitty jos vain on Etiopian valtauskontoa tunnustava tapaus, vaan onhan siellä muslimejakin maan itäosissa. Tämä sitten päätti kiittää Ruotsia turvapaikasta hakkaamalla ja raiskaamalla henkihieveriin pikkutytön. Minua edelleen riepoo se, että tämä selvästi epävakaa ja vaarallinen hullu liuhuili vapaana vaikka oli jo kuulemma hyökkäillyt aiemminkin tyttöjen kimppuun. Alaikäinen, vajakki…ihan sama, nämä tapaukset kuuluu siivota pois ihmisten ilmoilta.

Moonman
Moonman
13.7.2022 16:48
Vastaa...  mari

Muslimi tai kristitty, ei sillä ole mitään väliä jos on kotoisin afrikasta tai jostain karvakäsimaista. Käytös on aina samaa uskonnosta riippumatta. Kyllähän afrikassakin tekevät jotain talismaaneja toisten ruumiinosista ja samalla kuitenkin ovat hurskaita kristittyjä.
Nämä nyt ovat luonteeltaan saalistajia ja tyttö oli helppo uhri. Jos tytön perhe erehtyy kirjoittamaan jotain “vihaista” someen tai yksityisesti, niin poliisi on nopeammin ovella kuin hakiessaan afrikaano-nuorukaisen kuulusteluihin

KKi
KKi
14.7.2022 06:06
Vastaa...  mari

Mistä päättelit tämän ko. neekerin olevan jotenkin vajaa taikka mielisairas? Eiköhän kyseessä ole ihan normaali iloisen oloinen neekeriuros joka käyttäytyy kuten neekeriuros luontaisesti käyttäytyy.

kari ilmarinen
kari ilmarinen
13.7.2022 13:40

Etiopialainen ja miehen kokoinen – koulu hälyttänyt “pojasta” useaan kertaan, osaa ratkaista konfliktejaan vain väkivaltaisella käytöksellä. Isukki edelleen Italiassa ja äiti pitkästä oleskeluajastaan Ruotsissa kieli- ja varmaan lukutaidotonkin, ei ensimmäistäkään merkkiä “kotoutumisesta”. Että tällaista rikkautta Etiopiasta tällä kertaa.

Timppis.
Timppis.
13.7.2022 14:31
Vastaa...  kari ilmarinen

Etiopia somalian naapurimaa,oiskohan somaliasta.tapahtunut aivovuota etiopian puolelle

Goiming
Goiming
13.7.2022 14:50

Paavo on globalistien puolella eikä kerro totuuksia juutalaisista. Eli valemedia on pt-media.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
13.7.2022 15:16
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Turtapääläisillä on liian alhainen älykkyyosamäärä ymmärtämään näin vaikeita asioita.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
13.7.2022 15:34
Vastaa...  Qroquius Kad

Anna vaan turtlen olla, jotain hupia tylsään politiikkaan edes. Eilen hetken katseltuani arenalässytystä, niin repes hermo ja heitin rillit päin telkkuu! Siin meni 75″ näyttö, siis kuva viiruille hämmästyttävän vähästä.Politiikka on saatanan vaarallista, siihen Anon jutut on koostaan huolimatta valopilkku.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
13.7.2022 18:42

Eihän Turtapää opetuslapsineen olisikaan hauska, jos olisivat järkeviä.

Vaaksa
Vaaksa
13.7.2022 15:42
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Goiming on väärinymmärretty humoristi. Ei noihin tarvi vastata.

Vasemmisto
Vasemmisto
13.7.2022 16:17

Tämänkin kritisoiminen on rasismia. Ja rasimi on miljoonaa kertaa pahempaa kuin pikkutyttöjen raiskaamiset ja murhaamiset. Ainut oikea uhri tässä on poikapoloinen joka rasismin takia joutui tämän oletettavasti tekemään. Voimia pojan perheelle sekä kaikille afrikkalaisille!

Daavidin poikai
Daavidin poikai
13.7.2022 17:00

Syyttäjä on vaatinut vaatinut tänään, että tuo Etiooppialainen lähetetään ikä tutkimukseen. Onhan se rasimia meiltä vääräuskoisilta, kun ei uskota heidän villejä valheitaan. Samalla tietenkin lähtee lapsilisät kunhan ikää saadaan veivattua ylös kunnolla..

Piikivi
Piikivi
13.7.2022 20:51

On se kumma, kun lapsi pääsee melkein hengestään eikä tekijä silti joudu syytteeseen. E En usko, että sosiaaliviranomaiset saa tästä kasvatettua terveen kansalaisen. Ei saisi liikaa lässyttää…

Piikivi
Piikivi
13.7.2022 20:53
Vastaa...  Piikivi

.. Siis en usko, että Ruotsin suvakkijärjestelmä suojelisi ruotsalaisia kovinkaan hyvin

Kake
Kake
14.7.2022 06:51

Tuli sotaa ja vainoa pakoon ja raiskais ja yritti tappaa lapsen, aivan absurdi tapahtuma. Kyllä keenerit on kehitysvammaisten tai ryssien tasolla ja alapuolellakin. Miksi ruotasaliset ja suomalaiset edelleenkin yrittää ymmärtäää ja auttaa näitä mielipuolia?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
14.7.2022 20:52
Vastaa...  Kake

Väestönvaihdon takia.
Se on edelleen pahasti kesken;
onhan se tavoitteena Eurabiafrikka.