Video: Virkamiehen väkivaltainen vastustaminen Iisalmessa

Iisalmen poliisin mukaan poliisilla oli sunnuntai-iltana 10.7.2022 Iisalmen keskustassa tehtävä, johon osallistui useita poliisipartioita Iisalmesta ja Kuopiosta. Tehtävä äityi painiksi, jossa käytiin monta erää.

Noin 40-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen vastustamalla voimakkaasti poliisin kiinniottoa.

Asiaa tutkitaan epäiltynä virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena ja pahoinpitelynä.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.