15-vuotias tyttö vangittiin epäiltynä murhasta Tukholmassa

15-vuotias tyttö vangittiin viikonloppuna epäiltynä Tukholmassa eilen lauantai-iltana tehdystä murhasta. Uhri on myös alaikäinen ja he ovat tunteneet toisensa.

Tapahtumasta ei ole paljoa tietoa, sillä poliisi ei ole kertonut asiasta juuri mitään julkisuuteen. Tekoa epäiltiin ensin sairastapaukseksi, kun pelastuslaitos hälytettiin huoneistoon, mutta poliisi on kertonut nyt vain sen, että tekoa tutkitaan murhana. Uhri kuoli myöhemmin sairaalassa.

Teosta epäiltynä on vangittu 15-vuotias tyttö. Tekopaikka on Tukholman länsipuolella sijaitseva Vällingbyn asuinalue.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.