Jengirikollisilta takavarikoitu sinkoja Tukholmassa

Tukholman poliisissa ollaan hieman huolestuneita siitä, että ympäri kyliä on löytynyt useampia kertasinkoja jengirikollisten hallusta. Poliisi uskoo, että jengeillä ei ole kovinkaan suurta kynnystä käyttää sinkoja.

Asiasta kertoo mm. Aftonbladet. Esimerkiksi helmikuussa Tukholman Hässelbyssä tehtiin kotietsintä, jossa asunnosta löytyi jonkin verran huumeita, muutama pistooli ja huoneistoon kuuluvasta varastosta löydettiin ladattu sinko. Kyseessä on entisessä Jugoslaviassa valmistettu sinko (kuva yllä).

 

Hässelbyn sinkolöydöstä saatiin yksi mies tuomiolle, jolle lätkäistiin 3,5 vuotta vankeutta ampuma-aserikoksista.

Poliisin mukaan kuluvan vuoden aikana sinkoja on löydetty ainakin kahdesta muustakin paikasta Tukholman alueelta.

– Onhan se huolestuttavaa, että tällaisia sinkoja löydetään jengiläisiltä, varsinkin porukalta, jolla on sotatila. Voidaan olettaa, että aseita myös käytetään, poliisista kerrotaan Aftobladetille.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.