Jengirikollisilta takavarikoitu sinkoja Tukholmassa

Tukholman poliisissa ollaan hieman huolestuneita siitä, että ympäri kyliä on löytynyt useampia kertasinkoja jengirikollisten hallusta. Poliisi uskoo, että jengeillä ei ole kovinkaan suurta kynnystä käyttää sinkoja.

Asiasta kertoo mm. Aftonbladet. Esimerkiksi helmikuussa Tukholman Hässelbyssä tehtiin kotietsintä, jossa asunnosta löytyi jonkin verran huumeita, muutama pistooli ja huoneistoon kuuluvasta varastosta löydettiin ladattu sinko. Kyseessä on entisessä Jugoslaviassa valmistettu sinko (kuva yllä).

 

Hässelbyn sinkolöydöstä saatiin yksi mies tuomiolle, jolle lätkäistiin 3,5 vuotta vankeutta ampuma-aserikoksista.

Poliisin mukaan kuluvan vuoden aikana sinkoja on löydetty ainakin kahdesta muustakin paikasta Tukholman alueelta.

– Onhan se huolestuttavaa, että tällaisia sinkoja löydetään jengiläisiltä, varsinkin porukalta, jolla on sotatila. Voidaan olettaa, että aseita myös käytetään, poliisista kerrotaan Aftobladetille.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Joppos123

Valitettavasti noissa härveleissä on ihan liikaa ohjeita. Apinathan vois muutoin ampua jopa itseään.
Toivottavasti apinat kojauttaa tollasen autosta. Tulee lähtemätön vaikutus, heh.

Huoleton

Juuri näin. Miksi murehtia kun ei ne kuitenkaan aseita osaa käyttää. Hihihi.

Gyntter

Kotoutus on taas heikkoa… Käsiase ja RK ammunta opetuksen lisäksi kotoutusohjelmaan pitäisi lisätä KES:n käyttökoulutus.

Tämäkin on taas malliesimerkki svedulandian syvästä rakenteellisesta rasismista. Kivat lelut otettiin pois mutukoilta ja päälle vielä linnareissu. Hyi helvette miten rasistinen humanitäärinen suurvalta oikeasti on!

Singot takaisin mutukoille ja päästäisiin näkemään oikein ihquu monikulttuurisuutta kun joku saa singolla lähdöt kohti paratiisin jogurttijokea, jossa neitsykäiset odottelee pullea punttista huippuosaajaa.

Moonman

Noniin ruotsi, oli kunniakkaat sodat venäjää, saksaa ja katolilaisuutta vastaan aikoinaan. Nyt on islamin ja kehitysmaa-klaaniyhteiskunnan vuoro, tyst nu ja kunkulle lisää kaviaaria ja shampanjaa

Anonyymi

Ei ne pärjää, kun ei ole tuleen laittaa entisestä alusmaasta eli Suomesta pakolla otettuja sotureita.

VMP

Mitä vitun kunniakasta niissä oli? Suomalaisten ryöstöä ja orjuuttamista.

Moonman

Ei siinä meille mitään kunniakasta ollutkaan. Ruotsalaiset vielä pakenivat häntä koipien välissä takaisin ruotsiin napuen taistelun jälkeen ja jättivät suomalaiset ryssän armoille. Mutta silloin ruotsilla oli kuitenkin suurvaltameininki, minkä nyttemmin on vaihtunut ruskeaksi kehitysmaameiningiksi

Vajaaälyinen

Kasaarimafia diilaa EU:n ja jenkkien aseavut ympäri eurooppaa ja ihmiset hurraa Bidenille ja Marinille kuin kuninkaallisille. Onko ihmiset tosiaan näin vajakkeja. Vai onko piikit tehny tehtävänsä.

Anonyymi

On. Tympäisee lukea jostakin kommenttiosiosta kuinka Sanna on ihana. Jo etunimellä puhuttelusta tulee mieleen jostain tv:n ns. reality-ohjelmasta tuttu bimbo. Minkäänlaista arvovaltaa ei kyllä olekaan ja kirjoittajat täysin pihalla niin pm:n kuin muunkin hallituksen aikaansaannoksista. No, syksyllä viimeistään selviää, kuinka pätevä porukka Suomea johtaa.

NoTv

Hyvä Paavo. Mulla tosin on tv, mutta uutisia en katso ikinä.

Herreminjävlar

Stockholmin SINKO-SOMALI ! Siinäpä uusi jännä kulttuurikokemus.

Kukavaan

Nyt sitten on luvassa ihan uudenlaisia iskuja. Vähiten huonossa skenaariossa matut käyttävät sinkoja keskinäiseen nahisteluun. Tai ehkä voivat käyttää niitä jihadiinsa. Sääli silloin suurta yleisöä. Eräs mahdollisuus on uhata sinkoiskulla sopivaa tahoa ja tarjota korvausta vastaan iskuttomuutta.

Ruotsi ei selviä ahdingostaan turvautumatta erittäin koviin otteisiin. Sellaisiin, joita jopa edesmenneen Dirlewangerin poppoo olisi kaihtanut. Vaatii vallanvaihtoa. Jos siihen ei pystytä, valtaa siirtyy muslimeille. On vain huonoja vaihtoehtoja. Kissanpäivät ovat ohi.

Kysymys on joko meistä tai heistä.

Qroquius Kad

Ja koska Ruotsi ei sellaisiin pysty, on edessä vallanvaihdos, joka onkin paikoittain jo toteutettu.

Ohmygod

Ihan helposti ymmärrettävä tapaus.
Sinkoa tarvitaan estämään koraanin polttamisia tai turvaamaan perheen kunniaa.

DeeQ

Noitahan rupeaa löytymään kohta enemmän kunhan ukrainaan lähtetetyt a-tarvikkeet löytävät tiensä pohjolan balkanille.

Suomi Finland

Ei ole Pohjolan suuren kuningaskunnan tulevaisuus väkivallaton utopia, vaan sekasortoinen dystopia, jossa valta siirtyy kuninkaalta kalifille. Vallan vaihdon jälkeen uusi isäntä vaan huomaa, ettei ole kylmässä pohjoismaassa enää helppoa pellavapäivän vaivuttua historian syvyyksiin.

Matututkija

Pahempaa meininkiä ku vietnamissa missä m60 alkaa oleen isoin kaliiberi eikä ne ammu toisiaan.
Singolla ku ampuu noiden osuma tarkkuudella ni huh huh mitä menoa.

jupi

poliisilla kiva tietää ettei panssarivaunussakaan ole enää turvassa

Ingen Gripen

Oma jälkikasvu muokkasi kuulemaansa joululaulua (s-kirjainten kanssa oli vaikeuksia)

”Ei itkeä saa, ei meluta saa,
voi sinkomies tulla ikkunan taa,
panssarivaunu matkaan jo käy”

Tuolloin 90-luvulla oli meneillään Bosnian sota ja pikkumies oli nähnyt kyseistä kalustoa ilmeisesti TV-uutisissa.

Robbe

Seuraavaksi niillä on atomipommi tai kemiallisia aseita ja voitanee olettaa, että niitä myös käytetään. Kiitos avarakatseisuudesta ruotsi, opetat koko maailmalle, että yltiösuvaitsevaisuus kannattaa ja tuottaa onnelisen yhteiskunnan. Ja suomi seuraa ja matkii kaikessa entistä siirtomaaherraansa.

Qroquius Kad

Mitä jengirikolliset voisivat saavuttaa räjäyttämällä ydinpommia tai levittämällä kemiallisia aseita?
Tuhoaisivat vain kädet, jotka heitä pakotettuina ruokkivat.

Jengirikoliset haluavat valtaa, rispektii, rahaa ja pillua.
Näitä ei saa tuhoamalla, vaan terrorisoimalla eli pelottelemalla.

Jengirikollisten toimiala on arkipäivän terrori.
Ydinpommia havittelee islamistiterrorismi.
He haluavat tuhota, hävittää ja tappaa vääräuskoisia päästäkseen perustamaan kalifaattiinsa vilajeetteja kautta maailman.

Kille Roikku

Asia ei aiheuta huolta ruotsalaispoliisien riveissä, hehän tarjoavat heti pullakahvit ja persettä jos #matugangsta raiskausmurhaa muutaman valkoisen pikkulapsen.

Dan Wesson

”Poliisi uskoo, että jengeillä ei ole kovinkaan suurta kynnystä käyttää sinkoja.” 🤣🤣🤣Viimeiset kuuluisat sanat.”Ei ne niitä kuitenkaan käytä”

Qroquius Kad

Svennejeparihan sanoi tuossa nimenomaan uskovansa, että sinkojen käyttökynnys on matala, eli niitä ollaan valmiita ja halukkaita käyttämään.