Venäjä voi käyttää Ukrainan sodan sivupiirteenä pakolaisasetta Eurooppaa vastaan

Lähi-idästä ja Afrikasta voi alkaa uusi valtava pakolaisaalto Eurooppaan lähikuukausina. Se on seurausta Ukrainan sodasta ja aaltoa voi operoida suuressa mittakaavassa Venäjä. Se tietää Euroopan heikkouden.

Kyse on siitä, että Ukrainan ns. vilja-aittaa ei ole toistaiseksi otettu tarpeeksi vakavasti. Ukraina on suurin Lähi-itään ja Pohjois-Afrikkaan vietävän ohran, vehnän ja maissin tuottaja. Nämä kehitysmaat ovat toisin sanoen olleet täysin riippuvaisia Ukrainan maanviljelystä.

Venäjä tietää tämän ja käyttää tilannetta hyväkseen Eurooppaa vastaan. Putin pelaa nyt sellaista shakkipeliä, jonka seurauksena voi olla, että Suomi joutuu shakkimattiin.

Tällä hetkellähän Venäjä on jo käytännössä sulkenut kaikki Ukrainan satamat, kuten mm. Odessan sataman ja kaikki Etelä-Ukrainan rannikon satamat Mustamerellä ja Asovanmerellä. Ei käy kiistäminen, että Venäjä pitää tällä hetkellä meriylivoimaa näillä merialueilla. Lisäksi Turkki on sulkenut kaikki Ukrainasta tulevan laivaliikenteen Mustamereltä Välimerelle kulkevan Istanbulin kanavan, eli Bosporinsalmen kautta.

Näin ollen se valtava viljamäärä, mitä normaalisti Ukrainasta on kuljetettu laivoilla Mustamereltä tai Asovanmereltä Bosporinsalmen läpi Marmaranmerelle ja edelleen Dardanellien salmen läpi Välimerelle ja Pohjois-Afrikan satamiin, on tällä hetkellä täysin seis.

Marinetraficin mukaan Ukrainan rannikolla ei liiku laivoja.

 

Ukrainasta viedään tällä hetkellä jonkin verran viljaa, mutta määrinä aikaisempaan verrattuna vain murto-osan verran. Vilja kulkee Ukrainasta junilla Puolan satamiin ja edelleen Välimeren satamiin. Tämä reitti ei kuitenkaan ikinä tule olemaan sellaista toimintaa, joka tulee kannattamaan taloudellisesti. Ja sitä myöten ruokkimaan kaikkea Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan satojen miljoonien väestöä.

Tästä kaikesta seuraa valtava nälänhätä Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Ja siitä seuraa luonnollisesti, että x-määrä näissä maissa asuvia ihmisiä pyrkii keinolla millä hyvänsä Eurooppaan.

 

Suurin osa näistä tulijoista haluaa Ruotsiin, Tanskaan ja Keski-Eurooppaan, koska näissä maissa elää moninkertaisesti enemmän jo aiemmin tulleita tulijoita. Jotka lähettävät joka päivä Whatsapp- ja Messenger-viestejä tuttavilleen Afrikkaan ja Lähi-itään, että Euroopassa ei ruoka lopu.

Suomi saa tästä tietenkin osansa, mutta ei ole mahdotonta, että Turkki ja Venäjä operoivat jonkinlaisen reitin Kaukasuksen kautta Georgian läpi Venäjälle ja edelleen suoraan Suomeen tai Baltian maihin. On myös mahdollista, että Venäjällä voidaan suunnitella joku täysin ennalta-arvaamaton reitti, kuten oli Venäjän ja Valko-Venäjän operoima Puolan ja Liettuan ”reitti” juuri ennen Ukrainan sotaa. Lisäksi pitää ottaa huomioon se, että on olemassa mm. Pakistan, Afganistan ja ainakin Bangladesh, joissa on muutama miljoona ihmistä odottamassa porttien aukeamista.

Tämä kaikki on tietenkin vain skenaariota, mutta asia pitää ajatella shakkipelinä, jossa pelikentältä on saatu pois jo joitakin nappuloita ja alkaa varsinainen vastapelaajan siirtojen suunnittelu.


Tue toimintaa, jos artikkelit olivat lukemisen arvoisia.

Subscribe
Notify of
guest
61 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Putlerin shakkikyvyt on jo nähty.
Tähän asti kaikki on mennyt pieleen, eikä örkkien tsaarilla ole mitään käsitystä, miten tästä voisi enää saavuttaa voiton.

Liekö ollut missään vaiheessa;
koko sota perustui fantastiseen toiveajatteluun, omien voimien huikeaan yliarviointiin ja vastustajan halveksivaan aliarviointiin

Edelleen Puola ja Liettua näyttivät jo, ettei maahan lappavia paskanvärisiä ole mikään pakko otta vastaan.
Jos uudestaan yrittävät, vastaanotto on seuraavalla kerralla taas pykälän ja pari verran kovempaa.

Jos suomalaiset haluavat tuota porukkaa ottaa raiskaaman ja ryöstämään, omapa on häpeänsä.
Kansalla on niin hyvät hallitsijat kuin se ansaitsee.

Iltapanomat

”Kansalla on niin hyvät hallitsijat kuin se ansaitsee”. Länsimailla geriatri kippa bidee

Minä

Rajalla on osattava sanoa ei ja jos mikään muu ei auta, pitää olla lopulta valmis vaikka ampumaan kovilla laitonta rajanylitystä yrittäviä.

rajatapaus

Onko Suomen itärajaa varten saatavissa tarpeeksi kyynelkaasukranaatteja ja vesitykkejä, jotta aseettomia tunkijoita ei sitten jouduttaisi ampumaan kovilla ?

Qroquius Kad

En tiedä.
Mutta sen tiedän, että kovia patruunoita riittää.

Ei niillä tarvitse ampua kohti, ainakaan heti.
Kyllä se antaa muistutuksen kuolevaisuudesta, kun 12,7 mm itkoilla ammutaan sarjatulta viisi metriä abdullahien jalkojen eteen niin että multa ryöppyää naamalle vihjaisten energioista, jotka seuraavaksi suuntautuisivat jalkoihin.

MattiS

Kyllä, mutta ei Suomen rajavartijat tai muutkaan viranomaiset tule ottamaan asetta edes kotelosta pois, vaikka rajoille vyöryisi kymmeniä tuhansia elintasopakolaista. Niin monta kuin on tulijaa, demarit, vihreät, vasemmisto, keskusta, kokoomus ja rkp ottavat kaikki. Ja kun ottaa huomioon että seuraavassa hallituksessa monia näistä taas, niin Suomen lähtölaskenta on alkanut. Ensi talvesta tuleekin, hmm, mielenkiintoinen.

Sherlokki suvakko

Niinno, joutuu ainakin palkkaamaan lisää laukunkantajia.

Qroquius Kad

Juuri niin tuossa ylempänä kirjoitin.
Kaikki otetaan sisään, koska suomalaiset pillulliset ja pippelilliset ämmät heitä tahtovat ja tarvitsevat.

Oloneuvos

Luuletteko te idiootit, että Suomen rajoilla ammutaan yhtään mitään millään, joka osaa pyytää turvapaikkaa. Rajavartiolaitos noudattaa sisäministeriön ohjeita ja lakia. Se on ihan sama saatana. Vaikka sieltä tulisi miljoona pakolaista niin yhtäkään laukausta ei ammuttaisi.

Qroquius Kad

Ei ammuta, koska te suomalaiset haluatte saada paskanvärisiä herroiksenne.

Timppis.

Onneksi olet saanut turvapaikan suomesta etkä ruotsista

Qroquius Kad

Olen syntyperäinen Suomen kansalainen kuten vahnempani ja esivanhempani, vaikka en kuulukaan teihin suomalaisiin.

Kuulun johonkin korkeamman kehitystason kansaan, joka on saanut buddhalaisen rangaistuksen joutua syntymään orjien ja huorien kansan sekaan.

Itsepä tämän tienasin perseilemällä edellisessä elämässäni.
Täytyy yrittää olla parempi nyt, että saisin syntyä seuraavalla kerralla unkarilaiseksi tai muuhun kehittyneeseen kansaan, johon kuulun.

vanha & väsähtänyt

Alkaa näköjään joillakin jo iso pyörä heittämään. Vai et kuulu meihin suomalaisiin vaikka olet syntyperäinen suomalainen? Olet sitten buddhalaisuuden kautta itsesi ylentänyt meitä muita suomalaisia korkeammalle. Ylemmyyden tunto paistaa läpi kommentin ”vaikka en kuulukaan töihin suomalaisiin”. Tämä lause paljastaa sinusta paljon enemmän kuin ehkä itse ymmärrätkään. Yritä pohtia mitä se voisi olla.

vanha & väsähtänyt

Kerros vielä kuuluuko ruokavalioosi lihaa? Jos kuuluu, ja todellakin uskot buddhalaisuuteen, älä suotta elättele toiveita syntyväsi seuraavalla kerralla unkarilaiseksi. Lihansyöjänä (joka ei buddhalaisuuteen kuulu) tulet kys.olevan uskonnon mukaan syntymään joksikin kärpäseksi tai kaatopaikalla jätteitä tonkivaksi rotaksi. Mutta ethän sinä mihinkään buddhalaisuuteen usko. Tuskinpa olet koskaan edes käynyt buddhalaisessa maassa.

Qroquius Kad

No enhän minä nyt aivan tosissani ollut, vaan pahalla tuulella.
Sitä tapahtuu tuon tuostakin, ja se näkyy mm. täällä.

Kunhan puren puuta ja lyön kyynärpäitäni kiviin tarpeksi monta kertaa, vihani lauhtuu taas siedettäväksi.

Matti Virtanen

Eikö parasta olisi tuhota hyökkäysaalto jo lähtöasemiinsa? Saataisiin taas ehkä torjuntavoitto ainakin.

Qroquius Kad

Miten se tehtäisiin?

pitkä Algebra

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008956197.html

”Poliisi pyytää havaintoja lauantain ja sunnuntain välisen yön tapahtumista Espoon Leppävaarassa.”

Jutun jatko on varsin kummallinen: Sen mukaan tuo on tapahtunut jo 10. päivä eli TOISSAlauantaina ja tuntomerkkeinä annetaan UHRIEN tuntomerkit.

Yrittääköhän taposklaani jälleen pimittää etnokepposia ?

Läps, läps, Läps, läps...

Slovenia on päättänyt satsata ”Avatkaa sydämenne ja lompakkonne”-politiikkaan ja poistanut rajoiltaan piikkilankaesteet.

Last edited 1 vuosi sitten by Läps, läps, Läps, läps...
Valitettavasti:

Ensin Italiaan, sitten Sloveniaan, sitten Itävallan kautta Saksaan.

Make's perfect sense

Kiitos Paavo.

Energia- ja pakolaisase ovat varmoja vittumaisuuksia joita ryssä voi ja sen kannattaa käyttää.

Ja miksi ei käyttäisi – kaikenhan piti olla sallittua sodassa ja rakkaudessa. Tänään EU ilmoitti antavansa 500 lisämiljoonaa Ukrainalle aseapuna, jotta voivat tappaa venäläisiä. Ja aivan varmasti noilla 500 miljoonan aseilla saadaan muutama tuhat ryssää hengiltä.

Venäjällä tietenkin kiroilevat, että perkele minkä tekivät ja eikö noita saatanan EUnukkeja saada lopettamaan tuota Ukrainan aseistamista. On kohtuullista olettaa että viimeistään tuolloin jollain kremlissä välähtää…

Hei muistatteko kun 2015 eurooppa oli ihan kusessa kun kaikenlaiset rättipää-murjaanit lähti ”avustuslaivoilla” kohti eurooppaa. Tuota matu-kansanvaellusta edelsi öljyn hinnan romahdus, mikä toi köyhyden ja mellakat moniin arabi-ja pohjois-afrikan eikä ihmisillä ollut enää varaa ostaa ruokaa. Järjestetään uudet ruokamellakat jotta saavat kiristettyä Eunukit lopettamaan Ukrainan aseistus.

Moiskiss!

Ei hätää! Makrooni suuteli tänään intohimoisesti Arabiemiraattien sulttaania.

Dore (Dåre) ei luovuta

Mutta mitä teemme Receptarie (=farmaseutti) Erdokaanille joka taas bannaa meitä? Voisiko Makaroonin pusu auttaa?

Twitter-Soturi

Mitä meedioita seuraat kun edes valtameediaan ei ole luottamista. Onko Puolan meedia luotettava?. Entä yksittäiset twitter soturit. UPI:n Mika Aaltola on mielestäni hyvä jaarittelija jonka jargonista kukaan ei tunnu ymmärtävän mitään. Erdogaani yhdessä Putinin kanssa taitaa vedättää Eurooppaa ja jenkkejä 6-0 kölin alta.

Qroquius Kad

On se kyllä hieman erikoista vedätystä tuo Putlerin, jossa tuhotaan oman maan sotilaallinen ja taloudellinen suorituskyky ja suistetaan se ikuisiksi ajoiksi hylkiövaltioksi.

Sangen nerokasta on myös höpöfaaraon vedätys luhistaa oma talousvaikeuksissa oleva maansa hylkiövaltion kaveriksi ja joutua NATO-yhteistyön ulkopuolelle;
juuri sen yhteistyön, jossa Turkki on neljä(!) kertaa joutunut pyytämään NATO-apua ja joka kerta saanut.

On niin ovelaa vedätystä tuollainen, ettei sitä voi ymmärtää kuin Turtapää kavereineen.

Saida Andersson

Erdo-khan pelaa niin moneen pussiin ettei itsekään enää muista ja myy lehmän mennen tullen kaikille ostajille. Lisäksi miehellä on helvetin suuri EGO ja oikuttelevainen ja ailahtelevainen luonne.

Voihan hyvinkin olla että NATOon mennään, eri asia on vain että koska? Ehkä vuoden tai kahden? Sinä aikana voivat jo hävitä Erdo, Putte ja Bidén ja tilalle tulla Trump ja Putte 2.0.

Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma.

Qroquius Kad

Suomesta tulee NATOn täysjäsen sillä hetkellä, kun kaikki muut NATO-maat Turkkia lukuunottamatta ovat ratifioineet.

Sen pisteen jälkeen Turkin kanssa ei enää asioida mitenkään, vaan se suljetaan NATOn päätöksenteon ulkopulelle, kunnes se joko eroaa tai ratifioi Suomen täysjäsenyyden.

Höpöfaarao ei todellakaan ole se, joka voi käskyttää ja komennella;
päinvastoin USAn kongressissa, joka päättää mm. hävittäjäkaupoista on alkanut kuulua jo nyt ääniä, ettei Turkille pidä enää myydä mitään.

Kyllä höpöfaarao nämä tietää oikein hyvin.

Huru-ukko

Siksi nämä mainitsemani maat ovat pikkuhiljaa nousemassa asemaan, jossa ryssä puetaan uudestaan. Ja haluaisinpa, että Suomi olisi mukan tässä yhtenä vaatturina.
Tarkoitatko, että puetaan puupalttoisiin? Kannatan ajatusta.

Minä

On tuo puolan kieli vähän heikoilla. Viimeksi seitsemän elämää sitten osasin muutaman sanan sitä, mutta nekin ovat unohtuneet. Jospa kirjoittelisit niiden pohjalta uutisia? Please 🙂

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
Make’s perfect sense

Juu, EU:n kohtalonhetket on edessä ensi kesään mennessä, itä-euroopan VISEGRAD maat osaavat sulkea rajansa, mutta pahoin pelkään että länsieuroopasa kokoustetaan, painetaan rahaa ja laaditaan solidaarisia jakosuunitelmia turvisten jakoon vielä aivan liian pitkään.

Tänään Ursula Van Jotain kertoo tekstiTV:ssä että koko EU:ssa valmistaudutaan kaasun käytön säännöstelyyn. Siis tämä touhu tulee menemään ihan vituiksi.

Eilen huomasin että amerikan isot pankit ovat muutaman viime kuukauden aikana ostelleet markkinoilta 500 miljardin edestä kultasertifikaatti-derivaattoja joita ovat itse ensin kaupitelleet sijoittajille. Pankit yrittää kaikin keinoin estää kullan hintaa nousemasta, ettei sijoittajat lähde (bank run) vaihtamaan sertifikaattejaan kultaan, jota pankeilla ei oikeasti ole holveissaan. Venäjä puolestaan pyrkii manipuloimaan kullan hintaa ylös, ja onnistuessaan voi saada länsimaiden pankit nurin. Eli siinä on vielä yksi bonusvittumaisuus. Sissisodalla Ukraina voittaisi

Sherlokki suvakko

Se tässä onkn kyrsinyt Lännen mennessä ryssän miinaan! Jo ennen tätä sotaakin se oli nähtävissä, mutta ollaan, niin hyvesingaloivia että ei rajaa millään. Ylikansoitus on tosiasia ja tälläisinä hetkinä hikikarpalot suorastaan pusertuu ottanahkaan tulevaisuuden näkymistä..

Minä

Unkari vaikuttaa olevan Venäjän kaasusta ja öljystäkin riippuvainen. Se ei pysty katkaisemaan kovinkaan nopeasti niiden ostamista Venäjältä.

Make's perfect sense

Joten Saksa tässä kusee itseään nilkkaan, ei muut maat.

Tuo Saksa tässä nyt ongelma onkin. Saksan talous hyytyy syvään taantumaan/lamaan jos sen teollisuudelta loppuu energia. Saksa kun on Suomenkin ylivoimaisesti suurin (tuonti- ja) vientimaa, niin Saksan taantuma leviää pian ympäri eurooppaa.

EUn yritys ajaa Venäjä konkurssiin on jo kääntynyt Eurooppalaisia itseään vahingoittavaksi
a) ei kaasua -> euroopan talous lamaan
b) ei viljaa matu-maihin -> miljoona turvista tunkee Eurooppaan
c) venäjä manipuloi raaka-ainemarkinoita yrittäen ajaa länsimaisia pankkeja nurin

EU:n viimeisin pakote kieltää kultakauppaa venäjän kanssa ja veikkaan että se liittyy länsimaisten pankkien liikkeelle laskemaan valtavaan määrään paperikultaa – mikä määrää (lue: painaa alas) myös fyysisen kullan hinnan. Pankit tuskin ovat sittenkään ostaneet kultaa markkinoilta, vaan vain printtavat sitä sijoittajille jotka naivisti uskovat voivansa aina vaihtaa nuo paperikulta-sertifikaatit kultaan.

Notional-Amounts-of-Precious-Metals-Derivatives-at-U.S.-Commercial-Banks-through-March-31-2022.jpg
Räätälirättäri

Jos Suomi lähtee mukaan vaatturiksi niin lähdetkö sotimaan Suomen armeijaan?

Lauri

Eurooppalaiset poliitikot haalivat matunsa ihan itse ja tähän saakka he ovat olleet NATOn kannattajia. Ei siihen putleria tarvita.

Pulteriland

Pulteri voi yrittää lähettää ennennäkemättömän kerta-annoksen. Ruotsiin ei 165.000 kuten 2015 vaan 1.650.000.

Iltapanomat

ja rottalaiset lähettäis ne suomeen. Suomi horo vaan kiittäisi.

Timppis.

Jokerit tuli jo suomeen ei ollut kovinmontaa matua kyydissa mutta hyviä pelimiehiä kuitenkin jotka tarjoaan iloisia pelihetkiä meille kaikille perinteiseen tapaan eli kiekkoa lapaan.

Iltapanomat

Putin on roudannut jo yli puoli vuosisataa negroideja ja rättipäitä tänne pikkupöksyt märkänä ja haarat leväällään. Nytkö te vasta heräätte siihen mitä on tapahtunut. Vähän myöhäistä nyt.

Kukavaan

”Nytkö te vasta heräätte siihen mitä on tapahtunut. Vähän myöhäistä nyt.”

On tullut korjausvelkaa.

Naapurimaat

Eikös sitä viljaa ole rahdatu Moldovan kautta koko kevään ja kesän ajan? Ainakin USA on saanut viljansa sitäkautta vastineena asetoimituksilleen Ukrainaan.

Big l

Kyllä se ruoka täältäkin loppuu kun tulee miljardi täysin onnetonta, kädetöntä patalaiskaa imbesilliä afrikasta syöttöporsaiksi. Miten noin surkea, tyhmä, laiska, saamaton ja sotaisa rotu on voinu ikinä selvitä tähänpäivään asti kun ovat riippuvaisia länsimaisesta ruuasta, lääkkeistä, rahasta, projekti ja rakennus ryhmistä…kaikesta. mikään ei koskaan ole riittävästi kun eivät vaivaudu itse tekeen muuta kuin lähteä muualle eläteiksi ajaen samalla vastaanottavat maat lopulta samaan jamaan mihin ovat kotimaansa saaneet. Rajat kiinni ja muuttovirta vain takaspäin. Kyllä luonto lopulta hoitaa noi yli sikiävät loiset planeetalta. Kun vielä tappavat toisiaan milloin ahneuden, itsekkyyden tai uskonnon yms syistä. Miks koko maailman pitää kärsiä siitä että afrikkalaiset on laiskoja vastuuntunnottomia rikollisia pohjasakkoja.

Timppis.

Sitä sanotaan kehitysavuksi jonka tietysti rasistit maksaa

T

”Venäjä voi käyttää Ukrainan sodan sivupiirteenä pakolaisasetta Eurooppaa vastaan”Sanoisin että tulee käyttämään. Vain ajan kysymys.

Timppis.

Meinaatko että ne alkaa paimentamaan jotain miijoonäpäisiä uggabukka äbläwäblä laumoja eri rajojen tuntumaan ihankuin ei olis tällähetkellä muuta tekemistä jamatuillekkaan ei ole kovin huokuttelevaan kun ei ole laukunkantajia vaan jostakin kun valittaa tulee kalshnikovintukkia otsalohkoon.

T

No, venäjähän voi laittaa vaikka vankilansa tyhjäksi vangeista. Vangeille käsketään rajalla sanoa että ovat poliittisia vankeja

Artillery man

Siellä Venäjällä taitaa olla jo valmiiksi satoja tuhansia, ellei peräti miljoonamäärin islamilaisista kehitysmaista, syystä tai toisesta, sinne kulkeutuneita muslimijorkkeja, jotka ei sielläkään niin suosittuja ole, etteivät niistä luopua raskisi. Ei niiden tarvitse kuin kuljettaa ne Suomen rajan vähemmän vartioiduille osille ja osoittaa suuntaa Kalashnikovin piipulla ja kehoittaa pitämään kärsä länteen päin ja jalat liikkeessä vai täytyykö auttaa.

Stefan Lööööfvenni

Eli samaa asetta mitä EU, Ruotsi ja CIA ovat jo käyttäneet Suomea vastaan vuosien ajan.

Voi vittu sentään että on jouduttu koko maailman sylkykupiksi. Sen siitä saa kun on ydinaseeton pohjola.

Suomi Finland

Jos ruokavarastot loppuvat katastrofaalisesti, niin nälkä tulee niin nopeasti, että kovin pitkiä matkoja ja odotuksia ihmiset eivät kestä, ellei jokin ulkopuolinen taho järjestä logistiikkaa ruokahuollon takaamiseksi.

Ja jos Ukrainasta ei tule viljaa muutenkaan, niin kysymys kuuluu, että miten tuollainen ruokahuolto sitten oikein järjestettäisiin.

Omalla kustannuksella lentorahtina EU:n järjestämänä Ukrainasta Afrikkaan?

Ei tule onnistumaan. Jos ruoka loppuu, niin 100 miljoonaakin ihmistä kuolee nopeasti nälkään ehtimättä juuri edes ajatella muualle lähtemistä.

Venäjä on kriisin alulle panija ja venäläisten syyksi tämä asia menee. Ei voi olla niin, että puolustautuvaa osapuolta syytetään hyökkäävän maan aikaansaannosten vuoksi, vaikka Venäjä tietysti yrittää syyllistää Ukrainaa, kun tämä ei alistu ja päästä näin ollen viljaa kulkemaan Venäjän sanelemin ehdoin.

vanha & väsähtänyt

Järkevää pohdiskelua.

Artillery man

Kyllä sieltä lukemattomia määriä nuoria muslimijätkiä pääsee lähtemään. Katsokaahan vain. Muillahan ei niin väliä olekaan. Ei edes heille itselleen. Ne muut on lähinnä omaisuuden asemassa ja vähäarvoisen omaisuuden muslimimies helposti jättää jos arvelee voivansa sillä parantaa oman arvokkaan itsensä elintasoa.

Irmeli

Ei yhtään Lähi-itäläistä, eikä Afrikkalaista matuäijää tänne ei yhtäkään. Ruotsin oloja kun tarkkaan seuraan ja Riks uutisia ja Samhällsnyttiä seuraan, niin ei hyvältä näytä siellä, eikä kohta täälläkään. Tämä ei ole muukalaispelkoa, vaan muukalais realismia, ihmiset tietyistä maista, tietyllä uskonnolla ei vaan sovi tänne, eivätkä tule sopimaan.

Kukavaan

Sana ”pakolaisase” kuvaa ilmiötä, jonka asevaikutus olisi helposti torjuttavissa kohteena olevan maan niin halutessa. Nyt kumminkin länsimaissa liian monen tajuntaan ei mahdu ajatus epätoivottujen, kutsumattomien muukalaisten torjumisesta.

Valtamedia käyttää maahantunkeutujista sanaa ”siirtolainen”, jota sanaa perinteisesti on käytetty kohdemaahan sen suostumuksella asumaan tulevista. Sanalla ”siirtolainen” yritetään siirtää laillisuuden vaikutelma maahantunkeutujiin.

Sana ”pakolaisase” voi antaa mielikuvan olosuhteiden murjomista ihmisistä, joiden tukalaa asemaa käytetään hyväksi. Kumminkin tämän aseen kranaatit eli ”pakolaiset” ovat silti kranaatteja, jotka aiheuttavat vahinkoa.

Ihmismassojen käyttö hyökkäyksissä on ollut rutiinia sodankäynnissä. Miehet pakotettiin vielä 1800-luvulle asti hyökkäämään tiiviissä rivistössä. Ampuivat yhteislaukauksen ja jatkoivat miekoin. Vastapuoli tiesi käytännön ja tuhosi parhaan kykynsä mukaan hyökkääjiä.

luke

Ei ihmismassat vaella tuhansia kilometrejä ilman logistiikkaa korkeintaan varakkaampi väki siihen tarvitaan kuljetusketjuja jonka joku järjestää sitikin se on haastavaa kuten nähdään vaikka armeijatasolla Ukrainassa.Pariviikkoa erämaassa ilman kunnon varusteita noutaja tulee.

Ilmankos VMA ei kuulu

2014-2016 jobbailivat venäläiset ja israelilaiset datateknikot Sveriges Radion salaisten juttujen, mm hälytyssysteemin VMA kanssa joka on turvallisuusluokiteltu. Sveriges Radion poliittisesti valituilla vihervassariämmillä ei ollut aavistustakaan mitä teknikot puuhastelivat ja 2016 koko projekti kaatui. Fåntrattar.

https://www.dn.se/sverige/sveriges-radio-lat-it-tekniker-fran-israel-och-ryssland-jobba-innanfor-skalskyddet/