15-vuotias tyttö vangittiin 10-vuotiaan veljensä murhasta epäiltynä

Tukholman käräjäoikeus vangitsi tänään 15-vuotiaan tytön epäiltynä viime lauantaina Vällingbyssä tapahtuneesta murhasta. Tyttö kiistä rikoksen.

Poliisi sai ilmoituksen viime lauantaina Vällingbyssä sijaitsevaan huoneistoon, jossa kerrottiin olevan vakavasti loukkaantunut henkilö. Loukkaantunut oli 10-vuotias poika, joka kuoli saamiinsa vammoihin sunnuntaina.

Poliisi otti lauantaina kiinni pojan 15-vuotiaan isosiskon tapahtumapaikalta ja tyttöä epäillään nyt murhasta. Mitään motiivia teolle ei ole kerrottu.

Perhe, eli äiti ja kaksi lasta ovat tulleet Ruotsiin Kazakstanista vuonna 2013. Tai tarkasti ottaen Puolan kautta, joka oli jonkinlainen välietappi. Tyttö on kärsinyt jonkinlaisen ”apaattisen pakolaislapsen” oireita, ja häntä on mm. pakkoruokittu 12-13-vuoden iässä.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.