15-vuotias tyttö vangittiin 10-vuotiaan veljensä murhasta epäiltynä

Tukholman käräjäoikeus vangitsi tänään 15-vuotiaan tytön epäiltynä viime lauantaina Vällingbyssä tapahtuneesta murhasta. Tyttö kiistä rikoksen.

Poliisi sai ilmoituksen viime lauantaina Vällingbyssä sijaitsevaan huoneistoon, jossa kerrottiin olevan vakavasti loukkaantunut henkilö. Loukkaantunut oli 10-vuotias poika, joka kuoli saamiinsa vammoihin sunnuntaina.

Poliisi otti lauantaina kiinni pojan 15-vuotiaan isosiskon tapahtumapaikalta ja tyttöä epäillään nyt murhasta. Mitään motiivia teolle ei ole kerrottu.

Perhe, eli äiti ja kaksi lasta ovat tulleet Ruotsiin Kazakstanista vuonna 2013. Tai tarkasti ottaen Puolan kautta, joka oli jonkinlainen välietappi. Tyttö on kärsinyt jonkinlaisen ”apaattisen pakolaislapsen” oireita, ja häntä on mm. pakkoruokittu 12-13-vuoden iässä.

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Kävikös tässä jotenkin siihen tapaan, että tyttöä pakotettiin näyttelemään ”apaattista” letkuruokintaa myöten samaan aikaan kun pikkuveli sai tehdä mitä ikäisensä lapset tykkäävät?
Siitä sitten kertyi pienenpuoleista katkeruutta, josta on nyt seurannut grande finale.

Pahoja tapoja oli tyttö selvästikin omaksunut liberaalista Pohjoismaasta;
Kazakstanissa tyttö olisi kiltisti tehnyt mitä käsketään ja sillä siisti!

Daavidin poika

Uskomaton tarina. Tyttö on ollut ehkä viisivuotias kun ovat lähteneet sotaa vainoa, ja kidutusta pakoon Ruotsiin 2013. On varmaa myös, että poika on syntynyt 2012 Kazakstanissa.? Sekin vielä hämmentää tilannetta, koska uhrin ”isästä” ei ole tietoa julkisuudessa.? Sekin askarutta, että olisiko tuo uhri ollut kehitysvammainen.?

Asia on nimittäin näin: Meillä pohjois-euroopan maissa on sellainen systeemi, että jos jokun perheen jäsen kuolee lunnollisen kuoleman, niin silloin valtionkonttori maksaa koko perheelle määrätyn rahasumman. Jos perheen lapsi kuolee luonnollisen kuoleman niin lapsen vanhemmat ”kumpikin”” saavat valtionkonttorilta 20 600 €uroa korvauksia. Jos perheessä on muita lapsia niin näille lapsille maksetaan 6600 € kertakorvauksena. Käykää (Kevan) sivustoola

Tekihän Irakilaiset sisarukset tepun Suomalisille veronmaksajille. Keva kerkesi maksaa sisaruksille tuon 20 600€. Heidän isä muka ammuttu Irakissa. Mutta toisin kävi

Ilmari

Ei tuo pidä paikkaansa. Mistä sen keksit?Valtiokonttori ja Keva ovat sitäpaitsi eri laitoksia.

Qroquius Kad

Ja ovatko vielä menneet keskenään sekaisin Keva ja Kela?