Lieksassa epäilty henkirikos – havaintoja pyydetään

Itä-Suomen poliisi tutkii epäselvää kuolematapausta Lieksassa. Poliisille ilmoitettiin 20.7.2022 alkuyöstä, että Lieksassa Jokikadun päässä uimarannalla on kuollut mieshenkilö.

Poliisipartio löysi tapahtumapaikalle mentyään paikalta n. 35-vuotiaan mieshenkilön kuolleena. Poliisin suorittamien tutkimusten perusteella vainajan kuolinsyy on epäselvä ja henkirikoksen mahdollisuutta ei voida poissulkea.

Poliisi pyytää henkilöiltä, jotka ovat liikkuneet Lieksan Jokikadun uimarannalla tai uimarannan läheisyydessä 20.7.2022 klo 20.00-24.00 välisenä aikana, tai asiasta muuten tietäviä ilmoittamaan mahdollisista havainnoistaan Itä-Suomen poliisille. Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa joko sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjenumeroon 041 711 8377.

Poliisi muistuttaa, että pienikin havainto voi olla merkittävä tutkinnan kannalta.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kytät

Poliisi pyytää vainajan tappajaa ilmoittautumaan sekä selvittämään tapahtumien kulkua, videomateriaalin kera, kiitos. Emme ehdi tätä tutkia koska kaikki voimavaramme ovat keskitetty mopojen trimmaajien jahtaamiseen sekä pullakahvitaukoihin. Odotamme kansalaisilta ymmärrystä.