Tukholman ”metrotuuppaajalle”, suomalaiselle naiselle syytteet murhan yrityksestä

Heinäkuun alussa tapahtui melko järjetön teko Tukholmassa Hökarängenin metroasemalla. Nainen istui odotuspenkillä, kunnes yhtäkkiä nousi ylös ja tuuppasi miehen ratakiskoille.

Mies kirjaimellisesti lensi kiskoille, löi päänsä ja menetti tajuntansa. Juuri samaan aikaan asemalle oli tulossa metro, mutta laiturilla olleet matkustajat onnistuivat viittomaan kuljettajalle ja tämä pysäytti junan ajoissa.

Kaksi matkustajaa kapusi alas raiteille ja mies nostettiin laiturille. Mieheltä vuoti verta päästä ja hänen kätensä oli murtunut. Nainen yritti muina miehinä poistua paikalta, mutta muutama henkilö pidätteli häntä kunnes poliisi tuli paikalle.

Nainen on ollut tekohetkestä asti vangittuna, eikä ole kertonut teolleen mitään muuta motiivia kuin sen, että mies oli musta. Toisaalta hän on kiistänyt teon. Nainen väittää, että kuvissa näkyvä henkilö ei ole hän. Nainen on nelikymppinen suomalainen nainen. Oikeudenkäynti alkaa perjantaina syytteenluvulla murhan yrityksestä.

Subscribe
Notify of
guest
45 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
tappernoje

Vaikee juttu – maa on pilattu – kuuntelen Taubea ja kuvittelen vanhaa Ruotsia

ernesti_loosonen

Kannattaisi käyttää ennakkotapauksina niitä pakoloisten tekemiä valkoihoisten ihmisten junan alle tyrkkäyksiä, että minkälaisia tuomioita niistä on annettu.

Irmeli

Työnnä junan alle 3 istu yhdestä… kyyneleet valuu suvakin poskilla, ne tuo linnaan kaakkua ja pullaa…ettei matulle tule paha mieli kun on tuomittu, kun kumminkin se oli rasistien syytä…Tämmöinen on ruotsalainen yhteiskunta nykyään..ja hölmölä tulee hyvänä 2 perässä..

Kukavaan

Nyt ei armoa anneta, koska tuuppaajaksi epäilty on suomalainen.

Daavidin poika

Ihmettelen vain miksi tuon naisen kansalaisuus julkaistiin heti.? Miten kävi Skellefteå:ssa missä uhri on alaikäinen.?

Muuten ihan normi päivä Ruotsissa, kun ottaa huomioon rikollisuuden.

Kukavaan

”Ihmettelen vain miksi tuon naisen kansalaisuus julkaistiin heti.?”

Ruotsalaiset suvakit ostivat itselleen synninpäästön. Oletan, että sisimmässään keskimääräinen ruotsalainen pelkää konfliktia vihollisen kanssa ja antaa periksi, tekee myönnytyksiä ostaakseen vielä hetken rauhaa. Ruotsissa on muistissa viimeaikaiset koraanimielenosoitukset ja jos tämä teko olisi mennyt ruotsalaisen väestön piikkiin, niin se olisi voinut toimia sytykkeenä moniosaajien riehumiselle.

Joten ehkäpä Ruotsin viranomaisille tuli teon jälkeen tenkkapoo. Valkoinen nainen oli tuupannut mustan raitelle. Ja kyseessä olikin riikinruotsia puhuva Agneta. Jos tämä paljastuisi muslimit saisivat raivarin. Mitä tehdä… keksitään, että tekijä oli suomalainen. Valehdellaan kylmän rauhallisesta kansallisuus. Jukistetaan valhe mahdollisimman nopeasti. Ei salailla mitenkään. Näin sammutetaan alkuunsa muukalaisväestön keskuudessa ajatukset kostosta.

Pragmaattista ja halpaa.

Toppitshattu päästä ota

”Mitä tehdä… keksitään, että tekijä oli suomalainen. Valehdellaan kylmän rauhallisesta kansallisuus. Jukistetaan valhe mahdollisimman nopeasti. Ei salailla mitenkään. Näin sammutetaan alkuunsa muukalaisväestön keskuudessa ajatukset kostosta.” Tämä on kyllä foliohattuilua. Eivät mustat erottele ruotsalaisia ja suomalaisia, molemmat ovat VALKONAAMOJA ja se riittää heille.

Jos nainen ei olisikaan suomalainen tulee se nopeasti esille, onhan naisella, sukulaisia, ystäviä, tuttuja. Ei ole mitään järkeä valehdella kansalaisuutta, parempi on pitää turpa kii ja vedota esitutkimukseen.

Last edited 1 vuosi sitten by Toppitshattu päästä ota
Kukavaan

Kiitos kommentista. Mustat eivät tietenkään tee eroa ruotsalaisen ja suomalaisen välillä. Mutta ruotsalaiset kyllä erottavat. Hukkuva tarttuu vaikka oljenkorteen.

Valehtelussa on riski, että joku voi paljastaa valheet todistein. Mutta ne voi jättää huomiotta joten asia kunnossa ja todisteiden esittäjä on yleisön mielestä jonkinlainen hullu.

Pera Pervo

Suomalainen lehdistö kertoo vastaavassa uutisoinnissa aina taustat. Tekijä on usein esim. ”Espoolainen mies”.

Pera Pervo

Korjaan: ”espoolaismies”.

Ohmygod

Häh hää – luet sittenkin valtalehtiä!

Skellefteåtyttö ei herää?

NYT VASTA(!!!) Skellefteån suvakkipoliisi on herännyt peräänkuuluttamaan pikkutytön puukotuksen todistajia, nyt kun murhayrityksestä on jo kulunut 15 päivää:
”nainen leikkivien lasten kanssa, koirantaluttajamies, poika sähköpotkulaudalla”.
Voiko söölimpää eli saamatonta ja tyhmää poliisia olla olemassa?

https://norran.se/nyheter/skelleftea/artikel/skelleftepolisens-vadjan-efter-brutala-overfallet-pa-flickan-har-ar-vittnena-som-soks-av-polisen-andra-vittnen-har-pratat-om-dessa-personer/rg6vz5xj

Raisu

RASISTISEN MURHAN YRITYS!!!!!!! Vankeutta TUHAT VUOTTA ja sitten ELINIKÄINEN KARKOITUS!!!!!!!!!! Mustalle miehelle korvauksia BILJOONA KRUUNUA!!!!!!!
Skellefteån mustalle teinille omasta teostaan iso suklaakakku ja satoja suihinottoja sosiaalitantoilta sekä anteeksipyyntö viranomaisilta, bonuksena 50 miljoonan kruunun korvaukset rasismin aiheuttamasta mielipahasta.

Make’s perfect sense

Oho, harvoin näkee videoita valkoisten törkeyksistä mustia kohtaan. Ja ilmeisesti sen kunniaksi oli myös propagandamedian (expressen) toimitus tehnyt kaikkensa etnisyyksien ja detaljien esittelemiseksi.Tuskin koskaan on tarjolle pantu yhtä paljoa ja yhtä selvää videoa rikoksesta – Finsk medborjare, … rasistinen motiivi (varmasti päissään sanonut) ”sehän oli musta mies”. Ja totta kai video oli editoitu kasaan kaikista aseman kameroista, sen sijaan että olisi näytetty yhtä tai kahta sutattua pysäytyskuvaa.

Ei taida tapaus kuitenkaan mennä murhayrityksenä lävitse, koska tekijä rajusti päissään tuskin oli osannut ennakoida selän takaa lähestyvän metrojunan kohtaamishetkeä. Ja jos oikeesti ois ollut murhahaluja niin parempi olisi ollut odottaa sopivaa uhria aseman portin lähellä ja tyrkätä uhri raiteille kun juna on vielä hyvässä vauhdissa ja n.10 metrin päässä.

No juu, törkeä rikoshan tuo oli, jotta tervemeoa linnaan vain.

Last edited 1 vuosi sitten by Make’s perfect sense
Anonyymi

Mutta jos on niitä mielenterveysongelmia… Eikös sellainen tavan mukaan katsota ensimmäiseksi? Joskus siitä ilmoitetaan jo ennen kuin uhri/uhrit on saatu sairaalaan.

mari

Siis oliko tuo tuuppaajanainen humalassa? Jos kyseessä onkin mielenterveydelliset ongelmat, ei tätä naista välttämättä voida oikeudessa tuomita sikäli kuin psykiatrit toteaa hänen olevan syyntakeeton. Mutta lienee kai niin, että tapauksen saama julkisuus ja uhrin etnisyys tuo automaattisesti linnatuomion.

Kukavaan

Onhan se selvää, että kunnon valkoista ihmistä vituttaa neekerien näkeminen. Alati tuputetaan mustia mainoksissa ja mediassa. Paskaa oikein hierotaan valkoisten naamaan. Liika on liikaa. Naisella keitti ja jos oli humalassa, niin kynnys mieliteon toteuttamiseen oli alhaalla. Sääli, jos joutuu vankilaan.

Sama juttu rikastajilla. Heitä ottaa päähän päähän valkoiset, he vihaavat valkoisia. Jos samassa tilassa elää keskenään hyvin erilaisia populaatiota, niin seurauksena on niiden välisiä hylkimisreaktioita. Ne näkyvät muun muassa yksittäisen yksilöiden tekoina.

Vanha kyynikko

Heh,taas tarvittiin ”en finne igen”,kouriin tuntuvaan mielipiteen ilmaisuun,sweduthan vaan höpöttää,höpöttää ja höpöttää.Jag är Skogsfinne från östra Finland och snackar inte svenska.Saa pahoittaa mielensä.

Moonman

Aina kun rikastajat tekevät vastaavia kepposia tai terroristeeraavat puukoilla jne. , niin luotettava media kiirehtii otsikoimaan: ”mielenterveys-ongelmista kärsinyt henkilö” No eikö suomalaisnainen nyt siis kärsinyt mielenterveysongelmista? ovatko ne vain vasemmistolaisten ja rikastajien yksinoikeus

Tapio

70-luvulla kun suomalainen teki jotain kepposia niin iltapäivålehdissä oli aina isolla otsikkona EN FINNE IGEN, eli taas suomalainen.

EN FINNE IGEN! NATOKAMU!

Teko on törkeä ja osoittaa että naiselta puuttuu paljon pääkopasta, oli sitten kännissä tai ei. Sama koskee kaikkia junanalletyöntäjiä kansallisuudesta huolimatta.

Mutta oli tapaus mikä tahansa niin en tiedä onko KOSKAAN AIKAISEMMIN saatu näin nopeasti tekijän kansalaisuus toitotettua maailmalle? MIKSI KIIRE?
Sitä pitäisi kysyä toimittajalta.

Ei edes IKEAmurhaajan kansalaisuutta kerrottu pitkään aikaan, pärstä näkyi kyllä jonkin ajan kuluttua ja sehän itseasiassa riitti, hehe. Ei niin tarkkaa tuliko Eritreasta vai Etiopiasta.

Kukavaan

Ehkä Helsingissä joku somali nyt päättää kostoksi työntää suomalaisen metrokiskoille. Olkaa varuillanne.

Somaleitahan on kauheasti sorrettu. Rakensivat orjina Helsingin klassisen keskustan, joten heillä oikeus rikkoa keskustan talot. Näin tiesi somalityttö videolla.

Iso Pommi

Ehkä taas on kohta IKEAssa TEKNISKT FEL.

BLM-Jaakko

Tästä voi syntyä ties minkälainen BLM-buumi taas. Suomesta lähtee BLM-Jaakko(?) Ruotsiin laulamaan ikivihreää ballaadiaan ”Olen George Floyd”.

Mielenkintoista nähdä mikä nainen on naisiaan? Suomalainen turisti vai alkoholisoitunut ruosu? Mielentilatutkimus?

Qroquius Kad

Jos tämä olisi tapahtunut Suomessa, intersektifempsat Manna Sariinin ja tyttökavereiden kanssa olisivat saaneet hermoromahdduksen:

Pyhä Nainen kävi Pyhän Neekerin kimppuun!
Kumpi heistä on Pyhempi?

Iskisi sama tuskatila kuin luonnonsuojelijaan, joka näkee uhanalaisen rauhoitetun eläimen syövän uhanalaista rauhoitettua kasvia.

Onneksi svennet saivat selittää teon johtuneen suomalaisuudesta, jolloin voidaan syyttää murhan yrityksestä ja taputella tuomio ennätysvauhtia.

DeeQ

Suomalaisiahan on vanhastaan pidetty ruotsissa neekereinä joten asia kuittaantuu kulttuuriväen keskinäisenä nahisteluna?

Juha Sipilä

Mutta vastaavasti oikeita neekereitä on pidetty oikeina ihmisinä

En ala

Kieltämättä näkemyksiä olisi helpompi ilmaista sivustolla, jossa kielenkäytön ei tarvitsisi olla hillittyä ja jossa väkivaltafantasioiden katsotaan juontuvan sekasyöjän evoluution alkuajoista, jolloin homo sapiens – rodun jatkuvuus oli muusta kuin vaaleista ja mielipidekirjoittelusta kiinni.
Joka tapauksessa itse pk-seudulla asuneena ja edelleen siellä päivittäin työssä käyvänä ymmärrän hyvin kuinka katukuvan kehitysmaalaistuminen nostaa vihan pintaan.Ilmiö, jota koemme on sama, vaikka hiukan eri muodossa, kuin luovutetuilta alueilta evakuoiduilla: he joutuivat jättämään kotinsa viholliselle. Tuo vihollinen edusti eri kulttuuria, puhui eri kieltä ja käytännössä ryösti röyhkeästi sen, minkä eteen sukupolvet olivat tehneet työtä. Tämä nykyinen vihollinen ehkei vie meidän kotiamme heti, mutta se asettuu naapuriin ja sieltä käsin ympäröi meidät vieraudella ja repäisee meidät juuriltamme. Lopulta, toisin kuin evakoilla, meillä ei enää ole aluetta omassa kotimaassa, jossa aloittaa alusta.

Ali Pukka Krökarängen

Kuullostaa suomenruotsalaiselta kulmillapäivettyneeltä nistiltä/listilta:

https://www.flashback.org/leave.php?u=https%3A%2F%2Feasyupload.io%2F02u0ek

A. Llergia

Asuu vissiin Rinkebyssä.

Qroquius Kad

Asustaa tuossa osoitteessa

https://www.merinfo.se/person/Sp%C3%A5nga/Jennifer-Eva-Carolina-Ingberg-1979/bs6ao-3fm9s

yhdessä Laila Aframin, 62 vuotta kanssa.
Mikä lie suhteensa.

M.A. Tukka

Ehkä äiti joka sittemmin on mennyt matukan kanssa naimisiin.

Qroquius Kad

Syntyi Vaasassa 4.3.1979 nimellä Eva Carolina Ingberg, otti 24.3.2006 uudeksi ensimmäiseksi etunimekseen Jennifer kahden alkuperäisen lisäksi.
On ehtinyt toimitella monenmoista:

file:///C:/Users/eltk/Downloads/S%C3%B6dert%C3%B6rns%20TR%20B%2010523-22%20Aktbil%2010,%20Utskrift%20av%20belastningsregiste.pdf

VMP

Eli suomenruotsalainen joita ei kyllä lasketa suomalaisiksi ovat etuoikeuksia itselleen pummaava suomalisia hyväksikäyttävä ja halveksiva joukko.

Qroquius Kad

Tämä taisi olla sieltä Ankdammenin matalammasta päästä, missä vesikään ei ole niin kirkasta.

mari

Merkittävä osa ruotsinkielisistä suomalaisista, joka mielestäni on parempi termi kuin ruotsinsuomalaiset, ovat alunperin suomalaisia sukujuuriltaan. He ovat vain aikanaan vaihtaneet sukunimensä koska ruotsia puhumalla ja ruotsalaisella sukunimellä pääsi helpommin eroon köyhälistöstä ja pääsi valtiolle töihin. Noihin aikoihin suomen kielellä ei ollut mitään asiaa virkamiesten hommiin. Jos nyt oikein muistan, n.80% ruotsinkielisistä suomalaisista on alunperin suomalaista sukujuurta. Ahvenanmaalaiset ovat täysin eri asia.

ernesti_loosonen

Rantaruåttalainen on ihan paras nimitys.

ernesti_loosonen

Onkohan sukua Mikaela Imperille, sille entiselle keihäksen heittäjälle?

VMP

Harmi ettei sillä ollut munia olisi voinut masturboida tuossa ja läpsytellä mulkullaan ihmisiä selkään.. Sitä paitsi tuo oli ruotsalainen se, että on syntynyt suomessa ei tuosta suomalaista tee, ingberit eivät ole suomalaisia…

White Übertrash

Kas kummaa että unohti kusta raiteille ukkelin perään. Se olisi ollut piste i:n päälle ja täysin sopivaa a.o. tyyliin ja habitukseen.

Juha Sipilä

Nyt pää räjähti minulla.

Raijj

Aika äkkiä päästiin sormella osoittelemaan ruotsin malliin kun ilmeni että asialla oli somalainen, niin ei tarvitse pelätä rasismisyytöksiä. Mutta onko tässä siis suomalainen vai suomenruotsalainen tekijä? Nimestä päätellen olisi kyllä suomenruotsalainen. Katselin kommentteja samnytin artikelin perässä ja siellä oltiin tohkeina että tuon pitäisi painua sinne mistä on tullutkin eli suomeen mutta eikö pitäisi oikeasti painua sinne mistä on tullutkin eli ruotsiin?