Mediat kiepsauttivat Paludania koskevan uutisoinnin ylösalaisin

Lauantaipäivä käytettiin yleisradioyhtiöissä Sverigesradiossa ja Svt:ssä vinksauttamalla Rasmus Paludania koskeva uutisointi ylösalaisin. Uutisyhtiöt väittivät, että Rasmus Paludaniin käytetyt miljoonat voisi käyttää paremminkin.

Molemmat valtiolliset yhtiöt kertoivat uutisissaan, että Rasmus Paludan on maksanut yksin Länsi-Ruotsin poliisipiirille yhdeksän miljoonaa kruunua (900 t euroa). Kymmeniä poliiseja joudutaan hälyttämään ylitöihin kun Paludan pitää manifestin ja muslimit aloittavat mellakoinnin.

Yhtiöt vertailevat rahojen käyttötarkoitusta, eli poliisien ylityökorvaukset, majoitukset, kalusto, tuhoutuneet kalustokulut jne. Poliisin mukaan rahaa voisi käyttää paremminkin.

Moni ymmärtää, että ylösalaisin kiepsautetussa uutisoinnissa kulujen aiheuttajaksi kerrotaan Rasmus Paludan. Mutta Paludanhan ei ole rikkonut paikkoja ja mellakoinut. Paludan ei ole maksanut veronmaksajille penniäkään vaan mellakoivat muslimit. Miten Paludania voi syyttää siitä, että hän maksaa veronmaksajille rahaa, koska muslimi mellakoivat.

Paludan on jatkanut edelleen koraanimanifestejään, mutta jollain tavalla tunnelma on rauhoittunut, eikä mitään sen kummempia vastamielenosoituksia ole tapahtunut.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.