Mediat kiepsauttivat Paludania koskevan uutisoinnin ylösalaisin

Lauantaipäivä käytettiin yleisradioyhtiöissä Sverigesradiossa ja Svt:ssä vinksauttamalla Rasmus Paludania koskeva uutisointi ylösalaisin. Uutisyhtiöt väittivät, että Rasmus Paludaniin käytetyt miljoonat voisi käyttää paremminkin.

Molemmat valtiolliset yhtiöt kertoivat uutisissaan, että Rasmus Paludan on maksanut yksin Länsi-Ruotsin poliisipiirille yhdeksän miljoonaa kruunua (900 t euroa). Kymmeniä poliiseja joudutaan hälyttämään ylitöihin kun Paludan pitää manifestin ja muslimit aloittavat mellakoinnin.

Yhtiöt vertailevat rahojen käyttötarkoitusta, eli poliisien ylityökorvaukset, majoitukset, kalusto, tuhoutuneet kalustokulut jne. Poliisin mukaan rahaa voisi käyttää paremminkin.

Moni ymmärtää, että ylösalaisin kiepsautetussa uutisoinnissa kulujen aiheuttajaksi kerrotaan Rasmus Paludan. Mutta Paludanhan ei ole rikkonut paikkoja ja mellakoinut. Paludan ei ole maksanut veronmaksajille penniäkään vaan mellakoivat muslimit. Miten Paludania voi syyttää siitä, että hän maksaa veronmaksajille rahaa, koska muslimi mellakoivat.

Paludan on jatkanut edelleen koraanimanifestejään, mutta jollain tavalla tunnelma on rauhoittunut, eikä mitään sen kummempia vastamielenosoituksia ole tapahtunut.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Onhan tuo uutisointi tehnyt kaksikin kiepsahdusta, jos väitetään  että Rasmus Paludan on maksanut yksin Länsi-Ruotsin poliisipiirille yhdeksän miljoonaa kruunua.

Mistä Rasmus on saanut sellaiset rahat, ja eikö hänen rahoittamansa Polisregion Västin siis pitäisi olla hänen yksityinen poliisivoimansa ainakin joiltain osin?

Wellu

Valtavan suuri peiliinkatsomisen paikka on Ruotsin valta(lue paska)medialla. Rasmus Paludan käyttää niitä pieniä perusoikeuksiaan joita hänellä on, ja häntä syyllistetään siitä. Hän tykkää järjestää mielenosoituksia ja ilmaista itseään, joka on hyvä asia. Sehän on suositeltava ja kannustettava asia. Tämä on sitä todellista valtamedian vihapuhetta, että henkilöä, joka on toiminut täysin oikein, aletaan millään tavalla syyllistämään. Kivien heittäjät, autojen polttajat otettava kiinni ja karkotettava. Lisäksi Tanskan mallin Paludan tarvitse vahvemman poliisin pitämään huolta, että hän saa puhua kaiken mitä haluaa.

Oikeat Uutiset

Tullut imaameilta käskyä että prkl nyt iisisti, me näytetään ihan helvetin tyhmiltä koko maailman silmissä.

Punainen Paimio

Rasmus on osoittanut kuinka tyhmiä Hurrit ovat. Nyt niitä vituttaa ja niitten pitää löytää syyllinen vaikka peilistä sen näkisi.

pöh

heh mitä muuta voisi odottaa, kun ei niitä kehitysmaalaisia voi ikinä mistään syyttää, niin sitten syytetään heidän uhrejaan.

puolueeton

Samaa ylösalaisin kääntöä valtamedia aina tekee, jos on tarve tukea vallanpitäjien mielipiteitä.

GLGL

Elokapinaporukan kohdalla valtamedia ei tee mitään laskelmia kuluista yhteiskunnalle.

Mr x

Missä muslim- siellä ONGELMA .

Suomi Finland

Asia on niin, että koraanimellakoihin upotetut rahat ovat pelkkää sijoitusta, koska ne avaavat ihmisten silmiä. Tietysti, jos politiikkaa ei mitenkään muuteta, niin hukkaanhan ne menevät.

Tosin kyseessä on jo niin mitätön raha kokonaiskustannuksista, että tuskin asiaa kannattaa hirveästi edes huomioida.

Matutus syö resursseja niin valtavat määrät, että kannattaisi tutkia enemmän matujen perseilyjä. Sieltä löytyy takuuvarmasti jos jonkinlaista täysin turhaa rahankäyttöä.

Mr x

Rasmus Gut – kameliväki Njet .

Minä

Hyvä huomio. Tuo on sitä vihervassulaista ajattelua, että P on syyllinen ja muslimit syyttömiä mekkaloihin.

Kun ilmastomuutosnuoret tukkivat päiviksi katuja, ovat hekin syyttömiä ja syyllisiä ovat ne, jotka pakottivat heidät niin äärimmäisiin tekoihin.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä