Ulkomaalainen mies uhkaili puukolla ihmisiä Turussa

Poliisi sai lauantaina 23.7.2022 klo 21:25 tehtävän Turun Aurakadulle, minkä mukaan mies uhkaili ravintolassa puukolla asiakkaita. Poliisipartio oli nopeasti kohteessa.

Poliisia kohti juoksi useita ihmisiä ravintolasta hätääntyneenä ja ihmisten perässä juoksi mies puukko kädessä. Poliisi oli varautunut voimakeinoihin ja käskytti aseella uhaten miestä luopumaan puukosta. Rikoksesta epäilty luopui puukosta ja hänet otettiin kiinni ilman fyysistä vastarintaa.

Poliisi on aloittanut esitutkinnan myös tapon yrityksestä, sillä ensitietojen mukaan mies olisi yrittänyt lyödä ainakin yhtä ihmistä puukolla. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut fyysisesti tapahtumassa. Esitutkinnassa on useita asianomistajia, joista osa on ala-ikäisiä.

Epäilty on nyt pidätettynä ja puukko on takavarikoitu rikoksen tekovälineenä, kertoo rikoskomisario Tommi Kosunen.

– – –

Yllä kiinniottotilanteesta kuvattu videonpätkä, jossa näkyy, että tekijä on Lähi-itätaustainen mies. Mitään motiivia teolle ei tiedetä. Poliisilta melko eleetöntä toimintaa. Toinen varmistaa aseella, toinen käskyttää. Jossain Yhdysvalloissa epäillyn läpi olisi laskettu lippaallinen ja vedetty auton perässä kylän läpi.

Subscribe
Notify of
guest
56 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ernesti_loosonen

En sandnegro igen.

MattiS

Yhdysvalloissa epäillyn läpi olisi laskettu lippaallinen ja vedetty auton perässä kylän läp”

Ei yhtään hullumpi tyyli olisi käsitellä näitä kultamunia juurikin tuolla tavalla.

Noh, tälläiset sattumukset ovat nykyään arkipäivää monikulttuurisessa Suomessa. Raiskausten ohella.

Mutta jos haluatte vinguttaa ohimosuonta oikein kunnolla, niin kannattaa käydä lukemassa mitä suvakeilla on tästä hassuttelusta sanottavana.. Ainakin tulee selväksi entistä vahvemmin että he kuuluisivat suljetuiksi hoitoon, eivät normaaleiden ihmisten joukkoon.

Qroquius Kad

Ei siellä USAssakaan rauhalisesti antautuvista lasketa lippaallista läpi.
Sikäläisillä neekereillä nyt vaan on outo selkäydinrefleksi, että poliisin nähdessäään niiden on lähdettävä juoksemaan pää kolmantena jalkana poispäin kaivellen vimmatusti taskujaan, vaikka niissä ei olisi mitään.

Nämä tapaukset ovat toistuneet siellä niin usein, että sen täytyy olla jokin autonominen refleksi vailla ajattelun hiventäkään, joista tosin neekerit eivät erityisen tunnettuja ole.

mari

Kunhan USA:ssa tottelet poliisin käskyjä, sinulla ei ole mitään hätää. Mutta olen tosiaan nähnyt videon jossa neeger lähti karkuun siksi koska hänellä oli 2 grammaa kannabista taskussaan. Kyseisessä osavaltiossa tuosta olisi selvinnyt vain huomautuksella mutta nyt tuli syyte pidätyksen vastustamisesta joka tiesi putkareissua. Useimmiten lähtevät kuitenkin karkuun koska tietävät heillä olevan päällään “warrant”, eli haku. Siitä joutuu automaattisesti käsirautoihin ja putkaan. Sitten aamulla tuomarin eteen ellei käy niin huono tuuri, että on viikonloppu jolloin on usein odotettava maanantaihin (isoimmissa kaupungeissa on päivystävät tuomarit viikonloppuisin, muuten putkat täyttyisivät yli äyräiden).

X

Selkeitä itsemurhia, ei saa itse päätettyä päiviään niin teettää homman poliiseilla.

HYVÄ ÅBO POLIS!

Pistoolia vastaan voi joku Kaulakirurgian dosentti yrittää lähteä hyökkäämään mutta ei konepistoolia, silloin saa jo olla mieletön Paratiisin kaipuu.

Hienoa työtä Turun poliisilta, niin sitä pitää!
Mallikelpoista! Ruotsin cafépoliiseille tästä esimerkkiä!

Ilta-Panomat vaikenevat asiasta?

Herra

Äläs sano. 72 vuohipukkia odottaa paratiisissa.

X

72 tumppua odottaa..

Manu

Ei, kyllä ne on neitsyitä mitkä odottaa paratiisissa.. Tosin onko ne miehiä ne neitsyet koska naisilla ei ole asiaa paratiisiin…. Ja muuten sana “neitsyt” voi tarkoittaa myös “rusinaa” 💩

W.*

Käsittääkseni nuo poliisin nykyiset tukiaseet ovat pistoolikarabiineja, toimintatapana itselataava kertatuli siis. Olkatuki, pidempi piippu ja punapistetähtäin tarjoavat pistooliin verrattuna paremman tarkkuuden, mutta patruunana on sama 9×19 para. Sensijaan rajavartiolaitoksella tietääkseni on MP5-konepistooleja ( kp = sarjatulioptio ) käytössään.

Ampumaradalla tarkkailemani poliisit vaikuttivat sellaisilta sähläreiltä että ei niille auta minkäänlaista konepyssyä luottaa eikä tämä Turun tapauskaan aivan ohjesäännön mukaan poliisin puolelta mennyt – tarjosivat kiinniotetulle aivan liian hyvän mahdollisuuden aseenriistoon yms. Ei olisi kelvannut Firmassa…

Lentokone tankkaukseen

Ei tämmöisiä ollut Turussa 70-luvulla. Nyt on ja tässä on tulos.
Pelkkää tuuria ettei tapahtunut Bouanane(vaimikäperkeleseoli) 2.0.

Oikeat Uutiset

Korjataanpas vähän: Aikuinen muslimi, ei kotoutunut valepakolainen, yritti puukolla tappaa suomalaisia alaikäisiä Burger King hampurilaisbaarissa.

Oikeat Uutiset

Lisään tähän että konepistoolipoliisi ei ollut tehtävän vaatimalla tasolla. Kun toinen poliisi kiltisti ja hellästi ottaa muslimin käsistä kiinni niin konepistoolimies on jo muslimin vieressä sähläämässä aseensa remmin kanssa. Muslimin kädet eivät olleet tässä vaiheessa mitenkään sidottuina ja muslimi olisi halutessaan helposti voinut repäistä konepistoolin itselleen. Ainut mikä tämän esti on se että muslimi huomasi kännykkäkuvaajan ja lajilleen tyypilliseen tapaan päätti hymyillä ja olla suuri instagram/tiktok-hurmuri. Tässä oli ainekset asioiden päin vittua menemiseen ja kunnolla.

Dan Wesson

Ei tuota konepistoolia olisi edes tarvittu. Pelkkä pistooli ajaa ihan saman asian, paitsi jos ei osaa ampua. Poliisin pitäisi osata. Pidän outona, että hyypiön annettiin edes kävellä kädet sivulla. Luulisi, että aseistettu rikollinen käskytetään aina mahalleen makaamaan, kädet levitettynä. Nythän se olisi voinut tehdä mitä vaan äkkinäistä, ja kp poliisi olisi ruilautellut ympäriinsä mahdollisesti osumatta kohteeseen ja jopa ampunut kaverinsa. Erikoista touhua.

Last edited 1 vuosi sitten by Dan Wesson
Oikeat Uutiset

Kyllä tuo poliisi sanoo että ON THE GROUND, mutta kun muslimin englanninkielentaito on luokkaa fuck your mother yhdistettynä totaaliseen ylimielisyyteen vääräuskoista virkavaltaa kohtaan niin saadaan tämmöinen oudon näköinen sketsiepisodi pystyyn, vaikkakin tilanne on erittäin vakavan rikoksen esto eikä pikkupojan omppuvarkauskeppostelu. Tämäkin on ihan varmana rasististen suomalaisteinien oma vika, katsoivat muslimia pahasti kun muslimi lääppi pikkutyttöjä niin pakkohan ne on puukottaa kuoliaaksi jokaikinen. RISPEKTIÄ TÄYTYY SAADA!

Dan Wesson

Ei kyse olekasn kielitaidosta, vaan siitä että runkkari päästettiin kävelemään maahan komentamisen jälkeen. Jos komentaminen ei tehoa, liike pysäytetään tavalla tai toisella.

Oikeat Uutiset

Juuri niin. Tuossa on etälamauttimen paikka jos missään. Muslimi kyllä tiputti puukon kun näki konepistoolin ja päässä rupesi raksuttamaan “jos tuo ampuu minua otsaan niin jää elokuun refugee salary saamatta”, ei kiinnostanut marttyyriksi pääsy kun ei edes ollut ketään onnistunut tappamaan. Discoraha voitti tällä kertaa.

mari

Ymmärrän konepistoolin huomioon ottaen Turun takavuosien tapahtumat. Poliisi ei usein hälytyksen saadessaan tiedä tarkkaa kuvausta tapahtumapaikalta vaan olettavat (aseiden ollessa kyseessä) aina pahinta. Konepistooli oli ihan paikallaan tässä keississä.

Sanokaa Fazer kun haluatt

Jos se olisi käskytetty heti makaamaan sillä olisi ollut puukko käden ulottuvilla.

Vaan mtä taas ei ollenkaan ajateltu oli se että sillä olisi myös saattanut olla räjähteitä paidan alla, kranu taskussa jne.

Qroquius Kad

Eiköhän tuo olisi räjäyttänyt ne jo Burger Kingissä, samoin kuin käyttänyt ampuma-asetta jos olisi ollut.
Vähän huono niitä on alkaa käyttää enää siinä vaiheessa, kun katsoo HK:n Vitosen piipunsuuhun.

Kukavaan

Olisi voinut räjäyttää itsensä. Varmin keino päästä suoraan paratiisiin 72 neitsyen pariin.

Räjähde voi olla muuallakin kuin taskussa tai paidan alla. Tulee mieleen sattumus, jossa muslimi kätki pommin peräsuoleensa. Onnistui räjäyttämään sen.

https://www.guns.com/news/2013/06/10/rectum-damn-near-killed-him

PIRKKO

Tarinasi on pitkä, epätodellinen. Oletko tasan tarkkaan varma siitä, että kyseessä on “muslimi”

Oikeat Uutiset

Tyhmäkö sinä olet, “Pirkko”..?

ernesti_loosonen

Mikäs ihme suvakki tänne tulee huutelemaan?

JARKKO

Mohammedin tarina on pitkä, epätodellinen. Oletko tasan tarkkaan varma siitä, että kyseessä on “turvapaikanhakija”?

Miljoonan $ hymy
Crusoe

Miljoonan euron hymy. Sen verran yksi muslimiloinen meille elämänsä aikana maksaa. Tämä vieläkin enemmän koska valitsi väkivaltarikoksen tien. Suvakismi ei ole halpaa hupia, se vie valtion budjetista jättimäisen siivun joka vuosi, eikä tuoya takaisin senttiäkään. Haukutaan vaan Fortumin bisneksiä ja tappioita mutta ne ei ole mitään muslimiloisten kustannuksiin verrattuna. Suoraa, jatkuvaa, loputonta hurjaa tappiota. Me maksamme, seuraavat ja seuraavat sukupolvet maksavat, muslimit eivät muutu. Loputon häviö.

Peksi

Lippaallinen läpi vain..ettei tarvi mokomaa turhaketta elättää..
Niitä on ylijäämä-miehiä tietyt maat täynnä,kun ovat moniavioisia..meidän harmiksi yrittävät noita tukkia pilaamaan meidän yhteiskuntia..
Se on kuvaavaa tuota edellistä lausetta ajatellen,että ensimmäiseksi tuollaisesta kuultuaan profiloi mielessään tekijän juuri tuollaiseksi

Big l

Valtamedia on hiirenhiljaa puukkoterroristin etnisyydestä ettei vaan viimeisimmätkin sokeat aukaisis silmiään mitä alhaista pohjasakkaa noi on

Morgonstjärna

Turun jokavuotiset keskiaikamarkkinat ovat näemmä vähitellen kasvamassa yli viidenkymmenen viikon mittaisiksi.

Etno-Erkki

Iltalehti kertoi asiasta jo lauantai-iltana:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7a30abde-c8d1-4660-b594-a4325819e5eb

Etnisyyden näkee kuvasta.

Se siitä

Kuvahan on sumennettu.

Huo...

No näkee siitä kuitenkin ettei oo normiturkulainen asialla. Ja pääasiahan oli että Iltalehti ylipäätänsä KERTOI asiasta, Iltasanomissa en nähnyt sanaakaan.

Onneksi on PT-media

Hävettää muiden medioiden toimittajien henkinen köyhyys, kun eivät kertoneet puukolla uhkailijan olleen ulkomaalaistaustaisen.

Kusevat hölmöt vain omiin muroihinsa, kun pimittävät tietoa.

Last edited 1 vuosi sitten by Onneksi on PT-media
turkulainen mies jne.

Niin sitä pimittämistä ja muunnellun totuuden kirjoittamista, on valtamedia jatkanut 30 vuotta, mitä näihin prkl:n mulqwisteihin tulee. Ja jatkuu vain.

Moonman

Luotettava laatumedia oli pikselöinyt rikastajan naaman, mutta miksi? Rikastajaksi olisi tunnistanut jo pelkästä kehonmuodosta. Niillä on aina nuo alaspäin kapenevat tikkujalat.
Amerikassa poliisi olisi laskenut lippaallisen läpi jos rikastaja olisi kieltäytynyt menemästä maahan. Suomessa kun ollaan, niin pääsi varmaan sakoilla ja on jo pyörimässä taas kadulla kaikkien iloksi.

Daavidin poika

Tuo typerä häirikkö kiinnitti varmaan huomionsa tämän konepistooli poliisin “raameihin” Ja täten antautui. Tämä filminpätkä antaa selvän kuvan siitä, että Suomessa on kenttä poliisilla tilanteet hallinnassa.

Jää vain nyt sitten nähtäväksi, että siirtyykö tämä tapaus Turun kaupungin lastensuojeluviranomaisten harteille.?

Oletan, että tällä häiriköllä on”hylsy päällä” mikä koskee oleskelulupaan. Vaarallinen tempaus meidän kulttuurissa, mutta ei heidän. Tämäkin on yksi tempaus hakea lisää aikaa oleskelu lupaan.! Tälläisellä menetelmällä oleskelulupa aika onnistuu.

mari

Usassa ei “lasketa läpi”. Jos lähestyt puukko kädessä poliisia, he käskyttävät sinua lukemattomat kerrat pudottamaan puukon, suorastaan rukoilevat sillä aniharva haluaa ihmishengen tunnolleen. Jos taas ryntäät suoraan varoittamatta kohti poliisia puukko tai muu teräase kädessä, silloin lasketaan läpi oman turvallisuuden vuoksi. Usein kyse on sekunneista, tai sen murto-osista. Valitettavan suuri osuus näistä puukkotyypeistä haluavat poliisin ampuvan heidät – suicide by cop. Mut tää Turun juttu, selvästi ei kohteena ole ollut vain yksi ihminen vaan jätkä on summamutikassa huitonut puukolla. Tämä saattaa hyvinkin olla terroristi-iskun yritys. Tyypin kapasiteetti ei vain riittänyt laatimaan tarpeeksi pätevää suunnitelmaa joten siinä mielessä oli onnea matkassa. Toki valtamedia tulkitsee tämän eri tavalla kuin minä. Mutta minähän haistatan pitkät valtamedialle.

pöh

Epäilty on nyt pidätettynä ja puukko on takavarikoitu rikoksen tekovälineenä”
Se puukon menetys tuleekin olemaan ainoa seuraus ehdollisen tai sakkojen (joita ei maksa) lisäksi.
Ehkä ensi kerralla onnistuu tekemään ihan oikeaa vahinkoakin jollekin?

Oikeat Uutiset

Ei ole “ulkomaalainen” eikä “lähi-itäläinen”, on ainoastaan MUSLIMI ja hän tekee noin koska ISLAM. Piste.

Muumikki Suvaiström

Oliko allah mennyt korvasta sisään, ja aiheuttanut mielenterveysongelmia?

Punainen Paimio

Vuoden uus Turkulainen.

mari

Joo. Eiköhän kohta vesipää-suvakit masinoi rasisminvastaisen marssin koska kammottava someraivo ja razzismi.

Juha Sipilä

Että tuokin turkulaismies meni tuollaista tekemään, olen absoluuttisessa shokissa.

mari

Voi Juha-parkaa kun joutuu olemaan jatkuvasti shokissa. Mutta minkäs teet, shokkiuutisia pukkaa päivittäin.

Sekunda Hurri

Vaarallista hempeilyä poliisilta.
Kun tuollainen tyyppi on jo yrittänyt puukottaa ja heiluu puukko kädessä, niin siinä on muutamista sekunnin murtoosista kiinni, niin ehtii joko heittää puukon jonkun päälle tai puukottaa.
Poliisin olisi heti pitänyt ampua käteen tai päähän ja näin turvata ja varmistaa, että mitään riskitilannetta ei enään synny ulkopuolisille
Tuollainen poliisin hempeily vain lisää tuollaisten sekopäisten kusiaivojen toimintaa, kun tietävät, että poliisi ei toimi niin kuin pitäisi, vaan suojelee tekijän henkeä, jopa mahdollisten tulevien uhrien riskillä.
Tekijän turvallisuuteen huomioidaan kaikki oleellinen, uhrien oikeudet toissijaisia.
Yhteiskuntamme on vaaraksi kansalaisilleen ja arvomaailma on pahasti kieroutunut.

Aatelismies

Muistatteko miten Ruotsissa poliisi ampui kantaruotsalaista puukkojunkkaria useampaan kertaan tämän kontatessa maassa? Ampuivat kunnes jätkä kuoli. En enää muista millä paikkakunnalla se oli.

Qroquius Kad

Olihan tuolla myös joitain vuosia sitten tapaus, jossa 13-vuotias kantakirjaruotsalainen autistipoika oli lähtenyt iltakävelylle ottaen mukaansa jostain syystä leikkipistoolin.
Liekö saanut vaikutteita uutiskuvista.

Kolmihenkinen poliisipartio havaitsi hänet, vetivät aseensa ja käskyttivät pudottamaan aseen.
Pojalla oli ilmeisesti autismin lisäksi jonkinasteinen kehitysvamma, koska hän aseet nähtyään alkoikin osoitella leikkimielessä takaisin leikkipistoolillaan.

Poliisit ampuivat 23 laukausta, joista yksi osui rintakehään etupuolelta ja kaksi selkäpuolelta.
Henki pois ruotsalaispojalta, josta täytyi jo naamastakin näkyä, ettei pelaa täydellä pakalla ja joka yritti juosta pakoon.

Mr x

On totella suuri ULLATUS .Mitä sanoo pyllistelevä pekka ? Tai juha,joka yötäpäivää SHOKISSA. Enta forssan HARAKKA,joka vaittää,he eivät ole……….

Wittgenstein

Notta tuohan on ihan selkeästi etelämaalaiseksi naamioitunut tanakka, punakka ja hanakka Pekka, joka on rasisti, fasisti, populisti, natsi, äärioikeistolainen, KKK honorary member ja vielä perkele kaiken lisäksi toist puolelt jokkee, joka tässä yrittää saada rehelliset pizzayrittäjät huonoon valoon.

Urpo orpo

Ek:n ja kokoomuksen työvoimapulan pelastaja siinä vain hieman kepposteli kovan duunin välissä. Myös helsingin isopomo vartiainen on innoissaan tämän kestävyysvajeen paikkaajan saamaa huomiota. Mutta näitä tarvitaaan että he pelastavat etelä-suomen kestävyysvajeen.

Crusoe

Tässä saa vasemmistosuvakitkin konkreettisesti nähdä keitä nämä puukkoja heiluttelevat hullut oikeasti ovat. Ei ole yönmusta, viidakkohirviö Bugu-Bugun riivaama Kongon mies Mobutwe. Eikä sapelia heilutteleva, kaapuun kääriytynyt hurjasti Allahia huutava 800-luvulta meille pulpahtanut radikalisoitunut ja rasismista riehaantunut Mohammed, vaan ihan teidän suuresti ihalemanne perus-Mohammed: Omia instagramkuviaan/peilikuvaansa rakastava, liian kireisiin housuihin ja XS T-paitoihin pukeutuva, partavedessä kylpevä metrosexual-Mohammed. Jälleen kerran. Samat jätkät jo irrottaneet suomalaistenkin naisten päitä. Samat miehet joukkoraiskanneet suomalaisia lapsia ja naisia. Samat miehet jo murhanneet suomalaisia naisia, puukolla, torilla, Turussa. Jälleen kerran, samat miehet. Tässä olisi yhtä hyvin voinut olla 15 kuollutta suomalaisteiniä Burger Kingissä, onneksi ei tällä kertaa Mohammed onnistunut. Seuraava ehkä onnistuu. Ja seuraava kerta TULEE, me tiedämme sen. Miksi? Koska islam.

Taiteiden yö

Taiteiden yössä tule tapahtumaan.

Kukavaan

Videolla huomiota kiinnitti, että kurabia ei kommennettu nostamaan käsiään ylös tai menemään maahan mahalleen. Asia hoidettiin lintukodon tyyliin. Elämme luottamusyhteiskunnassa.

Kurabi oli noin 7-8 metrin päässä poliiseista. Ehkä olisi tarvetta tuollaiselta etäisyydeltä toimivalle lamauttimella. Sähkölamauttimet vaatinevat lähietäisyyttä tai kontaktia, joten niistä ei olisi ollut apua. Ehkä ratkaisu olisi hiilihappopatruunalla ammuttava, kevyesti lamauttava suppea-alainen nestepilvi, jonka vaikutus perutustuisi joko ihokosketukseen tai keuhkoihin kulkeutumiseen. Minuutti lamaannusta riittäisi. Ei väliä vaikka sivullisiakin, esimerkiksi panttivanki, lamaantuisi.

Qroquius Kad

Ongelmaksi saattaa muodostua annostelu;
tehoainetta on oltava riittävästi tuottamaan nopean tajuttomuuden mutta ei tappamaan.

Näinhän kävi Ryssän erikoisjoukoille tässä tapauksessa

https://fi.wikipedia.org/wiki/Moskovan_teatterikaappaus

jossa örkit tyrmäsivät tšetšeeniterroristit opioidikaasulla.
Lopputuloksena kaikki terroristit ja valtava määrä panttivankeja kuoli.

Tapperlund

Vetokoukku hammaskalustoon ja turbodiesel käyntiin.