Pääkirjoitukset: Muslimit voittivat Rasmus Paludanin

Rasmus Paludan on pitänyt omia mielenosoituksiaan, tai vaalikampanjoitaan viikonlopun aikana ympäri Ruotsia, mutta aikaisemmasta poiketen mitään mellakoita ei ole syntynyt. Tästä on seurannut uusi melko erikoinen ilmiö.

Paludan oli viikonloppuna useilla paikkakunnilla pitämässä vaalikampanjoitaan. Aikaisemmin näiden seurauksena muslimitaustaiset maahanmuuttajat ovat kilahtaneet aivan totaalisesti ja puoli kaupunkia on rikottu. Hulluimmat yrittivät hukuttaa itsensä, esim. Boråsissa, jossa huivipäinen nainen hyppäsi kanavaan kun kiihtyi Paludanin puheesta niin paljon.

Nyt tilanne on aivan toinen. Kukaan ei ole jaksanut paljon korvaansa lotkauttaa, vaikka Paludan on puheissaan laittanut parastaan menemään. Perjantaina esimerkiksi Trollhättanin Kronogården oli kuin pyhäkoulu. Ei mitään. Aikaisemmin koko lähiö olisi laitettu tuleen. Sama Karlstadissa, vaikka puheet olivat satasen pintaan provosoivia, niin mitään mellakkaa ei syntynyt.

Nyt tästä, että muslimit eivät ole aloittaneet mellakoita, on saatu ilon aihe. Blogeissa ja pääkirjoituksissa on kirjoiteltu, että Paludan on voitettu. Esimerkiksi Värmlands Folkbladet kirjoittaa pääkirjoituksessaan, että “Nuoret iloiset miehet varmistivat, että Karlstad voitti Paludanin”. Paikallisen moskeijan puuhapetterit olivat valjastaneet niitä “hyviä voimia” ja moskeijan pihalle oli kutsuttu kesäjuhliin ihmisiä. Sanaa levitettiin ympäri kaupunkia, että tulkaa mieluummin moskeijalle kesäjuhliin kuin menette kuuntelemaan Paludanin puhetta ja turhaan pahoitatte mielen.

Niinhän siinä lopulta kävi, että Paludanin puheita kuunteli lähinnä kymmenet mellakkapoliisit. Muslimeita siellä ei ollut huutamassa vastalauseita Paludanille.

Melko herkässä ovat siis ilon aiheet. Jos muslimimiehet eivät jostain aivan tyhjänpäiväisestä syystä provosoidu hajottamaan puolta kaupunkia, niin se katsotaan voitoksi. Paludan haki poliisilta mielenosoitusluvan, sai sen ja piti Karlstadissa ja Trollhättanissa parin tunnin puheet. Kun puheet oli pidetty matka jatkui ilman ongelmia. Ja lopputulos on, että muslimit ovat voittaneet Paludanin.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Junkkari
Junkkari
25.7.2022 13:01

Harmi kun huivipäinen musuakka ei onnistunut yrityksessään

Mustamakkara
Mustamakkara
25.7.2022 13:03

Mielenkiintoista nähdä, kuinka pysyvää tämä on. Kaikille olisi tietysti parasta, että yhteiskunta rauhoittuisi ja kaikki enemmän tai vähemmän ruotsalaisistuisivat.

Pelkään kuitenkin, ettei tämä ole suinkaan mikään alku monikulttuuriselle paratiisille. Pikemminkin hetken suvanto. Tyyntä myrskyn edellä.

Mustamakkara
Mustamakkara
25.7.2022 13:07

Pikemminkin, jos muslimit rauhoittuvat edes hetkeksi, Paludan on se, joka on tehnyt yhteiskunnalle sen palveluksen. Sitähän ei kuitenkaan sanoa ääneen, koska muslimit suuttuisivat.

Melkein Hirvi, tai ei
Melkein Hirvi, tai ei
25.7.2022 13:50

Syynä lienee Moosa Assal, a.k.a. ”Medinastudenten”(googlaa), äärisalafisti joka on opiskellut Medinan koraani-imaamikoulussa yhdeksän vuotta salafismin saloja.

Hän on suuri vaikuttaja Järvassa ja matkustelee myös maata ristiin rastiin, saarnaa ja konverteeraa ruotsalaisia islamiin. Pankaa nimi muistiin!

https://www.expressen.se/nyheter/rappare-lamnar-gangen-for-strikt-islam-oron-en-inbyggd-konflikt/

Mustamakkara
Mustamakkara
25.7.2022 14:18

salafismin saloja”

LoL

Panomiehiä
Panomiehiä
25.7.2022 14:44

Olivat muissa hommissa. 16 vuotias raiskasi 80-vuotiaan mummelin. Tekijästä ei pienintäkään epäilystä. Muslimi.

https://www.expressen.se/nyheter/16-aring-begars-haktad-for-grov-valdtakt-/

Kikkelsman 16 from MENA
Kikkelsman 16 from MENA
26.7.2022 12:24
Vastaa...  Panomiehiä

Jätkällä on myös lapsi 14- v tytön kanssa…

pöh
pöh
25.7.2022 15:57

Se on suuri saavutus jos muslimit kerrankin käyttäytyy kuin ihmiset, mutta tuskinpa tuo kauan kestää.
Ehkä moskeijalla oli juhlapaikka-aktiivit jakamassa pullia ja pullaa niin pysyivät rauhallisina?

Kulisseissa kuohuu
Kulisseissa kuohuu
25.7.2022 16:04

Vaikuttaa siltä, että aiemmat muslimien joukkokilahdukset ovat olleet johdettua toimintaa ja siis moskeijoista ohjeistettua. Kun riehumisen seurauksena porukka on saanut vankilatuomioitakin ja kaiken päälle naurettavan sekopäälauman maineen, niin nyt päätettiin laittaa sordiinoa ja ottaa tuumaustauko.
Kukaan ei siis ollutkaan henkilökohtaisesti per se valmis kiihottumaan ilman kirkuvan ja kiviä heittelevän lauman tukea.

Kukavaan
Kukavaan
25.7.2022 16:14

Juuri näin. Riehumistauko on merkki ulkoisesta ohjauksesta.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
25.7.2022 16:25
Vastaa...  Kukavaan

Oiskohan niillä jonkinmoinen atakki suunnitteilla. Mutta jos rauhoittuvat muutaman sutinaaman tiilenpääkursseille passittamisella, niin hemmetin hyvä juttuhan se olis. En kuitenkaan usko siihen sitten millään.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
25.7.2022 16:19

Ei taida Palutani päästä parlamenttiin, kun kannattajaporukka on hiljentynyt.

Sotaan varautunut
Sotaan varautunut
25.7.2022 17:58

vihreät orkuisaan 
kun heidän pahin idiologinen vihollinen ISLAM pääsee euroopan
 rantaan vapaasti

tai siis ISLAM vs VIHREÄT 
MIKÄ NÄITÄ YHDISTAA

tasa arvo suvaitsevaisuus ööö siis mikä 

miksi EU typerykset eivät tajua
 kun he päästävät islamin euroopaan 

he edistävät puolustavat silloin vähemmän suvaitsevaisia arvoja

ja tuhoavat juuri niitä hyviä arvoja euroopassa
 kuin identiteetti itsemurhaa suunitelevat typerykset

kun islam leviää kuin rutto euroopassa 
juuri muslimi mamujen takia

Minä
Minä
26.7.2022 14:18

Kuten Juice lauloi kappaleessaan “Kun Allah saapui kaupunkiin”.
https://www.youtube.com/watch?v=hex3fzgWZu4

Moonman
Moonman
25.7.2022 21:50

Tuossa median asenteessa on jotain omituista: Mediahan kannattaa sananvapautta, joten sen pitäisi olla Paludanin puolella joka testaa sananvapautta, muslimeita vastaan jotka haluavat tuhota sananvapauden.
-No eihän se tietenkään niin mene pellemaailmassa, vaan sananvapautta on samaa mieltä oleminen väestönvaihtoa kannattavan median ja järjestelmäpuolueen kanssa. Kaikki muu on vihapuhetta ja uhka “demokratialle”

Minä
Minä
26.7.2022 14:19
Vastaa...  Moonman

Tällä kertaa Paludanin puhe oli voitto sananvapaudelle ja tappio muslimeille.

Moonman
Moonman
26.7.2022 15:07
Vastaa...  Minä

Se on joka kerta voitto sananvapaudelle. Ruotsalaiset ja suomalaiset toimittelijat käsittävät asian niin päin, että riehumatta oleminen oli joku muslimien moraalinen voitto, mutta muslimit kokevat siten, että ainoastaan murhaamalla tai pahoinpitelemällä voi voittaa jonkun. Kyllä ne varmasti kiehuvat raivosta vaikkei mellakointia syntynytkään

Kukavaan
Kukavaan
25.7.2022 22:18

Värmlands Folkbladet julkaisi pääkirjoituksensa “Unga, glada män” såg till att Karlstad besegrade Paludan” perjantaina 22.07.2022.
Sitä ennen lehti oli julkaissut seitsemän Paludanin vastaista uutista, joista ensimmäinen julkaistiin torstaina14.07.2022.

Siis lehti julkaisi 9 päivän aikana aiheesta 8 kirjoitusta. Aikamoista tykitystä. En kumminkaan huomannut, että Paludania olisi vaivauduttu haastattelemaan.

Pääkkäri plus 7 muuta kirjoitusta näkyvät täällä. Pitää vain jaksaa vierittää sivua alaspäin.
https://www.vf.se/2022/07/22/ledare-unga-glada-man-sag-till-att-karlstad-besegrade-paludan/

Minä
Minä
26.7.2022 14:14

Eiväthän muslimit voittaneet mitään muuta kuin oman järjettömän rektionsa. Tuskin heillä itsekuria oli, vaan kuten kerroit, oli imaamit kääntäneet huomion muualle.

Jns. Man
Jns. Man
26.7.2022 14:23

Tässä kiinnittää huomion se, kuinka tottelevaisia muslimit ovat johtajiaan (imaamit) kohtaan. Kun johtaja sanoo:’ Mellakka’, silloin rynnätään kadulle riehumaan, kun johtaja sanoo:’ Kukaan ei puutu Paludanin mielenosoitukseen’, sinne ei todellakaan mene yksikään muslimi.Tämä lähes sotilaallinen lojaalius on pelottavaa. Muslimit eivät ole individualistejä.

Lallukka
Lallukka
26.7.2022 15:34

Paludanin pallit painaa vähintään tonnin. Jatkoon!

Särmääjä
Särmääjä
27.7.2022 19:58

Nythän nimenomaan on sananvapaus ja yhteiskuntarauha voittanut, kun Paludan saa puhua vapaasti ja rauhassa.