Turun lauantaista puukkotapausta tutkitaan törkeänä pahoinpitelyn yrityksenä

Lounais-Suomen poliisi jatkaa lauantaina turkulaisessa hampurilaisravintolassa tapahtuneen välikohtauksen selvittämistä. Kiinniotettua 24-vuotiasta miestä epäillään törkeästä pahoinpitelyn yrityksestä ja laittomasta uhkauksesta.

Poliisi otti lauantai-iltana Turun keskustassa kiinni miehen, joka uhkaili ihmisiä puukolla Aurakadulla sijaitsevassa hampurilaisravintolassa. Tutkinnan edetessä rikosnimikkeet ovat tarkentuneet.

Kiinniotettuna olevaa 24-vuotiasta miestä epäillään törkeästä pahoinpitelyn yrityksestä sekä laittomasta uhkauksesta. Törkeä pahoinpitelyn yritys kohdistui ravintolassa olleeseen alaikäiseen poikaan.

Laittoman uhkauksen osalta asianomistajia on yhteensä seitsemän, joista ainakin osa on alaikäisiä. Näistä seitsemästä kolme oli tapahtumahetkellä ravintolassa asiakkaana, loput neljä henkilöä epäilty kohtasi Aurakadulla.

Taustalla sanaharkka nuorten kanssa

Alustavien kuulustelujen perusteella tapahtuma sai alkunsa epäillyn tekijän sekä nuorisojoukon välisestä suullisesta välienselvittelystä. Sanaharkan jälkeen mies meni ravintolaan sisälle ja alkoi uhkailla asiakkaita puukolla.

Teolle ei esitutkinnassa ole ilmennyt mitään muuta motiivia.

Lounais-Suomen poliisi sai lauantaina asiasta ilmoituksen kello 21.25, oli paikalla kahden minuutin päästä ja otti miehen kiinni ravintolan edustalla Aurakadulla.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Junkkari

Poliisin olisi pitänyt lopettaa oirehtiva matu

Lallukka

Eikös tuo olisi rasismia tänäpäivänä? Noidenhan pitää antaa tehdä olonsa kotoisaksi, sensijaan kuin sopeutua tänne. Näin asian ymmärtää kaikki suvakit!

Qroquius Kad

Lähi-itäläisen tekijän ja nuorisojoukon välinen suullinen välienselvittely?
Tarkoittanee siis the Nuorukaisia™?

Tekijä arabi ja uhrit kurdeja, turkkilaisia, somaleja…?

mari

Tarkoitatko tällä, että nuorukaisetkin olivat maahanmuuttajia? Olisikohan silloin voinut olla kyseessä jonkinlainen reviirikiista. Tosin nämä ihmiset saavat riidan aikaan ihan tyhjästä, ikään kuin se olisi koodattu heidän dna:hän.

Qroquius Kad

Hieman sentapaista tässä mieleen juurikin tuli, jostain ihmeen syystä.

Morgonstjärna

Niille on jokin ihme ”kunnia” kuulemma tärkeämpi kuin esimerkiksi opiskelu tai työnteko,

Ollaankohan me maallistuneet luterilaiset jääty vaille jostakin tärkeästä ?

mari

Huomioiden sen, että nämä elävät edelleen sellaisen kirjan mukaan joka skrivailtiin jo n.1400 vuotta sitten, sanoisin ettemme todellakaan ole jääneet mistään oleellisesta paitsi. Mutta tuo kunnia juttu. Tietyllä tapaa esitit mielenkiintoisen pohdinnan. Meillä maallistuneilla länsimaalaisilla tulisi olla reilusti enemmän omanarvontuntoa ja kunniaa säilyttää oma ainutlaatuinen kulttuurimme, eikä antaa näiden tuholaisten pilata sitä kaikkea, joka on rakennettu ihmiskunnan historian ajan puitteissa hyvin lyhyessä ajassa. Nyt oma eliittimme polkee kulttuuriamme maahan samalla islamia ylistäen ja kulttuuria wokettaen. Urpilaisen tollo on tästä hyvänä viimeisenä esimerkkinä.

Dan Wesson

Onkohan siellä ollut Härkönen ja Vilenius skriivailemassa sitä kirjaa? Jälki on ainakin vastaavaa. https://www.youtube.com/watch?v=jr79haknaEo

heee

Joku heikkolahjainen heikolla suomenkielellä jakoi tiktokissa videoklippejä tästä veitsenheiluttelijasta .

Qroquius Kad

Eli ilmeisesti nuo kolme videota, jotka on jo nähty:

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1328894#p1328894

mari

Kahden minuutin vasteaika poliisilta Turun kokoisessa kaupungissa on kohtuullisen hyvä. Tämäkö nyt ei sitten ollutkaan tero, vaan kamelikuskin sytytyslangalla varustettu lähi-idän sandaalipeikko joka on tottunut ratkaisemaan ongelmatilanteet teräaseella huitoen. Kotimassaan olisi kaverin posse räiskinyt ilmaan Kalašnikoveilla samalla älyvapaasti rääkyen. Tässä olisi voinut käydä todella huonosti jos musulmán olisi sattunut puukollaan osumaan yhteen tai useampaan uhriin. Ihan mahdollista, että olisi voinut useampi päästä hengestään. Mistähän lienee sanaharkka alkanut? Jos esimerkiksi jonossa etuilumisesta niin en ihmettelisi lainkaan, mutta minähän en ollut paikalla joten en siitä enempää tiedä. Jotenkin jäi tästä kuitenkin pa*ka fiilis, sellainen että oli tekninen häiriö lähellä. Tuomio ja karkotus. Vai joko on passi taskussa…niitähän jaetaan nykyään kuin jotain bulkkitavaraa.

RASISMIA

Katsos kuinka helposti muslimi sai alennusta puukon kanssa riehumisesta. Ihmeellistä.

terhomatti.hämeenkor

Sehän tässä vittua on, että Turun tapauksesta (taudista) puhutaan ihan noin niin kuin vain lämpimikseen (muualla kuin Pt-mediassa!). Oli taas vain yksi, joka… ja sitten se unohtuu, schade. Olisipa USA:n kiinniottomeininki edes !

Qroquius Kad

Ei tuota sälliä olisi USAssakaan ammuttu.

Entäs se puukko?

Saako Suomessa kulkea puukon kanssa julkisella paikalla?

Qroquius Kad

Se on kielletty Suomen laissa, mutta Suomessa eräät ovat tasa-arvoisempia lain edessä kuin toiset.

RASISMIA

Saa. Ja puukolla saa myös uhata tappaa alaikäisiä sekä jahdata heitä puukkoa heilutellen. Sen nimike on muslimikeppostelu, ja rangaistuksena on nuhtelu sekä pieni sakko.

mari

Just näin. Ja oikeudessa tuomari anelee musulmaania ”eksä viittis jatkossa ottaa vähän rauhallisemmin, jooko? Sovitaanko ettei enää lähdetä puukkohippasille…joohan? Ni mä annan sulle pienimmän määrän päiväsakkoja, eikä sun tarvitse itse niitä maksaa, eihän sulla ole tulojakaan…se hoitaa se…kela vai sosiaalipuoli. Vie sakot heille ja hyvät kesän jatkot”.

Valkopesu 90 astetta käyn

Lopuksi kevennetyn tuomion kaltaisen jälkeen lautamiehet vielä päräyttävät jalalla koreasti no no square tampiotanssin, niin avot.

Sitten voi taas turvallisin mielin lähteä kohti uusia seikkailuja puukko taskussa.

Morgonstjärna

Alennusta saanee mikäli kädellinen esittää maahanmuuttoviranomaisen myöntämän luvan jolla hän voi todistaa olevansa veitsen käsittelyn harjoittelujaksoa suorittava ”Migrikirurgi”.

Hymypoika

Mikä hepun nimi ja mikä tausta? Eikö Suomessa ole Flashbackia vastaavaa sivua jonne kerätään tietoja ja vihjeitä?

Qroquius Kad

Hieman vaikeaa julkaista tietoa jota ei ole saatavilla.

naapurin serkun naapuri

Se tieto on varmasti ollut jo monenkin sivullisen saatavilla. Miksei kukaan heistä (anonyyminä) julkaise sitä ?

naapurin serkun naapuri

Kenties Suomessa onkin jonkinlainen poliisin tiukasti ohjaama some-sensuuri joka lakaisee kommenttipalstojen etniset värinät arvailujen asteelle ?

Qroquius Kad

Ehkä.
Todennäköisemmin tieto ei ole vielä kenenkään sellaisen hallussa, jonka intresseihin sen julkaiseminen kuuluisi.
Toisin sanoen vain poliisilla, joka ei virkansa menettämisen pelossa saa julkaista sitä sekä tekijän hyvillä ystävillä, jotka eivät tälle julkisuutta halua.

naapurin serkun naapuri

Ihminen on luonteeltaan utelias ja tapahtumapaikolla alkaa luultavasti aikamoinen supina. Järkyttyneet silminnäkijät soittavat luultavasti heti kavereille tai perheenjäsenille varoitellakseen heitä yms. joten vähintäänkin ihonväri on aika nopeasti useiden sivullisten tiedossa.

Heillä puolestaan ei ole mitään intressejä olla kertomatta tietojaan eteenpäin vaikkapa kommenttipalstoilla.

Paneteltukin on taatusti

Aina on joku joka tunnistaa ja varsinkin kun jätkä mannekeeraa Cafe Fazerin edessä ja hymyilee kuin Femtin puuhevonen heti kun näkee häntä kuvattavan. Vai oliko tullut suoraan Vikingiltä?

Qroquius Kad

Tämä on kyllä epätavallisemman puoleinen tapaus:

tekijä on poseerannut kameralle ja ollut selvästi tunnistettavissa.
Silti Minfossa ja Ylilaudalla ei kenelläkään ole nimestä tietoakaan;
Hejac-foorumi ei edes mainitse tapausta laisinkaan.

Tällainen tuntemattomuus ei ole aivan tavanomaista.

TCP

Kenties Iso Veli valvoo…

Lallukka

Kameliratsastajat taas hilluneet siellä betoniviidakossa.