Venäläisjoukot lähtivät puoli vuosisataa vanhoilla kartoilla Ukrainaan

Ukrainan tiedustelupalvelun mukaan osa Ukrainaan tunkeutuneista venäläisjoukoista kuljeskelee ympäri Ukrainaa yli 50 vuotta vanhoilla topografisilla kartoilla.

Asia selvisi asiakirjoista, joita ukrainalaiset joukot takavarikoivat Harkovan alueelta venäläisjoukoilta. Esimerkiksi 138. Kaartin kivääriprikaatilla karttoja ei ole päivitetty 53 vuoteen.

Venäläisten Harkovan alueen kartoissa ei näkynyt joitakin selviä maamerkkejä, jotka on rakennettu 1969 vuoden jälkeen. Mm. suuri asuinalue ja tekojärviä ei näy kartoissa. Myöskään Ukrainan ja Venäjän välistä rajaa ei ollut kartoissa, paitsi piirrettynä kuulakärkikynällä, sillä tuolloinhan Neuvostoliiton ja Ukrainan välistä rajaa ei ollut kartoissa.

Kartat ovat virallisia karttoja, joissa on rekisteri- ja luokitusnumerot, lisäksi huomaa, että kartat on painettu vuonna 1969.

Juuri ennen hyökkäämistä Ukrainaan Venäjän topografinen palvelu juhlisti kunniakasta 210-vuotiasta ikää ja karttapalvelusta ilmoitettiin ylpeänä, että heillä on toimittaa nykyaikaisimmat ja uusimmat kartat puna-armeijalle.

Mutta, tämäkin ryssittiin perusteellisesti.

 

Subscribe
Notify of
guest
60 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Ne olisivat olleetkin nykyaikaisia ja uusia sille Neuvostoliiton Voittamattomalle Puna-armeijalle.
Mutta tälle Ryssän mitään voittamattomalle Putin-armeijalle ne ovat aavistuksen verran liian vanhoja.

Catilina

Joo ja siellä on ihan hirveä motti just Hersonissa juuri tulossa, ihan just. Rupla on raunioina ja nälkäiset laumat kolkuttelevat Suomen rajoilla, ja Putin kuoli jo viisi kuukautta sitten, ja Venäjä hajoaa huomenna. Ainoastaan näyttää siltä, että Ukrainan voittoisa armeija onkin lukumääräisesti alivoimaisen vihollisen tuhoama ja saartama, ja että Ukrainaa valtiona ei kohta ole, ja Puola ja Unkari ryntäävät kuolaten jaolle. Narratiivi elää, ja USA lupaa uusia biljoonia tykinruualle. Ihmeaseet varmasti pelastavat kaiken , ja jo huomenna Ukrainan miljoonan miehen ihmisaallot pyyhkäisevät toppahousut mereen.
Tätä on nyt kuunneltu viisi kuukautta.

p.grandell

yankeet eivät ole voittaneet yhtäkään sotaa biljardeillaan,, lähtivät 20 vuoden jälkeen kertomatta fransuille briteille, afganista kun karkasivat jokaine sota ylivoimasilla vehkeillään ,eivät ole ylivoimaisia…länsi propista, ihan sceidaa, kun tämäkin riemu on jouluun mennessä ,selvää,niin länsi sionistit parkuu itensä häpeälä kuoliaaksi, sitten kerrotaan että koronaan kuolivat, olen pyörit usassa läsirannikon itärannikon, etelä amerikast-pohjois ameriickaan, maa on mahtava ihmiset hienoja, mutta päättäjät ##### ihan samaa joka perhanan maassa…katsotaan nyt eikä kiljuta…

Kotiinviemisiksi hyvää mi

Viittaat Erityisoperaatioon. Senhän piti olla ohi korkeintaan parissa viikossa.
Pääteitä pitkin puna-armeija ajeli taas odottaen sorrosta vapautuvien ottavan heidät vastaan tarjoten kukkia ja erityisesti autoja, jääkaappeja, mattoja, antiikkisohvia, keittiökalusteita, televisioita, kahvikoneita, pakastimia, jääkaappeja, moottoripyöriä, kännyköitä, alusvaatteita, puutarhakalusteita ja ylipäänsä mitä voi löytää marketeista ja kodeista.
Menikö niin kuin suunniteltiin?

Qroquius Kad

Ei putinistilta kannata kysyä mitään.
Näkeehän tuosta postauksesta sen olevan pelkkää tyhjää ryssäntrollausta vailla aikomustakaan asiallisuuteen.

Tietysti läpi paistaa myös viha ja turhautuminen siihen, ettei rakkaiden örkkien sota olekaan sujunut niinkuin piti.

Timppis.

Harvemmin ne sodat menee niinkuin pitää.paisi tietysti ramba4sella.laske hylsyt ja voita matka manilaan.

WAGNERWARKAITA yms

No kyllä ainakin varastivat niin paljon kuin kerkesivät ja jaksoivat kuljettaa.

Raakalaisia, varkaita, roskaväkeä alhaisimmasta kastista nämä Suomen itänaapurit.

Joppos123

Arvostamani ja monta kertaa tapaamani kenraali Enhrooth totesi aikoinaan, että jokainen taistelu on sarja perseelleen menneitä suunnitelmia jossa vähiten virheitä tehnyt ja röyhkein voittaa.
Oli oikeassa.
Se mies tunsi ryssän ja sen nykyisenkin käytössä olevan taistelutavan.
Ryssän taistelu perustuu vain ja ainoastaan tykistöön. Ali-ihminen ei osaa taistella jalkaväkenä
Siksi niitä tapettiinkin lähes 500000 meidän sodissa.
Ne ei vaan osaa ja se näkyy myös Ukrainassa.
Jalkaväki osaa niillä vain ampua aseettomia, raiskata ja varastaa vessanpönttöjä ja naisten kalsareita.
Kunhan Ukrainan joukot pääsevät Hersonissa lähietäisyydelle örkeistä niin ne tapetaan kaikki.
Aika hyvä motti tulossa Hersonin suuntaan.
Vaikka ryssänlipojat ulisee niin väitän Hersonin olevan Ukrainan hallussa syyskuun loppuun mennessä ja ryssän siellä vielä olevat joukot jauhetaan mottitaistelussa murusiksi.
Ei niille pidä armoa antaa. Sama homma kuin Raattentiellä.

Winston Smith

Suomellahan on kokemusta ukrainalaiset sotilaita vastaan talvisodan ajalta. Neuvostoliiton asevoimissa palvellut ukrainalaisdivisioona yritti raatteen tietä pitkin Ouluun, mutta lukumääräisesti paljon pienemmät suomalaiset sotajoukot tuhosivat mottitaisteluissa ukrainalaiset melkein ”viimeiseen mieheen”. Ukrainalaisilla oli mukanaan myös sotilas soittokunta, jotta valloitetussa Oulussa olisi voitu pitää voitonparaati. Divisioonaa johtanut ukrainalaiskenraali yritti paeta jättämällä sotilaansa oman onnensa nojaan, mutta rajalla neuvostoliittolaiset ottivat hänet kiinni ja hirttivät. Tämä tarina on tosi.

Make's perfect sense

Oikeita putinisteja olette te, jotka yritätte päivästä toiseen uskotella muille ja itsellenne että tämä sota menee oikeesti hyvin ja että venäläiset on jo lähes häviämässä koska ovat huonoja. Maksaako Kreml teille tuosta sotapropagandasta?

Tätä propagandaanne voisi verrata siihen että CIA olisi rahoittanut Irakissa uutisointia siitä että USA:n Käynnistämä Desert Storm on pelkkä pahanhajuinen tuulahdus, USAn lentokoneiden ja tankkien varaosat loppuvat, laitteet eivät kestä kuumuutta ja hiekkaa, ammukset ja ruokakin niiltä loppuu, jenkit kärsivät jatkuvista auringonpistoksista eikä heidän elimistönsä kestä irakilaista ilmastoa vaan he kuolevat lähes itsestään ja hengissä vielä kituvat seilaavat kohta takaisin jenkkilään. Ja tämän takia kaikkien taistelukuntoisten pitää nyt matkata Saddam Husseinin sankarillisen kansalliskaartiin mukana eturintaman poteroihin.

Odessa on venäjänkielinen ja transnistria ilmoitti juuri aikovansa liittyä venäjään. Rintamasota voi maksaa rannikon.

ft_map.png
Last edited 1 vuosi sitten by Make's perfect sense
Minä

Odessa ei ole venäjänkielinen, mutta siellä on suurehko venäjänkielinen vähemmistö. Se ei kuitenkaan tarkoita, että Odessan venäjänkieliset haluaisivat kuulua Venäjään. Eipäs Harkovakaan, joka on melkein täysin venäjänkielinen, halua kuulua Venäjään.

Omituista ajattelua, että jos jossain on venäjänkielisiä, tulisi se liittää Venäjään. Pohjois-Ruotsissa on suomenkielisiä, joten kaipa se sitten eräiden mielestä tulisi liittää Suomeen. Niin on pohjoisessa Norjassakin. Myös Itä-Karjalassa on suomenkielisiä ja Kuolan niemimaallakin. Pitäisikö ne liittää Suomeen?

Transnistria on enemmän ja vähemmän täysin venäläisen propagandan hallitsema alue. Ei ole suinkaan selvää, että se haluaisi liittyä Venäjään. Itä-Ukraina on Venäjän miehittämä ja hallitsema alue, jossa muu kuin venäjänmielisyys olisi jopa hengenvaarallista.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
Make's perfect sense

Odessa ei ole venäjänkielinen, mutta siellä on suurehko venäjänkielinen vähemmistö. Se ei kuitenkaan tarkoita, että Odessan venäjänkieliset haluaisivat kuulua Venäjään.

Aivan oikein. Ongelma on kuitenkin siinä että Odessan itä- ja länsipuolilla on vain muutama kymmentä kilometriä Ukrainan hallussa olevaa rantaviivaa ja venäläisiä joukkoja on molemmin puolin. Odessassa on 29% venäjänkielinen vähemmistö ja 24% alueen populasta kannatti Venäjän ja Ukrainan välistä liittoa 2014.

Jos Venäjä lähtisi valtaamaan Odessaan, niin on todennäköistä että ukrainalaiset siviilit mieluummin pakenevat kaupungista Ukrainan puolelle kun taas venäjä-mieliset venäjää puhuvat voivat suurelta osin jäädä venäjän miehitysvllan alle. Ryssä on aina tykännyt tehdä väestön massasiirtoja ja nytkin miljoonittain itä-ukrainan asukkaita on viety venäjälle. Ukrainalaisten paettua Odessasta Venäjä luultavasti pyrkisi venäläistämään Odessan kuskaamalla sinne Venäläismielisiä itä-ukrainan pakolaisia.

Joppos123

Tuo on nyt sitä ryssän imperalismiä. Onhan Suomessakin lähes 50000 venäjänkielistä. Voihan ryssä lähteä vaatimaan alueita täältäkin.
Paitsi ettei siihen löydy tällä hetkellä lihaksia.
200 jpr on tapettu Ukrainassa eli siitä on jäjellä enää noin 100 ukkoa. Se on keskitetty Ala-Kurttiin. Niillä ei enää ole mitään. Kaikki on tuhottu Ukrainassa.
Pohjoinen laivasto ja sen joukot ovat pelkkä vitsi.
Muutama uppoamassa oleva paatti ja täinsyömiä varusniehiä noin 1000.
Muut ovat Ukrainassa tapettavina.
Ryssän taistelukyky sodan jälkeen on nolla. Sen uudelleen rakentaminen kestää ainakin 10 vuotta jos vaan löytyy uusia vähemmistökansoja tapettavaksi.
Veikkaan ettei löydy.
Ryssän taistelukyky on nähty ja se ei ole kummoinen.
Alikoulutettuja rosvoja ja vanhaa kalustoa. Ei niistä oikeasti ole mihinkään.
Meidän porukka marssisi halutessaan viikossa Pietariin.

Joppos123

Teknika sanoi ryssä kun rautakangen näki. Nythän örkit taistelee siellä jopa niin uudella kalustolla kuin T-62.
Luhanskin ”kapinallisilla” on nähty käytössä jopa ykkösrähinän käsiaseita eli alkaa putlerin valloitusarmeijan laarinpohjat pilkottamaan, hyvä niin.
Nyt vaan paljon lisää uusia asejärjestelmiä Ukrainan joukoille niin ne hakkaa paskat pihalle putlerin lastentappajilta.

ro1

Joppos . Kandee lopetaa hallusinaatio sienien imppaaminen ja palata todellisuuteen !

gameover

Hyvin ne silti on onnistunut ukie nisti natseja lahtaamaan ja ottamaan itäisen ukrainan sekä krimin niemimaan haltuun. Vai mitä oot mieltä pate ?

Make's perfect sense

Ai, niin te putinistit olette tosiaan tuhoamassa Ukrainan ohella myös länsimaiden taloudellisen johtoaseman – kiitti vitusti. Venäjä, kiina, intia ja muut BRICKS maat tosiaankin selvitä jopa ilman länsimaita, mutta länsimaat eivät (globalistien ansiosta) selviä ilman niitä. Venäjällä on kolmannes maailman luonnon varoista ja kiina kontrolloi suurta osaa harvinaisista maametalleista ja länsimaiden tuotantoketjuista. Köyhää populaa noissa maissa on vaikka kuinka paljon, joten kasvun rajat eivät tule heti vastaan.

Länsimaat ovat (globalistien ansiosta) korviaan myöten veloissa. Samaan aikaan läntisessä finanssitaloudessa pyörii tsiljoonia pankkimafian luomia dollareita ja euroja. USA on myynyt maailmalle biljoonittain petro-dollareita, joita keskuspankit ovat ajaneet trukkilasteittain varastoihinsa ja tietokoneidensa uumeniin. Jos ja kun luottamus dollariin menetetään arvon säilyttäjänä, biljoonat petro-dollarit pyörivät takaisin USAan ja jippii – olemme hyperinfaatiossa

pöh

Uskooko joku tätä propagandaa? Ei se venäjä nyt ihan niin kehittymätön maa ole, käsittääkseni USA:n lisäksi ainoa maa joka jatkuvasti avaruudessakin.
Oli sota mikä hyvänsä niin aina molemmat osapuolet syöttää propagandaa minkä kerkiää, koska se palvelee heidän etuaan sodassa.
Nyt se propaganda mennyt vaan vähän liiallisuuksiin.
Esimerkkinä jostain videopelistä otetaan kuvaa jonka väitetään olevan ”kiovan aave”, ja koko läntinen media edelleen sitä legendaa pitää elossa.

Catilina

Katsos nyt kun silmät loistavat ja pää Tärisee Tajukankaalla. Sitä niin halutaan uskoa. Halutaan, halutaan!

ro1

Ei kandeis puavo,kaiken mualiman sieniä syyvä!

Qroquius Kad

Kyllä se pää tärisee siellä putinistien kädessä, kun pitää yrittää uskoa kaikki päinvastaiseksi mitä itse näkee.

Paska haisee ja balalaikk

Ei ollut Neuvostoliittokaan kehittymätön vaan omien tilastojensa mukaan maailman vaurain valtio, jossa kaikki vaaleissa tukivat vallitsevaa hallintoa.
1980-luvun lopussa neuvostoliittolaisten poikien toiveammatti oli mafioso-trokari ja tyttöjen huora. Seuraavalla vuosikymmenellä se löi toteutui hyvin laajasti.
Käynti melkein missä muualla tahansa kuin Pietarin ha Moskovan keskustoissa riittää avaamaan silmät millainen slummi tuo maan on.

Timppis.

Ja läntisissä maissa asiat on päinvastoin käynti läntistenmaiden keskustoissa kertoo mitä slummeja ja ghettoja ne on.maaseuduilla on sitten rauhallisempaa.

Vili

Ja se läntinen media on just se moniarvoinen media joka tarkastaa faktat, toimii vastuullisesti eikä myrkytä yhteiskunnallista ilmapiiriä johtamalla yleisöä tahallisesti harhaan valheellisilla viesteillään.

gameover

Pate voisi mennä tekeen noita ukraina juttujaan cnn:lle tai ylenannolle. Ihan samaa tasoa eli lapsellista propagandaa ja nykyvenäläisten jannujen ja likkojen vihaa. Noh, onneksi Pate ei sentään vihaa länttä nopeasti valtaavia negroideja ja arabeja saati juutalaisia. Eikä voisikkaan koska se olisi rasismia ja anti semitismiä.

p.grandell

aivan.. yankee sionistit pisti uutisisakin videokuvaa tässä aika sitten että näin he listivät vihollist, ikävää vain että oli venakkojen lentokoneesta otettuja, lännellä niin kova sota kiihko että valehtelee ittensä kuoliaaksi..bidenin usa on tuhoutumassa, eu maissa kuhisee, salataan valehdellaan, bryssel suuri syöpäkeskus, eu on raha ja kauppa liitto se ei sais aukaista pääään ja mennä itsenäisiin maihin uhittelee, suomen jengi brysselissä vaan nuolevat hillo tolppa mopo-sale tukehtuu kohta omaan häpeäänsä, ollut aina oman kansan vihollinen

Qroquius Kad

Putinisti on niin kiihkoissaan, että suolsi kaiki Ryssän propagandakliseet yhdellä kertaa ymmärtämättä itsekään oksennustaan.

Kyllösen sukua

Kannattaa muistaa vaikkapa mitä tekivät suomussalmelaiset kommunistit talvisodassa auttaakseen puna-armeijaa tai jatkosodan ajan kommunistien terrorismi kotirintamalla ja osallistuminen neuvostopartisaanien tekemiin lasten, naisten ja vanhusten massamurhiin.
Itseltäni Veikko Erkkilän kirjan partisaanien rikoksista lukeminen jäi kesken aikoinaan sen kauheuksien takia.

Qroquius Kad

Se on se sama äbäläwäbälä-reaktio kuin muslimeilla, jos joku sanoo jotain poikkipuolista Koraanista tai Profeetasta.

Joppos123

Putleristit odottavat edelleen kikkeli tanassa, että ryssä hyökkäisi myös tänne ja pää ei kestä kun saavat turpaansa Ukrainalta.

Qroquius Kad

Enhän minä, en pidä väkivallasta.
Siksi seuraisinkin oikein mielelläni väkivaltaisten örkkien ihailijoiden muiluttamista oikeaan kotimahansa Ryssään.
Riittävää voimaa käyttäen.

Qroqeja Karttava

KYLLÄ! SE OLISI AIVAN OIKEIN.

gameover

”vähänkin” LoL

Joppos123

Ei sinunkaan kauan tarvitse odottaa kun tulee käsky lähteä ”erikoisoperaatioon” joko omien tai Ukrainalaisten tapettavaksi. Kivat heipat vaan rintamalle.
Pääosuma on armelijain, vatsaan tuleva sattuu.
Jokainen ryssän ali-ihminen on paras tapettuna.

Qroquius Kad

Saattaahan se pääosumakin tulla vain naamaan jättäen uhrin henkiin hirviöksi silpoutuneena.
Örkeistä sitä ei tosin huomaa.

h44

Kolyman Fennomaan iskurijoukot sepittävät proosaa demagogeille minkä ehtivät.

pöh

Totuus on mitä on halusi sitä tai ei.
Tässä jo vuodelta 2005 washington postin juttu niistä USA:n rahoittamista bioaselaboratorioista Ukrainassa.
Todisteita niistä on vaikka kuinka paljon.
Minun puolesta venäjä saisi hävitä sodan, mutta ei tämä mikään toivotaan toivotaan laalaa land ole.

The United States and Ukraine agreed yesterday to work jointly to prevent the spread of biological weapons, signing a pact that clears the way for Ukraine’s government to receive U.S. aid to improve security at facilities where dangerous microbes are kept.”
https://www.washingtonpost.com/archive/politics/2005/08/30/us-to-aid-ukraine-in-countering-bioweapons/72059ed1-90ca-4381-ac6f-10f4e205f09e/

Pasi T

Venäjän sotilaat varastavat Ukrainasta pesukoneita ja wc pönttöjä.

Mistä se kertoo sinun mielestäsi, jos ei kehittymättömyydestä ?

pöh

Suomalaiset on alkanut suomessa varastamaan kuparia joka paikasta mistä saa, mistä se mielestäsi kertoo?
Venäjän joukoissa on niitä tsetseenejä, nehän siellä pääasiassa ryöstelee.
Tosin en usko mitään vessanpöntön ryöstelyjä.
Afrikassakin ihmiset on onnistunut selviämään ja paskantamaan ennen kuin me suomalaiset ruvettiin rakentamaan sinne miljoonan maksavia vessoja.

Pasi T

Kyllä ne kuparivarkaat ovat useimmiten ulkomaalaisia, esim. romanialaisia.

Moukka ei osaa ees hävetä

Ja mm lasten pussilakanoita. Niihin on sitten mukava peitellä omat lapsensa, tapetuilta lapsilta varastettuihin lakanoihin!?

Minä

Venäjä on avaruusteknologiassa nykyisin varsin heikoilla. On vain vanhanaikaisia ratkaisuja, eivätkä saavutuksetkaan ole USA:aan verrattuna kovin hääppöisiä. Eivät onnistuneet pääsemään Kuuhun, eivätkä osanneet tehdä toimivaa sukkularatkaisua, vaikka kovasti yrittivät matkia amerikkalaista ratkaisua. Saavat kyllä vanhalla teknologialla satelliitteja taivaalle ja pystyvät kuljettamaan miehiä ja tarvikkeita avaruusasemalle.

Nyt ollaan uudessa ajassa ja USA:n teknologia on aivan toisella aikakaudella. Venäjä on suuri maa, mutta pieni talous, joten ei ole odotettavissa merkittäviä parannuksia avaruuspuolella.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
p.grandell

noh onkohan nyt ihan, kyllä neukuilla gps navigaattorit ynnä muut, vaikutta kyllä ihan uskomattomalta, neukut olivat avaruudessakin ennen sionisti yankeeja, sionistit pisti lipunki kuussa leihumaan,vaikkei siellä tuule, mutta jokainen uskokoon mitä tahtoo, olen saanut neukuista 40 vuoden aikana hyvät vibat, kaikki insinöörit tosi päteviä,hyvin koulutettuja, heidän insinöörikoulutksensa 7 vuotta, lyövät sormille kaikki svennujen skoleillle, siellä kaikki pääsee yliopistoon mihin vaan kunhan on karvaranne tai yön-timoja, samaa tom of finlandiassa, uskomatonta, mutta onneksi niin paljon järkeä työnantajilla eivät ota moisia veitikoita, työelämässä pitää myös tietää osata, sama oli svennuissa, kiintiö veckuleita aina on,mutta eivät pärjää työelämässä, se kylmä totuus, toi kartta homma kyllä vaikutta propikselta, mutta mitäs vaicka tosikin, putten sotilaat pistävät kohta asvaltti koneet päälle päälystävät lentokentäksi koko alueen,

make

Ei varmaan montaa tonnia tarvi Paavolle pistää niin tulee propagandaa. En enää lue näitä.

Joppos123

Kandee painella sinne pötkösen MV-sivuille masturboimaan ryssän armeijan suurien urotekojen kunniaksi.

Se on nyt FINITO

Minä en aio enää koskaan puhua yhdenkään ryssän kanssa, en ikinä.
Oli sitten putinisti tai. Kerran muslimi, aina muslimi. Kerran ryssä, aina ryssä.

Ohmygod

Eivät nekään halua puhua sinun kanssasi. Musu kivittää ja russa työntää bajonetin mahaasi.
Kummallakin on ihan oma etiikkansa, eikä siihen järkipuhe auta.

Sam Colt

Suomessa heillä ei ole sitä pulmaa. Maanmittauslaitos lie jo toimittanut sinne viimeiset painokset kaikentasoisista kartoista. Netistä saa ajantasaiset kartat omistajatietoineen ym.

Jupi

50-luvun kartat ja muutenkin kaikki kalusto neuvostoromuja eikä sotilaat ehdi edes sotia kun on kiire raiskailla lapsia. Miten helevetissä Ukraina ei ole vieläkään voittanut sotaa?

Bertrand

Mun faijalla on Opel Asconassaan Suomen kartta vuodelta 1983. Hyvin se joka paikkaan löytää.

Minä

Nojaa, venäläisiä tankkeja ja muuta kalustoa, jotka olivat matkalla Kiovaan, tuhottiin valtavasti. Huoltoketjut hajotettiin ja niinpä venäläisillä ei ollut mahdollisuuksia päästä Kiovaan. Kiovan lentokentille tehdyt valloitusyritykset epäonnistuivat todella pahasti.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
Daavidin poika

Ilmeisesti tässä on se suurin syy siihen, että Ryssien ohjukset osuvat vain, ja ainoastaan siviilikohteisiin, lastentarhoihin, sairaaloihin, vanhusten asuntoloihin jne…

Sitten vielä nämä parrakkaat paskalle haisevat Tsetseenit juoksevat suuren toivon perässä länsimaisesta elämästä. Tällä menetelmällä he ei ainakaan sitä saavuta. Ei siinä sinänsä mitään hätää ole, koska Ukrainalaiset sotilaat ovat lähettäneet nämä haisunäädät toiseen maailmaan.

Tässä Ukrainan sodassa on sellainen mielenkiintoinen seikka.! Miksi Ryssä armeijan niin väitetyt sotilaat varastaa Ukrainasta kodinkoneita, hygieniatuotteita, elektroniikka.? Monen Ukrainalaisen perheen entisistä kodeista on varastettu pesukoneet joilla äitit pesi perheen pyykit. Se tieto mikä minulla on, niin Ukrainalaisten perheiltä varastettu omaisuus on viety Valko-Venäjän postin kautta Ryssien koteihin.

Mielestäni EU:n pitää luoda täydellinen sanktio Valko-Ryssää kohtaan. Ei mitään asiaa Eu:n alueelle.

Qroquius Kad

Eiköhän se suurin syy ohjusten satamisessa siviilien niskaan ole se, että niiden tarkkuus ei muutenkaan riitä sotilaallisten kohteiden tuhoamiseen ja siksi niitä roiskitaan kaupunkeihin.

Mutta mitä kummallista on siinä, että örkit varastavat Ukrainasta kaikkea sellaista, mitä heillä itsellään ei ole?

Lallukka

Kivikautiset, tahi rautakautisetkin kartat varmaan löytyypi kun oikein keulii pappalaatsalla, sukukalleudet tanassa. Noh mikään ei enää yllätä tässä hullussa maailmassa.
Kohta varmaan pari mursua röhkii oventakana ja ruokolahden leijjona örisee siinnä vieressä, saarikon perseillessä välittömässä läheisyydessä.
Kusessa ollaan.

Sota on terroria.

Autuaita ovat rauhantekijät, sillä Jumalan Lapsiksi pitää heidät kutsuttaman.