Video: Somalian itsenäisyyspäivän juhlintaa Itäkeskuksessa

Helsingin Itäkeskuksessa sijaitsevassa Puhoksen ostoskeskuksessa on ollut kesän mittaan reipasta ja kansainvälistä tunnelmaa. Tässä videolla mukavaa festivaalitunnelmaa, joka lämmittää jäisimmätkin sydämet. Filmi on kuvattu heinäkuun 1. pv, jolloin vietetään ainakin jonkinlaista epävirallista Somalian itsenäisyyspäivää.
KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.