Vanhusten ryöstäjiä taas liikkeellä Tukholmassa

Tukholman pohjoispuolen alueilla on kesän aikana trendirikoksena ollut vanhusten ryöstely. Tekijä tai tekijät ovat tunkeutuneet yleensä melko röyhkeästi vanhusten asuntoihin ja vieneet käteistä ja arvotavaraa.

Kuvissa esiintyvä arabiaano teki melko vanhanaikaisen ryöstön. Mies soitti viikolla 89-vuotiaalle naiselle esittäytyen poliisiksi. Mies kertoi, että viime aikaisten monien varkauksien takia poliisi auttaa nyt vanhuksia ja kuvaa heidän arvo-omaisuutensa. ”Poliisi” kertoi puhelimessa, että hetken päästä naisen luokse saapuu siviilipukuinen poliisi ja kuvaa naisen tavarat. ”Poliisi” kehotti naista ottamaan arvo-esineet valmiiksi esille.

Kun mies sitten saapui naisen luokse, niin hän melko röyhkeästi vain otti naisen rahapussin, korut ja muuta tavaraa, kertoi kuvaavansa ne pihalla odottavassa autossa ja poistui tavaroine paikalta.

Mainittu tapahtumapaikka on Upplands Väsbyssä, mutta aivan vastaavia tapahtumia on kymmeniä myös Vallentunassa ja Täbyssä. Tämä johtuu luultavasti siitä, että pohjoispuoli on ennestään hyvin rauhallista pientaloaluetta, jossa asuu paljon vanhempaa porukkaa.

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan

Sama tulee Suomeenkin.

Hyvä, että näistä Ruotsin edelläkävijyyden ilmiöistä kerrotaan. Toinen hieman kevyempi versio ilmiöstä on myyntimies, joka tulee sisälle asti esittelemään tuotteitaan ja ei ole kuulevinaan uhriaan, joka ei halua ostaa ja pyytää tyrkyttäjää poistumaan.

Qroquius Kad

Suomessa mustalaiset ovat tehneet tätä jo pitemmän aikaa.

Huippu taisi kuitenkin olla muuan 17-vuotias kantasuomalainen teinityttö, joka tuli vanhusten asuntoihin ensin kotiavustajana, mutta yhden mummelin putsasi julistamalla ovella olevansa poliisi ja tulleensa tarkastamaan rahat, ovatko ne väärennettyjä!

En tiedä onko oudompaa se, että mummeli luulee pissistä poliisiksi vai tämä:

”Hai sie Kerttuuuu!
Mie oon konstaappel Feijaaaa!
Tää miun työparrein täs on konstaappeltar Rositaaaaa!
Myö tultiin hakkeen siun rahhais turvaaaaa!”

Ennen vanhukset osasivat varoa mustalaisia.
Enää eivät.
Tai eivät uskalla.
Etteivät olisi rasisteja.

Qroquius Kad

No tuosta se lähtee:

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?t=34036

Minfosta löytyy lisää tapauksia vaikka kuinka paljon.

Juha Sipilä

Eihän mustalaiset ole tietystikään poliiseja, vaan poliisit ovat mustalaisia, jos snaijaat.

DEMENTIA SENILIS

Monella on jonkinasteinen dementia ja kotona sinnitellään viimeiseen asti.

Moonman

Kyllä vanhukset varmaan vieläkin tietävät varoa mustalaisia toisin kuin aivopestyt nuoret, mutta he eivät ymmärrä tätä nykymenoa jossa kaikkien pitää leikkiä että aivan kaikki ihmiset ja kulttuurit ovat samanlaisia ja yhtä hyviä

Suomi Finland

Kyldyyriä aidoimmillaan.

Sinne meni ja takaisin tuskin saadaan

Todellista pohjasakkaa

Vähän aiheesta ohi, mutta YouTubessa on paljon nettihuijareiden vedätysvideoita (mm. Kitboga, Rinoa Poison, Scambaiter, Harvey Dent, Boda Scambaits, Modder Paul Scambaits Tagow). Monet niistä sen lisäksi, että paljastavat huijareita ja vievät heidän aikaansa joskus vuorokausikaupalla, ovat todella hauskoja.
Huijareiden ensisijaisena kohteena ovat ikäihmiset, joilta he vievät eläkkeet ja säästöt aiheuttaen isot menetykset ja monille kestämätöntä häpeää ja epätoivoa, joka on johtanut itsemurhiin asti.
Monetkaan vanhukset eivät katsele nettivideoita vaan televisiota. Tein taannoin esityksen Alfa-tv:lle, että tekisivät Hauskojen kotivideoiden tyylisen ohjelmasarjan nettivideoiden pohjalta.

Jussi

Nyt on sitten mustalaisten lisäksksi ja kilpailijoiksi tullut uusia samanlaisia. Vain ja ainoastaan alkuperäiset asukkaat on näiden uhreja. Uhreilla ei ole edes mitään tehtävissä koska yhteiskunta ja poliisi suojelee näitä. Paska yhteiskunta elää tällainen, ja aivan itse rakennettu älyttömien femakkojen toimesta.

Forssa Makabra

Ryösti ja ryösti..akka kokosi kamat ja luovutti ne ihan itse. Höhlä. Pelottavaa että vanhetessa aivot voivat lakata toimimasta noinkin totaalisesti, mutta poliisia kyllä uskotaan. Muslimit tietenkin nauraa, sillä ruotsi kun on tänä päivänä multikultihelvetti niin kuka tahansa virkamies voi ihan oikastikin olla muslimi. Helppoo ku heinänteko. Hassua että tässä nyt sattui vähän pöljempi muslimi joka ei ehtinyt naamioitua koronavaippaan ennenkuin jäi ikuistetuksi. Nyt kyllä Mohammed on rasismin uhri kun kiinni jää.

Piikivi

Eikös ruotsalaistenkin pitänyt rikastua tästä monikulttuurista eikä köyhtyä. Mites tässä nyt näin kävi.

Qroquius Kad

Kulttuuri onkin rikastunut.
Se ei tietenkään ole medelsvenssoneille millään tavalla hyödyksi, mutta heiltä ei kysytä. – Mitä minäkään höpötän!
Ruotsalaisiltahan nimeonomaan kysytään aika ajoin, haluavatko he nykymenoa vai jotain aivan muuta, ja he vastaavat aina uudestaan, että nykymenoa.

Vaikka vaihtoehtoja olisi.
He haluavat tätä.

pöh

Kuvasta tuli vaan mieleen että näin eilen fillarin pöllimisen.
Katoin ensin että mikä idiootti toi on kun maski naamalla lähtee polkemaan.
Heittikin sitten rikotun lukon siinä maqtkalla.

Wellu

Oliko matu? Kuuluiko alla hu akbar?

pöh

Tais olla ihan suomalainen vihreä narkki.

Prozac

Joo, ei kannata ajaa pyöräilevän matun päälle, sillä se voi olla sinun polkupyöräsi.

Wellu

Islam aiheuttaa ongelmia Ruotsissa

Qroquius Kad

Islam aiheuttaa ongelmia kaikkialla missä sitä esiintyy.
Mistähän ihmeestä voisikaan johtua, ettei mikään muu uskonto aiheuta samalla tavalla ongelmia kaikkien muiden uskontojen kanssa?

Juha Sipilä

Olen apatiassa.

Riku Rantala

..mut se tekee törkeen siistii rahkaa..

Vöörg Höörgan

Ja kaarnaveneet on törkeen siistei!

Nih

Näille jätekasoille pitäsi kiinni jäätyään antaa kunnon opetus, niin ettei omin jaloin enää hetkeen juoksentele. Vituttaa nämä vanhusten ja lasten kaltoinkohtelut, he kun eivät pysty puolustatumaan. No siellä voi olla joskus vastassa ainakin Suomessa wanha sotaveteraani jolla on vielä rintamalta tuotu käyttökelpoinen luger kaapissa käyttövalmiina.

Kukavaan
Nih

Täysin ruuti ja nalli käyttökuntoisia kun isän 9mm. paturuuna kätkäjä löydettiin 70-luvulla. Tehtiin monta hienoa pommia ja kädet jäivät ehjiksi sormia myöten. Ammattitaitoa pommin tekemiseen.

seant

Ei ihme , sillä tutkimuksessa, jossa kysyttiin ”Huoli rikollisuudesta ja väkivallasta”
Ruotsi on kolmantena Meksikon ja Chilen jälkeen 57 % osuudella. Esim. unkari 11% on vain huolissaan. Sivu 13
https://www.ipsos.com/sites/default/files/ct/news/documents/2022-05/Global%20Summary%20WhatWorriestheWorld%20%20-May%202022.pdf

Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa!